Hege Steinsland

Sunday, 19 May, 04:08

Nyheter om Hege Steinsland

NRK - 20 feb 24 kl. 18:57

BankID har store driftsproblemer

Flere BankID-funksjoner er utilgjengelige tirsdag kveld, melder BankID på sine nettsider. BankID på mobil er utilgjengelig for kunder hos Telenor, Telia og Ice. Selve BankID-appen har også redusert funksjonalitet.

NRK - 20 feb 24 kl. 18:57

BankID hadde store driftsproblemer – 90 prosent av transaksjoner feilet

Flere BankID-funksjoner var utilgjengelige tirsdag kveld, meldte BankID på sine nettsider. Like rundt klokken 19.30 melder BankID at de er tilbake til normal drift.

E24 - 20 feb 24 kl. 19:17

Store problemer for BankID

– 90 prosent av transaksjonene feiler, sier kommunikasjonssjef Hege Steinsland til VG..

E24 - 20 feb 24 kl. 19:17

BankID hadde store problemer

– 90 prosent av transaksjonene feiler, sa kommunikasjonssjef Hege Steinsland til VG..

VG - 20 feb 24 kl. 18:52

Store problemer for BankID

– 90 prosent av transaksjonene feiler, sier kommunikasjonssjef Hege Steinsland til VG..

NRK - 24 okt 23 kl. 11:43

Skrur av BankID natt til fredag

Natt til fredag vil det ikke være mulig å benytte seg av BankID, da det skal gjennomføres vedlikehold. Vedlikeholdet skal gjennomføres mellom 22 torsdag kveld og klokken 7 fredag morgen. I denne perioden kan man ikke bruke BankID til å logge seg inn noe sted, sier kommunikasjonssjef Hege Steinsland til VG.

NRK - 19 jun 23 kl. 14:49

Bank ID er delvis nede

Det melder selskapet sjølv på si eiga nettside. Selskapet skriv at Bank ID på mobil er delvis nede. BankID på kodebrikke skal også vere delvis utilgjengeleg.

NRK - 25 feb 23 kl. 07:56

Bank ID i drift igjen

Feilen som gjorde at Bank ID var nede tidligere i morges er rettet. Problemene oppsto i forbindelse med planlagt vedlikehold, opplyser kommunikasjonssjef Hege Steinsland til NTB. Det førte til at BankID var nede mellom klokka 6.

NRK - 21 feb 23 kl. 10:39

Problemer med BankID

BankID med app og brikke og BankID-signering er utilgjengelig for enkelte brukere tirsdag formiddag, opplyser BankID på nettsiden sin. – Vi beklager problemene dette medfører og arbeider med å rette feilen, skriver de videre. BankID ble kjent med feilen rundt klokken 10.

P4 - 17 sep 14 kl. 05:00

Ut med Java på bankid

Slutten på september blir også slutten på java-frustrasjon. For programmet, som er kåret til et av de mest irriterende programmene i verden, blir nå byttet ut. Dette til glede for mange bankID-brukere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com