Haber

Thursday, 01 June, 11:23

Nyheter om Haber

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 13:39

Valgdekningen til regjeringskritiske medier i Tyrkia skal granskes

Tyrkias kringkastingsmyndighet (RTÜK) har iverksatt gransking av seks TV-stasjoners valgdekning. Kanalene har vært kritiske til den tyrkiske regjeringen. De seks riksdekkende opposisjonsorienterte kringkasterne – Halk TV, Tele 1, KRT, TV5, Flash Haber og Szc TV – anklages for fornærmelser mot det tyrkiske folk, ifølge RTÜK.

NRK - 04 feb 23 kl. 21:19

Flere pågrepet for å ha planlagt aksjon mot det svenske konsulat i Istanbul

Flere personer er pågrepet og mistenkt for å ha planlagt en form for aksjon mot det svenske konsulatet i Istanbul. Det skriver de tyrkiske mediene TRT Haber og Hurriyet. Hurriyet hevder det dreier seg om to konsulater, det svenske og det nederlandske.

NRK - 23 mar 23 kl. 15:48

Utanriksrådet i Tyrkia har godkjent den finske Nato-søknaden

Utanriksrådet i det tyrkiske parlamentet har godkjent Finlands Nato-søknad, melder den statlege kringkastaren TRT Haber, ifølge Reuters. No går saka vidare til det tyrkiske parlamentet i plenum, som skal gi den endelege godkjenninga. Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan lova i førre veke at Tyrkia ville godkjenne den finske søknaden, men at dei ville vente med å behandle Sveriges søknad..

NRK - 13 feb 23 kl. 17:37

10-årig jente reddet ut av sammenrast hus

Ei tiårig jente ble mandag reddet ut av ruinene av en boligblokk i den tyrkiske provinsen Kahramanmaras, 183 timer etter jordskjelvet sist uke. Det melder Reuters som siterer den tyrkiske TV-kanalen TRT Haber. I alt tre barn er reddet ut i livet i dag.

NRK - 04 feb 23 kl. 21:19

Aftonbladet: Flere pågrepet for å ha planlagt aksjon mot det svenske konsulat i Istanbul

Flere personer er pågrepet og mistenkt for å ha planlagt en form for aksjon mot det svenske konsulatet i Istanbul. Det skriver den svenske avisen Aftonbladet og viser til det tyrkiske mediet TRT Habe og Hurriyet. Ifølge Hurriyet dreier det seg om to konsulater, det svenske og det nederlandske.

Klartale - 05 okt 22 kl. 15:30

Tyrkisk sinne mot satire på svensk TV

I «Svenska nyheter» sist fredag var det et lengre innslag om forholdet mellom Sverige og Tyrkia. Der truer president Recep Tayyip Erdogan med å nekte Sverige å bli med i forsvars-samarbeidet Nato.Erdogan blir omtalt «Vetoturken».

NRK - 05 okt 22 kl. 14:13

Tyrkisk raseri mot svensk TV-satire

Flere tyrkiske medier raser mot SVT etter et innslag i satireprogrammet «Svenska nyheter» der president Recep Tayyip Erdogan får gjennomgå. Fredagens utgave ainneholdt et lengre innslag om forholdet til Tyrkia, som truer med å legge ned veto mot svensk Nato-medlemskap. Erdogan omtales som «Vetoturken» og får blant annet gjennomgå fordi han fengsler kritikere, blant dem journalister og folkevalgte politikere.

NRK - 29 maj 22 kl. 17:29

Erdogan kritiserer SVT for intervju

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan er, ifølge SVT, misfornøyd med at kanalen har intervjuet den pro-kurdiske organisasjonen PYDs leder Salih Muslim. Muslim er leder for PYD i Syria, som er tilknyttet den pro-kurdiske YPG-militsen. Ifølge kanalen mener Erdogan at intervjuet med Muslim viser at Sverige ikke gjør det som skal til for at Tyrkia skal akseptere deres søknad om Nato-medlemsskap.

NRK - 29 maj 22 kl. 13:37

Erdogan står fast ved Nato-nei

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan står fast ved sitt nei til svensk og finsk Nato-medlemskap. Det melder den tyrkiske kringkasteren TRT Haber. Ifølge Reuters skal Erdogan ha gjentatt Nato-budskapet etter retur fra et statsbesøk i Aserbajdsjan lørdag.

NRK - 14 apr 17 kl. 12:03

Truer med å oppheve migrantavtale

Tyrkias utenriksminister Mevlüt Çavusoglu sier de vurderer å oppheve migrantavtalen de har med EU dersom de ikke tyrkere får reise visumfritt i EU. I et intervju med nyhetskanalen A Haber sier utenriksministeren at avtalen skal være en pakkeløsning..

Dagbladet - 22 mar 17 kl. 13:22

- Veldig vanskelig å jobbe med Persbrandt

Peter Haber forteller at det var tøft å samarbeide med Persbrandt under innspilling av «Beck»..

NRK - 10 aug 16 kl. 17:01

Politiet advarer mot uren GHB

Politiet advarer mot uren GHB i omløp i Ålesund-området.– Det innebærer at det er forbundet med stor fare å innta stoffet, sier politiadvokat Mathias Haber. En person er død, og to andre er innlagt på sykehus etter å ha tatt det narkotiske stoffet..

NRK - 23 jul 16 kl. 22:22

Tyrkia oppløser presidentgarden

Tyrkiske myndigheter vil oppløse presidentgarden, sier statsminister Binali Yildirim til TV-kanalen A Haber. Nesten 300 solder fra presidentgarden har blitt arrestert i forbindelse med kuppforsøket i landet, melder AFP..

NRK - 14 jun 16 kl. 18:05

EUs Tyrkia-ambassadør går av

Hansjörg Haber, EUs øverste diplomat i Tyrkia trekker seg etter å ha rettet krass kritikk i pressen mot Ankara-regjeringens håndtering av flyktningavtalen med EU..

NRK - 19 feb 16 kl. 09:19

Ber USA bryte med kurdiske grupper

Tyrkias utenriksminister mener det er et svakhetstegn at USA bruker den syrisk-kurdiske YPG-militsen i kampen mot IS, sa Mevlut Cavusoglu til den tyrkiske TV-kanalen TRT Haber. Han ba USA om å bryte båndene med kurdiske opprørere, melder Reuters..

NRK - 11 feb 16 kl. 16:24

– 50.000 syrere på vei til Tyrkia

50.000 syrere flykter nå mot den tyrkiske grensa, ifølge Tyrkias EU-minister Volkan Bozkir. Flyktningtallet kan komme opp i 1,5 millioner dersom den syriske storbyen Aleppo blir komplett sønderbombet, sier Bozkir til TV-kanalen TRT Haber..

VG - 19 mar 14 kl. 09:17

Reuters: Syv skutt og drept i Tyrkia

Sky News siterer Reuters på at syv mennesker er rapportert drept etter skyting på et offentlig kontor i østlige Tyrkia. Skytingen skal ha funnet sted i det som omtales som et tyrikisk statistikk-insitutt i den østlige del av Kars-provinsen. Det er den statlige kringkasteren TRT Haber som melder dette..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com