Hadde

Sunday, 19 May, 03:16

Nyheter om Hadde

Klartale - 21 timer siden

– Jeg lurte på om jeg Hadde blitt gal

– Du har egentlig ganske mye ting du kan ganske mye om. Og det du kan, har verdi for dem rundt deg. Det sier Kari Opsal når hun møter Klar Tales journalist.

Klartale - 11 maj 24 kl. 06:00

Luna skal lære seg å finne ulovlig bagasje

– Vi vet at det kommer narkotika inn til landet jevnt og trutt, hele tiden.Det sier Lars Orning til Klar Tale. Han er hundeinstruktør i Tolletaten.

Klartale - 01 maj 24 kl. 12:00

– Å bli muslim er det mest egoistiske valget jeg noensinne har tatt

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 05 maj 24 kl. 06:00

Pratesyke kunder er topp i denne butikken

– Hva gjør jeg?Malin Hallem Hjønnevåg pusser på en sort sko. Hun er ute etter et svar i form av et ord.

Klartale - 07 apr 24 kl. 06:00

– Jeg husker fortsatt den gode følelsen av å være med på noe så stort

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 3 timer siden

Telenor-problemene er løst

Telenor Hadde problemer med mobilnettet i store deler av landet lørdag kveld. Feilen ble rettet litt før midnatt. Problemene rammet blant annet mobildatanettet og dukket opp ved 20-tiden.

Klartale - 08 maj 24 kl. 15:45

Dette sa Stormy Daniels til retten

For tiden er Donald Trump i retten. Saken blir kalt «hysjpengesaken». Den tidligere presidenten i USA er tiltalt for brudd på regnskapsloven.

NRK - I førrgår: 20:33

Vil løslate fanger fra overfylte fengsler

Skotske fengsler er overfylte, og for å hjelpe på situasjonen, vil lokalstyret løslate innsatte som soner straffer på mindre enn fire år. – Jeg Hadde håpet at vi aldri Hadde behøvd å gå til et slikt skritt. Men slik situasjonen er nå, har vi ikke noe valg, sier Angela Constance, justisminister i den skotske regjeringen, ifølge avisen The Scotsman.

NRK - 15 maj 24 kl. 13:09

Russland rykker fram i Kharkiv-regionen

Forsvaret i Ukraina sier de har trukket seg tilbake fra enkelte områder i Kharkiv-regionen. – Situasjonen er ekstremt vanskelig. Fienden inntar posisjoner i gatene i byen Vovtsjansk, skriver den lokale politisjefen Oleksij Kharkivskij på Facebook.

NRK - 15 maj 24 kl. 07:13

Resultatfall for Lerøy

Sjømatselskapet Lerøy Hadde et driftsresultat på 842 millioner kroner i første kvartal i år, ned fra 989 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultatet var likevel bedre enn ventet, skriver Dagens Næringsliv og Finansavisen. Ekspertene Hadde spådd et driftsresultat på 815 millioner kroner i kvartalet.

NRK - 14 maj 24 kl. 21:37

Varsler kutt: – Hundre er ikke nok

Ordfører i Tromsø, Gunnar Wilhelmsen (Ap), vil kutte mer enn tidligere varslet. Det skriver Nordlys. Kommuneledelsen Hadde i utgangspunktet varslet kutt på 100 millioner kroner i 2024, og ytterligere 400 millioner frem mot 2028.

NRK - 14 maj 24 kl. 14:03

BA: Kvinne dømt for falsk forklaring

Hordaland tingrett har dømt en kvinne i 20-årene til 150 timers samfunnstraff. Det skriver Bergensavisen. Etter et barbesøk i april 2022 skal kvinnen ha blitt med en mann i 60-årene, og en 15 år gammel jente på et hotellrom på Citybox ved Danmarks plass.

NRK - 14 maj 24 kl. 12:09

Sultestreikende aktivist døde i fengsel

En thailandsk aktivist som sultestreiket, er død etter å ha nektet å ta imot næring, opplyser thailandske myndigheter. Netiporn Sanae-Sangkhom fra den prodemokratiske gruppen «Thaluwang» Hadde vært fengslet siden januar. 28-åringen ble holdt fengslet før rettssaken mot henne skulle starte etter at hun angivelig Hadde vært delaktig i en protest mot en kongelig bilkortesje.

Aftenposten - 14 maj 24 kl. 08:00

Vedum om oljepengebruken: – Helt uansvarlig hvis vi ikke Hadde gjort det

Utgifter til Ukraina og forsvar bidrar til økt oljepengebruk. – Helt uansvarlig hvis vi ikke Hadde gjort det, sier….

NRK - 05 maj 24 kl. 05:35

Maskerte, væpnede menn ranet kvinner på fest

Natt til søndag rykket politiet ut etter melding om at to maskerte menn bevæpnet med skytevåpen, som Hadde kommet til en fest med 15 kvinner. – Gjerningsmennene Hadde forlatt stedet til fots og et vitne Hadde sett at de gikk inn i en bil ikke langt unna åstedet, forteller operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud til NRK tidlig søndag morgen. Han legger til at ingen ble skadd under hendelsen.

NRK - 11 maj 24 kl. 12:33

Kollisjon mellom to båter

To båter har kollidert i Høllefjorden i Kristiansand. Først ble det opplyst at en båt Hadde kollidert med en vannskuter, senere opplyste politiet om at det var to båter som Hadde kollidert. Politiet har satte i gang redningsaksjon sammen med Hovedredningssentralen.

NRK - 23 apr 24 kl. 08:55

Åtte av ti nordmenn leser bøker

81 prosent av befolkningen har lest en bok eller lyttet til en lydbok i løpet av det siste året. Det viser leserundersøkelsen som Bokhandlerforeningen og Forleggerforeningen presenterte på verdens bokdag tirsdag. Det er en liten nedgang siden forrige undersøkelse i 2021, Da var andelen 83 prosent.

NRK - 11 maj 24 kl. 07:46

Barron Trump (18) trekker seg fra politisk debut

Donald Trumps yngste sønn, Barron Trump, ble torsdag valgt som delegat fra Florida til Republikanernes landsmøte. Men dit skal han ikke, ifølge moren Melina. – Barron er beæret over å ha blitt valgt som delegat av Det republikanske partiet i Florida, men dessverre takker han nei til å delta, skriver kontoret til Melina Trump i en uttalelse.

NRK - 11 maj 24 kl. 03:21

Mann tatt med flere tusen bilder av overgrep mot barn etter tips fra Telenor

Et nytt samarbeid mellom Kripos og Telenor gjorde at politiet fant flere tusen overgrepsbilder hos en mann i 50-årene bosatt på Romerike Mannen ble pågrepet for tre uker siden etter at politiet Hadde mottatt et tips fra Telenor, skriver Romerikes Blad. – Tipset gikk ut på at en bruker Hadde lagret nærmere 3300 bilder og videoer som seksualiserer barn og viser seksuelle overgrep mot barn på Telenor sin skylagringstjeneste «Min Sky», sier politiadvokat Jeanette Svendsen til avisen. Det er et av de første tipsene Øst politidistrikt har mottatt etter at Kripos og Telenor i fjor høst inngikk et samarbeid.

NRK - 01 maj 24 kl. 16:04

Svensk cupfinale i fotball avbrutt etter at supportere ødela sikkerhetsnett

Spillerne i den svenske cupfinalen i fotball mellom Malmö og Djurgården måtte forlate banen underveis i annen omgang etter at fans Hadde ramponert sikkerhetsnettet. Kampen ble stanset etter rundt et kvarters spill i annen omgang. Da var oppgjøret fortsatt målløst.

NRK - 01 maj 24 kl. 09:44

To menn siktet - smuglet mann i bagasjerom

To tyske statsborgere er varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha smuglet en mann i bagasjerommet på bilen sin. Mandag ble de to varetektsfengslet i fire uker i Kristiansand tingrett. Etter at politiet kom over mannen ble de kjent med at han ikke Hadde lovlig opphold i Norge.

NRK - 10 maj 24 kl. 07:16

Plan Norges Instagram-konto deaktivert for godt

Plan Internasjonal Norges Instagram-konto er deaktivert for godt, ifølge organisasjonen, som sier det er fordi den angivelig ikke følger Metas retningslinjer. – Noen mer detaljert forklaring enn det har vi ikke fått, og anken ble avvist etter kort tid, skriver organisasjonen selv på Facebook. Plan Norges siste innlegg på plattformen handlet om Rafah og Hadde rundt 10.

NRK - 10 maj 24 kl. 02:32

Hamas sier ballen ligger hos Israel

– Forhandlingsdelegasjonen har forlatt Kairo og dratt tilbake til Doha. I praksis har Israel avvist forslaget som meklerne Hadde presentert, og stilt spørsmål ved flere sentrale punkter, står det i en uttalelse som Hamas sendte ut natt til fredag. Hamas legger til at gruppen fortsatt stiller seg bak forslaget som lå på bordet.

NRK - 6 timer siden

Brann i enebolig på Hauketo – politiet ber naboer holde vinduer og dører lukket

Nødetatene er på en adresse på Hauketo i Oslo der det er bekreftet brann i en enebolig. – Det brenner godt i en enebolig, så vi er på vei dit med mange ressurser, sier vaktkommandør Aleksander Olsen i Oslo brann- og redningsetat til Avisa Oslo. Totalt var det åtte brannbiler på vei til adressen.

NRK - 14 timer siden

Nyland får ny sjef – Sevilla på trenerjakt igjen

Landslagsmålvakten Ørjan Nyland må for fjerde gang på ett år forholde seg til en ny hovedtrener i Sevilla. La Liga-klubben melder i en uttalelse at Quique Sánchez Flores ikke blir med videre etter sesongslutt. Han har ledet Sevilla siden desember og løftet laget ut av nedrykkstrøbbel.

NRK - 09 maj 24 kl. 10:24

Anker dommen etter ulykke på Sørenga

Oslo kommune anker dommen etter en ulykke på Sørenga i 2018, der en lege skadet seg da han forsøkte å redde en livløs person som Hadde stupt i vannet. I tingretten ble kommunen frikjent, men Borgarting lagmannsrett slo tidligere i år fast at kommunen er erstatningsansvarlig etter det som skjedde. – For Oslo kommune er det viktig å få avklart hvor langt kommunens ansvar strekker i saker som denne, sier kommunikasjonsdirektør Arve Rosland i Bymiljøetaten til NRK.

NRK - 21 apr 24 kl. 08:24

Advarer mot TikTok-trend etter bombetrussel

I halv ti-tida lørdag kveld ringte en person inn en bombetrussel til politiet i Oslo. Han sa det var en bombe på Oslo S og la på. Men politiet ble mistenksomme, og sjekka nummeret.

Dagbladet - 23 timer siden

Høyesterettsdommer sjokkerer:- Utenkelig

Den amerikanske høyesterettsdommeren Samuel Alito Hadde et flagg til støtte for Donald Trump hengende utenfor hjemmet sitt like etter stormingen av Kongressen 6. januar 2021. Nå skal han og resten av domstolen vurdere spørsmål knyttet til straffesakene mot ekspresidenten..

NRK - Igår: 21:35

Eksplosjon i St. Petersburg skyldtes gammel ammunisjon

Eksplosjonen ved et militærakademi i St. Petersburg fredag kveld kom ikke fra et ukrainsk angrep, men fra gammel ammunisjon som detonerte. Ryktene gikk om at det kunne være snakk om et ukrainsk droneangrep, men etter kort tid opplyste russiske militærkilder at eksplosjonen skyldes at ammunisjon som stammer fra andre verdenskrig, Hadde gått av ved et uhell.

Aftenposten - Igår: 19:30

Kunstnerbolig med pastellfarger: – Selv om farger og fine ting er morsomt, er funksjon det viktigste for meg

– Endelig fikk jeg plass til en polestang i stuen. Det Hadde jeg ønsket meg lenge, sier Thea Elise Klingvall (33)..

VG - Igår: 19:08

Tottenham-manager Postecoglou: – Den verste opplevelsen jeg har hatt

Ange Postecoglou Hadde en mentalt tøff tid før Tottenhams 0-2-tap mot Manchester City i midtuken..

NRK - Igår: 19:07

Utenlandske turister drept i Afghanistan

Tre utenlandske turister og en afghaner er drept av en gruppe væpnede menn i Bamiyan-regionen i Afghanistan fredag, opplyser afghanske myndigheter. I tillegg ble fire utenlandske turister og tre afghanere såret i angrepet, som skjedde da en gruppe væpnede menn åpnet ild mot turistene og deres følge. Det er foreløpig ikke kjent hva slags nasjonalitet turistene Hadde..

NRK - Igår: 15:44

Fem menn arrestert etter hendingar i Bergen

Fem menn blei arresterte og sikta for kroppskrenkingar og fridomsrøving i Bergen torsdag kveld og natt til fredag. – Tre av dei Hadde vore slemme med sine damer. To skal ha utøvd vald mot kone eller sambuar, mens den tredje saka dreiar seg om to som er saman eller har vore saman, sa politiadvokat Linn Mari Søfteland i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NRK - Igår: 11:28

Person død etter politijakt i Sverige

Torsdag hoppet en person i sjøen i Upplands-Bro, nordvest for Stockholm i Sverige, mens politiet prøvde å få tak i dem. Personen Hadde stukket av fra en kontroll. Det skriver Aftonbladet.

NRK - 08 maj 24 kl. 08:16

Russisk kvinne tatt med falskt visum i Lofoten

I helgen gjorde politiet en kontroll av et russisk reisefølge på Ramberg i Lofoten. To av personene i følget ble pågrepet for brudd på visumvilkårene, skriver Lofotposten onsdag. Begge blir bortvist fra Norge og Schengen.

NRK - Igår: 05:37

Grand Theft Auto-lansering høsten 2025

Det etterlengtede dataspillet «Grand Theft Auto VI» skal lanseres høsten 2025. Det opplyser Rockstar Games' eier Take-Two Interactive. Rockstar Hadde tidligere uttalt at lanseringen av neste spill i den populære Grand Theft Auto-serien skal skje neste år, men uten å ha oppgitt detaljer.

Aftenposten - I førrgår: 23:21

Trondheim måper etter Rosenborg-fadesen: – Flaueste tapet på 40 år

– Det er overraskende og vi Hadde ikke sett den komme, sier Rosenborg-trener Alfred Johansson..

VG - I førrgår: 23:21

Trondheim måper etter Rosenborg-fadesen: – Flaueste tapet på 40 år

– Det er overraskende og vi Hadde ikke sett den komme, sier Rosenborg-trener Alfred Johansson..

NRK - I førrgår: 21:21

Aktor vil ha overgrepstiltalt stefar i fengsel i elleve år

Statsadvokaten la ned påstand om elleve års fengsel for en mann i 40-årene som står tiltalt for seksuelle overgrep mot to stedøtre på Sunnmøre. Statsadvokat Inger Myklebust la torsdag ned påstanden i Møre og Romsdal tingrett, skriver Sunnmørsposten. De to jentenes bistandsadvokat antydet at de unge klientene burde tilkjennes en oppreisningserstatning på 400.

Aftenposten - I førrgår: 18:48

HamKam scoret fem på én omgang – publikum forlot stadion: – Sykeste jeg har sett

(Sarpsborg 08 – HamKam 0–5, kampen pågår) HamKam Hadde ikke vunnet én eneste kamp i Eliteserien før det virkelig løsnet….

VG - I førrgår: 18:48

HamKam scoret fem på én omgang – publikum forlot stadion: – Sykeste jeg har sett

(Sarpsborg 08 – HamKam 0–5, kampen pågår) HamKam Hadde ikke vunnet én eneste kamp i Eliteserien før det virkelig løsnet borte mot Sarpsborg 08..

Aftenposten - I førrgår: 18:48

Publikum forlot stadion da HamKam tok sin største seier på øverste nivå: – Sykeste jeg har sett

(Sarpsborg 08 – HamKam 1–7) HamKam Hadde ikke vunnet én eneste kamp i Eliteserien før det virkelig løsnet borte mot….

Klartale - I førrgår: 16:00

– Folk må ta bedre vare på tingene sine

Seks av ti har hatt uhell med telefonen sin i Oslo. Blant folk under 29 år har to av tre opplevd det samme. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for Frende Forsikring.

NRK - 19 apr 24 kl. 14:46

16-åring varetektsfengsles i ytterligere to uker

I nærmere åtte uker har en 16 år gammel gutt vært varetektsfengslet for drapsforsøk på en jevnaldrende. Han er siktet for å ha knivstukket en jevnaldrende gutt 25.februar på Os utenfor Bergen, og har siden sittet i varetekt.

E24 - 07 maj 24 kl. 12:41

DNB og Delphi Fondene: Aksjene ekspertene satser på

Hadde du fulgt rådene til Dine Pengers aksjeeksperter siden oppstarten, Hadde du vært mangemillionær. Dette anbefaler de akkurat nå..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com