God

Saturday, 02 December, 22:11

Nyheter om God

Klartale - 09 nov 23 kl. 15:33

– Kvinner har mer respekt for fartsgrenser

1007 nordmenn har blitt spurt om hva de synes om å kjøre forbi. Undersøkelsen er gjort av Norstat for selskapet Frende Forsikring.- Mer enn 1 av 3 kvinner sier at de ikke liker forbikjøringer i det hele tatt.

NRK - 5 timer siden

– Viktig å starte med God nyhet

Statsminister Jonas Gahr Støre er Godt fornøyd med starten på klimatoppmøtet Cop 28 i Dubai. Han venter større utfordringer de neste ukene. – Mye av det som ble satt i gang i Glasgow i 2021, ser vi nå at det kommer resultater av.

NRK - 25 nov 23 kl. 01:13

Sykehussjef: Flere av de frigitte gislene er ved God fysisk helse

Åtte av gislene som ble sluppet fri fredag, befinner seg på et barnesykehus i Tel Aviv. Sjefen for sykehuset sier at de er ved God fysisk helse. Fire barn, tre mødre og en bestemor blir tatt hånd om på sykehuset, sier direktør Efrat Baron Har Lev ved Schneider Children's Medical Center i Tel Aviv.

NRK - 29 nov 23 kl. 12:41

Budsjettforhandlingene: – Reell politisk avstand

Forhandlingene mellom SV og regjeringspartiene Ap og Sp om neste års statsbudsjett fortsatte med et nytt møte på Stortinget klokken 12.30. – Det er reell politisk avstand, sa finanspolitisk talsperson Kari Elisabeth Kaski i SV ved inngangen til forhandlingsmøtet.

NRK - 27 nov 23 kl. 10:05

Paven i God og stabil tilstand, melder Vatikanet

Vatikanstaten sier mandag at pave Frans er i «God og stabil tilstand» uten feber og med bedre pust, skriver Reuters. Paven har de siste dagene vært innlagt på sykehus. I helgen ble det meldt at han hadde lungebetennelse, men Vatikanet sier nå at foreløpige undersøkelser utelukker det.

Aftenposten - 24 nov 23 kl. 16:24

Regjeringen har lansert en ny skatt. Det er faktisk en God nyhet.

Regjeringen har lansert en ny skatt. Det er faktisk en God nyhet..

NRK - 08 nov 23 kl. 09:30

Norges Bank: God motstandskraft i norsk økonomi

Onsdag legger Norges Bank fram en rapport hvor de ser på sårbarhet og risiko i det finansielle systemet. Et av hovedfunnene er at det er God motstandskraft i norsk økonomi, selv om det fortsatt er forhøyet risiko. – Høy inflasjon og økte renter gjør at noen husholdninger og bedrifter kan få problemer med å betjene lån, men de fleste vil kunne håndtere de økte utgiftene, uttaler visesentralbanksjef Pål Longva i en pressemelding.

NRK - 19 nov 23 kl. 00:55

Savnet turgåer funnet i God behold

En turgåer som ble meldt savnet i Vågsbygdskogen i Kristiansand lørdag kveld, ble funnet i God behold og fremstår uskadd. Vedkommende hadde mistet telefonen og lett etter hunden sin. Turgåerens familie meldte mannen savnet etter at hunden hans kom tilbake, men ikke mannen selv, skriver Fædrelandsvennen.

VG - 3 timer siden

Trygghet for kreftpasienter i nord

Legeforeningen og Overlegeforeningen hevder i VG at jeg har sagt at kvaliteten i kreftbehandlingen i nord ikke er God. Det er ikke riktig..

NRK - 3 timer siden

Dei siste norske borgarane i Gaza ut i morgon

I morgon kan dei omtrent 60 norske borgarane som er igjen i Gaza, sleppast ut. Det bekreftar utanriksminister Espen Barth Eide til NRK. – Me har i dag fått stadfesta frå alle berørte partar at oppunder 60 nordmenn som er igjen i Gaza får lov å reise heim i morgon og at grensa skal vere open.

NRK - 3 timer siden

I underkant av 60 norske borgarar i Gaza ut i morgon

I morgon kan nærmare 60 norske borgarar i Gaza sleppast ut. Det bekreftar utanriksminister Espen Barth Eide til NRK. – Me har i dag fått stadfesta frå alle berørte partar at oppunder 60 nordmenn som er igjen i Gaza får lov å reise heim i morgon og at grensa skal vere open.

NRK - Igår: 19:36

Buss i full fyr ved Lagunen kjøpesenter

Politiet opplyser på X at det er ein buss som har teke fyr ved kjøpesenteret Lagunen i Bergen, Nordal Grieg skole og bybanestoppet på staden. – Det er ikkje folk i bussen, seier Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NRK. Bybanen er stansa i dette området.

NRK - Igår: 19:36

Buss stod i full fyr ved Lagunen kjøpesenter

– Brannen er no sløkt, seier Tatjana Knappen i politiet til NRK klokka 19.37. Bussen som brenn står ved bybanestoppet ved kjøpesenteret Lagunen i Bergen og Nordal Grieg skole.

Aftenposten - Igår: 18:52

Nå dobler han millionfondet: - Vi hadde en God opplevelse i fjor

For andre år på rad inviterer Gustav Magnar Witzøe til tennisfest med Casper Ruud i Trondheim..

NRK - Igår: 16:11

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig God start på dette møtet, sier han.

NRK - Igår: 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpna taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpna talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein God del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

NRK - Igår: 15:13

Barth Eide om gjenopptaking av kampane i Gaza: – Svært tragisk at våpena taler igjen

Utanriksminister Espen Bart Eide (Ap) dagen i dag ein dårleg dag, og seier det er svært tragisk at kamphandlingane på Gazastripa har starta igjen etter rundt ei veke med våpenkvile. – Det er svært tragisk at våpena talar igjen. Nå har me hatt nesten ei veke med humanitær pause, der folk har levd liva sine litt meir normalt og ein har fått inn ein God del humanitære forsyningar, seier Barth Eide til NRK.

VG - Igår: 10:07

Like Gode resultater i nord som i sør

Pasienter får God behandling for kreft i hele Norge – også i Nord-Norge..

Aftenposten - 15 nov 23 kl. 12:30

Italienerne er ikke de eneste som lager God pasta. Prøv fransk ravioli.

Italienerne er ikke de eneste som lager God pasta. Slik lager du den franske varianten Ravioles du dauph..

Dagbladet - I førrgår: 20:04

Fyrte løs mot Russland: Nektet å hilse

Stemningen mellom Russland og Finland er langt fra God og det ble tydelig da landenes utenriksministere deltok på OSSE-møte denne uka..

E24 - I førrgår: 18:21

DNB: Svenske gjenger har svindlet nordmenn for millioner

DNB sier de allerede har oppdaget økonomisk kriminalitet koblet til svenske gjengkriminelle i Norge. – De har hatt God suksess, sier avdelingsleder..

Aftenposten - I førrgår: 07:00

At krølling av julegavebånd skulle bli God TV-thriller, hadde jeg ikke sett komme

Du liker å se kjendiser tulle til jul..

Aftenposten - 29 nov 23 kl. 19:30

Arnfinn Ellingsen var en God venn og en visjonær

Arnfinn Torbjørn Ellingsen (1946–2023).

E24 - 29 nov 23 kl. 17:57

Regjeringen lovte strømtiltak før vinteren - kommer til våren

Tiltakene som skulle bedre forsyningssikkerheten er fortsatt ikke vedtatt til tross for at regjeringen har sagt at dette skulle være på plass «i God tid» før vinteren..

VG - 29 nov 23 kl. 17:37

Regjeringen lovte strømtiltak før vinteren - kommer til våren

Tiltakene som skulle bedre forsyningssikkerheten er fortsatt ikke vedtatt til tross for at regjeringen har sagt at dette skulle være på plass «i God tid» før vinteren..

NRK - 29 nov 23 kl. 14:58

VG gjekk fri i PFU

Pressens faglege utval (PFU) meiner at VG ikkje har brote God presseskikk i saka som Hilde Rød-Larsen har klaga VG inn for. Rød-Larsen meiner at avisa ikkje har halde på premissane dei vart einige om i samband med eit intervju om boka hennar og historia hennar med psykiateren som nå er varsla inn til Helsetilsynet..

Klartale - 29 nov 23 kl. 12:35

Snø og kaldt for de fleste

Marit Berger jobber som meteorolog ved Meteorologisk institutt. Hun sier det er nord som får de varmt de kommende dagene. Jo lenger nord og øst du kommer, jo varmere blir temperaturene, ifølge Berger.

E24 - 29 nov 23 kl. 11:00

Investtech-analyse: Tre tørrbulk-aksjer som roper kjøp

Aksjene har hatt God kursoppgang den siste tiden, og videre oppgang indikeres..

Aftenposten - 29 nov 23 kl. 10:32

RBK-talent: – Jeg er God nok

Marius Broholm er klar på hvilke ønsker han har for neste års fotballsesong..

NRK - 29 nov 23 kl. 10:19

Solberg ber Støre økte barnetrygden

– Økt barnetrygd kommer alle til Gode, også de med lav inntekt, understreker Høyre-leder Erna Solberg. I Stortingets muntlige spørretime i dag utfordret hun statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) om barnetrygden. Solberg viste til at økt barnetrygd er et effektivt virkemiddel for å hjelpe folk som sliter med økonomien.

Klartale - 28 nov 23 kl. 16:30

Slik kom Marie seg ut av den dårlige økonomien

– Jeg kjente det veldig på kroppen. Søvnen var dårlig. Jeg var sliten og hadde vondt i kroppen, sier Marie Olaussen til Klar Tale.

E24 - 28 nov 23 kl. 15:31

Svak nedgang på Wall Street: – I pausemodus

Denne ukens forsiktige utvikling fortsetter, etter flere uker med God stemning for de amerikanske aksjemarkedene..

NRK - 28 nov 23 kl. 08:52

Norges Bank vil la oljefondet investere i unoterte aksjer

Hovedstyret i Norges Bank har gitt en enstemmig innstilling til Finansdepartementet om å la oljefondet få investere i unoterte aksjer. Det skriver Norges Bank Investment Management (NBIM) i en pressemelding. – Det er vår vurdering at å åpne for unoterte aksjeinvesteringer nå, vil være en naturlig videreutvikling av investeringsstrategien.

NRK - 28 nov 23 kl. 08:28

Digitaliseringsministeren: Personvernsopplysninger ikke håndtert Godt nok i Nav

Datatilsynet vil gi Nav et rekordstort gebyr på 20 millioner kroner for brudd på personvernet. Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) er glad for at det nå ryddes opp. – Personopplysninger skal ikke være tilgjengelig for flere enn helt nødvendig.

Aftenposten - 28 nov 23 kl. 01:00

Virkemiddelapparatet skal rette opp markedssvikt

Aftenpostens lederskribent mener det er en God idé at jeg bytter batteriene (17. november)..

VG - 27 nov 23 kl. 19:51

Lyn knuste Hødd og tok et langt steg mot opprykk til Obos-ligaen

(Lyn – Hødd 3–0) I 2010 ble klubben slått konkurs og måtte avbryte sesongen halvveis. 13 år senere er de på God vei opp igjen til 1. divisjon..

Klartale - 27 nov 23 kl. 12:28

Sittet fast i en tunnel i 16 dager

41 indere sitter fast i en tunnel. De har alle jobbet med tunnelen. De har vært der i 16 dager.

NRK - 27 nov 23 kl. 09:38

Ønsker mer politi på Oslo S

Etter de to knivstikkingene på Oslo S forrige uke, ønsker Uteseksjonen mer politi på stedet. Det sier Børge Erdal, leder for Uteseksjonen i Oslo. – Det trygger og har en God effekt, og er med på å forebygge negative hendelser, sier Erdal.

Klartale - 10 nov 23 kl. 15:32

Slumrer du om morgenen?

Er du en som slumrer om morgenen? Da kan det hende du er mer klar til å møte dagen. Sammenlignet med de som står opp på første alarm.

VG - 25 nov 23 kl. 13:09

Norge slått av Sverige på parstafetten i verdenscupåpningen

Juni Arnekleiv og Sturla Holm Lægreid fikk en God start på sesongen da de gikk inn til 2.-plass på parstafetten i verdenscupåpningen i Östersund lørdag..

Klartale - 25 nov 23 kl. 06:01

Julehandelen er viktig for mange butikker

Norsk varehandel gir jobb til rundt 365.000 personer. Små og store butikker trenger julehandelen.

NRK - 24 nov 23 kl. 17:07

Ukrainsk økonomi har vokst 5,5 prosent i år

Krig og okkupasjon til tross, Ukrainas brutto nasjonalprodukt har vokst med 5,5 prosent i årets ti første måneder, sier landets næringsdepartement. I oktober vokste økonomien med 10,5 prosent, ifølge offisielle tall. Den høye veksttakten skyldes blant annet en God innhøsting og eksporten av jordbruksprodukter gjennom Svartehavet.

NRK - 24 nov 23 kl. 17:07

God ukeslutt på Oslo Børs

Ukens siste handledag på Oslo Børs endte med en oppgang for hovedindeksen på 0,7 prosent til 1315 poeng. Den siste uken har børsen løftet seg 1,5 prosent. Equinor fikk en kursvekst 0,9 prosent til 355,15 kroner, mens Aker BP økte 1,2 prosent.

E24 - 24 nov 23 kl. 16:24

Godt nytt om paradisskatt

Regjeringen har lansert en ny skatt. Det er faktisk en God nyhet..

NRK - 24 nov 23 kl. 11:45

162 millioner kroner til helikopterlandingsplasser i nord

Regjeringen foreslår 162 millioner kroner til helikopterlandingsplasser i Kirkenes og Hammerfest. I november 2022 fikk Helse Nord i oppdrag å vurdere behovet for endringer i funksjons- og oppgavedelingen i regionen. Helse Nord arbeider nå med forslag til framtidig organisering, og forslaget vil bli sendt på høring i januar 2024.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com