Godkjenning

Saturday, 25 June, 01:26

Nyheter om Godkjenning

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 21 maj 22 kl. 06:00

Rusinstitusjon mistet Godkjenning etter flere bekymringsmeldinger

Våren 2018 får brødrene Rune og Jørn Hellevik rett til å tilby rusbehandling innenfor fritt behandlingsvalg (FBV) av Helfo. Det vil si at de kan fakturere det offentlige for en døgnpris per pasient. Brødrene får Godkjenning gjennom selskapet Care Service hvor de er eneste eiere..

NRK - 21 jun 22 kl. 16:45

Anbefaler Twitter-salg for 44 milliarder dollar

Styret i Twitter anbefaler aksjonærene å selge selskapet til Tesla-sjef Elon Musk for 44 milliarder dollar, ifølge en børsmelding tirsdag. Styret har gått enstemmig inn for anbefalingen, står det videre i børsmeldingen. Aksjonærenes Godkjenning av avtalen er en av flere uløste saker knyttet til Twitter-oppkjøpet, sa Musk i et intervju med Bloomberg tirsdag.

Klartale - 21 jun 22 kl. 06:00

Endelig står det at hun er gift i passet

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

NRK - 15 jun 22 kl. 04:18

6. januar-komiteen utsetter høring

komiteen som etterforsker opptøyene 6. januar, utsetter en høring som etter planen skulle finne sted onsdag, opplyser komitémedlem Zoe Lofgren til MSNBC. Årsaken er at det trengs mer tid til å redigere videoer som skal vises fram under høringen.

E24 - 11 jun 22 kl. 10:35

Statsforvalter i telefonnotat: Helfo ville sende bekymringsmelding

I et notat fra en samtale mellom Statsforvalteren i Agder og avdelingsdirektør i Helfo står det at Helfo vil sende dem bekymringsmelding om ny institusjon fikk Godkjenning – det benekter Helfo..

VG - 11 jun 22 kl. 07:48

Reagerer på forslag fra Putins partifelle: – Dyr

En politiker fra partiet til Putin foreslår at Russland opphever sin Godkjenning av Litauens uavhengighet. Han mener det kan gå ut over Litauens Nato-medlemskap..

VG - 11 jun 22 kl. 07:48

Reagerer på forslag fra Putin-politiker: – Dyr

En politiker fra partiet til Putin foreslår at Russland opphever sin Godkjenning av Litauens uavhengighet. Han mener det kan gå ut over Litauens Nato-medlemskap..

NRK - 07 jun 22 kl. 01:56

Etterforsker valgjuks i Michigan

Det amerikanske føderale politiet har fått rettens Godkjenning til å beslaglegge valgutstyr og stemmemaskiner i minst tre byer og et fylke i delstatens Michigan, melder Reuters. Politiet etterforsker ulovlige forsøk på å trenge inn i datasystemet i forbindelse med 2020-valget. I Michigan er det avdekket minst 11 tilfeller der Trump-allierte skal ha skaffet seg tilgang til, eller forsøkte å få tilgang til, valgutstyr..

NRK - 25 maj 22 kl. 17:53

Norske lakseselskap betalar 800 millionar kroner i forlik i USA

Mowi, Lerøy, Salmar, Grieg Seafood og to andre norske lakseselskap inngår eit forlik i USA. Til saman betaler dei rundt 817 millionar kroner. Forliket kjem etter påstandar om konkurranseavgrensande åtferd, ifølgje E24.

E24 - 23 maj 22 kl. 19:06

Kreves for 1,4 millioner i offentlig støtte – samme styreleder fikk ny Godkjenning til annet selskap

Rusbehandlingssenteret fikk utbetalt støtte for perioder hvor pasienter ikke var i behandling, oppholdt seg i fengsel eller fikk behandling andre steder. Selskapet som drev senteret har klaget på deler av beløpet som kreves tilbake..

NRK - 20 maj 22 kl. 14:41

Fortsatt er ikke elferjene i Oslo i drift

Det er snart seks måneder siden de nye elferjene skulle ta over passasjertransporten i Oslofjorden. Ingen av båtene er per i dag i drift. – To båter er godkjente og klare for drift.

NRK - 20 maj 22 kl. 14:41

Ingen av elferjene i Oslo er i drift

Snart seks måneder etter at de nye elferjene skulle ta over passasjertransporten i Oslofjorden, har kun to av dem vært i bruk. Nå er ingen av dem i drift. – To båter er godkjente og klare for drift.

NRK - 16 maj 22 kl. 23:26

Konflikt etter jordbruksoppgjøret

Da staten og bøndene kom til enighet om 10,9 milliard i jordbruksoppgjøret, skal det ha blitt gjort uten Godkjenning fra styret i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Det hevder Ola Fiskvik, organisatorisk nestleder i småbrukarlaget. Han sier avtalen ikke var godkjent av styret, noe han mener er et brudd på vedtektene.

NRK - 15 maj 22 kl. 12:17

Huitfeldt om Finlands Nato-ja: – Et vendepunkt

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) sier Finlands søknad om Nato-medlemskap er et vendepunkt i nordisk sikkerhetspolitikk. – Jeg har sett fram til at Finlands ønske om Nato-medlemskap blir offentlig. Vi har hele tiden vært tydelige på at et finsk medlemskap i NATO vil være positivt for Finland, for Norden og for NATO, sier Huitfeldt til NTB.

Klartale - 13 maj 22 kl. 07:04

Regjeringen i Thailand deler ut gratis cannabis

Cannabis – et mye brukt rusmiddel. Best kjent som marihuana og hasj. Disse kommer begge av planten.

NRK - 10 maj 22 kl. 20:06

Tidligere stortingsdirektør avviser påstand om automatisk Godkjenning av tjenestereiser

Tidligere stortingsdirektør Ida Børresen mener det ikke stemmer at politikere kunne få dekket reiser av Stortinget uten å levere reiseregning. – Jeg er overrasket. Jeg mener forutsetningen også den gang var at alle måtte levere reiseregning, og jeg trodde det ble gjort.

NRK - 07 maj 22 kl. 00:32

Todd Boehly kjøper Chelsea

Den amerikanske investoren Todd Boehly har vunnet budet om å kjøpe Premier League-klubben Chelsea, skriver den britiske avisen Telegraph fredag. Forslaget er sendt til regjeringen og Premier League for Godkjenning, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 04 maj 22 kl. 15:18

Vil kjempe for rask Nato-Godkjenning for Sverige og Finland

Statsministrene i Norge, Danmark og Island sier at dersom Sverige og Finland søker om Nato-medlemskap, vil de kjempe for en svært kort godkjennelsesprosess. På en pressekonferanse med regjeringslederne for de fem nordiske landene sa Marin at det er snakk om «uker, ikke måneder» før Finland tar sin avgjørelse om de vil søke medlemskap i Nato. Dersom Finland og Sverige bestemmer seg for å søke om medlemskap i forsvarsalliansen, vil Norge, Danmark og Island ta til orde for at godkjennelsen skal skje «samme dag», sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) på pressekonferansen.

NRK - 25 feb 22 kl. 22:46

Telenor nærmere salg i Myanmar

Telenor har fått et brev om myndighetsGodkjenning fra post- og teletilsynet i Myanmar, ett steg på veien mot det omdiskuterte salget av virksomheten i landet. Det er nettstedet Myanmar Now som omtaler brevet. Til NTB opplyser kommunikasjonsdirektør Gry Rohde Nordhus i Telenor Group at selskapet nå bruker tid på å vurdere det.

NRK - 22 feb 22 kl. 16:50

Putin ber om Godkjenning til å bruke militær makt.

Den russiske viseforsvarsministeren seier Putin har bede nasjonalforsamlinga om Godkjenning til å sende russiske soldatar til Donbas i Ukraina, melder Reuters. Overhuset i nasjonalforsamlinga blei tysdag ettermiddag kalla inn til eit ekstraordinært møte bak lukka dører i Moskva..

NRK - 11 apr 22 kl. 12:07

Få russebiler godkjennes

Bare fem av 25 russebiler som er kontrollert på Sørlandet så langt har fått Godkjenning av Statens vegvesen, skriver Agderposten. At russebilene ofte er gamle og ombygd er bekymringsfullt med tanke på trafikksikkerheten, sier Jostein Senumstad i Statens vegvesen..

NRK - 30 mar 22 kl. 16:06

Kjempeoverskudd for Biontech

Det tyske legemiddelselskapet Biontech, som sto bak den første koronavaksinen som fikk Godkjenning i Europa, leverte et rekordoverskudd i 2021. Overskuddet ligger på 10,29 milliarder euro, 98,75 milliarder kroner. Selskapet hadde en omsetning på 182 milliarder kroner.

E24 - 25 mar 22 kl. 10:02

Enke Kirsten Natvig fikk prøve «Altinn dødsbo»: – Fortsatt en vei å gå

Kirsten Natvig fortalte hele Norge om problemene som fulgte etter at ektemannen døde. Da kommunalministeren skulle vise frem «Altinn dødsbo» var det hennes Godkjenning han ville ha..

Aftenposten - 16 mar 22 kl. 19:24

Huseierne om DNBs Sbanken-Godkjenning: – Dette er en dårlig dag for alle landets forbrukere

Sbanken vil oppleve massiv kundeflukt etter at DNB fikk grønt lys til oppkjøp, tror initiativtager til Facebook-gruppen….

NRK - 09 mar 22 kl. 11:19

WHO med nye retningslinjer for aborter

Verdens helseorganisasjon kunngjorde onsdag retningslinjer for helsehjelp for kvinner som tar abort. Rundt 25 millioner utrygge prosedyrer finner sted årlig. Bare halvparten av de rundt 50 millioner abortene som utføres hvert år, tar i bruk en metode anbefalt av WHO som er tilpasset varigheten av svangerskapet, og hvor kvinnen får hjelp av noen med nødvendig kunnskap eller ferdigheter, het det fra helseorganet.

E24 - 04 mar 22 kl. 16:52

Tesla kan starte opp Berlin-fabrikk om få uker

Elbilprodusenten fikk fredag ettermiddag en betinget Godkjenning til å starte opp fabrikken utenfor Berlin..

E24 - 25 feb 22 kl. 22:49

Telenor ett steg nærmere Godkjenning av salg i Myanmar

Telenor har fått et brev om myndighetsGodkjenning fra post- og teletilsynet i Myanmar, ett steg på veien mot det omdiskuterte salget av virksomheten i landet..

E24 - 24 feb 22 kl. 04:50

Oljeprisen bikker over 100 dollar før første gang siden 2014

Putins Godkjenning av militæroperasjon i Donbas-regionen i Ukraina skaper bølger i markedet. For første gang på nesten åtte år har oljeprisen passert 100 dollar fatet..

NRK - 21 feb 22 kl. 14:52

Ber om russisk Godkjenning

Opprørsleiarane i dei ukrainske regionane Donetsk og Luhansk ber Russlands president Vladimir Putin godkjenne dei som sjølvstendige statar, melder Reuters. Tidlegare har den russiske nasjonalforsamlinga bede presidenten om det same. Regionane har i fleire år vore kontrollert av opprørsgrupper som får støtte frå Russland..

NRK - 08 feb 22 kl. 18:51

Taliban har samtalar i Sveits

Ein delegasjon frå Taliban er i Sveits for å diskutere menneskerettar og tilgang til humanitær bistand, opplyser det sveitsiske utanriksdepartementet. Dei skal blant anna møte Røde Kors og andre organisasjonar i Genève, melder AFP. Sveitsiske styresmakter understrekar at dette ikkje er ei legitimering eller Godkjenning av Talibans styre i Afghanistan..

NRK - 11 okt 21 kl. 21:37

Vurderer ny koronamedisin

Det europeiske legemiddelverket EMA vurderer Godkjenning av koronamedisinen Ronapreve. En avgjørelse vil trolig være klar om to måneder. Det sveitsiske legemiddelfirmaet Roche har sendt en søknad om Godkjenning av sin antistoffbehandling Ronapreve, sier EMA mandag..

NRK - 05 aug 21 kl. 23:53

Novavax utsatt å søke Godkjenning

Den amerikanske vaksineprodusenten Novavax har igjen utsatt å søke Godkjenning for koronavaksinen i USA. De har tidligere annonsert at de forventet å søke om Godkjenning i USA og Europa innen utgangen av September, melder Reuters..

NRK - 04 aug 21 kl. 05:22

Avis: Pfizer mot full Godkjenning

USAs legemiddeltilsyn FDA kan komme med en full Godkjenning av koronavaksinen fra Pfizer/Biontech i september, skriver New York Times. Avisa får dette opplyst av kilder tett på prosessen. Godkjenningen ventes å åpne for krav om vaksinering for flere sykehusansatte, studenter og føderale soldater, heter det videre.

NRK - 07 nov 21 kl. 16:02

Sterk vind forsinker astronautretur

De fire astronautene som skal reise hjem fra romstasjonen ISS, har fått utsatt hjemreisen nok en gang på grunn av dårlig vær, skriver NTB Romkapselen skulle ha dratt fra Den internasjonale romstasjonen (ISS) søndag. Men sterk vind ved landingsstedet utenfor kysten av Florida har ført til at returen fra ISS er utsatt til tidligst mandag, opplyser Nasa. Romkapselen skal etter planen lande i sjøen natt til tirsdag norsk tid.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:48

Nødgodkjenner indisk koronavaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) ga onsdag en nødGodkjenning til den indiske koronavaksinen Covaxin, som allerede brukes bredt i landet. Det uttalte FN onsdag. Covaxin er dermed den åttende vaksinen mot covid-19 som får Godkjenning fra WHO..

E24 - 02 nov 21 kl. 20:27

Millioner bruker Telenor: Kan ikke si om nettet i Myanmar overvåkes

Flere hundre organisasjoner har klaget på Telenors Myanmar-salg, som venter på Godkjenning. I mellomtiden leverer telegiganten mobiltelefoni til 17 millioner abonnenter i landet..

NRK - 10 sep 21 kl. 10:58

Søker vaksineGodkjenning for barn

Tyske Biontech søker Godkjenning for bruk av koronavaksinen selskapet har utviklet sammen med amerikanske Pfizer, på barn mellom fem og elleve år. – I ukene som kommer, kommer vi til å levere inn resultater fra vår studie gjort blant barn fra fem til elleve år til helsemyndigheter verden rundt og søke Godkjenning for denne vaksinen for disse aldersgruppene, også her i Europa, sier Biontechs leder Özlem Türeci til Der Spiegel fredag. Hun sier selskapet har begynt å forberede produksjon av vaksinen for barn i denne aldersgruppen.

E24 - 28 okt 21 kl. 08:27

DNB vil ha mer tid – Godkjenning av Sbanken-oppkjøp utsettes

Konkurransetilsynet var DNBs siste hinder i oppkjøpet av Sbanken. Konklusjonen skulle komme i dag – men nå er fristen forlenget for andre gang..

NRK - 14 okt 21 kl. 17:28

EMA vurderer ny koronamedisin

Den britisk-svenske vaksineprodusenten AstraZeneca har utviklet kombinasjonsmedisinen Evusheld, som skal forhindre covid-19 blant voksne. Det opplyser EMA torsdag. De første testresultatene indikerte at medisinen ga effektivt beskyttelse mot sykdommen.

NRK - 13 okt 21 kl. 08:14

Vaksinepass Russland EU

Russland og EU skal snakke sammen for å forsøke å få til en ordning om felles vaksinepass mot covid-19. Det skriver nyhetsbyrået Interfax. I dag er det nesten umulig å reise til og fra Russland fordi det ikke finnes felles Godkjenningsregler for vaksinasjon og vaksiner.

NRK - 13 okt 21 kl. 08:14

Vaksinepass for Russland og EU

Russland og EU skal snakke sammen for å forsøke å få til en ordning om felles vaksinepass mot covid-19. Det skriver nyhetsbyrået Interfax. I dag er det nesten umulig å reise til og fra Russland fordi det ikke finnes felles Godkjenningsregler for vaksinasjon og vaksiner.

NRK - 07 okt 21 kl. 14:17

Vil ha vaksineGodkjenning for born

Pfizer har bede helsemyndigheiter i USA om Godkjenning av koronavaksinen for born mellom fem til ti år, melder New York Times..

NRK - 29 sep 21 kl. 16:24

EU opphever Marokko-avtale

EUs øverste domstol har opphevet to handelsavtaler med Marokko som har muliggjort eksport fra omstridte Vest-Sahara. Avtalene dreier seg om handel med fisk og landbruksprodukter. Organisasjonen Polisario, som kjemper for uavhengighet for Vest-Sahara, gikk til retten for å stanse handelsavtalene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com