Halden

Saturday, 23 September, 19:41

Nyheter om Halden

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Fire personer funnet bevisstløse i Halden sentrum

Politiet har rykket ut etter melding om flere bevisstløse personer på en adresse i sentrum av Halden. Politi og ambulanser er på stedet og jobber med å få oversikt. Det skal ikke være fare for byens øvrige innbyggere, ifølge politiet.

NRK - 6 timer siden

Fire personer funnet bevistløse i Halden sentrum

– Det er fire personer som er bevisstløse, men vi vet ikke mer enn det inn til videre, opplyser politiets operasjonssentral til Halden Arbeiderblad. To luftambulanser skal være på vei mot Halden sentrum. Veien stenges nå i begge retninger på strekningen forbi Immanuels kirke, skriver avisa.

NRK - 6 timer siden

Fire personer funnet bevisstløse i Halden sentrum - én bekreftet død

Det skriver Dagbladet. En bekreftet død, to andre er kommet til bevissthet i Halden, skriver avisen. Det var Halden Arbeiderblad som først meldte om hendelsen.

NRK - 17 sep 23 kl. 04:47

Slagsmål i Halden

Natt til søndag oppsto det et slagsmål med flere personer i Halden sentrum. Bakgrunnen for hendelsen er politiet usikre på, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB. – Situasjonen framsto som kaotisk da vi ankom stedet og personer løp til alle kanter.

NRK - 08 sep 23 kl. 01:20

Brann i hytte i Halden

Det brenner i en hytte i Halden, melder politiet. Alle skal være ute av hytta, og det er ikke fare for spredning, melder Øst politidistrikt..

Dagbladet - 6 timer siden

Fire personer bevisstløse

Samtlige nødetater har rykket ut til Halden sentrum. Politiet ber publikum om å holde seg unna..

VG - 6 timer siden

Fire personer funnet bevisstløse i Halden sentrum

Politiet ber folk holde seg unna byens sentrum..

Aftenposten - 6 timer siden

Fire personer funnet bevisstløse i Halden sentrum

Politiet ber folk holde seg unna sentrum..

Dagbladet - 6 timer siden

En person død etter funn av bevisstløse personer

En person er bekreftet omkommet etter at fire personer ble funnet bevisstløse på en adresse i Halden lørdag..

Aftenposten - 6 timer siden

Én person funnet død i Halden – to sendt til sykehus

Politiet ber folk holde seg unna sentrum..

Dagbladet - 6 timer siden

En person død

En person er bekreftet omkommet etter at fire personer ble funnet bevisstløse på en adresse i Halden lørdag. Politiet mistenker at det er narkotikarelatert..

NRK - 12 sep 23 kl. 00:11

Minst 17 kommuner rammet av valgregistreringsfeil

Her er listen over kommunene Valgdirektoratet har fått bekreftet at har utfordringer med overføringene til valgresultat.no. Det er noe etterslep på registrering av kommunene, varsler direktoratet, som ikke utelukker at flere kommuner er rammet.

NRK - 06 aug 23 kl. 15:47

Trafikkulykke i Halden

Det har vært en påkjørsel bakfra mellom 2 MC'er på Aremarkveien i Halden, skriver politiet på X. Nødetatene er på stedet og en fører skal være på vei til sykehuset med ambulanse..

NRK - 28 jun 23 kl. 17:02

Bussjåfør tiltalt etter dødsulykke i Halden

To personer døde da en buss frontkolliderte med en personbil i Halden i fjor sommer. Nå er det tatt ut tiltale mot bussjåføren. Bussjåføren, en mann i slutten av 20-årene, er tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død, og for å ha uaktsomt voldt betydelig skade på en annens kropp eller helse, skriver VG.

Dagbladet - 25 aug 23 kl. 21:48

- Få dem hjem

Politiet med oppfordring til foreldre i Halden fredag kveld..

VG - 23 aug 23 kl. 18:44

Wiebes vant åpningsetappen i Tour of Scandinavia – Gåskjenn nummer fem

Nederlandske Lorena Wiebes (SD Worx) tok seieren på den første etappen av sykkelrittet Tour of Scandinavia. Etappen ble avsluttet i Halden..

VG - 21 aug 23 kl. 14:08

Arne Erlandsen tar over Skeid

Ni måneder etter at han tok over Kvik-Halden drar Arne Erlandsen (62) videre. Han tar over Skeid..

Aftenposten - 21 aug 23 kl. 14:08

Arne Erlandsen tar over Skeid

Ni måneder etter at han tok over Kvik-Halden drar Arne Erlandsen (62) videre. Han tar over Skeid..

NRK - 20 aug 23 kl. 00:29

MC-fører alvorlig skadet etter kollisjon

En MC-fører er alvorlig skadet etter en kollisjon mellom en bil og en MC i Halden sent lørdag kveld. – Fører av MC fremstår hardt skadet, men er bevisst. Luftambulanse rekvirert og på vei, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 15 jul 23 kl. 23:14

Person til sykehus etter trafikkulykke i Halden

En person er kjørt til sykehus etter en utforkjøring i Stenliveien i Halden. Skadeomfanget er ukjent, melder Øst politidistrikt..

NRK - 17 aug 23 kl. 06:56

Feil på sporveksel rettet på Østfoldbanen

Feilen på en sporveksel på Østfoldbanen er rettet. De reisende må likevel regne med forsinkelser og innstillinger torsdag morgen. Feilen på en sporveksel ved Ski Stasjon ble meldt klokken 5.

NRK - 05 maj 23 kl. 06:56

Halden innfører vanningsrestriksjoner

Innbyggere i Halden må nå spare på vannet. Fra og med 15. mai innfører Halden kommune restriksjoner for hagevanning.

NRK - 11 aug 23 kl. 18:05

MC-fører i tenårene har kjørt av veien

En MC-fører i tenårene blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt av veien i Halden. – Fører er skadet, men er bevisst, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 08 aug 23 kl. 00:28

Kolliderte med tre

En bilfører skal ha kjørt ut av veien og kollidert med et tre i Halden, opplyser politiet. Nødetatene skal være på stedet. Føreren fremstår ifølge politiet som oppegående, men sjekkes av ambulanse..

VG - 29 jun 23 kl. 12:49

Brann i Halden: En person alvorlig til kritisk skadet

En person er hentet ut fra en brennende leilighet i Halden. Vedkommende er alvorlig til kritisk skadet..

NRK - 29 jun 23 kl. 12:35

Boligbrann i Halden

Det skal brenne i en bolig i Halden. Ifølge politiet er det flere beboere på adressen. Det er observert røyk og flammer ut av et vindu..

NRK - 29 jun 23 kl. 12:35

Brann i leilighet i Halden

Det brenner i en leilighet i Halden. Ifølge politiet er det flere beboere på adressen. Det er observert røyk og flammer ut av et vindu.

NRK - 29 jun 23 kl. 12:35

Brann i leilighet i Halden: Én alvorlig skadet

Det brenner i en leilighet i Halden. Ifølge politiet er det flere beboere på adressen. Det er observert røyk og flammer ut av et vindu.

NRK - 27 jun 23 kl. 10:35

Signalfeil ved Ski rettet – fortsatt forsinkelser

En signalfeil på Ski stasjon fører tirsdag morgen til forsinkelser på Østfoldbanen. Signalfeilen ved Ski stasjon er rettet, melder Bane Nor klokka 10.34.

NRK - 30 jul 23 kl. 22:55

Tog på Østfoldbanen sporet av etter påkjørsel av dyr

Et tog kjørte på et dyr og sporet av mellom Råde og Fredrikstad på Østfoldbanen søndag kveld. – Det er meldt at et tog sporet av etter at det kjørte på et dyr. Mer enn det vet jeg ikke ennå, sier pressevakt Harry Korslund i Bane Nor til NTB.

NRK - 18 apr 23 kl. 21:15

Mistenkelig dødsfall i Halden

Det melder Halden Arbeiderblad. Ved 18.00-tiden tirsdag rykket politi og ambulanse ut til en adresse i Halden sentrum.

NRK - 15 jun 23 kl. 12:41

Togtrøbbel på Østlandet

Togtrafikken mellom Halden og riksgrensen er stengt grunnet tordenvær, det samme er den mellom Lillestrøm og Oslo S grunnet problemer med en sporveksel. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor om feilen i Romeriksporten mellom Lillestrøm og Oslo S. På selskapets nettside står det også hvilke linjer som er berøres av sporveksel-feilen.

Klartale - 05 apr 23 kl. 13:30

Klart for en dag med biler og fest

Den svenske byen Strömstad er klar for å motta norske rånere. Skjærtorsdag er dagen hvor norske rånere kjører over grensa til Sverige for å drikke, kjøre bil og høre på musikk. Nå gjør politiet seg klare for å ta imot fulle rånere.

NRK - 02 jun 23 kl. 19:20

Garasjebrann har spredt seg til enebolig i Halden

Det brenner i en garasje i Halden. Ifølge politiet er det spredningsfare. – Det er full overtenning i en garasje, brannen har også spredd seg til minst en bolig, melder brannvesenet.

NRK - 30 maj 23 kl. 12:01

Gress og krattbrann i Halden

Brannvesenet har rykket ut til en gress og krattbrann på Bjørhaugen i Halden. Det er et område på 100 ganger 100 meter som brenner. Brannvesenet sier det er veldig ulendt terreng og vanskelig tilgjengelig for brannbilene..

NRK - 25 apr 23 kl. 10:32

Fire fornærmede er avhørt etter russetreffet

Politiet i Halden bekrefter at de har snakket med fire av de fornæremde etter russetreffet på Fredriksten Festning i Halden i helgen. – Vi håper å få snakket med de resterende i dag, sier Mona Bergseth, seksjonsleder for etterforskning i Halden-politiet tirsdag. Totalt seks ungdommer måtte inn på sykehus etter symptomer på forgiftning.

NRK - 26 maj 23 kl. 01:01

Mann mistenkt for brannstiftelse i Halden

En mann er pågrepet og mistenkt for å ha tent på en låve i Halden. Det er kontroll på brannen og det er ikke meldt om skader på mennesker eller dyr. Mannen ble påtruffet i nærheten av låven, opplyser Øst politidistrikt natt til fredag..

VG - 28 jun 23 kl. 16:20

Bussjåfør tiltalt etter dødskollisjon i Halden

Espen Glomsrød (64) og datteren Synne Glomsrød (32) omkom da bilen de satt i havnet i en frontkollisjon med en buss i august i fjor. Nå er bussjåføren tiltalt..

NRK - 27 jun 23 kl. 10:35

Signalfeil fører til forsinkelser på Østfoldbanen

En signalfeil på Ski stasjon fører til forsinkelser i togtrafikken på Østfoldbanen. Ved 10.15-tida onsdag formiddag melder Bane Nor om forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen.

NRK - 14 apr 23 kl. 10:56

Obduksjonsrapport gir ingen svar

Politiet i Halden har fått den foreløpige obduksjonsrapporten av de to som ble funnet omkommet i en båt i Halden forrige fredag. – Rapporten fastslår ingen dødsårsaker, sier krimsjef i Halden Mona Bergseth til NRK. Hun understreker at det fortsatt ikke er noe som tyder på at de to omkomne ble utsatt for noe straffbart.

NRK - 17 maj 23 kl. 18:55

Brann i hytte i Halden

Det brenner i en hytte og terrenget rundt den i Sponvika i Halden. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 17 maj 23 kl. 18:55

Hyttebrann har spredt seg til skog i Halden

Det brenner i en hytte i Sponvika i Halden. Brannen har spredt seg til terrenget rundt hytta. Brannvesenet er i området, men hytta ligger i et område det er vanskelig å komme frem til med kjøretøy.

Klartale - 15 maj 23 kl. 09:30

29 sauer drept i ulveangrep

10 søyer og 19 lam ble drept av ulv på Aremark i Østfold. Det skjedde natt til lørdag. Det bekrefter Ida Glemminge til avisa Halden Arbeiderblad.

NRK - 05 apr 23 kl. 06:51

Halden gjør seg klar til rånetreff skjærtorsdag

Skjærtorsdag er det duket for den årlige rånerfesten i Strömstad. Halden-politiet forbereder seg til å ta imot nachspielet, mens grunneiere har sperret av tomtene sine. – Jeg håper mannskapet mitt bare kan smile og stå og snakke med folk, men det er alltid noen som ikke takler inntaket sitt, sier nærpolitisjef Tore Løwengreen i Halden til NTB.

NRK - 07 jun 23 kl. 12:01

Brann i fritidsbåt i Skjeberg

Nødetatene er på vei til Skjeberg i Sarpsborg hvor det brenner i en fritidsbåt. Båten ligger til kai. – Vi vet ikke om det er folk ombord.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com