Godt

Wednesday, 20 October, 03:18

Nyheter om Godt

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:20

Solberg: – Trist når det går Godt

– Dette er selvfølgelig trist. Det er trist å forlate roret når det går Godt i norsk økonomi, sier avgående statsminister Erna Solberg til pressen tirsdag..

Klartale - 12 okt 21 kl. 08:59

Fortsatt med i kampen om VM

Mandag kveld var Ullevaal Stadion full. For første gang på to år fikk det norske herre-landslaget i fotball oppleve jubel fra 28.000 tilskuere på hjemmebane.

NRK - 11 okt 21 kl. 15:03

Støre: Regjeringskabalen ikke klar

Ap-leder Jonas Gahr Støre opplyser til NTB at regjeringskabalen ikke er klar ennå. – Trygve og jeg har jobbet Godt sammen, vi har lyttet til hverandre og lagt vekt på at vi skal lage et Godt lag. Det tror jeg vi nærmer oss nå.

Aftenposten - 10 okt 21 kl. 08:04

Først sendte han krigsfly med atomvåpen. Så lovpriste han «fredelige midler». Det ble ikke tatt Godt i mot.

– Kina og Taiwan skal bli gjenforent, insisterer Kinas president. Det blir ikke Godt mottatt av hans kollega i Taiwan..

NRK - 09 okt 21 kl. 12:58

Støre skal starte å ringe statsrådar

På spørsmål om kommande statsminister Jonas Gahr Støre har starta å ringe aktuelle statsrådar, svarar han: – Ja, vi er i den etappen no. Når vi drog frå Hurdal i går var vi klare på at Ap og Sp kan danne regjering saman. Det står att litt utskriving og kvalitetssikring, og då har vi også snakka denne veka om korleis vi lagar eit Godt lag, seier Støre til NRK.

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

VG - 08 okt 21 kl. 10:58

Opplysninger til VG: Forhandlingene på et «veldig Godt sted»

HURDAL (VG) En sentral kilde sier at regjeringsforhandlingene er på et «veldig Godt sted». Plattformen kan presenteres allerede søndag, men tidsplanen kan endre seg..

NRK - 08 okt 21 kl. 08:03

Godt fiske ga høy vekst i august

Bruttonasjonalprodukt (BNP) for Fastlands-Norge vokste 1,1 prosent i august, justert for sesong- og kalendereffekter. Det viser tall fra SSB. Den uvanlig sterke oppgangen skyldes i hovedsak et uvanlig Godt makrellfiske.

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 08:00

Uvanlig Godt makrellfiske sørger for vekst i økonomien

Veksten i fastlandsøkonomien stiger litt mer enn ventet i august, takket være Godt makrellfiske..

E24 - 5 timer siden

Her sørger kommunen for billig strøm til innbyggerne

Mens spotprisen tirsdag lå på rekordhøye 1,43 kroner kilowattimen i Sør-Norge, kan folk i Tokke sove Godt om natten. De betaler aldri mer enn 37 øre for strømmen..

VG - 6 timer siden

Her sørger kommunen for billig strøm til innbyggerne

Mens spotprisen tirsdag lå på rekordhøye 1,43 kroner kilowattimen i Sør-Norge, kan folk i Tokke sove Godt om natten. De betaler aldri mer enn 37 øre for strømmen..

NRK - 7 timer siden

BankID varsler nedetid

Torsdag starter flyttingen av BankID-tjenestene fra Nets til den nye driftsleverandøren DXC. Denne overgangen vil føre til noe nedetid, opplyser selskapet i en pressemelding. BankID vil være utilgjengelig mellom midnatt og klokken åtte om morgenen på torsdag.

Aftenposten - 13 timer siden

Langrennssjefen har snakket ut med Solbakken: - Det smalt jo Godt

Nå vil vintersportsstjerner tone flagg i kampen for menneskerettigheter i Kina..

NRK - Igår: 15:50

Per-Willy Amundsen beklager

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen fra Fremskrittspartiet beklager kritikken han rettet mot partiets ungdomsorganisasjon (FpU) tidligere i høst. I en diskusjon på Facebook i september skrev Amundsen at FpU ikke lenger var «til nytte for Frp», og at FpU ikke hadde «bidratt med noe som helst» til hans valgkamp. I dag, i et innlegg på samme nettsted der han takker for vervet som leder for Stortingets justiskomité, skriver Amundsen at han har fått mange rekaksjoner etter FpU-kritikken: – Jeg vil beklage for det jeg har sagt, og vil bygge et Godt forhold til vår ungdomsorganisasjon fremover.

E24 - Igår: 06:00

Meglerhus ser oppside i fire bankaksjer

Finansaksjer har vært et Godt sted å være investert i den siste tiden, mener ABG-analytiker Jan Erik Gjerland. Nå øyner han fire gode kjøp blant nordiske bankaksjer..

NRK - 16 okt 21 kl. 19:09

Granat funnet i Bærum

Det er funnet en granat på Fossumjordet på Eiksmarka i Bærum. Politiet sier at de vil foreta en kontrollert sprenging av granaten, skriver NTB. Politiet og Forsvarets bombegruppe er på stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 18.

E24 - 29 sep 21 kl. 13:58

Miljøbevegelsen overrasket over SV-exit: – Det lover ikke Godt

Miljøbevegelsen frykter for klima- og miljøpolitikken etter at SV trekker seg fra regjeringssonderingene. – Det lover ikke Godt at SV opplever at de ikke har fått nok igjen, sier Framtiden i våre hender-leder..

NRK - 28 sep 21 kl. 20:03

Trond Giske på sjukehus

Trond Giske ligg på akutten på Ullevål sjukehus. Det skriv han på Facebook-sida si. Han skriv at diagnosen er gallestein og betennelse etter effektive undersøkingar, og at han skal i narkose og opererast i morgon.

NRK - 28 sep 21 kl. 20:03

Trond Giske lagt inn på sjukehus

Trond Giske ligg på akutten på Ullevål sjukehus. Det skriv han på Facebook-sida si, der han og har lagt ut bilde. Han skriv at diagnosen er gallestein og betennelse etter effektive undersøkingar, og at han skal i narkose og opererast i morgon.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:47

Har alt holdt regjeringskonferanse

Norges nye statsminister, Jonas Gahr Støre (Ap), planlegger å komme med en redegjørelse for Stortinget på mandag. Den vil følges av en tiltredelsesdebatt på tirsdag. På en pressekonferanse torsdag kveld fortalte han at den nye regjeringen allerede har holdt sin første regjeringskonferanse, skriver NTB.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 07:50

Fondssalg bidro til millionhopp for Støre

Norges påtroppende statsminister hadde et Godt regnskapsår i 2020..

E24 - 14 okt 21 kl. 07:50

Fondssalg bidro til millionhopp for Støre

Norges påtroppende statsminister hadde et Godt regnskapsår i 2020..

NRK - 13 okt 21 kl. 14:24

Vil sikre føden i Kristiansund

Ap og Sp har i dag lagt frem sin regjeringsplattform. Der skriver de at de vil sikre et trygt føde- og barseltilbud på Nordmøre og i Romsdal og fødeavdeling i Kristiansund. I plattformen står det videre at det skal utarbeides en tiltakspakke for forsvarlig og stabil bemanning i regionen for å lykkes med dette.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 13:49

Det smaker like Godt som det ser ut

Hjørnelokalet har huset flere steder tidligere. Vi skåler for Kanpai og håper det de klarer å klore seg fast..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 10:56

Rektor fikk kritikk for å stille opp - gikk rett til angrep på Klimarealistene

Rektor Klaus Mohn ved UiS hadde lite Godt å si om Klimarealistenes nye magasin «Science of Climate Change», da han….

VG - 12 okt 21 kl. 21:24

Mye snø i fjellet i Sør-Norge onsdag

Vinteren kommer feiende over Sør-Norge onsdag ettermiddag med snø ned i 500 meter og kraftig vind. Sørg for å være Godt skodd både på fire hjul og på to ben i høstferiefjellet..

NRK - 12 okt 21 kl. 14:23

Etablerer flyruter fra norske byer

Det islandske flyselskapet Play etablerer direkteruter fra Stavanger og Trondheim til den islandske hovedstaden Reykjavik. Rutene starter opp i mai 2022. – Vi mener at dette er et Godt tidspunkt for å utvide vårt nettverk og tilby våre passasjerer lave priser fra Stavanger og Trondheim til Reykjavik, sier konsernsjef Birgir Jonsson i Play..

VG - 12 okt 21 kl. 12:27

RBKs stjerneskudd har valgt Norge for Godt: – Ståle følger ham veldig, veldig tett

DRAMMEN (VG) Han var i Norges landslagsvarme allerede før han fikk norsk pass og statsborgerskap. Det hjalp Noah Holm (20) til å bli enda tryggere på valget av nasjon – som han garanterer også vil gjelde for A-landslaget..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 12:27

RBKs stjerneskudd har valgt Norge for Godt: – Ståle følger ham veldig, veldig tett

DRAMMEN (VG) Han var i Norges landslagsvarme allerede før han fikk norsk pass og statsborgerskap..

NRK - 12 okt 21 kl. 10:01

Budsjettforslaget er offentlig

Forslaget til statsbudsjett er nå lagt fram. I forslaget skriver regjeringa blant annet. – I 2022 ser det ut til at aktiviteten vil være høy, jobbmulighetene gode og over 90 prosent av alle voksne vil være vaksinerte.

NRK - 12 okt 21 kl. 09:08

Dørum positivt overraska

NHOs sjeføkonom Øystein Dørum hadde ikke trodd at regjeringen skulle kutte oljepengebruken så mye. – De legger seg lavere på oljepengebruken enn det jeg hadde turt å håpe på, sier Dørum til NTB. I forslaget til statsbudsjett for 2022 kutter regjeringen oljepengebruken til 2,6 prosent, Godt under handlingsregelen på 3,0 prosent.

NRK - 12 okt 21 kl. 08:01

– Fleire milliardar til kommunane

Kommunane kjem Godt ut av forslaget til det nye statsbudsjettet. Det meiner avtroppande kommunalminister Nikolai Astrup (H). Han seier det blir lagt opp til fleire milliardar kroner ekstra til kommunesektoren..

Klartale - 12 okt 21 kl. 06:00

Frykter at villreinen blir utryddet

SJEKKES: Dette er et av over tusen dyr som har blitt sjekket for sykdommen.I fjor ble skrantesyken funnet i en villreinbukk under jakta. Det er en sykdom som gjør at reinsdyr sliter med å få i seg næring, og oppfører seg unormalt. Den kan også smitte elg, rådyr og rein.

VG - 12 okt 21 kl. 00:04

Ruud vant slitekamp – nærmer seg ATP-sluttspillet

(Casper Ruud – Lloyd Harris 6–7(4), 6–4, 6–4) Lloyd Harris (24) hadde Casper Ruud (22) i kne, men på mesterlig vis snudde nordmannen og tok seg til fjerde runde i Indian Wells. Dermed tok han nok et Godt skritt mot ATP-sluttspillet i november..

NRK - 11 okt 21 kl. 18:24

Vedum blir trolig finansminister

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum blir landets nye finansminister, opplyser flere kilder tett på prosessen til NRK. Støre opplyste mandag ettermiddag at statrådskabalen er så Godt som klar, og at han har fått ja fra flere han har ringt..

NRK - 11 okt 21 kl. 15:39

Vil rive 151 vindturbiner

Samene vant vindkraftsaken i Høyesterett. Nå krever folkebevegelsen Motvind Norge at de to største vindkraftanleggene i landet rives. – Det er ulovlig bygging, kort og Godt.

NRK - 11 okt 21 kl. 15:07

330 mill. til utsatte næringer

Regjeringen deler ut 330 millioner kroner til kommuner med næringsliv som fortsatt sliter som følge av pandemien. Til sammen er over 2,8 milliarder kroner fordelt til kommunene fra den kommunale kompensasjonsordningen siden februar 2021. – Nå er samfunnet så Godt som gjenåpnet og aktiviteten i næringslivet på full fart opp.

Klartale - 11 okt 21 kl. 11:12

Korona påvirket disse gruppene mest

Noen grupper har blitt mer påvirket av pandemien enn andre. Det sier Folkehelseinstituttet (FHI). De presenterte sin oppsummering av pandemien på mandag.

Klartale - 11 okt 21 kl. 10:44

Spent konflikt mellom Kina og Taiwan

PRESIDENT: Kinas president, Xi Jinping, sier Kina kommer til å gjenforenes med Taiwan.Kina og Taiwan er i konflikt. Den har blitt verre i det siste. Kina øker sitt militære press mot øya.

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 09:41

Denne London-musikalen bør du se

West End har åpnet igjen. Dear Evan Hansen viser at selv kritikk av some-generasjonen kan fungere Godt som musikal..

NRK - 11 okt 21 kl. 07:58

Fryktar villreinen kan bli utrydda

Trass i 1300 negative prøvar og at det ikkje er felt villrein med skrantesjuke under årets jakt på Hardangevidda, fryktar Villreinnemnda for Hardangerviddaområdet for villreinstamma. – Me fryktar at eit fåtal personar skal klara å overtala ein statsråd om at det er lurt å utradera stamma på Hardangervidda før ein har eit grunnlag som er Godt for å forsvara eit slikt tiltak, seier leiar Endre Lægreid til NRK. Avgjerda om vidare jakt skal takast av Landbruks- og matdepartementet..

VG - 11 okt 21 kl. 07:39

FHI: Coronaviruset rammet skjevt

Selv om Norge har kommet Godt ut av pandemien sammenlignet med andre land, har enkelte grupper blitt spesielt rammet, oppsummerer FHI om koronapandemien..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt