Hadde

Sunday, 04 December, 22:07

Nyheter om Hadde

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 22 nov 22 kl. 13:30

Derfor snakker de om kapteinsbind med regnbuefarger på

Søndag startet verdens-mesterskapet i fotball i Qatar. Det som bare skal handle om fotball og glede har handlet om mye annet.Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheterDet internasjonale fotballforbundet (Fifa) sier at ingen skal bruke kapteinsbind med regnbuefarger på.

NRK - 21 nov 22 kl. 09:04

Sa han Hadde drepe broren sin

Ein mann i 30-åra busett på Sunnmøre er tiltalt for fleire lovbrot. Mannen skal mellom anna ha ringt politiet sin operasjonssentral og opplyst at han Hadde slåst med broren sin og drepe han. Ifølge tiltalen førte dette til at politiet væpna seg og rykte ut.

Klartale - 24 nov 22 kl. 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

Klartale - 29 nov 22 kl. 15:45

Første utbrudd på 40 år

Vulkanen Mauna Loa er verdens største aktive vulkan. Og den ligg på Hawaii. Mandag Hadde den sitt første utbrudd på nær 40 år.

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:40

Dette har han gjort før

Mario Ferri er kjent for å storme banen under fotballkamper. Det gjorde han også mandag kveld. For tiden spiller fotball-VM.

NRK - 28 nov 22 kl. 10:18

Samme hund Hadde skadet fem barn før smågutt ble drept

Hunden som drepte et barn på ett år og åtte måneder hjemme hos barnets farmor i Brumunddal, Hadde tidligere bitt og skadet fem andre barn. Det fortalte aktor, statsadvokat Magnus Schartum-Hansen i sin innledning i rettsaken mot kvinna i 50-åra i tingretten på Hamar. Første gang den samme rottveileren Hadde angrepet et barn var 1.

Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:02

Hadde vært i årevis i Norge- bare 24 fikk bli

I Norge bor det mange eldre asylsøkere. De kan ikke sendes tilbake til hjemlandet. Noen har vært her i årevis.

NRK - 1 time siden

Kontroll på mann med mulig våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann skal ha gått inn i et bygg og vist frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 4 timer siden

Siktet etter trusselsituasjon i Klæbu er løslatt

Mannen som er siktet etter trusselsituasjonen i Klæbu lørdag, ble løslatt ved 13-tiden søndag, melder Nidaros. – Vi mener at hendelsen framsto situasjonsbetinget og mener at det ikke er gjentakelsesfare, sier jourhavende i Trøndelag politidistrikt, Aleksander Tokle, til avisen. Mannen er siktet for trusler.

Klartale - I førrgår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

NRK - I førrgår: 11:45

– Verdien av tegningene var kun 7000 kroner

Arkitekt Rune Breili avviser at tegnejobben han gjorde for tidligere byggesaksleder Harald Svendsen Hadde en verdi på 28 000 kroner, slik retten tidligere har kommet fram til. Ifølge Breili utgjorde tegnejobben én dags arbeid. Han anslår at dette ville kostet 7 000 kroner dersom han skulle tatt betalt for jobben.

E24 - I førrgår: 11:05

Dof går rettens vei: – Hadde håpet å unngå dette

Det kriserammede offshorerederiet går til retten for å rekonstruere selskapet, etter at en redningsplan ble nedstemt. Aksjen raser på Oslo Børs. – Hadde vært en fordel å få dette til uten å gå til retten, sier Dof-styreleder Hans Olav Lindal..

Aftenposten - I førrgår: 10:27

Hvorfor Hadde han flere millioner kroner gjemt i sofaen? Svaret kan utløse regjeringskrise.

Hvorfor Hadde Sør-Afrikas president mange millioner kroner gjemt i sofaen?.

NRK - I førrgår: 02:37

Ankedomstol avviser Trumps forsøk på å forsinke gransking

En føderal ankedomstol har avvist tidligere president Donald Trumps forsøk på å hindre justisdepartementets gransking av tusener av dokumenter han tok meg seg fra Det hvite hus. Ankedomstolen i Atlanta avviste enstemmig ordren til en lavere rettsinstans i Florida om å utnevne en spesialgransker til å gjennomgå dokumentene som ble beslaglagt i Trumps bolig Mar-a-Lago. Dermed ville justisdepartementet vært forhindret fra å gå gjennom dokumentene i under granskingen av Trumps håndtering av saken.

Klartale - 01 dec 22 kl. 12:55

Nå etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta seg inn, sa Gjermund Stokkli i politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

NRK - 30 nov 22 kl. 17:13

SAS-aksjen falt etter kvartalstall

SAS-aksjen falt med over 2 prosent på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen endte opp med 0,28 prosent til 1.220,76 poeng.

NRK - 30 nov 22 kl. 13:15

London-politiet: Hertuginne Meghan mottok drapstrusler da hun jobbet som kongelig

Hertuginne Meghan mottok «fæle og veldig reelle» drapstrusler da hun jobbet som kongelig i Storbritannia, ifølge en avtroppende leder i London-politiet. – Vi Hadde etterforskere som undersøkte dette. Folk har blitt tiltalt for disse truslene, forteller Neil Basu, en avtroppende leder i London-politiet i et intervju med Channel 4 News som ble sendt tirsdag.

NRK - 29 nov 22 kl. 13:33

Russland: Hadde ikke noe valg

Russiske myndigheter sier at de ikke Hadde noe annet valgt enn å en å avlyse samtalene med USA om atomvåpen, melder statlige russiske medier ifølge. Reuters. Viseutenriksminister Sergei Ryabkov sier Washington ønsket å gjennoppta inspeksjoner, mens Moskva har andre prioriteringer.

NRK - 29 nov 22 kl. 09:09

Yakunin erkjenner ikke straffskyld for ulovlig droneflyging

Den britisk-russiske mannen Andrey Yakunin erkjente ikke straffskyld for ulovlig droneflyging da rettssaken mot han startet i Nord-Troms og Senja tingrett i Tromsø tirsdag. Yakunin ble pågrepet i Hammerfest 17. oktober og etter hvert tiltalt for å ha brutt forbudet for russiske statsborgere om flyging med droner i Norge.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansetter holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden Hadde West, som nå kaller seg Ye, Fuentes med seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte seg med at han ikke Hadde hørt om ham.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansatte holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden Hadde West, som nå kaller seg Ye, Fuentes med seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte seg med at han ikke Hadde hørt om ham.

NRK - 29 nov 22 kl. 00:50

Varslet om overgrep etter å ha sett Supernytt

Tre jenter i alderen 6 til 8 år varslet om at en SFO-assistent i Bergen Hadde begått overgrep. Jentene forsto at det mannen gjorde mot dem, var ulovlig, etter at de Hadde sett en episode av «Supernytt». Mannen ble pågrepet i desember i fjor.

NRK - 28 nov 22 kl. 16:09

Norges ambassadør maner til ro rundt innkallelse

Den norske ambassadøren til Russland, Robert Kvile, ble tidligere i dag kalt inn på teppet i Moskva. Bakgrunnen var at russiske statsborgere har blitt pågrepet i Norge i forbindelse med droneaktivitet. Russerne mener pågripelsene er politisk begrunnet.

Klartale - 28 nov 22 kl. 13:52

Prosessen for å bli med i Nato fortsetter

Sverige og Finland har tidligere ikke vært medlem av forsvars-samarbeidet Nato. Det ønsket de å bli etter Russland angrep Ukraina. Men alle Nato-landene må være enige.

Klartale - 28 nov 22 kl. 11:53

Kvinne erkjenner ikke straffskyld etter at hund drepte ettåring

Rettssaken mot kvinnen startet i Østre Innlandet tingrett mandag. Hunden drepte barnebarnet hennes i juni 2021. Gutten var på besøk hos henne da dette skjedde.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:35

Folk handlet mindre i oktober

Omsetningen i varehandelen gikk ned 0,3 prosent fra september til oktober, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Nedgangen kommer fram i varehandelsindeksen for oktober, som viser sesongjusterte tall. Trenden har vært nedadgående de siste månedene siden omsetningen nådde en topp i juli, skriver SSB.

NRK - 27 nov 22 kl. 08:00

Smitterekord mens koronaprotester brer seg i Kina

Natt til søndag var det protester mot koronatiltak i en rekke kinesiske byer, blant annet i Shanghai. Protestene har utspilt seg som følge av raseriet som en brann i Xinjiang-regionen utløste. Ti mennesker mistet livet i brannen, og mange mener at strenge koronatiltak gjorde redningsarbeidet vanskeligere.

NRK - 26 nov 22 kl. 21:57

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De Hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

Dagbladet - 26 nov 22 kl. 19:19

Russerne Hadde lista klar

Ukrainske Denys Darbinyan (33) var til stede da russerne tok kontroll over byen Snihurivka tidlig i krigen, og mener de Hadde lista klar over hvem som ville samarbeide eller ikke..

NRK - 26 nov 22 kl. 18:54

Reindriftsmillionær konkurs

Millionær Thor Aage Pedersen sitt selskap «Brunbjørn as» ble denne uken slått konkurs av eierne. Pedersen har bygget sin formue på slakt av rein i Finnmark. Pedersen har flere økonomiske utfordringer.

VG - 26 nov 22 kl. 08:54

Donald Trump Hadde Kanye West på middag

Donald Trump Hadde rapperen Kanye West og høyreekstremisten Nick Fuentes til det han selv omtaler som en «rask og begivenhetsløs» middag..

NRK - 26 nov 22 kl. 05:55

Slagsmål i Narvik – en person Hadde med kniv og blir anmeldt

I Narvik sentrum oppstod det slagsmål mellom to personer natt til lørdag. Politiet kom til stedet mens det pågikk. Ingen av de involverte ønsket å anmelde forholdet, men den ene Hadde kniv med seg og blir anmeldt av politiet for det.

Klartale - 16 nov 22 kl. 06:00

Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheter

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer i Qatar. Det skal være en spennende folkefest.

NRK - 27 okt 22 kl. 14:28

VG: Spionmistenkt i Tromsø Hadde enveisbillett ut av Norge

Mannen i Tromsø som mistenkes for å være russisk spion, Hadde kjøpt en enveisbillett ut av Norge med avreise dagen etter han ble pågrepet. Det opplyser hans forsvarer, advokat Thomas Hansen, til VG. – Han skulle i utgangspunktet ut.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:00

Tatt med ladd hagle

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter melding om at han gikk rundt i Tønsberg sentrum med et våpen. Politiet ble varslet av publikum som Hadde sett en kolbe stikke opp av bagen. Da politiet tok kontroll på mannen viste det seg at han Hadde en ladd hagle i bagen.

NRK - 25 nov 22 kl. 07:49

EUs innenriksministre møtes etter Ocean Viking-bråk

EU-ministre som er ansvarlige for innvandring og migrasjon skal holde et hasteinnkalt møte i Brussel fredag. Bakgrunnen er striden mellom Frankrike og Italia om hvem som Hadde ansvaret for å ta hånd om migranter som ble plukket opp av det norskflaggede redningsfartøyet Ocean Viking. Italia nektet skipet å legge til kai, til tross for at det Hadde plukket opp en rekke migranter utenfor landets kyst.

Klartale - 25 nov 22 kl. 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

NRK - 05 nov 22 kl. 12:49

Undersøkte mulig knivhendelse på boligmesse

Politiet undersøker en mulig knivhendelse på Telenor Arena, skriver VG. Lørdag fikk politiet flere telefoner om en mulig trusselhendelse. Det skal ha vært noen som løp og truet med kniv under en boligmesse.

NRK - 1 time siden

Jordskjelv utenfor Samoa

Et jordskjelv med en styrke 6,9 har blitt registrert rundt 220 kilometer nord-nordøst for hovedstaden Apia i øystaten Samoa. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGC, ifølge Reuters. Skjelvet Hadde en dybde på rundt 33 kilometer..

NRK - 24 nov 22 kl. 18:30

Flyginger i gang igjen på Berlin flyplass

Trafikken er i gang igjen på Brandenburg flyplass i Berlin etter at klimaaktivister tidligere torsdag ettermiddag Hadde forhindret trafikken. Det skriver flyplassen på sin Facebook-side. Klimaaktivistene Hadde kommet seg ut på rullebanen og limt seg fast.

NRK - 24 nov 22 kl. 18:08

Kvinner saksøker banker i Epstein-saken

Flere kvinner saksøkte torsdag Deutsche Bank og JPMorgan Chase & Co fordi de mener at bankene tjente penger på Jeffrey Epstein overgreps-operasjoner. Kvinnene bak søksmålet har anklaget Epstein for seksuelle overgrep. De er ikke identifisert i de rettslige dokumentene i forbindelse med søksmålet, skriver Reuters.

NRK - 12 timer siden

«Troll» var den mest sette filmen på Netflix 2. desember 

Seertallene har skutt noe voldsomt i været etter at «Troll» Hadde premiere på Netflix 1. desember. Dagen etter var filmen den mest sette filmen i hele verden.

NRK - 13 timer siden

Truet to personer - Hadde våpen

Politiet leter etter to personer som tok seg inn og truet andre personer i en leilighet i Holmestrand. Ifølge politiet skal de to ha truet med våpen. To personer som var i leiligheten er lettere skadet..

NRK - 13 timer siden

Truet to personer – Hadde våpen

Politiet leter etter to personer som tok seg inn og truet andre personer i en leilighet i Holmestrand ved 08-tiden. Ifølge politiet skal de to ha truet med våpen. To personer som var i leiligheten er lettere skadet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com