Hans Andreas

Wednesday, 06 December, 08:55

Nyheter om Hans Andreas

NRK - I førrgår: 11:46

Frp: – Vanlige folk får smule

Frps nestleder Hans Andreas Limi reagerer sterkt på budsjettavtalen mellom Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV. – SV og regjeringen bruker hele 10 av 18 milliarder på klimatiltak, mens vanlige folk får smuler. Dette budsjettet vil ikke løse den økonomiske krisen i folks privatøkonomi, sier Limi.

NRK - 20 okt 23 kl. 13:38

Støre om habilitetssakene: – Den store saken er knyttet til Erna Solberg

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) avviser en ukultur i regjeringspartiene knyttet til habilitet. Den store saken er knyttet til Erna Solberg, sier han. Han kommenterte fredag regjeringens femte habilitetssak på mindre enn et halvt år.

NRK - 24 nov 23 kl. 09:48

Frp vil kutte 36 milliarder i skatter og avgifter

Frp vil kutte kraftig i skatter og avgifter, men samtidig beholdes alle stønadssatsene regjeringen har foreslått. Pengene skal hentes fra bistand, flyktninger og Statkraft. Frp legger fram sitt alternative statsbudsjett nå klokken 10.

NRK - 21 nov 23 kl. 09:19

Listhaug lansert som statsministerkandidat

Fleire partitoppar i Frp vil ha Sylvi Listhaug som statsministerkandidat. Det er usikkert om Erna Solberg er statsministerkandidat for dei andre borgarlege partia enn Høgre, skriv Klassekampen. I helga sa Venstre-leiar Guri Melby seg villig til å vere statsministerkandidat.

NRK - 13 nov 23 kl. 10:34

Frp: Forsøk på å legge saken død

Fremskrittspartiets nestleder Hans Andreas Limi sier han tar Erna Solbergs beslutning om å fortsette som partileder «til etterretning». – Det er en beslutning Erna Solberg og Høyre tar om at hun skal fortsette som partileder og statsministerkandidat. Vi skal gå gjennom vår egen prosess med strategi og planer fram mot 2025, sier han til NRK.

Aftenposten - 20 okt 23 kl. 06:00

Hans (29) byttet jobb – gikk opp 100.000 kroner

Etter magre resultater fra lønnsforhandlinger med sjefen, bestemte Hans Andreas Nordjordet seg for å legge om strategien..

E24 - 20 okt 23 kl. 06:00

Hans (29) byttet jobb – gikk opp 100.000 kroner

Etter magre resultater fra lønnsforhandlinger med sjefen, bestemte Hans Andreas Nordjordet seg for å legge om strategien. Her er syv ekspertråd for å lykkes i forhandlinger om lønn..

NRK - 20 okt 23 kl. 13:07

Frp om Vestre-saka: – Ukultur i regjeringa

Nestleiar i Framstegspartiet (Frp) Hans Andreas Limi reagerer kraftig på avsløringa til E24 om at ein ven av næringsminister Jan Christian Vestre har fått mellombelse leiarstillingar i departementet, utan at Vestre har erklært seg inhabil. – Nå er begge nestleiarane i Arbeidarpartiet involvert i habilitetssaker, noko som viser dårleg dømmekraft og manglande respekt for habilitetsregelverket. Det begynn meir og meir å teikna seg eit bilde av ein ukultur som går heilt opp i partileiinga i regjeringspartia og vitnar om ein statsminister som ikkje har kontroll på mannskapet sitt, seier Limi..

VG - 06 okt 23 kl. 09:00

Frp raser: - Brødsmuler i skattelette

Frp går kraftig ut mot nivået på skattelettene som regjeringen tilbyr i statsbudsjettet. Det er bare brødsmuler til folket, sier nestleder Hans Andreas Limi..

Klartale - 21 sep 23 kl. 13:30

Snart blir lånet ditt dyrere

Styringsrenta ble satt opp til 4,25 prosent torsdag. Det er 0,25 prosentpoeng mer enn i går. Renteøkningen var ventet på forhånd.

NRK - 20 sep 23 kl. 08:13

Frp-topp om støtte til Solberg i 2025: – Får ta stilling til det når det kommer

Nestleder Hans Andreas Limi vil ikke svare på om Fremskrittspartiet vil støtte Høyre-leder Erna Solberg som statsministerkandidat i 2025. – Vi får ta stilling til det når den tid kommer, sier Limi på NRKs Politisk kvarter. Han legger til at det er Høyre og Erna Solberg selv som må ta stilling til om hun kan fortsette som leder etter aksjesakene rundt hennes ektemann Sindre Finnes.

VG - 20 sep 23 kl. 07:52

Aksjebråket i Høyre: – Hvorfor reagerte ikke Erna Solberg tidligere?

Nestleder i Fremskrittspartiet, Hans Andreas Limi, sier onsdag at det er grunn til å stille spørsmål til hvorfor det ikke har skjedd mer på et tidligere tidspunkt..

NRK - 18 sep 23 kl. 16:34

Frp: Må vurdere å koble Riksrevisjonen på aksjesakene

Frp-nestleder Hans Andreas Limi mener et eksternt organ må granske alle statsråders aksjekjøp siden 2013. Han peker på Riksrevisjonen. Limi viser til at Stortinget i fjor ba Riksrevisjonen om å gå gjennom de økonomiske ordningene til stortingsrepresentantene etter pendlerbolig-avsløringene.

VG - 18 sep 23 kl. 09:22

Frp-Limi: Fortell alt

All informasjon om aksjehandelen til Erna Solbergs ektemann, må legges fram nå for å unngå tillitsbrudd mellom politikerne og velgerne. Det krever Frp-leder Hans Andreas Limi..

VG - 15 sep 23 kl. 12:18

Frp om aksjehandlene: Erna skulle sagt stopp for lenge siden

Erna Solberg visste at Sindre Finnes handlet aksjer i Hydro mens hun var statsminister. Frps Hans Andreas Limi mener hun burde grepet inn allerede da..

NRK - 07 sep 23 kl. 20:05

Venstre og Frp vil se alle Finnes' aksjehandler

Frp og Venstre mener at Erna Solbergs ektefelle, Sindre Finnes, bør være åpen om hvilke aksjehandler han gjorde fra 2013–2021 da kona var statsminister. Saksordfører for habilitetssakene som behandles i Stortingets kontrollkomité, Grunde Almeland (V), sier til Dagens Næringsliv at han mener det vil være klokt å være åpen om dette. Kjennskapet offentligheten har til Finnes' aksjetransaksjoner, stammer i dag fra aksjonærregisteret og noen store handler han gjorde i 2021.

E24 - 04 sep 23 kl. 17:33

Frp: Ber Huitfeldt vurdere sin stilling

Frp-nestleder Hans Andreas Limi ber nå utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) vurdere sin stilling og gå av, etter det han mener er endrede forklaringer og ubesvarte spørsmål rundt ektemannens aksjer og hennes egen habilitet..

VG - 04 sep 23 kl. 17:16

Frp: Ber Huitfeldt vurdere sin stilling

Frp-nestleder Hans Andreas Limi ber nå utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) vurdere sin stilling og gå av, etter det han mener er endrede forklaringer og ubesvarte spørsmål rundt ektemannens aksjer og hennes egen habilitet..

NRK - 04 sep 23 kl. 17:22

Frp: Ber Huitfeldt vurdere sin stilling

Frp-nestleder Hans Andreas Limi ber nå utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) vurdere sin stilling og gå av, etter det han mener er endrede forklaringer og ubesvarte spørsmål rundt ektemannens aksjer og hennes egen habilitet. Allerede to uker før Anniken Huitfeldt fortalte om ektemannens aksjekjøp, ble hun spurt om dette av E24. Da opplyste hun blant annet ikke om at UD en hel uke tidligere hadde gitt mannen beskjed om å fryse alle handler.

NRK - 31 aug 23 kl. 12:54

Frp vil at Økokrim skal etterforske Huitfeldt

Anniken Huitfeldts mann Ola Petter Flem har handlet en rekke aksjer i hennes tid som utenriksminister. Hun mener hun burde undersøkt hva slags aksjer det var snakk om, men fastholder at hun ikke har gitt ham informasjon fra regjeringen. Økokrim har sagt det ikke er grunnlag for dem å etterforske saken.

NRK - 30 aug 23 kl. 14:28

Frp og Raudt reagerer på habilitetssaka til Huitfeldt

Fleire av partia på Stortinget har reagert på habilitetssaka til utanriksminister Anniken Huitfeldt. Ho har sjølv innrømma habilitetsbrot etter at ektemannen investerte aksjer i våpenprodusenten Kongsberg Gruppen medan Huitfeldt var utanriksminister. Dette blir fjerde sak knytt til habilitet i regjeringa i løpet av sommaren.

NRK - 21 jul 23 kl. 19:01

Nestleder i Frp Hans Andreas Limi forventer lederansvar fra Støre

Nestleder i Fremskrittspartiet Hans Andreas Limi forventer at statsminister Støre nå tar sitt lederansvar på alvor. – Det var en riktig beslutning av Borten Moe å gå av. En beslutning som burde vært tatt på et tidligere tidspunkt.

NRK - 30 apr 23 kl. 10:44

Hans Andreas Limi er valgt som ny 1. nestleder i Frp

Hans Andreas Limi (62) ble søndag valgt som første nestleder av Fremskrittspartiet. Partiet har hatt landsmøte denne helgen. Han tar over for Ketil Solvik-Olsen, som tidligere har gitt uttrykk for at han ønsker å bruke mer tid på familien.

NRK - 16 mar 23 kl. 11:49

Fpu støtter Limi i kampen om ny nestleder i Frp

Fremskrittspartiets Ungdom mener Hans Andreas Limi bør være nestleder i Fremskrittspartiet. Hans Andreas Limi er en skarp retoriker, en erfaren mann rundt forhandlingsbordet og en mann med den nødvendige politiske tyngden for å gå inn som første nestleder i Frp, sier FpU-leder Simen Velle til Nettavisen torsdag. Kampen om den ledige plassen som nestleder i Frp står mellom Hans Andreas Limi, Erlend Wiborg og Bård Hoksrud.

NRK - 14 apr 23 kl. 15:05

Frp vil ha Hans Andreas Limi som første nestleder

Valgkomiteen i Frp vil ha Hans Andreas Limi som første nestleder..

NRK - 11 maj 23 kl. 11:04

Frp savner mer støtte til privatpersoner i nytt budsjett

Finanspolitisk talsperson i Frp, Hans Andreas Limi reagerer sterkt på revidert nasjonalbudsjett som ble lagt frem torsdag. – Regjeringen pøser penger inn i offentlig sektor, mens bedrifter og vanlige arbeidsfolk fortsatt må blø. Det er bra at regjeringen retter opp noen av feilene de gjorde i statsbudsjettet, men det er urovekkende at de ikke engang forsøker å gjøre noe for vanlige folk og bedrifter, sier han til NRK..

NRK - 11 maj 23 kl. 08:45

Frp: – Dårlig nytt for folk og bedrifter

Torsdag legger regjeringen frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett. Her legger de opp til å bruke 372,6 milliarder kroner, altså 3 prosent av oljefondet. Dette er en økning på 56 milliarder kroner.

NRK - 20 mar 23 kl. 14:00

Frp: Hoksrud trekker seg som nestlederkandidat

Stortingspolitiker Bård Hoksrud fra Telemark varsler nå at han trekker sitt kandidatur til å bli nestleder i Frp. Dermed ser det ut til å bli stortingsrepresentant Hans Andreas Limi som tar over som første nestleder i partiet til våren når Ketil Solvik-Olsen gir seg. Hoksrud understreker i et innlegg på Facebook i ettermiddag at han synes det er bra at Limi stiller som kandidat til å gå inn i Frp-ledelsen sammen med partileder Sylvi Listhaug og nestleder Terje Søviknes.

NRK - 16 mar 23 kl. 19:32

Frps nestlederkamp: Limi-støtte fra en rekke fylkeslag

Hans Andreas Limi seiler opp som klar favoritt til å bli ny første nestleder i Frp etter Ketil Solvik-Olsen til våren. Nå i kveld ble det klart at Viken Frp enstemmig støtter Limi. – Hans Andreas Limi er en politiker med de rette kvalifikasjonene som nestleder.

NRK - 25 apr 23 kl. 08:35

Frp reagerer på høye konkurstall

Fremskrittspartiet sier at SSBs melding om at konkurstallene økte med 40 prosent i første kvartal, er urovekkende. – Det er dette vi har advart imot, sier partiets finanspolitiske talsperson Hans Andreas Limi. Han sier at han er oppgitt over at regjeringen ikke har tatt situasjonen på alvor, men heller vært opptatt av å fortelle hvor bra det går med norsk næringsliv.

NRK - 16 mar 23 kl. 16:08

Frps nestlederkamp: FpU vil ha Limi

Fremskrittspartiets ungdom vil at Hans Andreas Limi skal bli ny nestleder i partiet. – Hans Andreas er en skarp retoriker, en svært erfaren mann rundt forhandlingsbordet og en politiker med den nødvendige tyngden for å kle et så viktig verv som nestleder i Frp, sier FpU-leder Simen Velle til NRK. Limi varslet i går hos NRK at han ønsker å bli nestleder.

NRK - 28 mar 23 kl. 15:43

Frp om EUs nei til fossilbiler: – Galskap å forby bensinbiler

Fossilbiler skal forbys i EU etter 2035, besluttet EU-landene tirsdag. Nå forventer Frp at regjeringen avklarer at vedtaket ikke får konsekvenser for Norge. – Det er galskap å forby bensinbiler i en situasjon der strømprisen allerede er helt ute av kontroll.

Klartale - 17 mar 23 kl. 12:05

Nå skal partiene vedta politikk som påvirker oss alle

Landsmøtet til Senterpartiet startet personlig. Leder Trygve Slagsvold Vedum har fått en alvorlig sykdom.– Jeg har MS, sa han til landsmøtet fredag.

NRK - 19 dec 22 kl. 11:48

Frp om Skatteutvalgets forslag: «Kaldt gufs fra fortiden»

– Fremskrittspartiet avviser Skatteutvalgets forslag om å gjeninnføre arveavgift, straffe folk som har kjøpt egen bolig og kraftig økning i matvareprisene ved å heve momsen til 25 prosent. Økte særavgifter er også helt feil, avgiftsnivået bør ned og ikke opp, sier finanspolitisk talsperson Hans Andreas Limi i en pressemelding med tittelen «Kaldt gufs fra fortiden» om forslagene som ble lagt fram mandag..

NRK - 29 nov 22 kl. 19:21

Opposisjonen misnøgde med budsjettet

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK.

NRK - 09 apr 22 kl. 06:15

Frp vil ha ny ordning for medisiner

Frp er misfornøyd med dagens ordning der Beslutningsforum for nye metoder avgjør hvilke legemidler som skal brukes i Norge – og vil ha en ordning som i Danmark. Dette fremmes ifølge VG som et representantforslag av fire av partiets stortingsrepresentanter – partileder Sylvi Listhaug, Hans Andreas Limi, Morten Wold og Bård Hoksrud. (NTB).

NRK - 01 apr 22 kl. 13:07

FrP støtter bredt forlik om Ukraina-krisepakke

FrPs finanspolitiske talsperson Hans Andreas Limi støtter regjeringens forslag om å bevilge mer penger til forsvar, beredskap og ukrainske flyktninger. Han er samtidig kritisk til det han mener er manglende støtte til privatpersoner og bedrifter i møte med høye priser på drivstoff, strøm og mat. – Folk trenger å få beholde mer av sine egne penger ved at vi setter ned avgiftene istedenfor at staten skal dele ut almisser, sier han i en pressemelding..

NRK - 22 feb 22 kl. 10:14

Frp: Hagens utspill representerer ikke partiets syn

Parlamentarisk nestleder i Fremskrittspartiet Hans Andreas Limi reagerer på private meningsytringer fra Carl Ivar Hagen om situasjonen i Ukraina. – Hagens private meningsytringer på Facebook får stå for hans egen regning. De representerer ikke partiets syn.

NRK - 24 feb 22 kl. 09:18

Frp fordømmer anrepet

Parlamentarisk nestleder Hans Andreas Limi i Fremskrittspartiet fordømmer angrepet på det sterkeste. – Det er med sjokk og vantro vi ser at Russland angriper Ukraina, et selvstendig, uavhengig land i Europa. Vi fordømmer Russlands invasjon av Ukraina på det sterkeste.

NRK - 24 sep 21 kl. 17:45

Listhaug parlamentarisk leiar

Stortingsgruppa til Framstegspartiet valde partileiar Sylvi Listhaug til parlamentarisk leiar. Frps finanspolitiske talsmann, Hans Andreas Limi, blei vald til første nestleiar, medan transportpolitisk talsmann Bård Hoksrud blei vald til andre nestleiar..

NRK - 06 jun 21 kl. 16:22

Millioner til kommunal kompensasjon

Den såkalte kommunale kompensasjonsordningen for næringslivet økes med 300 millioner kroner i avtalen om revidert nasjonalbudsjett. – Ordningen har vært veldig effektiv og truffet godt i kommuner der man har vært nødt til å måtte stenge mange virksomheter på grunn av nasjonale eller lokale tiltak, sier finanspolitisk talsperson Hans Andreas Limi i Fremskrittspartiet..

NRK - 06 jun 21 kl. 15:13

Frp: Gjennomslag i avgiftskutt

– Vi har sikret en avtale som gir Fremskrittspartiet gode gjennomslag på det som var våre viktigste krav, sier Frps Hans Andreas Limi på pressekonferansen om revidert budsjett søndag klokken 15. Dette innebærer å få kuttet avgifter ved grensehandelsprodukter, og avvikling i avgifter på alkoholfri drikke. Frp opplyser at de i tillegg til avgiftskutt får doblet summen som går til medisiner for psykisk helsevern.

NRK - 03 jun 21 kl. 17:31

Frp truer med forhandlingsbrudd

Fremskrittspartiet truer med brudd i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett. – Vi har dessverre opplevd for liten vilje til å komme FrP i møte, sier finanspolitisk talsperson Hans Andreas Limi. Fristen for å komme til enighet utløper klokken 20 torsdag kveld..

NRK - 11 maj 21 kl. 11:10

Krever tiltak mot grensehandel

Fremskrittspartiet er kritiske til at regjeringen i forslaget til revidert nasjonalbudsjett ikke reduserer grensehandelsavgiftene. – Det er ingen tvil om at kuttene Frp fikk gjennomslag for i budsjettavtalen før jul, har vært med å skape flere nye arbeidsplasser. Dette blir enda viktigere når grensene åpnes, sier finanspolitiker Hans Andreas Limi i Frp.

E24 - 05 jan 21 kl. 09:30

Frp krever krisetiltak: – For svakt

I november ble regjeringen og Fremskrittspartiet enige om krisehjelp for coronarammede bedrifter. Nå må det mer til, mener Hans Andreas Limi (Frp)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com