Glatte

Mandag, 17 Mai, 05:56

Nyheter om Glatte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 april 21 kl. 06:45

Vegvesenet åtvarar om Glatte vegar

Det er Glatte vegar i Vestland på morgonkvisten. Vegtrafikksentralen ber folk køyre etter forholda, og ikkje legge ut på vegen om du har skifta til sommardekk. Mellom anna E16 mellom Bergen og Voss er svært glatt og det er kø inn mot byen..

NRK - 05 april 21 kl. 00:04

Advarer mot Glatte veier i Vest

Vest politidistrikt melder om Glatte veier mange steder i fylket. De ber folk om å kjøre forsiktig etter at det har vært en del utforkjøringer i distriktet, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

VG - 04 april 21 kl. 11:58

Advarer mot Glatte veier: – Kjør forsiktig

Det er utfordrende kjøreforhold på mange fjelloverganger i Sør-Norge, mens på Vestlandet melder politiet om svært Glatte veier og underkjølt regn..

NRK - 13 mars 21 kl. 05:37

Glatte veger flere steder

Det har vært flere trafikkulykker på grunn av Glatte veier. Det er ikke meldt om alvorlig skadde. I Tønsberg var tre biler i en ulykke på E18.

Klartale - 12 april 21 kl. 08:40

Snø gir Glatte veier flere steder på Østlandet

Natt til mandag la det seg snø flere steder på Østlandet. Det er ventet mer utover mandag. Det er vanskelig å kjøre noen steder, advarer Vegtrafikksentralen..

VG - 12 april 21 kl. 07:23

Sludd gir Glatte veier: – Kan være skummelt

Snø og sludd i morgentimene skaper stedvis vanskelige kjøreforhold: – Beregne god tid og vær riktig skodd, er rådet fra Vegtrafikksentralen Øst..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 08:05

Flere ulykker i Follo-området – svært Glatte veier

Det er meldt om flere trafikkulykker i Follo fredag morgen på grunn av svært Glatte veier..

NRK - 21 feb. 21 kl. 01:01

Politiet: Svært Glatte veier

Det er meldt om svært Glatte veier i lavlandet i Innlandet. Flere utforkjøringer, men ingen personskader, melder politiet i Innlandet på Twitter. De oppfordrer alle til å kjøre forsiktig..

Dagbladet - 28 mars 21 kl. 21:11

- Skal ikke klage på Bærum

Bærumsfolket har fått det Glatte lag etter medieoppslag om at avlyste legetimer utsetter vaksineringen. Det er bare ett problem: Utsettelsen skyldes ikke avlyste timer, og påvirker ikke framdriften, ifølge kommunen..

NRK - 15 feb. 21 kl. 14:10

Glatte veier på Østlandet

Statens vegvesen advarer mot Glatte veier på Østlandet, melder NTB. Snø og kaldt vær kan gi vanskelige kjøreforhold, og Statens vegvesen ber folk være ekstra oppmerksomme på veien de neste dagene..

VG - 08 mars 21 kl. 13:17

Sp og Ap refser Høie etter sprengt intensivkapasitet på Ahus

På Akershus universitetssykehus er intensivkapasiteten sprengt på grunn av økte coronainnleggelser. Nå gir Senterpartiet og Arbeiderpartiet helseministeren det Glatte lag for manglende beredskap..

NRK - 05 mars 21 kl. 10:14

Værtrøbbel i VM

Storbakkerennet i ski-VM fredag står i fare. Det er meldt vindkast på langt over 20 meter i sekundet under rennet, og det kan komme over 35 centimenter snø i løpet av kvelden. Det er også sendt ut farevarsel i området, grunnet Glatte veier..

NRK - 24 jan. 21 kl. 08:10

Flere ulykker på Glatte veier

Det har natt til søndag vært flere trafikkulykker på Sørlandet. Enslige biler har kjørt av veien både i Lillesand og Kristiansand. Politiet melder om Glatte veier..

NRK - 26 feb. 21 kl. 08:18

Flere ulykker i Follo-området

Det er meldt om flere trafikkulykker i Follo fredag morgen på grunn av veldig Glatte veier. Politiet ber folk om å kjøre forsiktig. På E6 har det vært flere ulykker.

VG - 25 feb. 21 kl. 13:27

Svenske Dahlqvist ut mot Udnes Weng: – Driter fullstendig i hva de sier

OBERSTDORF/OSLO (VG) Lotta Udnes Weng kaller svenskene «kaxiga» og Maja Dahlqvist kvitterer med å gi den norske sprinteren det Glatte lag..

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:09

Forlenger farevarsel

Yr forlenger farevarselet for is og Glatte veier i Nordland. Det betyr at det søndag og fram til mandag formiddag er lokal fare for is på grunn av regn som fryser på bakken..

VG - 20 feb. 21 kl. 08:02

Politiet i Trøndelag: La bilen stå!

Politiet i Trøndelag melder om svært Glatte veier lørdag morgen, på grunn av underkjølt regn..

NRK - 20 feb. 21 kl. 07:21

Ekstremt glatt i Trøndelag

Det er svært Glatte veier i Trøndelag på grunn av underkjølt regn. Alt av tilgjengelige strøbiler er ute. Det meldes om flere trafikkulykker i fylket.

Aftenposten - 03 des. 20 kl. 21:53

Glatte veier skaper trafikkproblemer i Sør-Norge

Glatte veier flere steder i Sør-Norge fører torsdag kveld til trafikkutfordringer. Det er meldt om flere uhell på det Glatte føret..

Dagbladet - 19 feb. 21 kl. 07:24

Advarer: - Glatte veier

Kjør forsiktig!.

NRK - 10 jan. 21 kl. 02:17

Glatte veier flere steder i Agder

Det meldes om Glatte veier flere steder i Agder natt til søndag. Strøtiltak er iverksatt og pågår kontinuerlig. – Vis hensyn og kjør etter forholdene, melder Vegtrafikksentralen Sør på Twitter..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:51

Glatte veier i Østfold

Politiet i Øst melder om Glatte veier grunnet underkjølt regn. Politiet oppfordrer bilistene til å kjøre forsiktig..

VG - 07 feb. 21 kl. 07:14

Kinas Nobel-frykt

To Høyre-politikere får det Glatte lag i kinesisk partipresse etter at de nominerte den Hongkong-baserte demokratiforkjemperen Martin Lee til Nobels fredspris..

Aftenposten - 27 des. 20 kl. 19:12

Glatte veier, snøvær og oversvømmelser søndag kveld

Storm langs kysten, oversvømmelser, Glatte veier og stengte fjelloverganger har preget været 3. juledag..

VG - 27 des. 20 kl. 10:03

Uvær og Glatte veier i Sør-Norge: – Kjør forsiktig

Søndag herjet uvær i store deler av Sør-Norge. Vegtrafikksentralen advarer natt til mandag om svært Glatte veier i Vestland og Rogaland..

Aftenposten - 26 des. 20 kl. 18:35

Snøfall ga Glatte veier og mange lyktestolpe-påkjørsler på Østlandet

Østlandet ble rammet av et kraftig snøfall andre juledag. Det ga Glatte veier, lav fart, flere trafikkuhell og rammet særlig lyktestolpene hardt..

NRK - 03 feb. 21 kl. 07:30

Gult farevarsel for ising på skip

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for ising på skip. Dette gjelder for området sør for Stavanger, og det er fare for Glatte dekk og is som hindrer signaler fra antennene på skipene. Det er svært sjelden dette skjer i Sør-Norge..

VG - 30 jan. 21 kl. 20:54

Bjørnsen svarer på VM-slakt: – Langt under forventning

Kristian Bjørnsen fikk Glatte lag av Joachim Boldsen etter VM-exiten. Nå svarer Norges visekaptein på slakten fra TV 3-eksperten..

NRK - 20 des. 20 kl. 08:59

Advarer mot Glatte veier

Statens vegvesen advarer mot fare for Glatte partier flere steder i Troms og Finnmark søndag morgen. Så skal du ut og kjøre, må du ta dine forholdsregler..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 22:13

Rashford får krass Keane-kritikk: – Han møtte ikke opp

(Liverpool - Manchester United 0–0) Marcus Rashford og Bruno Fernandes får det Glatte lag av tidligere Manchester….

VG - 17 jan. 21 kl. 22:13

Rashford får krass Keane-kritikk: – Han møtte ikke opp

(Liverpool - Manchester United 0–0) Marcus Rashford og Bruno Fernandes får det Glatte lag av tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane for deres innsats i toppkampen mot Liverpool..

NRK - 06 des. 20 kl. 09:30

Glatte vegar på Vestlandet

I morgontimane kan det vere glatt på både hovudvegar og sidevegar i heile Vestland. Vegtrafikksentralen ber bilistar om å vere varsame. Politiet har fått meldingar om Glatte vegar i Åsane, Fana og Samnanger..

Klartale - 11 jan. 21 kl. 08:50

Buss veltet i Fredrikstad

En buss har veltet på Torsnes i Fredrikstad. Det er veldig Glatte veier i området..

NRK - 11 jan. 21 kl. 08:24

Bussvelt i Fredrikstad

Ein buss har velta på Fv 107 på Torsnes i Fredrikstad. Naudetatane har også rykka ut til ein kollisjon mellom ein buss og ein bil på same strekning. Det er ikkje meldt om skadde personar.

NRK - 11 jan. 21 kl. 02:19

Underkjølt regn i Agder

I Agder får politiet meldinger om Glatte veier på grunn av underkjølt regn mange steder. De ber bilister ta hensyn til kjøreforholdene, og fotgjengere og syklister være forsiktige, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:13

Vest politidistrikt:–Kjør forsiktig

Vest politidistrikt oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig etter meldinger om svært Glatte veier. Påse at bilene er skodd etter forholdene, skrive Vest politidistrikt på Twitter lørdag kveld..

P4 - 23 okt. 20 kl. 12:30

Advarer mot Glatte veier i helgen

Bilister i Troms og Finnmark må kjøre ekstra forsiktig i helgen. Det er varslet sludd og kuling langs Finnmarkskysten og i Troms de neste dagene og i høyden vil nedbøren falle som snø. Politiet sier til de derfor venter Glatte veier og vanskelige kjøreforhold.

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 10:07

Poteter på E6 mot Oslo skaper Glatte veier og kø: – Det er sinnssyke mengder

Det er fredag formiddag kø og Glatte veier på E6 mellom Hvamkrysset og Tangerudkrysset i retning Oslo etter at en lastebil mistet masse poteter i veibanen..

NRK - 28 des. 20 kl. 17:13

Glatte veier på Østlandet

Mandag ettermiddag har det kommet flere meldinger om biler som har kjørt av veien eller sitter fast på Østlandet. Politiet ber alle om å kjøre forsiktig..

Aftenposten - 27 des. 20 kl. 10:33

Storm, flom, skredfare og sprengkulde. Over 60 farevarsler på én gang i romjulen.

Storm langs kysten, oversvømmelser, Glatte veier, stengte fjelloverganger og temperatur helt ned mot 43,3 minusgrader. Det er været i Norge nå..

VG - 27 des. 20 kl. 10:03

Uvær og Glatte veier flere steder: – Kjør forsiktig

Søndag og natt til mandag herjet uvær flere steder i landet. Mandag meldes det om flomfare i Akerselva i Oslo, og det har falt trær over både veier og togspor på Østlandet..

NRK - 26 des. 20 kl. 18:28

Mange lyktestolpe-påkjørsler lørdag

Østlandet ble rammet av et kraftig snøfall andre juledag. Det førte til Glatte veier, lav fart, flere trafikkuhell og rammet særlig lyktestolpene hardt. – Vi har hatt iallfall tre påkjørsler av lyktestolper i dag, sier politiet til NTB..

VG - 26 des. 20 kl. 13:59

Vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Politiet går nå ut og advarer mot Glatte veier og vanskelige kjøreforhold: - Hvis man ikke er riktig skodd, bør man la bilen stå i dag..

VG - 26 des. 20 kl. 13:59

Advarer mot vanskelige kjøreforhold

Politiet advarer mot Glatte veier og vanskelige kjøreforhold på Østlandet: - Er man ikke riktig skodd, bør man la bilen stå..

Aftenposten - 14 des. 20 kl. 11:00

Gult farevarsel: Det kan bli Glatte kjøreforhold på Østlandet

Meteorologisk institutt sender ut farevarsel for snø og vanskelige kjøreforhold vest for Oslofjorden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt