Harstad

Torsdag, 29 Juli, 10:11

Nyheter om Harstad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 juli 21 kl. 14:27

Dødsfall i Harstad undersøkes

I Harstad undersøker politiet et dødsfall der en person er funnet død i en privat bolig. Seksjonsleder for etterforskning ved Harstad politistasjon, Heidi Heggen, sier til Harstad Tidende at de foreløpig ikke anser det for å være noe mistenkelig ved dødsfallet..

NRK - 16 juli 21 kl. 22:48

Korona på Violet Road-konsert

Harstad fikk fredag seks nye smittetilfeller. Utbruddet på Meløyvær er kommet opp i 11 positive personer. Flere av de smitta var på konserten til Violet Road onsdag.

NRK - 16 juli 21 kl. 14:28

Smitte i barnehage i Harstad

En person tilknyttet Utsikten barnehage i Harstad har testet positivt for covid-19, opplyser kommunen. Derfor er omtrent 20 barn og noen ansatte satt i nærkontaktkarantene. Smittesporingsteamet kontakter de dette gjelder for test, ifølge kommunen..

NRK - 15 juli 21 kl. 22:42

Tre nye smitta i Harstad

Torsdag fikk Harstad kommune tre nye positive Covid-19-prøver. De tre har kjent smittevei og har vært i karantene siden tirsdag. I tillegg kommer den positive hurtigtesten til vedkommende som var på Meløyvær i helga.

NRK - 04 juli 21 kl. 17:01

Ungdom alvorlig skadd i ulykke

En tenåring er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en ulykke med lettmotorsykkel på Grytøya i Harstad kommune søndag formiddag. Ulykken skjedde 100 meter fra ferjeleiet på Bjørnerå, i retning Lundenes på Grytøya, like før klokken 11.30 søndag formiddag, skriver Harstad Tidende.

NRK - 15 juli 21 kl. 14:12

Smittetilfelle på hurtigbåten

En passasjer på hurtigbåten mellom Harstad og Tromsø 11. juli har testet positivt for korona. FHI anser risikoen for smitteoverføring som liten, men ber passasjerer som reiste med avgang kl.

NRK - 14 juli 21 kl. 19:51

To innlagt på UNN med covid-19

Det siste døgnet er det to nye personer som er innlagt med covid-19 på UNN i Tromsø. Det opplyser sykehuset til Nordlys. Totalt er det nå tre innlagte på sykehuset i Tromsø.

NRK - 22 mai 21 kl. 16:00

Reddet opp av vannet etter ulykke

Fire personer er hentet opp av vannet etter en båtulykke i Bergsvågen ved Harstad. – De er berget opp og overlatt til helsevesenet. De var cirka 15 minutter i sjøen.

NRK - 22 mai 21 kl. 15:34

Båtulykke ved Harstad

Fire personer skal være i sjøen etter en båtulykke i Bergsvågen ved Harstad. Det opplyser Hovedredningssentralen. Skadeomfanget er så langt ukjent.

NRK - 20 mai 21 kl. 06:30

To nye smittede i Harstad

To personer har fått koronasmitte i Harstad. Kommunen har fått svar på alle de 109 testene som ble tatt 18. mai.

NRK - 04 juni 21 kl. 08:55

En person sendt til sykehus

Fredag morgen var det en trafikkulykke mellom en bil og en moped i Kanebogen i Harstad. En av de involverte er frakta til sykehus. Tilstanden er ukjent.

NRK - 29 jan. 21 kl. 05:39

To positive i Harstad

Sent i går kveld fikk Harstad to nye positive prøvesvar på koronasmitte. Den ene er importsmitte sørfra, mens den andre er foreløpig med ukjent smittevei. Begge de smitta er bosatt i Harstad, og 11 nye nærkontakter i Harstad satt i karantene..

NRK - 31 mai 21 kl. 10:07

Flyr starter billettsalget mandag

Det nye flyselskapet Flyr åpner for forhåndssalg av billetter mandag klokka 12, opplyser selskapet. Flyr vil tilby avganger til blant annet Bodø, Tromsø, Trondheim og Bergen. Man kan også reise til Harstad/Narvik, samt Alicante og Malaga i Spania, og Nice i Frankrike.

Aftenposten - 30 mai 21 kl. 22:31

Lørdag tapte TIL 2020 mot Medkila. Nå har Harstad-laget blitt rammet av koronasmitte.

Hele Medkila er i karantene, og neste seriekamp må trolig utsettes. Nå skal også hele TIL 2020-laget testes..

NRK - 26 mai 21 kl. 00:48

Ber folk sjekke papegøyebur

Politiet i Harstad ber folk i området sjekke papegøyeburene sine for å se om noen mangler. De har funnet en liten grå papegøye som vil ha kjeks, skriver de på Twitter..

NRK - 27 feb. 21 kl. 23:40

Rundt 800 i karantene i Harstad

I Harstad er rundt 800 personer satt i karatene etter at det ble oppdaget smitte på et treningssenter, opplyser Harstad kommune. Treningssenteret er nå stengt. Lørdag fikk kommunen bekreftet åtte nye koronatilfeller..

NRK - 14 mai 21 kl. 05:51

To nærkontakter smittet

To personer i Harstad har fått påvist smitte av korona. Begge var nærkontakter av en allerede smittet, og satt allerede i karantene da de fikk svar på prøvene..

NRK - 12 mai 21 kl. 19:27

Hurtigbåt får ikkje legge til kai

Hurtigbåten mellom Harstad og Tromsø får ikkje legge til kai fordi ein av matrosane har fått påvist koronasmitte. Båten ligg til hamn i Finnsnes på veg til Tromsø. Passasjerane som skal til Tromsø får foreløpig ikkje forlate båten..

NRK - 12 mai 21 kl. 14:25

Atomubåt forlater Tromsø

Den amerikanske ubåten USS New Mexico forlot Grøtsund havn i Tromsø ved 14-tida. Det omstridte anløpet har forløpt som planlagt, båten har fått etterforsyning, også av mannskaper, får NRK opplyst. Den militære eskorten ut Grøtsundet ledes an av kystvaktfartøyet Harstad og slepebåten Lupus fra Tromsø, på samme måte som da den reaktordrevne ubåten kom til kai mandag..

NRK - 11 mai 21 kl. 00:45

Sauer reddet fra brann

Rundt 250 sauer ble reddet fra en brann ved en driftsbygning på Sandøya ved Harstad natt til tirsdag. To lam skal ha blitt lettere skadd. – Brannen er nå slukket, opplyser operasjonsleder Rune Nilsen ved Troms politidistrikt til NRK.

NRK - 10 mai 21 kl. 23:33

Driftsbygning i brann ved Harstad

Ved Sandsøya i Troms er det meldt om en brann i en driftsbygning der det skal befinne seg rundt 250 sau, melder Troms politidistrikt på Twitter. Det er ikke observert flammer, men mye røyk i bygningen. Lokalt brannmannskap er på stedet og jobber med å slukke brannen.

NRK - 10 mai 21 kl. 07:56

På vei inn til Tromsø

Den amerikanske atomubåten er på vei inn til Tromsø. Akkurat nå er den mellom Nord-Fugløya og Arnøya. I området ligger kystvaktskipet KV Harstad og en losbåt møter ubåten..

NRK - 10 mai 21 kl. 05:40

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

NRK - 27 mars 21 kl. 16:06

Undersøker mulige bivirkninger

En ansatt ved Universitetssykehuset Nord-Norge er innlagt ved UNN Harstad. Vedkommende har fått AstraZenica-vaksinen, og det undersøkes nå om det er en sammenheng mellom sykdomsbildet og vaksinen. Det skriver UNN i en pressemelding.

VG - 05 mai 21 kl. 15:00

Trekker seg: Vil gi rom for «kvinnfolk» i Frp-toppen

TROMSØ/Harstad (VG) Per-Willy Amundsen trekker seg fra sin innstilte plass til Frps sentralstyre – og ber om at landsmøtet heller velger Anni Skogman. Dermed er det duket for stollek på landsmøtet til helgen..

NRK - 07 mars 21 kl. 10:13

Britisk koronavariant i Harstad

Harstad kommune har fått bekreftet at en av dem som er smittet i det siste koronautbruddet er smittet av den britiske varianten. – Vi venter enda på svar på vår første prøve som ble sendt inn, skriver kommunen i en pressemelding sent søndag kveld..

NRK - 06 mars 21 kl. 10:23

Festarrangør i Harstad anmeldt

Politiet i Harstad stanset en fest i byen natt til lørdag, og arrangøren er anmeldt for brudd på den lokale koronaforskriften. Det melder politiet på Twitter, og minner samtidig om at det også kan være straffbart å delta på private sammenkomster..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 15:28

Odd Nordstoga fikk koronastøtte for konsert i Harstad, men avslag ellers i landet: – Virker vilkårlig

Kulturministeren oppfordret kulturlivet til å komme seg opp på scenen og lovet koronastøtte..

NRK - 03 mars 21 kl. 14:02

Skjerper koronatiltakene i Harstad

Nåværende smittevernstrategi er ikke nok for å håndtere koronautbruddet i Harstad, mener kommuneledelsen. Formannskapet skjerper onsdag koronatiltakene og innfører umiddelbart blant annet rødt nivå i videregående skoler og skjenkestopp..

VG - 02 mars 21 kl. 14:34

21 smittet på treningssenteret i Harstad

21 personer har nå testet positivt etter coronautbrudd på et treningssenter i Harstad..

VG - 02 mars 21 kl. 14:34

21 smittet på treningssenter i Harstad

21 personer har nå testet positivt etter coronautbrudd på et treningssenter i Harstad..

NRK - 01 mars 21 kl. 21:26

Fire personer smittet i Harstad

Fire av 80 prøvesvar Harstad kommune har fått tilbake mandag kveld var positive, bekrefter kommunen. Smittesporing er igangsatt på dem som har testet positivt. Rødt nivå i skoler og barnehager kan være aktuelt om situasjonen forverrer seg..

NRK - 28 feb. 21 kl. 21:16

70 i karantene på sykehus i Harstad

70 ansatte ved sykehuset i Harstad er satt i karantene som følge av smitteutbruddet i kommunen, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge. De skriver på twitter at situasjonen er krevende, men at driften går som normalt inntil videre..

Dagbladet - 28 feb. 21 kl. 13:16

Harstad strammer inn: - Smitte fra Viken

Over 800 personer i karantene, etter at det i Harstad er oppdaget corona-smitte fra Viken..

NRK - 28 feb. 21 kl. 07:30

Nye tiltak i Harstad

Harstad kommune strammer inn restriksjoner etter smitteutbrudd på et treningssenter. Fra natt til søndag blir det blant annet ikke tillatt å arrangere eller delta på sammenkomster som finner sted i eller i tilknytning til en privat bolig eller fritidsbolig, og der flere enn 5 gjester i tillegg til de som bor i boligen er til stede samtidig..

NRK - 04 april 21 kl. 09:25

Stoppa privatfest

I Harstad stoppa politiet i natt en fest på Seljestad etter klager fra naboer. Ikke lenge etterpå rykka de ut til Rema 1000 på Seljestad, hvor ungdommer fra den avslutta festen kasta handlevogner rundt seg. Ungdommene måtte rydde opp etter seg..

VG - 02 april 21 kl. 17:37

Flertall av menn i alle deler av Frp: – Tallene lyver ikke

Harstad/OSLO (VG) Frp har et klart flertall av menn. Men tidligere justisminister Per-Willy Amundsen avviser at de er et gubbeparti..

NRK - 10 jan. 21 kl. 09:14

Ni nye smittede i Harstad

Lørdag ble det registrert ni nye koronasmittede personer i Harstad, opplyser kommunen. Åtte knyttes til utbruddet i romjula. Det jobbes fortsatt med å finne smitteveien til den niende prøven.

NRK - 06 jan. 21 kl. 05:43

Seks nye smittede i Harstad

I Harstad ble det i går registrert seks nye koronasmittede. Det bekrefter kommunikasjonssjef Øivind Arvola overfor Harstad Tidende. I går kveld kunne ikke kommunen si noe om smittekilden, men smittesporingsarbeidet fortsetter i dag..

E24 - 09 feb. 21 kl. 21:51

Qatar Airways erklærer lakserekord i Harstad: 69 tonn fisk på ett fly

Flyselskapet Qatar Airways lastet opp et Boeing 777 passasjerfly med 68,944 kilo laks i Harstad..

VG - 28 jan. 21 kl. 15:29

NRK innrømmer nye stemmeproblemer i Melodi Grand Prix

OSLO/Harstad (VG/Harstad TIDENDE) Stemmeproblemene fortsetter for NRK. – Ikke påvirket utfallet, sier statskanalen..

NRK - 26 jan. 21 kl. 22:53

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..

Dagbladet - 05 mars 21 kl. 12:28

- Flau over å være fra Molde

Moldenseren Synnøve Almås Harstad har ingen tillit til ordføreren etter den siste ukas avsløringer. Hun mener han bør gå av..

NRK - 22 jan. 21 kl. 09:01

Tak fløy av i Harstad

Et tak på en gapahuk har blåst av ved Harstad skole. Taket fløy gjennom luften og landet ned i skolegården. Det var flere skolebarn til stede da hendelsen skjedde, like før klokken 08:30..

NRK - 04 mars 21 kl. 06:41

Vurderer strengere tiltak

Idag skal Tromsø kommune vurdere å innføre strengere smitteverntiltak som en følge av koronasituasjonen i byen. Samtidig forsterkes anbefalingen om bruk av munnbind ved reiser kollektivt og i butikker. Onsdag strammet Harstad inn på tiltakene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt