Haukeliseter

Tirsdag, 11 Mai, 07:13

Nyheter om Haukeliseter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 mars 21 kl. 20:55

Leteaksjon Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund på Haukeliseter. Kvinnen har ikke kommet hjem etter skitur som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige, politihelikopteret og flere politiressurser er på vei..

NRK - 04 mars 21 kl. 20:55

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

P4 - 19 feb. 20 kl. 15:39

Værfaste turister på Haukeliseter kan reise hjem

De 50 turistene som har vært værfaste på Haukeliseter fjellstue kan nå omsider reise hjem. Siden søndag har gjestene vært innesnødd, men i ettermiddag lettet været såpass at E134 Haukeli ble åpnet for kolonnekjøring. Daglig leder Håkon Aarthun ved fjellstua sier gjestene har tatt situasjonen med fatning:.

NRK - 18 feb. 20 kl. 18:14

Innesnødd på Haukeliseter fjellstue

I dag kunne de værfaste gjestene på Haukeliseter fjellstue grave frem bilene sine. På et døgn kom det mellom halvannen og to meter snø. E134 er åpnet østover, og dermed kunne 35 gjester reise i dag.

P4 - 18 feb. 20 kl. 11:41

Håper å få folk hjem i ettermiddag

Vegvesenet håper å kunne åpne veien i en kort periode, slik at ersonene som sitter værfast på Haukeliseter fjellstue kan kome seg hjem i ettermiddag. Det er kraftig vind og snøstorm flere steder i fjellet i Sør-Norge. På Haukeli sitter over 50 personer fast fordi veien er stengt.

VG - 17 feb. 20 kl. 13:58

50 personer innesnødd på Haukeliseter etter snøstorm

Flere gjester forsøkte å ta seg hjem søndag, men ble møtt av et plutselig og voldsomt uvær..

P4 - 17 feb. 20 kl. 13:38

50 sitter fast etter snøvær

50 personer er nå innesnødd ved Haukeliseter fjellstue i Vestfold og Telemark. Da gjestene skulle komme seg hjem fra fjellstuen i går kom snøstormen i løpet av få minutter og E134 over Haukelifjell ble stengt, skriver Bergens Tidende. Veien vil ikke åpnet i dag og det er uklart hvor lenge den vil være stengt..

Aftenposten - 17 feb. 20 kl. 12:29

50 sitter fast på Haukeliseter: – Måtte returnere til fjellstuen da snøstormen kom

I løpet av noen minutter snudde idyllen til uvær i fjellet..

NRK - 13 juli 19 kl. 08:45

Bil av veien i Telemark

En bil med to personer kjørte av veien i nærheten Haukeliseter Fjellstue. Luftambulansen er på vei til ulykkesstedet. Politiet skriver på Twitter at skadeomfanget til føreren foreløpig er uavklart, mens passasjeren skal være lettere skadet..

NRK - 04 april 19 kl. 02:04

Skiløpere funnet i god behold

Tre skiløpere som hadde gått seg bort mellom Hellevassbu og Haukeliseter fjellstue i Telemark er funnet i god behold. De blir nå kjørt ned til Haukeliseter fjellstue av Røde Kors, melder politiet på Twitter..

NRK - 16 aug. 16 kl. 18:51

Person i vannet ved Haukeliseter

Det er satt i gang en redningsaksjon ved Haukeliseter i Telemark etter at politiet fikk melding om at en mann var falt i innsjøen Ståvann..

Dagbladet - 16 aug. 16 kl. 21:01

Stor leteaksjon, men «person» i vannet var trolig storfugl

Redningshelikopter og dykkere rykket til Haukeliseter..

NRK - 16 aug. 16 kl. 20:26

«Person» i vannet var trolig fugl

Politiet satte i gang en storstilt redningsaksjon etter melding om en person som skal ha vært i vannet og trengte hjelp ved Haukeliseter tirsdag kveld. Men ropene om hjelp kom trolig fra en storfugl, opplyser politiet..

NRK - 19 feb. 15 kl. 14:01

Skiløpere funnet i god behold

Begge de to skiløperne som skulle krysse Hardangervidda, er funnet i god behold av letemannskaper fra Røde Kors. De to skiløperne ble meldt savnet klokken 8.54 torsdag morgen.

NRK - 19 feb. 15 kl. 12:57

Skiløpere savnet på Hardangervidda

En kvinne i 40-årene og en 18 år gammel mann er savnet mellom Haukeliseter og Maurset, melder Hovedredningssentralen i Sør-Norge. De to skulle egentlig vært fremme på Maurset mandag, men har ikke kommet frem..

P4 - 25 okt. 14 kl. 13:34

Dødsulykke i Vinje i Telemark

En person omkom da han kjørte på en gravemaskin på E134 i Vinje i formiddag. Sjåføren var en eldre mann, som var alene i bilen da ulykken skjedde. Politiet opplyser til NRK at mannen har kjørt av veien og inn i en parkert gravemaskin som sto ved veien.

P4 - 18 mars 14 kl. 16:46

Skiløpere i god behold

De unge skiløperne som har vært savnet på Hardangervidda, kom i ettermiddag til rette. De tok seg selv fram til Haukeliseter, og har ifølge politiet ikke behov for tilsyn av helsepersonell. Det ble igangsatt søk etter det unge paret i dag, etter at de ikke kom fram til Haukeliseter i går etter flere dagers marsj på vidda..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt