Godkjenner

Wednesday, 06 December, 08:30

Nyheter om Godkjenner

NRK - I førrgår: 03:05

Flyfusjon på trappene for Alaska og Hawaii

Alaska Airlines vil kjøpe Hawaiian Airlines for 1,9 milliarder dollar og befeste sin posisjon som USAs femte største flyselskap. Dersom konkurransemyndighetene Godkjenner oppkjøpet, vil det samlede flyselskapet ha en flåte på 365 fly og dekke 138 destinasjoner. Alaska Airlines har hovedkontor i Seattle i delstaten Washington og flyr primært i de vestlige delene av USA.

Aftenposten - I førrgår: 18:00

Smakfullt rampete for store og små

Både min fire år gamle datter og jeg Godkjenner Ragnar Aalbus morsomme bok..

NRK - 21 nov 23 kl. 22:24

E24: Domstol i USA Godkjenner SAS' milliardavtale

En domstolen i New York har godkjent vinnerbudet på SAS. Det har en verdi på 1,2 milliarder dollar, skriver E24. Med det er konkursrammede flyselskapet er dermed ett skritt nærmere å komme seg på gjennom rekonstruksjonen, ifølge Bloomberg.

Aftenposten - 21 nov 23 kl. 22:00

Amerikansk domstol Godkjenner milliardinvestering i SAS

Domstolen i New York gir grønt lys for vinnerbudet på SAS. Det har en verdi på 1,2 milliarder dollar..

E24 - 21 nov 23 kl. 21:58

Domstol: Godkjenner milliardinvestering i SAS

Domstolen i New York gir grønt lys for vinnerbudet på SAS. Det har en verdi på 1,2 milliarder dollar..

NRK - 16 nov 23 kl. 13:29

Spania: Godkjenner ny periode for statsministeren

Det spanske parlamentet godkjente torsdag en ny periode for Pedro Sanchez som statsminister i landet, melder Reuters. Sanchez ble gjenvalgt som Spanias statsminister med støtte fra 179 av totalt 350 seter i parlamentet. Støtten fra to katalanske separatistpartier, som krevde en kontroversiell amnestiavtale i bytte mot stemmene deres, var nøkkelen til at Sanchez vant avstemningen..

NRK - 01 okt 23 kl. 03:06

Senatet Godkjenner midlertidig budsjett

Senatet har gitt grønt lys til et midlertidig budsjett som opprettholder finansieringen av statsapparatet i 45 dager. Dermed blir det ingen nedstengning i USA. Etter langvarig tautrekking i Representantenes hus, vedtok kammeret omsider lørdag et budsjettforslag.

NRK - 10 nov 23 kl. 00:25

USA Godkjenner vaksine mot chikungunyafeber

Amerikanske helsemyndigheter har godkjent den første vaksinen mot chikungunyafeber, melder nyhetsbyrået AFP. Ifølge FHI overføres med sykedommen med mygg, og forekommer i Afrika, Asia og Amerika. Det har også vært noen utbrudd i Europa, men det forekommer sjeldent.

Aftenposten - 09 nov 23 kl. 22:16

Domstolen i New York Godkjenner SAS-plan om kriselån

SAS og Apollo har kommet til en enighet om å betale tilbake 461 millioner dollar..

E24 - 09 nov 23 kl. 22:16

Domstolen i New York Godkjenner SAS-plan om kriselån

SAS og Apollo har kommet til en enighet om å betale tilbake 461 millioner dollar..

NRK - 02 nov 23 kl. 11:49

Putin Godkjenner avratifisering av atomavtale

President Vladimir Putin har signert lovvedtaket som opphever Russlands ratifisering av avtalen som forbyr atomprøvesprengninger. Loven ble vedtatt tidligere denne måneden i den russiske nasjonalforsamlingen. Torsdag ble vedtaket godkjent av Putin.

NRK - 26 okt 23 kl. 13:15

Ungarn vil ha forklaring fra Sverige før Nato-avgjørelse

Ungarn vil ha en forklaring fra Sverige, før de Godkjenner svensk NATO-medlemskap. Det kom frem under en pressekonferanse onsdag kveld. Den ungarske nasjonalforsamlingen kan tidligst ha en avstemning om Sveriges Nato-avstemning den 6.

NRK - 23 okt 23 kl. 19:23

Oslo Frp Godkjenner sammarbeidsavtale

Fremskrittspartiets gruppeleder Magnus Birkelund bekrefter nå at partiet godtar avtalen om borgerlig samarbeid i Oslo Partiet tok stilling til avtalen på et møte i den nye bystyregruppa i ettermiddag. Kilder i flere partier bekrefter overfor NRK at avtalen mellom Høyre, Venstre, Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti var ferdig forhandlet allerede før helgen. Siden har de tre andre ventet på Frp.

Aftenposten - 23 okt 23 kl. 19:23

Frp Godkjenner samarbeidsavtalen med nytt borgerlig byråd

Frps bystyregruppe har besluttet å godkjenne samarbeidsavtalen med Høyre og Venstre-byrådet..

NRK - 23 okt 23 kl. 19:23

Oslo Frp Godkjenner samarbeidsavtale

Fremskrittspartiets gruppeleder Magnus Birkelund bekrefter at partiet godtar avtalen om borgerlig samarbeid i Oslo Partiet tok stilling til avtalen på et møte i den nye bystyregruppa i ettermiddag. Kilder i flere partier bekrefter overfor NRK at avtalen mellom Høyre, Venstre, Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti var ferdig forhandlet allerede før helgen. Siden har de tre andre ventet på Frp.

NRK - 23 okt 23 kl. 07:14

NVE Godkjenner plan for elektrifisering av Yggdrasil-feltet

NVE har godkjent Aker BP sin detaljplan for elektrifisering av Yggdrasil-feltet på norsk sokkel. I planane inngår det mellom anna nye anlegg i Samnanger og Fitjar kommune, fleire nye kraftlinjer i luft og i jord, og ombygging av eksisterande linjer. Planane vil påverka både Samnanger, Bjørnafjorden, Tysnes, Fitjar og Austevoll kommunar..

NRK - 19 okt 23 kl. 10:50

Kutter svinekjøtt-pris for ikke å overskride «best før»-dato

Omsetningsrådet Godkjenner en økning i priskutt til 25 prosent på frossent svinekjøtt. Det gjør de for at kjøttet ikke skal overskride «best før»-datoen. Enkelte kjøttparti på fryselagrene, såkalte reguleringslagre, begynner å nærme seg utgåelsesdatoen.

NRK - 17 okt 23 kl. 22:40

Havvind-frist utsatt på nytt

Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) utsetter søknadsfristen for Sørlige Nordsjø II med to uker og endrer kriteriene for bærekraft i havvindprosjekter. I den oppdaterte utlysningen til Sørlige Nordsjø II skal ikke lenger konkurrere om å ha det mest bærekraftige prosjektet. De endres til å være et minimumskrav, skriver E24.

E24 - 13 okt 23 kl. 08:10

Britiske myndigheter Godkjenner Microsoft-oppkjøp

Oppkjøpet av av spillselskapet Activison Blizzard nærmer seg fullført. Britiske konkurransemyndigheter gir klarsignal..

E24 - 13 okt 23 kl. 08:10

Britiske myndigheter Godkjenner Microsofts’ gigantoppkjøp

Oppkjøpet av av spillselskapet Activison Blizzard for 68,7 milliarder dollar nærmer seg fullført. Britiske konkurransemyndigheter gir klarsignal..

VG - 01 okt 23 kl. 03:04

Senatet Godkjenner midlertidig budsjett – ingen nedstengning i USA

Senatet har gitt grønt lys til et midlertidig budsjett som opprettholder finansieringen av statsapparatet i 45 dager. Dermed blir det ingen nedstengning i USA..

NRK - 27 sep 23 kl. 08:13

Storbritannia Godkjenner utvikling av Rosebank-feltet utenfor Shetland

Britiske myndigheter har godkjent utbyggingen av og produksjon fra det store olje- og gassfeltet Rosebank nordvest for Shetlandsøyene. Det melder Reuters. Det er norske Equinor som skal bygge ut og produsere fra feltet.

NRK - 14 sep 23 kl. 12:33

Valgstyret i Bergen Godkjenner valget

Valgstyret i Bergen har enstemmig godkjent valget. Det blir dermed ikke omtelling av stemmene. Det kom fram på møtet i Bergen rådhus.

NRK - 13 sep 23 kl. 18:49

Oslo-valget ferdigtelt

Den endelige opptellingen av stemmene i valget til Oslo bystyre er nå gjennomført. Det er ingen endring i mandatfordelingen mellom partiene i forhold til det foreløpige resultatet valgnatten. Valgstyret Godkjenner valgoppgjøret torsdag ettermiddag.

NRK - 31 maj 23 kl. 04:16

Lovkomiteen i Representantenes hus Godkjenner forslag om gjeldstaket i USA

Lovkomiteen i underhuset av den amerikanske kongressen Godkjenner lovforslaget om heving av USAs gjeldssak. Nå skal det stemmes over i Representantenes hus. Komiteens medlemmer var ikke samstemte.

NRK - 24 aug 23 kl. 02:22

IMF Godkjenner milliardutbetaling til Argentina

Det internasjonale pengefondet (IMF) frigir ytterligere 7,5 milliarder dollar fra en omfattende økonomisk hjelpepakke til Argentina. Overføringen tilsvarer nærmere 80 milliarder kroner til dagens kurs og er en del av et hjelpeprogram på til sammen 44 milliarder dollar. IMF-styret har godkjent den nye utbetalingen etter å ha gjennomført den femte og sjette vurderingen av programmet.

NRK - 23 aug 23 kl. 18:09

Pakistansk domstol Godkjenner pågriping av tidlegare statsminister

Ein domstol i Pakistan har bestemt at tidlegare statsminister Imran Khan kan gripast på nytt. Khan er gripen fleire gongar dei siste månadane. Denne gongen er grunnen skadar på ein militærbygning under ein demonstrasjon som støttespelarane hans stod bak i Lahore.

NRK - 22 aug 23 kl. 00:33

USA: Vaksine mot RS-virus for gravide godkjent

USA er det første landet som Godkjenner en vaksine mot RS-viruset for gravide, melder AFP. Vaksinen må tas mellom uke 32 og uke 36 av graviditeten, og skal beskytte babyen fram til den er seks måneder. Det ifølge det amerikanske legemiddelverket.

NRK - 21 aug 23 kl. 10:21

Kina Godkjenner kommersielle flyruter til Nord-Korea

Kina har måndag godkjent at kommersielle flygingar mellom Beijing og den nordkoreanske hovudstaden Pyongyang kan starte igjen, melder AFP. Det er første gong sidan grensene blei stengde tidleg i 2020. Det er Nord-Koreas statlege flyselskap Air Koryo som skal gjennomføre flygingane..

NRK - 18 aug 23 kl. 23:59

Biden Godkjenner mer krisehjelp til Hawaii

USAs president Joe Biden har godkjent at det blir gitt ytterligere krisehjelp til skogbrannrammede områder i delstaten Hawaii. Hjelpen innebærer en økning i den føderale finansieringen av hjelpe- og oppryddingsarbeidet etter skogbrannen, som ødela nesten hele kystbyen Lahaina på øya Maui da den herjet i forrige uke. I tillegg blir det frigjort føderale midler til arbeidet med å rydde opp i ødeleggelsene og til beredskapstiltak, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus..

NRK - 10 aug 23 kl. 22:25

ECOWAS Godkjenner militæraksjon i Niger

Den vest-afrikanske militærorganisasjonen ECOWAS har godkjent militæraksjon for å avsette kuppmakerne i Niger. Det melder AFP, som skriver at aksjonen ifølge ECOWAS skal gjennomføres så snart som mulig..

Aftenposten - 08 aug 23 kl. 14:02

Kritisk til elektrifisering av Melkøya: – Sukrer en bitter pille

Regjeringen Godkjenner Equinors elektrifisering av gassanlegget på Melkøya. Det møter lokal motstand..

Aftenposten - 08 aug 23 kl. 13:09

Regjeringen Godkjenner omstridt Melkøya-prosjekt

Kritikerne frykter dyrere strøm i Nord-Norge, og Senterpartiets landsmøte sa nei..

NRK - 27 jul 23 kl. 21:30

USA Godkjenner salg av 16 amfibiekjøretøy til Romania

Det amerikanske utenriksdepartementet har godkjent et potensielt salg av 15 amfibiekjøretøy til Romania. Det sier Pentagon i en uttalelse, skriver Reuters. Salget av kjøretøyene og tilhørende utstyr er estimert til en verdi av 120,5 millioner dollar, eller i overkant av 1,2 milliarder kroner.

NRK - 07 jun 23 kl. 08:29

EU Godkjenner vaksine mot RS-virus

EU gjør som USA, og Godkjenner den første vaksinen mot RS-virus..

VG - 31 maj 23 kl. 04:15

Lovkomiteen i Representantenes hus Godkjenner forslag om gjeldstaket i USA

Lovkomiteen i underhuset av den amerikanske kongressen Godkjenner lovforslaget om heving av USAs gjeldssak. Nå skal det stemmes over i Representantenes hus..

E24 - 29 jun 23 kl. 18:02

Stenger Europas største gassfelt: – Et underskudd som må dekkes

Mens Olje- og energidepartementet Godkjenner 19 olje- og gassprosjekter her hjemme, stenger Nederland gassfeltet utenfor Groningen. Men det betyr ikke at Norge skal skalere opp produksjonen i nærmeste fremtid..

E24 - 28 jun 23 kl. 21:26

USA Godkjenner mulig salg av bomber til 3,1 milliarder kroner til Norge

USAs utenriksdepartement har godkjent et potensielt salg av ammunisjonen «StormBreaker» til Norge for totalt 3,1 milliarder norske kroner..

NRK - 28 jun 23 kl. 21:23

USA Godkjenner mulig salg av bomber til 3,1 milliarder kroner til Norge

USAs utenriksdepartement har godkjent et potensielt salg av StormBreaker-bomber til Norge for totalt 3,1 milliarder norske kroner. Bombene, som tidligere ble kalt «Small Diameter Bomb II», produseres av våpenprodusenten Raytheon. I tillegg til bombene er det snakk om at Norge kjøper tilhørende utstyr.

Aftenposten - 28 jun 23 kl. 09:00

Olje- og energidepartementet Godkjenner 19 olje- og gassprosjekter

Prosjekter med investeringer for over 200 milliarder kroner får grønt lys..

E24 - 28 jun 23 kl. 09:00

Olje- og energidepartementet Godkjenner 19 olje- og gassprosjekter

Prosjekter med investeringer for over 200 milliarder kroner får grønt lys..

E24 - 28 jun 23 kl. 09:00

Olje- og energidepartementet Godkjenner 19 prosjekter

Prosjekter med samlede investeringer for over 200 milliarder kroner får grønt lys..

NRK - 26 jun 23 kl. 16:01

Israel Godkjenner 5000 nye boliger i ulovlige bosetninger

Israels høyrenasjonalistiske regjering har godkjent planer om å bygge tusenvis av bosetterboliger på den okkuperte Vestbredden, ifølge israelske medier. Til sammen 5000 boliger er godkjent av landets forsvarsdepartement, melder flere israelske kilder. Avgjørelsen går imot stadig tiltakende amerikansk kritikk av den israelske bosetterpolitikken, der man bygger boliger på den okkuperte Vestbredden.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com