Hørselen

Wednesday, 06 December, 09:17

Nyheter om Hørselen

NRK - 29 nov 23 kl. 17:35

Solli plass-påkjørsel: Ny varetektsfengsling

Den 17 år gamle gutten som ble pågrepet tirsdag etter påkjørselen ved Solli plass søndag, er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll. Det har Oslo tingrett avgjort. Han er siktet for drapsforsøk eller for å ha medvirket til forsøk på drap.

NRK - 28 nov 23 kl. 09:28

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 28 nov 23 kl. 09:28

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 19 okt 23 kl. 17:41

Barn påkjørt i Stavanger: – Utenfor livsfare

Et barn er påkjørt ved Boganesveien i Stavanger, bydel Hinna. Det melder politiet i Sør-Vest på X/Twitter. Ulykken fremstår som alvorlig og barnet er kjørt til sykehuset.

NRK - 1 time siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 13 timer siden

Kjendisgaupe trolig funnet død

Den lille gaupen som søndag gikk rundt utenfor en matbutikk i Melhus søndag er trolig funnet død. Tirsdag ble en gaupe funnet død 500 meter unna butikken, sriver VG. – Jeg kan aldri være 100 prosent sikker, men jeg er 99,9 prosent sikker på at det er den samme gaupen, sier Kåre Lilleberg i fallviltgruppen i Melhus kommune, til avisen.

NRK - 01 dec 23 kl. 14:08

To menn fengslet: Fortsatt alvorlig for påkjørt mann

En ung mann som ble påkjørt ved Solli plass i Oslo søndag er fortsatt på sykehus. – Han er ikke lenger kritisk skadet. Han har omfattende skader.

NRK - 30 nov 23 kl. 19:06

Brasil invitert til å bli med i Opec+ neste år

Brasil inviteres til å bli med i Opec+, en samarbeidsgruppe for en rekke av verdens oljeproduserende land. Det søramerikanske landet er en stor oljeprodusent og er derfor invitert til å bli med i samarbeidet med Organisasjonen for oljeeksporterende land (Opec), ifølge kilder tett på organisasjonen, melder AFP. Opec mener oljeetterspørselen kommer til å vokse lenge etter 2030, og at det derfor trengs milliarder til nye investeringer.

NRK - 30 nov 23 kl. 14:19

Dagbladet: 18-åring løslates etter påkjørsel på Solli Plass

En 18-åring framstilles i dag for varetektsfengsling i Oslo tingrett, siktet for å ha deltatt i påkjørselen av en ung mann ved Solli plass i helga. Politiadvokat Ole Kristian Holtsmark, har begjært mannen fengslet i to uker med brev- og besøkskontroll. – Det er på grunn av faren for bevisforspillelse, sier han til Dagbladet.

NRK - 30 nov 23 kl. 10:42

Påkjørsel på Solli plass: Politiet ber om ny fengsling

Den 18 år gamle mannen som i går ble pågrepet i forbindelse med påkjørselen ved Solli plass i helgen, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling. Politiet ber om fengsling i to uker. Mannen er siktet for siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

NRK - 29 nov 23 kl. 10:06

Påkjørsel på Solli plass: Politiet ber om fengsling av ny pågrepet

Mannen i tenårene som i går ble pågrepet etter påkjørselen på Solli plass i helgen, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Det opplyser politiadvokat Ole Kristian Holtsmark til NRK. Politiet ber om fengsling i to uker.

Aftenposten - 28 nov 23 kl. 23:40

Kjøpte leilighet til 30 millioner

Etterspørselen har stupt i nyboligmarkedet. Likevel er det noen som fortsatt har råd til 260.000 kroner kvadratmeteren..

E24 - 28 nov 23 kl. 19:58

Solgte leilighet til 30 millioner: – Et marked alle vet er veldig tøft

Etterspørselen har stupt i nyboligmarkedet. Likevel er det noen som fortsatt har råd til 260.000 kroner kvadratmeteren..

NRK - 28 nov 23 kl. 16:37

Siktet etter påkjørsel er varetektsfengslet

18-åringen som er siktet for drapsforsøk etter påkjørselen på Solli plass i Oslo søndag, er varetektsfengslet i fire uker. Det har Oslo tingrett avgjort. Han har fått brev- og besøksforbud, og skal sitte i full isolasjon i én uke..

NRK - 27 nov 23 kl. 10:09

Tenåring pågrepet for drapsforsøk

Det var en mann i slutten av tenårene som natt til mandag ble pågrepet og siktet for drapsforsøk etter påkjørselen ved Solli plass i Oslo søndag kveld. Fornærmede er fortsatt kritisk skadd, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding. Selve pågripelsen ble gjort natt til mandag og kjent tidligere på morgenen, men politiet går nå ut med at det er en mann i tenårene.

NRK - 27 nov 23 kl. 01:54

Etterforsker påkjørsel i Oslo som drapsforsøk

Politiet i Oslo etterforsker påkjørselen på Solli plass søndag som et drapsforsøk. Det opplyser Stina Edelman, krimleder hos Oslo-politiet til NRK natt til mandag. Hun vil ikke si noe mer om hvorfor saken etterforskes som et.

NRK - 17 okt 23 kl. 15:46

Barna utskrevet etter påkjørselen mandag

De tre barna som ble påkjørt på Langhus i Nordre Follo mandag, ble utskrevet fra sykehuset samme kveld. Det opplyser politiet til Østlandets Blad. De tre barna ble påkjørt i et gangfelt.

VG - 19 nov 23 kl. 16:41

Flere trenger hjelp til jul: – Ikke nok ressurser til å hjelpe alle

Mange sliter økonomisk, og juletiden gjør at etterspørselen om hjelp øker..

NRK - 17 nov 23 kl. 05:51

EU setter sluttdato for langsiktige gasskontrakter – ingen kontrakter etter 2049

Etter 2049 blir det ikke lenger mulig for europeiske selskaper å ha langsiktige kontrakter om kjøp av gass – fra blant annet Norge. EU kjøper 40 prosent av gassen unionen trenger, fra Norge. Men framover kan etterspørselen falle dramatisk.

NRK - 15 nov 23 kl. 07:00

Norge med rekordbestilling på luftvern

Regjeringen vil bruke 12,5 milliarder kroner på å styrke luftvernet i Norge. Det opplyser Regjeringen til NRK – I sum er dette den største enkeltinvesteringen i luftvern på 30 år. Med denne investeringen bidrar regjeringen til å styrke den nasjonale beredskapen vår, og vi erstatter luftvern som er donert til Ukraina så raskt som mulig, sier statsminister Jonas Gahr Støre.

NRK - 13 nov 23 kl. 18:10

Matsentralene sliter med å få tak i nok mat til jul

Siden sommeren 2022 har matsentralene over hele landet opplevd en betydelig økning i behovet for mathjelp. Daglig leder Per Christian Rålm i Matsentralen Norge sier til Dagen at det er snakk om en dobling i etterspørselen siden da. Pågangen har bidratt til at det i perioder har vært vanskelig å skaffe tilstrekkelig med mat inn til sentralene.

E24 - 08 okt 23 kl. 09:11

Angrepene på Israel kan øke etterspørselen etter «trygge havner»

Markedsanalytikere forventer at etterspørselen etter trygge investeringsobjekter som gull og dollaren vil stige som følger av Hamas sine angrep på Israel..

Aftenposten - 08 okt 23 kl. 09:11

Angrepene på Israel kan øke etterspørselen etter «trygge havner»

Markedsanalytikere forventer at etterspørselen etter trygge investeringsobjekter som gull og dollaren vil stige som….

NRK - 08 nov 23 kl. 20:48

Togene står på Jærbanen

Brannvesenet meldte klokken 20.34 at en person er påkjørt ved Bryne stasjon. Politiet opplyser at det pågår medisinsk nødhjelp på stedet.

NRK - 05 nov 23 kl. 21:56

Zelenskyj: – Russland har luftherredømme

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier at Russland har luftherredømme og etterlyser bedre luftforsvarssystemer. – Gi meg muligheten til å sammenligne våre krefter med Russland i luftrommet, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Uttalelsen tolkes som en forespørsel om vestlige kampfly.

VG - 30 okt 23 kl. 15:20

Måssepåkjørselen i Steinkjer: – Ren tilfeldighet at jeg er her i dag

STEINKJER (VG) Han så Sigve Bremset bli overkjørt og drept. Selv rakk han ikke å reagere da bilen kom mot ham..

VG - 27 okt 23 kl. 17:10

Ektepar påkjørt bakfra i 200 km/t. Ung mann prøvekjørte «drømmebilen»

Et videokamera i tunneltaket dokumenterer den voldsomme påkjørselen som ødela livet til Rolf Jacobsen (63): – Villmannskjøring, fastslår lagmannsretten..

NRK - 25 okt 23 kl. 15:39

Brann-supporter utestengt i 35 kamper for rasisme

Brann har utestengt en supporter i 35 kamper, etter at det ble ropt rasistiske tilrop fra tribunen i hjemmekampen mot Tromsø i september. Det melder Brann i en pressemelding. – Vi har nulltoleranse for rasisme, diskriminering og andre hatefulle ytringer på Stadion.

NRK - 24 okt 23 kl. 06:22

IEA: Oljeetterspørselen er altfor høy for klimamålene

Det internasjonale energibyrået IEA skriver i sin årlige rapport World Energy Outlook at vi er langt unna å nå klimamålene. Årsaken er først og fremst en «altfor høy» etterspørsel for fossile drivstoff. Med dagens kurs er vi på vei mot 2,4 graders oppvarming i dette århundret, ikke de 1,5 gradene oppvarmingen helst skal begrenses til ifølge Parisavtalen.

NRK - 20 okt 23 kl. 19:45

Belgias justisminister går av etter terroren i Brussel

Justisminister Vincent Van Quickenborne i Belgia går av etter terrorangrepet i Brussel. Avgangen kommer etter opplysninger om mannen bak terrorangrepet på mandag. I 2022 ba Tunisia om utlevering av Abdesalem Lassoued, men denne forespørselen ble ikke behandlet, skriver avisen Le Soir.

Nyhetspressen - 20 okt 23 kl. 14:42

Nettcasinoer fortsetter å øke i popularitet

Selv om norske myndigheter fra 1. januar innførte nye strenge virkemidler for å kneble spillselskapene, så har populariteten fortsatt å øke. Dette viser en klar indikasjon på at norske myndigheter og norske spillere ikke trekker i samme retning.

NRK - 18 okt 23 kl. 17:58

EUs utenrikssjef: Kan ikke akseptere at Israel stanser vannforsyningen til Gaza

EU «kan ikke akseptere» at Israel stanser vannforsyningene til palestinerne på Gazastripen, noe som åpenbart er i strid med folkeretten, sier EUs utenrikssjef. – Å stanse tilførselen av vann til en befolkning som er beleiret, er i strid med folkeretten. Og vi kan ikke akseptere det, sa utenrikssjef Josep Borrell onsdag.

NRK - 11 aug 23 kl. 11:21

IEA: Svakere vekst i oljeetterspørselen i år enn ventet

Oljeetterspørselen anslås å bli rekordhøy i 2023, men veksten er likevel svakere enn ventet, ifølge Det internasjonale energibyrået (IEA). Veksten er anslått å avta til 1 million fat per dag (bpd) i 2024, som er en nedgang med 150.000 bpd fra forrige prognose, påpeker byrået.

NRK - 15 okt 23 kl. 19:24

IDF: 600.000 har evakuerte sørover på Gaza

Ifølge en talsmann for den israelske hæren (IDF) har mer enn 600.000 mennesker i Gaza flyktet sørover. Det melder Reuters.

NRK - 14 okt 23 kl. 19:35

Fotgjenger skal ha blitt påkjørt i Fredrikstad

En fotgjenger skal ha blitt påkjørt av en bilist i Fredrikstad. Påkjørselen skal ha skjedd i krysset Veumveien/Joruns vei i 19.20-tiden lørdag kveld.

NRK - 14 okt 23 kl. 19:35

Fotgjenger påkjørt i Fredrikstad

En fotgjenger har blitt påkjørt av en bilist i Fredrikstad. Påkjørselen skjedde i lav fart i et fotgjengerfelt på Veumveien i 19.20-tiden lørdag kveld.

NRK - 12 okt 23 kl. 12:11

Tengs: Dom kommer 5. desember

Dommen mot Johny Vassbakk vil bli opplest i Gulating lagmannsrett i Stavanger tirsdag 5. desember klokken 10.00.

NRK - 12 okt 23 kl. 10:42

Utvalg: – Høye strømpriser ut 2025

Regjeringens strømprisutvalg har levert en rapport til regjeringen om hvordan strømprisen kan settes. Utvalget ble satt ned fordi strømprisen ble ekstremt høy etter 2021, og innad i Norge oppsto store prisforskjeller. Utvalget mener strømpriskrisen oppsto fordi gassprisen ble høy i Europa da den russiske gasstilførselen minsket fra høsten 2021.

NRK - 09 okt 23 kl. 17:21

Egeland: Israel går til kollektiv avstraffelse i strid med folkeretten

Israels motangrep på Gazastripen framstår mer som en hevnaksjon enn noen strategisk kamp mot terror, mener leder Jan Egeland i Flyktninghjelpen. – Det er en dramatisk forverring av konflikten at Israel nå, i strid med folkeretten, går til kollektiv avstraffelse av en hel befolkning på Gaza ved å blokkere tilførselen av mat, vann, elektrisitet og drivstoff, sier generalsekretæren til NTB. Flyktninghjelpen jobber nå intensivt for å komme i gang med hjelpearbeid, men blokaden setter en stopper for det meste, sier han.

E24 - 09 okt 23 kl. 07:50

Reuters: Israel kutter vanntilførselen

Dødstallene fortsetter å stige på dag tre av krigen mellom Israel og Palestina. Følg utviklingen her..

E24 - 09 okt 23 kl. 07:50

Reuters: Israel kutter vanntilførselen til Gaza

Dag tre av krigen mellom Israel og Palestina er den dødeligste dagen på Gaza på 15 år. Følg situasjonen her..

E24 - 09 okt 23 kl. 07:50

Israel kutter vanntilførselen til Gaza

Dag tre av krigen mellom Israel og Palestina er den dødeligste dagen på Gazastripen på 15 år. Følg situasjonen her..

NRK - 03 sep 23 kl. 10:19

Problemer med vanntilførselen i Lyngdal

Lyngdal kommune har problemer med vanntilførselen til Svennevik, det skriver Lister24. Kommunen skal ha sendt ut SMS til innbyggerne. – Vannet blir derfor helt eller delvis borte i perioder.

VG - 04 okt 23 kl. 12:49

Mann tiltalt for drap og drapsforsøk etter Steinkjer-påkjørsel

En mann i 30-årene er tiltalt for et drap og to drapsforsøk etter påkjørselen i Steinkjer sentrum i påsken..

Aftenposten - 03 okt 23 kl. 13:06

Hva er det svensken og dansken holder på med? Oppførselen har utløst kaos.

Fotballederne ser ut til å tenke mer på seg selv enn landet de representerer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com