Hardt

Torsdag, 29 Juli, 16:35

Nyheter om Hardt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 juli 21 kl. 14:53

Sherman Hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk Hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - 18 juli 21 kl. 15:31

Statsminister Merkel er forferdet

Statsminister Angela Merkel sier hun er forferdet over «surrealistiske» ødeleggelser i de flomrammede områdene i Tyskland. Så langt er dødstallet etter flommen, som har rammet Tyskland og Belgia Hardt, steget til 184. Den tyske statsministerveteranen ankom Schuld i Rheinland-Pfalz søndag i solide turstøvler.

NRK - 13 juli 21 kl. 20:35

Motorsyklist Hardt skadet

En motorsyklist er Hardt skadet etter en front mot front-ulykke mellom en motorsykkel og en bobil i Rana. Fire personer er involvert i hendelsen og E6 er stengt. Det er nå meldt lange køer på Storforshei i Rana..

NRK - 09 juli 21 kl. 00:39

Elsyklist Hardt skadd i Bærum

En person på elsykkel har veltet på en sykkelsti i Bærum og beskrives som Hardt skadd. Oslo politidistrikt meldte om ulykken, som skjedde langs Brynsveien ved Løkenbrua, rundt klokka halv ett i natt. – Ambulansepersonell jobber på stedet nå, melder operasjonssentralen..

Dagbladet - 17 timer siden

Tegnell om coronapass: - Kronglete

Sverige har under coronapandemien gått for en litt annen strategi enn nabolandene. Det har Anders Tegnell fått mye kritikk for. Nå går han Hardt ut mot Danmarks innføring av coronapass..

VG - Igår: 13:56

Ruud-konkurrent Hardt ut: – Skadelig for tennissporten

Den australske tennisprofilen Nick Kyrgios (26) slakter bruken av grus som underlag i tennis, og kaller det «skadelig for sporten»..

Aftenposten - Igår: 13:56

Ruud-konkurrent Hardt ut: – Skadelig for tennissporten

Den australske tennisprofilen Nick Kyrgios (26) slakter bruken av grus som underlag i tennis, og kaller det «skadelig….

VG - Igår: 13:56

Ruud-konkurrent Hardt ut mot grus: – Skadelig for tennissporten

Den australske tennisprofilen Nick Kyrgios (26) slakter bruken av grus som underlag i tennis, og kaller det «skadelig for sporten»..

Dagbladet - Igår: 21:19

- Vi må tenke annerledes

Flere byer har de seineste åra blitt Hardt rammet av flom, der infrastrukturen ikke tåler de store nedbørsmassene. Derfor mener ekspertene at vi nå må tenke annerledes..

NRK - I førrgår: 13:14

Ein død og fleire sakna

Ein person død, fire er Hardt skadde og fem er sakna etter eksplosjonen i Leverkusem skriv Welt..

NRK - I førrgår: 13:14

Tyskland: Ein død og fem sakna

Ein person død, fire er Hardt skadde og fem er sakna etter eksplosjonen i Leverkusen i Tyskland, skriv Welt. Eksplosjonen skjedde på området til verksemda Curenta, og ikkje Bayer, slik tidlegare meld. Currenta melder no at brannen er sløkt, og at leitinga etter dei sakna held fram..

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 19:01

Turfølge truffet av lyn på fjelltopp - to kvinner omkom, en Hardt skadet

To kvinner døde og en tredje kvinne er Hardt skadd etter lynnedslag på toppen av fjellet Melshornet i Hareid søndag….

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 09:00

Han presset kroppen for Hardt og endte på sykehus. Dette er faresignalene ved overtrening.

Asle Norvald Karlsen ble syk fordi han presset seg for Hardt på trening. Her er eksperters tips for å unngå overtrening..

VG - 25 juli 21 kl. 19:21

Fauci Hardt ut mot uvaksinerte: – Unødvendig situasjon

USA er i en unødvendig knipe, sier USAs fremste smittevernrådgiver Anthony Fauci. De siste ukene har smittetallet i landet skutt i været..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 18:36

Mor Sørum med hjertet i halsen: – Klarer ikke kontrollere følelsene

TOKYO/OSLO (VG) Da Christian Sørum og Anders Mol ble presset Hardt i åpningskamp i OL, fulgte moren til….

VG - 24 juli 21 kl. 18:36

Mor Sørum med hjertet i halsen: – Klarer ikke kontrollere følelsene

TOKYO/OSLO (VG) Da Christian Sørum og Anders Mol ble presset Hardt i åpningskamp i OL, fulgte moren til Christian, Marianne Sandlie Sørum, nervøst med fra i Norge..

NRK - 24 juli 21 kl. 18:14

Mer regn i vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flommer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er Hardt rammet av flom..

VG - 22 juli 21 kl. 19:40

Fabian Stang: – I dag gjorde Gahr Støre tragedien 22. juli til partipolitikk

I et nå slettet Facebook-innlegg går den tidligere Høyre-ordføreren Hardt ut mot Ap-lederens tale under minnemarkeringen torsdag. Misforstår med vilje, svarer Ap..

VG - 22 juli 21 kl. 06:47

Dansk stjerne skjelte ut journalist på direkten

En av danskens største stjerner, Ghita Nørby (86), er igjen i Hardt vær etter å ha skjelt ut en journalist på direkten..

NRK - 21 juli 21 kl. 17:19

Bevisstløs syklist til sykehus

Syklisten som ble funnet bevisstløs i en grøft på Bjørkmyr i Trondheim skal ha kjørt ut av veien i en rundkjøring. Politiet fikk melding kl. 15.

VG - 21 juli 21 kl. 13:41

Studenter straffes urimelig Hardt

Rekordmange studenter anklages for fusk. De straffes svært strengt, med utestengelse fra studiet i opp til et år og annullering av eksamen. Straffen trer i mange tilfeller i kraft før klagesaken er behandlet..

VG - 21 juli 21 kl. 00:04

Les dagens VG her!

På et møterom i byens forretningsdistrikt forteller Pfizer-sjefen om hvordan Israel fikk superavtalen i land – og om Norge kunne gjort det samme. Var det flaks eller Hardt arbeid som sikret at Israel kunne fullvaksinere hele befolkningen i februar?.

NRK - 20 juli 21 kl. 19:27

Fare for demningskollaps i Kina

En demning i millionbyen Luoyang sentralt i Kina har fått kraftige skader i uværet og står i fare for å bryte sammen. Den regionale avdelingen av hæren opplyser i en uttalelse tirsdag om en sprekk på 20 meter i demningen. – Demningen kan kollapse hvert øyeblikk, heter det i uttalelsen.

NRK - 20 juli 21 kl. 16:25

Merkel besøkte tyske flomofre igjen

Tysklands statsminister var tirsdag på sitt andre besøk i landets Hardt rammede flomområder. Angela Merkel besøkte flomofre og redningsmannskap i delstaten Nordrhein-Westfalen. Der lovet hun rask hjelp til de rammede og sa at byråkratiet ikke skulle stå i veien.

NRK - 20 juli 21 kl. 16:28

T-banenettet oversvømt i Kina

Kraftige oversvømmelser rammer det sentrale Kina etter uvanlig mye nedbør. I byen Zhengzhou er T-banenettet oversvømt. Over 10.

NRK - 05 juni 21 kl. 12:14

Én Hardt skadd i rally-utforkjørsel

Én person skal være Hardt skadd etter at en rallybil skal ha kjørt i et tre ved Løken i Aurskog-Høland, melder politiet. Politiet sier til NRK at de ikke er fremme på stedet, men meldinga de har fått går på at det var to i bilen da ulykken skjedde. Trolig sjåfør og kartleser.

VG - 19 juli 21 kl. 20:16

Søk etter savnede under press: – Stillheten er helt uvirkelig

ERFTSTAD-BLESSEM (VG) Redningsarbeidet i Blessem i Tyskland er under Hardt press. 34 personer er ennå ikke gjort rede for..

NRK - 19 juli 21 kl. 17:41

OL-komponist trakk seg

En komponist som skulle bidratt med musikk til åpningsseremonien av Tokyo-OL fredag, trakk seg mandag med umiddelbar virkning. Årsaken er uttalelser om mobbing. Musikeren Keigo Oyamada, bedre kjent som Cornelius, står i sentrum for den siste i rekken av betente saker som har rammet de allerede Hardt pressede OL-arrangørene i Japan.

NRK - 19 juli 21 kl. 16:56

170 savnet i Kolbenz-området

Rundt 170 mennesker er fortsatt oppført som savnet i et område som er Hardt rammet av flommen vest i Tyskland, opplyser politiet i byen Koblenz. Opplysningen ble mandag presentert av visepolitisjef Jürgen Süs. Han la til at antallet høyst sannsynlig ville stige, melder Reuters..

E24 - 19 juli 21 kl. 09:00

Oslo Børs faller over to prosent

Børsen faller Hardt på ukens første handelsdag. Samtidig faller oljeprisen etter Opec-enighet om produksjonsøkning..

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 03:54

Merkels arvtaker lattermild under katastrofebesøk

Den antatte arvtakeren til Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Armin Laschet, er havnet i Hardt vær. Under en reise for å se på skadene etter flomkatastrofen, ble han avbildet mens han spøkte og lo med folk rundt seg..

NRK - 18 juli 21 kl. 23:38

Henter hjem ambassadøren

Afghanistan henter hjem sin ambassadør i Pakistan på grunn av sikkerhetstrusler. ifølge utenriksdepartementet i Afghanistan ble datteren til ambassadøren bortført fredag. Hun skal ha blitt holdt i flere timer og blitt Hardt torturert av ukjente personer.

Dagbladet - 18 juli 21 kl. 15:32

- Ser ut som en spøkelsesby

Flommen som har rammet Tyskland og Belgia Hardt, flytter seg nå sørøstover i flere land i Mellom-Europa..

NRK - 18 juli 21 kl. 00:03

Erklært unntakstilstand i Bayern

Det er erklært unntakstilstand i distriktet Berchtesgadener Land sør i den tyske delstaten Bayern på grunn av kraftig regnvær og flom. Flere jordras er utløst, og kapasiteten til brannmannskapene i området er sprengt, sier en talsmann for operasjonssentralen i Traunstein lørdag kveld. Byene Berchtesgaden og Bischofswiesen, som ligger sørøst i Bayern nær grensen til Østerrike, er spesielt Hardt rammet.

NRK - 17 juli 21 kl. 06:27

Besøker katastrofeområde

Forbundspresident Frank-Walter Steinmeier skal besøke distriktet Rhein-Erft lørdag, som ble spesielt Hardt rammet av uværet. CDU-leder Armin Laschet skal også være med, opplyser forbundspresidentens kontor til avisen Bild..

Dagbladet - 17 juli 21 kl. 05:10

Slakter politikere etter katastrofen

Den tyske klimaaktivisten Luisa-Marie Neubauer, som omtales som «tyske Greta» etter Greta Thunberg, langer Hardt ut mot tyske politikere etter flomkatastrofen..

Aftenposten - 16 juli 21 kl. 20:06

Går Hardt ut mot Telenor-salg: – Dynket i korrupsjon

Telegiganten solgte seg nylig ut av Myanmar på grunn av situasjonen i det konfliktherjede landet..

E24 - 16 juli 21 kl. 20:06

Går Hardt ut mot Telenor-salg: – Dynket i korrupsjon

Telegiganten solgte seg nylig ut av Myanmar på grunn av situasjonen i det konfliktherjede landet. Nå beskylder flere frivillige organisasjoner kjøperen for korrupsjon..

VG - 16 juli 21 kl. 16:54

Brannvesenet om den dramatiske redningsaksjonen: – Det var livstruende

SCHULD/OSLO (VG) I den Hardt flomrammede byen i Tyskland risikerte brannvesenet livet for å redde innbyggerne. – Vi måtte være raske, sier talsperson for brannvesenet Andreas Solheid..

NRK - 16 juli 21 kl. 00:01

Rundt 1.300 savnet etter flom

Om lag 1300 savnet i det tyske distriktet Bad Neuenahr- Ahrweiler, som er spesielt Hardt rammet, skriver Bild..

VG - 15 juli 21 kl. 23:38

Minst 67 døde i flom i Mellom-Europa: – Folk er knust

INSUL (VG) – Jeg hadde vann opp til midjen i gaten her, forteller Claudia Schimitten. Det sørvestlige Tyskland er Hardt rammet av styrtregn og flom..

NRK - 15 juli 21 kl. 12:04

Sykehus evakuert etter uvær

Ekstremværet har rammet Tyskland Hardt. I Leverkusen er samtlige 468 pasienter evakuert fra et sykehus på grunn av strømbrudd som skyldtes høyvannet i elva Dhünn. Alle operasjoner og legetimer er avlyst, ifølge Focus.

NRK - 15 juli 21 kl. 11:05

Lekte med badering i flom – drukna

Ekstremværet rammer flere land i Europa. I Tyskland er minst 11 omkommet og rundt 70 er savna. Også i Belgia har uværet rammet Hardt.

Aftenposten - 14 juli 21 kl. 18:36

Oatly i Hardt vær etter anklager om «grønnvasking»

Den svenske produsenten av havremelk faller på børs etter sterk kritikk mot selskapet..

E24 - 14 juli 21 kl. 17:16

Oatly i Hardt vær etter anklager om «grønnvasking»

Den svenske produsenten av havremelk faller på børs etter sterk kritikk mot selskapet. Deres fremste kritiker kan tjene på at Oatly-aksjen faller..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt