Ham

Thursday, 28 September, 00:49

Nyheter om Ham

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 sep 23 kl. 17:14

Politiet har løslatt de siktede i voldtektssaken i Alta

Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt, Bjørn Tormod Syversen, opplyser til NRK at de to siktede i saken er løslatt etter avhør. Det på grunn av at de to mistenkte i saken er mindreårige. – Det jobbes med saken og den etterforskes videre, sier Syversen om saken.

NRK - 13 sep 23 kl. 17:32

FNs Sudan-utsending gir seg

FNs spesialutsending til Sudan, Volker Perthes, opplyser at han trekker seg. Perthes er erklært uønsket i Sudan. – Jeg er takknemlig overfor FNs generalsekretær for muligheten og for at han har stolt på meg, men jeg har bedt Ham om å løse meg fra tjenesten, sa Perthes til Sikkerhetsrådet i New York.

NRK - I førrgår: 01:12

Bolivia: Evo Morales vil stille til presidentvalg igjen

Bolivias ekspresident Evo Morales stiller igjen som kandidat i presidentvalget i landet i 2025. Det kunngjorde han søndag. Det skjer mens Morales krangler med den sittende presidenten.

VG - 24 sep 23 kl. 16:59

Liverpool reddet av drømmescoring: – Flygende volley

(Liverpool – West Ham) Liverpool tok en viktig seier mot West Ham og holder følge med Manchester City i toppen av Premier League..

Aftenposten - 24 sep 23 kl. 10:16

9-åring kalles «sjakkens Messi»: – Vi presser Ham ikke, sier selskapet som løfter Ham frem.

Trenere har aldri vært vitne til noe lignende. En 9-åring fra Argentina skaper bølger i sjakkverden..

NRK - 21 sep 23 kl. 15:03

Høyre snur – åpner for å diskutere tunnelalternativet

Høyre vil nå forhandle med partier som ikke vil ha Bybanen over Bryggen i Bergen. Det skriver Christine Meyer (H) på sin Facebook-side. Hun skriver at hun har snakket med byrådsleder Rune Bakervik og spurt Ham om han vil tre til side for et Høyre-ledet byråd.

NRK - 20 sep 23 kl. 09:31

Sindre Finnes' advokat ønsker Økokrim-etterforskning

Sindre Finnes' advokat Thomas Skjelbred vil at Økokrim skal starte en etterforskning av aksjesaken. Finnes opplever det hele som en stor belastning. – For Sindre Finnes sin del er det to forhold som er viktig å ha klart for seg: Han har handlet aksjer med sine egne penger, og det er ikke ulovlig.

VG - 18 sep 23 kl. 20:18

Økokrim-sjefen mener Ap-bakgrunn ikke gjør Ham inhabil overfor Solberg

Økokrim-sjef Pål Lønseth sa seg inhabil i innsidevurderingen av Aps Anniken Huitfeldt. Han mener hans Ap-tilknytning ikke gjør Ham inhabil overfor Høyre-leder Erna Solberg..

Aftenposten - 16 sep 23 kl. 17:55

City vant mot West Ham tross utrolig sjansesløseri av Haaland

(West Ham – Manchester City 1–3) Det var lenge løskrutt fra Erling Braut Haaland (23)..

VG - 16 sep 23 kl. 17:55

City vant mot West Ham tross utrolig sjansesløseri av Haaland

(West Ham – Manchester City 1–3) Det var lenge løskrutt fra Erling Braut Haaland (23). Rett før slutt kunne han imidlertid puste lettet ut da han fikk scoringen sin og City opprettholdt sin ubeseirede rekke..

NRK - 15 sep 23 kl. 01:58

DeSantis: – Nær null sjans for Trump hvis han dømmes

Den republikanske presidentkandidaten Ron DeSantis mener det er null sjanse for Donald Trump å bli president om han dømmes i noen av sakene mot Ham. Det sa DeSantis under et intervju med CBS News onsdag. – Selv før disse sakene syntes jeg ikke at han burde stille igjen.

NRK - 14 sep 23 kl. 02:27

Biden: – De vil stille meg for riksrett for å stenge ned myndighetene

President Joe Biden mener republikanerne vil stille Ham for riksrett for å stenge ned myndighetene i USA. USAs president ga kommentaren etter at Kevin McCarthy, Republikanernes leder i Representantenes hus, tirsdag ga støtte til å starte en riksrettsprosess mot Ham. Republikanerne har anklaget Biden for å tjene penger på sønnen Hunters utenlandske forretningsvirksomhet mens han var visepresident.

NRK - 14 timer siden

Fransk ambassadør har forlatt Niger

Frankrikes ambassadør i Niger, Sylvain Itte, har forlatt Niger. Det opplyser militære og politiske kilder til Reuters. Itte forble i Niger i en måned etter at militærjuntaen i landet offisielt forviste Ham.

NRK - Igår: 14:30

Arfan Bhatti i retten tirsdag med seks advokater

Tirsdag møtte Arfan Bhatti (46) på nytt i et rettsmøte i Islamabad i Pakistan. Retten skal ta stilling til om Bhatti skal utleveres til Norge eller ikke. Et team på seks advokater forsvarer Bhatti.

VG - Igår: 11:43

Ekssamboer siktet for drap på ny kjæreste: – Jeg har vært redd for Ham

Hun har i flere år levd i frykt for ekssamboeren. Mandag våknet hun til nyheten om at han er siktet for å ha drept kjæresten: – Endelig, sier kvinnen til VG..

NRK - Igår: 11:30

Verdensledende DNA-ekspert forklarte Vassbakk-funnet på Birgitte

Dr. Walther Parson, ansatt på Rettsmedisinsk institutt ved Universitetet i Innsbruck, vitnet i Gulating lagmannsrett tirsdag. Det var hans institutt som fikk gjennombruddet i Birgitte-saken ved å påvise Johny Vassbakks DNA på et utklipp fra strømpebuksa til Birgitte Tengs.

VG - Igår: 08:53

Angus Clouds mor åpner opp: – Jeg begynte å riste i Ham og skrike

Angus Clouds mor, Lisa Cloud, snakker ut om sønnens siste dag.

NRK - I førrgår: 20:20

Lokalpolitiker i Finnmark siktet for overgrep mot mindreårige

En lokalpolitiker i Finnmark er siktet for å ha begått overgrep mot to mindreårige jenter. Forholdene ligger flere år tilbake i tid. De to fornærmede kvinnene har gått til en felles anmeldelse av mannen, bekrefter politiadvokat Line Skjengen overfor NRK.

NRK - I førrgår: 14:58

Pakistan: Imran Khan flyttet til nytt fengsel

Tidligere statsminister i Pakistan, Imran Khan er, etter en rettsordre, flyttet til et nytt og bedre fengsel i nærheten av hovedstaden Islamabad. Det sier advokaten hans. Khan ble fengslet i august, i forbindelse med en korrupsjonssak.

NRK - I førrgår: 13:19

Pakistansk TV-kjendis forsvant for fire måneder siden – løslatt mandag

Den kjente pakistanske TV-journalisten og youtuberen, Imran Riaz, har blitt løslatt. Han ble arrestert av pakistanske politi i mai på vei ut av landet. Siden har det ikke vært noen livstegn fra Ham.

NRK - I førrgår: 12:08

Somaliland vil ikke delta i samtaler om gjenforening

Somaliland erklærte seg uavhengig fra Somalia i 1991, men har aldri blitt anerkjent av verdenssamfunnet. – Somaliland og Somalia kommer ikke til å diskutere gjenforening, uttalte Somalilands myndigheter søndag. Ugandas president Yoweri Museveni kom nylig med et forslag om å diskutere dette, med Ham i en meklerrolle.

Aftenposten - I førrgår: 11:10

Støre ber partiet om å evaluere Ham: – Det gjør vondt

Jonas Gahr Støre møtte landsstyret for første gang etter krisevalget. – Jeg vil ha tilbakemeldinger på den jobben jeg og….

NRK - I førrgår: 01:47

Avfyrte varselskudd ved bolig i Karasjok

Politiet i Finnmark meldte søndag kveld at de hadde pågrepet en mann som hadde oppført seg truende mot brannvesenet. Ifølge VG kom mannen ut med to kniver og gikk mot patruljen. – Da ble det avfyrt et varselskudd i bakken for å få Ham til å avstå, sier operasjonsleder Martin Marum til VG..

Dagbladet - 24 sep 23 kl. 21:09

Svarer etter rumpe-refs

Haakon Larsen, aka «Rumpemannen», svarer etter at mediekritiker Kjetil Rolness gikk ut mot serien om Ham på statskanalen. - Ikke så seriøst, sier Larsen..

Aftenposten - 24 sep 23 kl. 16:59

Liverpool reddet av drømmescoring: – Flygende volley

(Liverpool – West Ham 3–1) Liverpool tok sin femte strake seier i Premier League og holder følge med Manchester City i….

Aftenposten - 09 sep 23 kl. 16:27

Mener kommunen presser Ham inn i et økonomisk uføre. Vanlig praksis, sier kommunen.

Etter at Geir Kåre Nyland vant mot kommunen i «stupesaken», har anken fra Oslo kommune satt Ham i et krevende økonomisk….

Aftenposten - 24 sep 23 kl. 07:30

Kameraene zoomet inn Ødegaard. Festkvelden ble et bilde på hans enorme forvandling.

Martin Ødegaard ble kritisert. Nå viser tallene hvorfor Premier League-motstanderne frykter Ham..

VG - 22 sep 23 kl. 22:34

Melgaard-striden: – Vi har aldri hatt intensjon om å lure noen

Bjarne Melgaards eks-partnere avviser å ha lurt Ham. De mener seg utsatt for et kynisk spill om å få kontroll over markedet for Melgaard-kunst..

Dagbladet - 22 sep 23 kl. 21:47

- Det var jævlig vondt

Uka fikk en brå start for Pål Kolsrud, da han plutselig ble påkjørt i et gangfelt. Nå hyller han helsepersonellet som tar vare på Ham..

VG - 22 sep 23 kl. 21:00

Luftballong deiset ned: – Det var helt vilt!

Julian Tran (15) skjønte ingenting da en luftballong plutselig landet foran HamHamar..

NRK - 22 sep 23 kl. 13:19

Kripos: – Kan utleveres til Rwanda

Rwanda har begjært en mann utlevert fra Norge. Landet ønsker å stille Ham for retten for å ha begått et drap under folkemordet der i 1994, Nå har Oslo tingrett besluttet at mannen kan utleveres, skriver Kripos i en pressemelding. Kripos pågrep mannen i 2022.

NRK - 22 sep 23 kl. 10:36

Martin Ødegaard blir i Arsenal

Landslagskapteinen har undertegnet en ny avtale, bekrefter Premier League-klubben i dag. Ifølge nettavisa The Athletic har Ødegaard skrevet under en femårskontrakt som gjør Ham til det engelske lagets best betalte spiller. Martin Ødegaard er kaptein også i Arsenal, der han har spilt siden han første gang kom på lån i januar 2021.

Aftenposten - 21 sep 23 kl. 22:39

Statsministre og presidenter har logret for Ham i en menneskealder, nå pensjonerer han seg

Som pensjonist kan Rupert Murdoch (92) tenke tilbake på ansvaret han har for at Donald Trump ble president og rollen han….

NRK - 21 sep 23 kl. 20:03

Svein Valle ny biskop i Sør-Hålogaland

Svein Valle er tilsatt som ny biskop i Sør-Hålogaland bispedømme. – Jeg er takknemlig for den tilliten jeg nå har fått, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Jeg tror på kirkas prosjekt om å formidle verdier, tro, håp og være en samfunnsaktør.

NRK - 06 sep 23 kl. 23:08

Vil oppheve sanksjoner mot oligark

Den russiske oligarken Aleksandr Aleksandrovitsj Sjulgin fikk medhold i en EU-domstol onsdag. Domstolen vil oppheve sanksjonene mot Ham. EU kan anke avgjørelsen til unionens øverste domstol.

NRK - 21 sep 23 kl. 11:33

Advokaten til Finnes: Ekstremt stor pågang

Pågangen fra mediene er så stor at advokaten til Sindre Finnes nå kanaliserer alt til en egen epostadresse. «Grunnet ekstremt stor pågang fra media ber advokat Thomas Skjelbred, som representerer Sindre Finnes, om at alle medihenvendelser til Finnes eller Ham rettes skriftlig til media@elden.no fremover.

NRK - 06 sep 23 kl. 17:25

Terrorsiktet britisk soldat har rømt fra fengsel i London

En britisk soldat som er pågrepet, mistenkt for å ha samlet inn informasjon som kan brukes i et terrorangrep, har rømt fra fengsel. Mannen er under etterforskning av antiterrorpolitiet. Han er siktet for å ha samlet inn informasjon som kan brukes i et terrorangrep og for å ha plantet falske bomber på en militærbase, skriver BBC.

NRK - 20 sep 23 kl. 22:31

Hunter Biden får tiltalen lest opp 26. september

Hunter Biden må møte i retten 26. september for å få lest opp tiltalen mot Ham. Det er gjelder tiltalen om brudd på våpenloven.

Aftenposten - 20 sep 23 kl. 18:37

Glemmer aldri hvordan legenden tok imot Ham

Kielce-trener Talent Dujshebaev får ubetinget skryt av Kolstad-kaptein Sigvaldi Gudjonsson..

NRK - 20 sep 23 kl. 18:42

Ramzan Kadyrov avviser ryktene på Telegram

Det har vært mange spekulasjoner rundt den tsjetsjenske diktatoren Ramzan Kadyrovs helse, og om han er innlagt på sykehus i Moskva. Onsdag skriver Kadyrov at han har besøkt sin syke onkel. – Under min arbeidsreise til Moskva besøkte jeg ved første anledning Central Clinical Hospital, hvor jeg fant Ham i godt humør, skriver Kadyrov på meldingstjenesten Telegram.

NRK - 20 sep 23 kl. 15:23

Bergenslisten vil ikke felle Bakervik og Ap

– Vi vil ikke felle Rune Bakervik som byrådsleder så lenge ikke Høyre snur om i bybanespørsmålet. Det sier Trond Tystad fra Bergenslisten til NRK etter å ha hatt en samtale med Bakervik og Arbeiderpartiet i dag, ifølge Ham selv. Hvilken posisjon protestpartiet Bergenslisten tar i forhandlingene i Bergen kan bli avgjørende for om dagens Ap-byråd mister makten.

VG - 20 sep 23 kl. 02:32

Jobbet med mistenkt seriemorder: - Jeg kan finne deg hvorsomhelst

Muriel Henriquez jobbet i firmaet til den mistenkte seriemorderen Rex Heuermann (59), og husker Ham som en «verdensmester» som likte å snakke om seg selv..

E24 - 19 sep 23 kl. 19:31

Erna Solberg: – Burde konfrontert Ham tidligere

Partileder i Høyre, Erna Solberg sier at hun skulle vært tidligere ute med å konfrontere ektemannen Sindre Finnes om aksjehandlene.

Aftenposten - 19 sep 23 kl. 19:17

Slik var kontakten mellom Solberg og ektemannen

– Jeg burde konfrontert Ham tidligere, sier Erna Solberg om ektemannens aksjehandel..

NRK - 19 sep 23 kl. 18:58

Støre om Finnes-saken: – Alvorlig

Statsminister Jonas Gahr Støre mener at saken om Sindre Finnes' aksjehandler er alvorlig. Det sier han når NRK møter Ham i New York i forbindelse med FN-uka der. Støre har selv valgt å sette sine sparepenger i banken, framfor å ha dem i fond og aksjer.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com