Hamburg

Sunday, 14 July, 12:20

Nyheter om Hamburg

NRK - 15 jun 24 kl. 06:50

35 tonn kokain beslaglagt i Hamburg

Tysk politi har beslaglagt 35 tonn kokain, den største mengden i landet noensinne, under en aksjon i Hamburg. Noe av stoffet var skjult i kasser med ananas. Funnet ble gjort i Hamburg i fjor, men ikke offentliggjort før nå, i forbindelse med en omfattende politiaksjon i sju delstater, skriver avisen Bild.

VG - 16 jun 24 kl. 13:09

Mann skutt før EM-kamp i Hamburg: Angrep politiet med øks

En mann ble søndag formiddag skutt og skadet av politiet i Hamburg etter å ha angrepet politiet med en øks, skriver den tyske avisen Bild..

Aftenposten - 16 jun 24 kl. 13:09

Mann skutt før EM-kamp i Hamburg: Angrep politiet med øks

En mann ble søndag formiddag skutt og skadet av politiet i Hamburg etter å ha angrepet politiet med en øks, skriver den….

VG - 15 jun 24 kl. 07:19

35 tonn kokain beslaglagt i Hamburg

Tysk politi har beslaglagt 35 tonn kokain, den største mengden i landet noensinne, under en aksjon i Hamburg. Noe av stoffet var skjult i kasser med ananas..

NRK - 26 jun 24 kl. 18:34

95 år gammel holocaust-fornekter dømt til fengsel

95 år gamle Ursula Haverbeck er dømt til fengsel i ett år og fire måneder i Hamburg i Tyskland, skriver NTB. Haverbeck har i flere år benektet holocaust – folkemordet mot jøder under Andre verdenskrig. Hun har vært en fremtredende skikkelse i høyreekstreme kretser.

NRK - 20 jun 24 kl. 21:34

Etterforsker mulig rasisme i EM-kamp

Det europeiske fotballforbundet Uefa har åpnet undersøkelser av potensiell rasistisk eller diskriminerende oppførsel fra supportere i onsdagens kamp mellom Kroatia og Albania. Det skriver Uefa på sine nettsider, og legger til at det vil komme mer informasjon på et senere tidspunkt. Det er ikke offentliggjort om supporterne fulgte Albania eller Kroatia.

NRK - 16 jun 24 kl. 13:09

Person skoten av politiet før EM-kamp

Ein mann væpna med øks skal ha blitt skoten i ein storstilt politiaksjon i Hamburg søndag ettermiddag. Over 40.000 fans skal ha feira fredeleg i den nederlandske fansona før EM-oppgjeret mellom Polen og Nederland seinare i dag, melder den tyske avisa Bild.

NRK - 05 feb 24 kl. 09:24

Fagforening varsler Lufthansa-streik i Tyskland

Fagforeningen Verdi har bedt Lufthansa-ansatte ved fem av Tysklands største flyplasser om å legge ned arbeidet onsdag. Verdi ber alt av personale på bakken om å streike – fra vedlikehold til bakkehåndtering. – Det ligger an til et stort antall innstillinger og forsinkelser onsdag, skriver Verdi i en uttalelse.

NRK - 16 mar 24 kl. 16:38

Alligator på 340 kg fjernet fra hjem i New York

ABC News melder at en blind alligator som ble ulovlig holdt i et svømmebasseng i delstaten New York, nå er fjernet. Eieren skal ha latt barn få være i bassenget med alligatoren. Miljøverndepartementet i New York deler også saken med bilde på X.

NRK - 07 mar 24 kl. 13:19

Streik i Tyskland skaper trøbbel for flytrafikken

Torsdag er Tyskland rammet av streik blant lokførere og bakkepersonell på flyplasser. Det har gitt mye trøbbel for millioner av reisende, skriver NTB. Bakkemannskaper hos Lufthansa har gått ut i streik.

VG - 08 nov 23 kl. 14:06

Her er kronprinsen på båttur i Hamburg

Hamburg (VG) Kronprins Haakon (50) fikk onsdag båttur og omvisning i Hamburg havn..

NRK - 02 feb 24 kl. 01:01

Tysk gigantbeslag av kokain i banankasser

Tollere i Hamburg har beslaglagt over et halvt tonn kokain, som var skjult i en last med bananer på et skip fra Ecuador. Fire personer er pågrepet. Under en inspeksjon 4.

NRK - 01 feb 24 kl. 09:24

Norske flyplasser må kansellere etter storstreik i Tyskland

Elleve av Tysklands største flyplasser rammes torsdag av streik, og flere av flyplassene har innstilt alle avganger. Det skaper trøbbel også for norske flyselskap. Sikkerhetspersonale i fagorganisasjonen Verdi streiker ved flyplassene i Frankfurt, Hamburg, Bremen, Berlin, Leipzig, Düsseldorf, Köln, Hannover, Stuttgart, Erfurt og Dresden.

NRK - 01 feb 24 kl. 08:30

Storstreik ved tyske flyplasser kan påvirke 200.000 passasjerer

11 av Tysklands største flyplasser rammes torsdag av streik. Flere av flyplassene har innstilt alle avganger, og opptil 200.000 passasjerer ventes å bli rammet.

VG - 24 jan 24 kl. 19:07

Håndballspillere værfast i Tyskland etter EM

Flere av spillerne på herrelandslaget i håndball kommer seg ikke hjem fra EM som planlagt på grunn av dårlig vær i Hamburg..

Aftenposten - 23 jan 24 kl. 20:27

Norge jakter god­følelsen mot Sverige

Mens Sverige er klar for EM-semifinale, spiller Norge for mest for æren når lagene møtes i Hamburg i kveld..

NRK - 21 jan 24 kl. 15:27

Demonstrasjon mot ytre høyre er avlyst i München

Søndag demonstrerer titusener av tyskere mot det nasjonalkonservative høyrepartiet AfD. Folkemengden er så stor, rundt 200.000 personer, ifølge arrangørene, at politiet ser på det som en sikkerhetsrisiko.

NRK - 19 jan 24 kl. 01:33

Tyskere demonstrerer mot planer om massedeportasjoner

I Tyskland har ledere og aktivister på ytre høyre fløy drøftet massedeportasjoner med det høyrepopulistiske partiet Alternative für Deutschland (AfD). Planer for å deportere "uønskede" borgere – også personer med tysk statsborgerskap – ble lagt fram på et møte som ble holdt Potsdam i desember i fjor. I utkanten av den østtyske byen møttes politikere, forretningsfolk og aktivister fra ytre høyre i Tyskland og Østerrike.

Aftenposten - 18 jan 24 kl. 17:38

Dansk superstjerne åpen om mentale problemer

Hamburg (VG) Han var kåret til verdens beste spiller seks ganger og fikk betalt enorme summer..

VG - 18 jan 24 kl. 17:38

Dansk superstjerne åpen om mentale problemer

Hamburg (VG) Han var kåret til verdens beste spiller seks ganger og fikk betalt enorme summer. Plutselig ble Mikkel Hansen (36) sykmeldt på ubestemt tid..

Aftenposten - 18 jan 24 kl. 15:38

Landslagssjefen fredes etter negativ rekord og fiasko: – Står last og brast med Jonas

Hamburg (VG) Resultatene har blitt gradvis dårligere med Jonas Wille som landslagssjef..

VG - 18 jan 24 kl. 15:38

Landslagssjefen fredes etter negativ rekord og fiasko: – Står last og brast med Jonas

Hamburg (VG) Resultatene har blitt gradvis dårligere med Jonas Wille som landslagssjef. Men Norges Håndballforbund har ingen planer om å gjøre forandringer etter EM-fiaskoen..

Aftenposten - 17 jan 24 kl. 21:56

Fråtser i norsk håndballfiasko: – Norge er dårlig

Hamburg (VG) (Slovenia–Sverige 22–28) Seks dager før Norge skal møte Sverige i EM, så lekte Glenn Solbergs menn seg mot….

Aftenposten - 17 jan 24 kl. 21:56

Sverige fråtser i norsk håndballfiasko – slo Slovenia

Hamburg (VG) (Slovenia–Sverige 22–28) Seks dager før Norge skal møte Sverige i EM, så lekte Glenn Solbergs menn seg mot….

VG - 17 jan 24 kl. 20:35

Eksperter etterlyser evaluering av Norges landslagssjef

Hamburg (VG) Danske Joachim Boldsen (45) mener Norges Håndballforbund må diskutere rollen til trener Jonas Wille (47) etter de ydmykende resultatene i EM..

Aftenposten - 17 jan 24 kl. 20:35

Eksperter etterlyser evaluering av Norges landslagssjef

Hamburg (VG) Danske Joachim Boldsen (45) mener Norges Håndballforbund må diskutere rollen til trener Jonas Wille….

Aftenposten - 17 jan 24 kl. 17:03

Norsk fadese: På vei ut av håndball-EM etter ydmykende tap

Hamburg (VG) (Norge-Portugal 32–37) Kun syltynn teori kan berge Norge fra EM-exit etter en ny fiasko mot Portugal..

VG - 17 jan 24 kl. 17:03

Norsk fadese: På vei ut av håndball-EM etter ydmykende tap

Hamburg (VG) (Norge-Portugal 32–37) Kun syltynn teori kan berge Norge fra EM-exit etter en ny fiasko mot Portugal. Superstjernen Sander Sagosen sviktet fullstendig for det norske mannskapet..

NRK - 10 jan 24 kl. 16:20

Tyske bønder demonstrerer mot subsidiekutt i landbruket

Bønder demonstrerer med traktorblokader over hele Tyskland mot kutt i subsidier til landbruksdiesel. I den nordtyske delstaten Schleswig-Holstein ruller rundt 2000 traktorer gjennom byen Flensburg, forbi valgkretskontoret til den føderale økonomiminister Robert Habeck (De Grønne), melder nettstedet Focus. I Lübeck lammer flere hundre traktorer og andre landbrukskjøretøyer trafikken.

Klartale - 08 jan 24 kl. 09:58

Håndball-EM starter onsdag

- Vi gleder oss enormt til et mesterskap i Tyskland. Det sa landslagssjef Jonas Wille i en pressemelding i desember. Da ble spillerne til håndball-EM for menn presentert.

NRK - 06 jan 24 kl. 13:36

Mistanke om sabotasje mot tysk gassrørledning

Tysk påtalemyndighet etterforsker mistanke om sabotasje på en gassrørledning som er under bygging i Nord-Tyskland. Flere små hull er oppdaget på minst tre steder langs den 55 kilometer lange rørledningen som skal frakte flytende naturgass fra en LNG-terminal i havnebyen Brunsbüttel nordvest for Hamburg, melder den tyske kringkasteren NDR. Ledningen skulle etter planen ha vært ferdig før årsskiftet, men åpningen er nå utsatt til februar som følge av skadene.

NRK - 16 nov 23 kl. 08:34

Tyskland: Stor politioperasjon mot pro-Hizbollahgruppe

Det pågår en storstilt politiaksjon mot islamistiske organisjoner i flere tyske stater, melder Reuters. Innenriksdepartementet i Tyskland har sagt at de gjennomsøker gjenstander knyttet til det islamske senteret i Hamburg, som er mistenkt for å støtte den militante gruppen Hizbollah, ifølge Deutsche Welle. Det islamske sentrum av Hamburg er mistenkt for å ha «handlet mot konstitusjonell orden og støtte den militante gruppen Hizbollah», sa departementet..

NRK - 08 nov 23 kl. 11:57

Der Bild: Væpnede menn i klasserom

To væpnede menn skal ha barrikadert seg i et klasserom i Hamburg, skriver Der Bild. En av de bevæpnede mennene skal ha truet med en svart pistol. Patruljebiler fra hele Hamburg har ankommet distriktsskolen Blankenese i Frahmstraße og spesialstyrker skal ha stormet skolen..

NRK - 08 nov 23 kl. 11:57

Avisen Bild: Væpnede menn i klasserom

To væpnede menn skal ha barrikadert seg i et klasserom i Hamburg, skriver Bild. En av de bevæpnede mennene skal ha truet med en svart pistol. Patruljebiler fra hele Hamburg har ankommet distriktsskolen Blankenese i Frahmstraße og spesialstyrker skal ha stormet skolen..

NRK - 08 nov 23 kl. 11:57

Avisen Bild: Mistenkte flyktet

To personer, den ene med en svart pistol, skal ha barrikadert seg i et klasserom i Hamburg, og truet en lærer, skriver Bild. De skal deretter har flyktet fra skolen. Patruljebiler fra hele Hamburg ankom distriktsskolen Blankenese i Frahmstraße og spesialstyrker skal ha stormet skolen.

NRK - 05 nov 23 kl. 14:29

Gisseldrama i Hamburg er over

Det melder politiet i Hamburg. – Den mistenkte gikk ut av bilen sammen med datteren. Mannen ble pågrepet av nødetatene uten motstand.

NRK - 04 nov 23 kl. 21:41

Flyplass i Hamburg stengt – en pågående trusselsituasjon, melder Bild

Flyplassen i Hamburg er stengt for all flytrafikk som følge av en «hendelsen», bekrefter av Eurocontrol. Tyske Bild melder at en væpnet mann ble observert på flyplassen klokken 20.12.

NRK - 30 okt 23 kl. 10:27

Fem arbeidere omkom i ulykke på byggeplass i Hamburg – flere skal være begravet i heissjakt

Fem bygningsarbeidere mistet livet da de mandag falt fra et stillas på en byggeplass i Hamburg. Det er redningsmannskapene som bekrefter dødsfallene, men har så langt ikke gitt nærmere opplysninger om ulykken. Ifølge Hamburger Morgenpost er flere også begravet i en heissjakt.

NRK - 08 dec 23 kl. 15:46

Banksy-utstilling til Oslo

I februar kommer Banksy-utstillingen «The Mystery of Banksy – A Genius Mind» til Økern-senteret i Oslo. Utstillingen åpner 23. februar og vil vise fram nærmere 150 reproduksjoner av gatekunstnerens verker.

NRK - 09 okt 23 kl. 13:22

Flyplassen i Hamburg innstiller fly: Trusler om angrep på fly fra Teheran

Det melder Reuters. På nettsidene til Hamburg flyplass står det at alle avganger og landinger er innstilt..

NRK - 09 okt 23 kl. 13:22

Flyplassen i Hamburg innstilte fly: Trusler om angrep på fly fra Teheran

Tidligere mandag innstilte flyplassen i Hamburg fly på grunn av trusler om angrep på fly fra Teheran, melder Reuters. Flytrafikken skal nå gå som normalt igjen. Det tyske pressebyrået DPA siterer en talsperson ved flyplassen som sa at flyene var innstilt på grunn av en trussel om angrep på et fly fra den iranske hovedstaden Teheran..

NRK - 23 nov 23 kl. 19:52

Ingvar Ambjørnsen tildelt hedersprisen under Bragepris-utdelingen

Forfatter Ingvar Ambjørnsen er tildelt Brages Hederspris. På grunn av svekket helse var det kona til Ambjørnsen, Gabriele Haefs, som hadde reist fra parets hjem i Hamburg for å ta imot hedersprisen på vegne av Ambjørnsen. De to har bodd sammen i Tyskland siden 1985.

NRK - 04 okt 23 kl. 13:35

Brødre tiltalt for terrorplaner mot svensk kirke

To brødre fra Syria er siktet i Tyskland for terrorforbrytelser. En av dem er siktet for å ha planlagt et angrep på en svensk kirke, ifølge påtalemyndigheten. Det er påtalemyndigheten i Hamburg som har tatt ut tiltale mot brødrene på 29 og 24 år.

NRK - 08 nov 23 kl. 13:26

Tysk politi med storaksjon mot venstresideaktiviste

Tysk politi har onsdag gjennomført aksjoner mot venstresideaktivister i flere byer rundt om i landet. Aksjonen er del av en pågående etterforskning av sammenstøt mellom aktivistene og ytre høyre-demonstranter 1. mai i år.

NRK - 06 nov 23 kl. 19:20

Kronprinsen i Tyskland på firedagers statsbesøk

Kronprins Haakon landet mandag i München i Tyskland i anledning et fire dager langt statsbesøk, hvor han blant annet skal møte landets statsminister og president. Tirsdag skal kronprinsen besøke den tyske produsenten Krauss-Maffei Wegmann, som Norge har bestilt 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra. Han reiser deretter til Hamburg og Berlin, hvor kronprinsesse Mette-Marit hekter seg på statsbesøket.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com