Gjenopptar

Tirsdag, 11 Mai, 05:37

Nyheter om Gjenopptar

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 mai 21 kl. 21:52

Gjenopptar diplomatisk forbindelse

Somalia Gjenopptar diplomatiske forbindelser med Kenya. For seks måneder siden brøt Somalia med nabolandet og anklaget dem for å blande seg i innenlandsk politikk. Qatar skal ha meglet mellom landene, ifølge opplysninger til Reuters..

NRK - 20 april 21 kl. 18:25

Gjenopptar Janssen-leveranser

Johnson & Johnson Gjenopptar leveringen av Janssen-vaksinen til EU, Norge og Island, opplyser selskapet i en pressemelding. Det skjer etter at EUs legemiddeltilsyn (EMA) har vurdert vaksinen.

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 14:05

Sverige Gjenopptar vaksinering med Astra Zeneca for personer over 65 år

Danmark fortsetter stansen av vaksinering med Astra Zeneca. Sverige Gjenopptar vaksineringen for eldre over 65 år..

NRK - 25 mars 21 kl. 14:07

Sverige Gjenopptar AstraZeneca

Sverige Gjenopptar vaksinering med AstraZeneca-vaksinen for personer over 65 år, opplyser landets Folkhälsomyndigheten i en pressemelding. De anbefaler at vaksineringen av yngre personer fremdeles blir sastt på vent..

NRK - 25 mars 21 kl. 14:07

Gjenopptar AstraZeneca-vaksinering

Sverige Gjenopptar vaksinering med AstraZeneca-vaksinen for personer over 65 år, skriver landets Folkhälsomyndigheten i en pressemelding. De mener vaksinen gjør mye større nytte for eldre. For yngre personer anbefales det fortsatt pause..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 14:05

Sverige Gjenopptar bruken av Astra Zeneca-vaksinen til de over 65 år

Danmark fortsetter stansen av vaksinering med Astra Zeneca. Sverige Gjenopptar vaksineringen for eldre over 65 år..

NRK - I førrgår: 16:14

EU og India i handelssamtaler

Forhandlingene om handel mellom EU og India har lenge stått i stampe, men nå Gjenopptar de to partene samtalene. Det ble klart etter toppmøtet der lederne for EU-landene møtte Indias statsminister Narendra Modi til videosamtaler lørdag..

VG - 18 mars 21 kl. 21:20

Flere land Gjenopptar bruk av AstraZeneca-vaksine

Tyskland, Italia, Frankrike og Spania er blant land som Gjenopptar bruken av AstraZenecas vaksine etter anbefaling fra Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA)..

NRK - 18 mars 21 kl. 19:37

Flere land Gjenopptar AstraZeneca

Både Frankrike og Spania gjør som Italia, og Gjenopptar vaksineringen med koronavaksinen til AstraZeneca. Det skjer etter at EUs legemiddeltilsyn ga vaksinen grønt lys. Frankrikes statsminister skal selv få vaksinen fredag ettermiddag..

NRK - 18 mars 21 kl. 18:25

Italia Gjenopptar AstraZeneca

Italia Gjenopptar vaksineringen med AstraZeneca-vaksinen på fredag, melder Reuters. EUs legemiddeltilsyn anbefalte torsdag at man forsatte å bruke koronavaksinen, etter å ha undersøkt meldinger om en mulig sammenheng med blodpropp..

NRK - 24 april 21 kl. 01:40

USA vil gjenoppta Janssen-vaksine

USA Gjenopptar bruken av Janssen-vaksinen etter en elleve dager lang pause på grunn av bekymring for bivirkninger. Beslutningen ble tatt etter at et panel med eksperter i det amerikanske folkehelseinstituttet CDC fredag kom til at fordelene ved vaksinen oppveier en sjelden risiko for blodpropp..

Aftenposten - 20 april 21 kl. 18:31

Johnson & Johnson Gjenopptar vaksineutrullingen til Norge

Vaksineprodusent Johnson & Johnson starter opp igjen vaksineutrullingen av Jansen-vaksinen til EU, Norge og Island..

E24 - 20 april 21 kl. 18:31

Johnson & Johnson Gjenopptar vaksineutrullingen til Norge

Vaksineprodusent Johnson & Johnson starter opp igjen vaksineutrullingen av Jansen-vaksinen til EU, Norge og Island. Det er foreløpig ikke klart hva det har å si for Norge..

E24 - 14 april 21 kl. 14:04

Danske myndigheter bekrefter: Gjenopptar ikke bruken av AstraZeneca-vaksinen

På en pressekonferanse klokken 14 bekrefter Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, at de ikke vil gjenoppta bruken av AstraZeneca-vaksinen..

NRK - 10 april 21 kl. 11:08

Kongen tilbake i jobb fra mandag

Hans Majestet Kongen Gjenopptar sine konstitusjonelle plikter fra mandag 12. april 2021. Det melder Kongehuset på sine nettsider.

VG - 09 april 21 kl. 23:08

Les dagens VG her!

Munnbind i butikken blir historie, og vi Gjenopptar reisene til utlandet. Men spriting av hendene vil fortsette. Les ekspertenes spådommer om livet etter coronaen i dagens avis..

NRK - 07 april 21 kl. 21:38

Israel skuffet over USA

Israels ambassadør til USA sier han er skuffet over at amerikanerne Gjenopptar bistanden til FNs organisasjon for palestinske flyktninger UNRWA. I 2019 stanset Donald Trump støtten til UNRWA, som bistår 5,5 millioner palestinske flyktninger...

Aftenposten - 06 april 21 kl. 08:40

Forsiktig optimisme foran atomsamtaler i Wien

USA Gjenopptar atomsamtalene med Iran, men ikke direkte. Det råder likevel forsiktig optimisme foran dagens møte i Wien..

Dagbladet - 27 mars 21 kl. 11:03

Derfor er landene splittet

Norge og Danmark forlenger AstraZeneca-pausen, mens Sverige og Finland Gjenopptar vaksinering av personer over 65 år. Are Berg ved FHI forklarer årsaken til dette..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 11:43

Nå: Sverige Gjenopptar vaksinering med Astra Zeneca for personer over 65 år

Danmark har behov for å undersøke den mulige sammenhengen mellom sykdom og vaksinen Astra Zeneca..

NRK - 11 feb. 21 kl. 18:39

Tyskland strammer til grenser

Den tyske regjeringen Gjenopptar strengere grensekontroll mot Tsjekkia og deler av Østerrike. Målet er å unngå importsmitte av nye koronavirusvarianter som er hyppig forekommende i de to landene, melder DPA. Tiltakene trer i kraft natt til søndag..

Aftenposten - 16 des. 20 kl. 07:24

Kontrollkomiteen Gjenopptar Angola-saken

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité Gjenopptar Angola-saken. – Vi ser lite spor av oppfølging fra departementets side, sier komitéleder Dag Terje Andersen..

E24 - 16 des. 20 kl. 06:19

Kontrollkomiteen Gjenopptar Angola-saken

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité Gjenopptar Angola-saken. – Vi ser lite spor av oppfølging fra departementets side, sier komitéleder Dag Terje Andersen..

NRK - 28 jan. 21 kl. 07:37

Gjenopptar søket i Gjerdrum

Den siste uken har det vært stans i søket etter de tre som fortsatt er savnet etter skredkatastrofen i Gjerdrum. Nå er den nye veien inn i skredområdet ferdig, og maskiner og letemannskaper rykker inn på ny torsdag..

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:18

Gjenopptar søket i Gjerdrum i dag

I dag skal politiet gjenoppta søket etter de tre som fortsatt er savnet etter leireskredet på Ask i Gjerdrum. Siden søket stanset forrige uke har politiet brukt tiden til å gå igjennom opplysninger som kan være nyttige for det videre søket..

NRK - 25 jan. 21 kl. 08:22

Gjenopptar leting etter savnet mann

Mandag formiddag gjenopptas letingen etter en mann i 50-åra som er savnet på Kattfjordeidet på Kvaløya. Mannen ble meldt savnet etter en skitur forrige helg. Politiet antar at han har omkommet..

NRK - 24 jan. 21 kl. 11:21

Gjenopptar søk etter savnet

Politiet, skredeksperter og Norske redningshunder har startet opp igjen søket etter ski- og klatreprofil Øystein Stangeland som er antatt omkommet etter snøskred på Kattfjordeidet forrige helg. – Vi må utnytte lyset, sier operasjonsleder Rune Nilsen..

NRK - 15 jan. 21 kl. 14:50

Sivilforsvaret ut fra Gjerdrum

Sivilforsvaret trekker seg ut fra skredområdet i Gjerdrum fredag. Et vaktselskap vil overta sikringen av området. Siden skredet har sivilforsvaret hatt rundt 1000 tjenestepliktige i innsats.

Aftenposten - 02 jan. 21 kl. 07:59

Styrker spesialtrent søkerteam i letingen etter overlevende i dag

Bakkemannskapene Gjenopptar arbeidet med en gang lyset tillater det i dag. Et spesialtrent søkerteam fra Trondheim deltar også..

NRK - 29 des. 20 kl. 01:15

Flere tusen strømløse i natt

Flere tusen strømkunder i Viken og Innlandet er uten strøm natt til tirsdag som følge av linjebrudd etter mye tung snø og mange trefall mandag. Strømselskapet Elvia stanset feilrettingen mandag kveld kl.22 og Gjenopptar ikke arbeidet før kl.

NRK - 28 des. 20 kl. 09:17

Gjenopptar leteaksjon i Fauske

Politiet starter mandag opp igjen letingen etter en savnet tenåring i Valnesfjord i Fauske. En gutt i slutten av tenårene er meldt savnet etter en fest natt til søndag. Han ble sist observert ved 3-tiden ved adressen der festen ble holdt..

Aftenposten - 05 des. 20 kl. 20:17

Brexit-samtalene gjenopptas søndag

EU og Storbritannia Gjenopptar søndag samtalene i Brussel i et siste forsøk på å bli enig om en handelsavtale etter brexit..

NRK - 03 des. 20 kl. 05:46

Opec+ møtes igjen for å drøfte kutt

Oljekartellet Opec, samt en gruppe samarbeidsland med Russland i spissen, Gjenopptar torsdag samtalene om fortsatt kutt i oljeproduksjonen i tiden framover. Videokonferansen, som ble utsatt fra tirsdag, starter klokken 14 norsk tid..

E24 - 03 des. 20 kl. 05:35

Opec+ møtes igjen for å drøfte oljekutt

Oljekartellet Opec, samt en gruppe samarbeidsland med Russland i spissen, Gjenopptar torsdag samtalene om fortsatt kutt i oljeproduksjonen i tiden framover..

NRK - 28 nov. 20 kl. 19:58

Gjenopptar Brexit-forhandlinger

EUs brexit-forhandler Michel Barnier og hans britiske motstykke David Frost har gjenopptatt samtalene i et siste forsøk på å få på plass en avtale, melder DPA. Barnier havnet i karantene etter at en av hans forhandlere testet positivt for korona..

NRK - 30 sep. 20 kl. 13:52

Gjenopptar mekling i busstreiken

Meklingen mellom partene i busstreiken gjenopptas etter det NRK erfarer kl 14 onsdag. Det skjer etter at partene var innkalt til Riksmekleren kl 12. Total er over 8000 bussjåfører over store deler av landet tatt ut i streik..

E24 - 16 juli 20 kl. 17:37

Vår Energi Gjenopptar oljeboring etter corona-pause

Vår Energi Gjenopptar nå deler av boreprogrammet som ble stanset takket være corona og oljepriskollapsen. Oljeselskapet mener oljeskattepakken gjør det mulig..

NRK - 10 juli 20 kl. 17:00

Libya Gjenopptar oljeproduksjonen

Libya Gjenopptar sin oljeproduksjon som har vært nedstengt i seks måneder, opplyser det nasjonale oljeselskapet NOC. Stengningen skyldes borgerkrigen som nesten deler landet i to, og ikke koronaviruset.

Aftenposten - 12 aug. 20 kl. 11:15

Flynekt for australiere: Qantas flyr 12-timers «innenlandsturer» over Antarktis

Det australske flyselskapet Qantas Gjenopptar sine tolv timer lange «innenlands» sightseeingturer over Antarktis til reiselystne australiere. – Du kan gå om bord i shorts, sier daglig leder..

E24 - 12 aug. 20 kl. 10:58

Flynekt for australiere: Qantas flyr 12-timers «innenlandsturer» over Antarktis

Det australske flyselskapet Qantas Gjenopptar sine tolv timer lange «innenlands» sightseeingturer over Antarktis til reiselystne australiere. – Du kan gå om bord i shorts, sier daglig leder..

P4 - 14 juni 20 kl. 14:12

Politiet Gjenopptar leting etter mann

Politiet i Trøndelag Gjenopptar letingen etter en mann i 20-årene fra Levanger som ble meldt savnet i går. Mannskap fra politiet, Norske redningshunder og Røde Kors deltar i søket..

NRK - 31 juli 20 kl. 22:02

Gjenopptar søk over helgen

Politiet stanser midlertidig søket etter en mann i 50-årene, som ble meldt savnet på fisketur i Divielva torsdag. Søket er ventet gjenopptatt over helgen. Mannen er ifølge politiet antatt omkommet..

VG - 11 juni 20 kl. 07:27

Trump Gjenopptar folkemøtene

President Donald Trump trosser korona-advarsler og Gjenopptar folkemøtene i håp om at dette skal bidra til å sikre gjenvalg i høsten presidentvalg..

P4 - 28 juli 20 kl. 15:38

Gjenopptak forhandlinger

Fellesforbundet og Norsk Industri Gjenopptar tarifforhandlingene førstkommende mandag. Lønnsoppgjøret skulle opprinnelig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronakrisen. Den konkurranseutsatte industrien forhandler rammene for årets oppgjør, og forhandlingene mellom Norsk Industri og Fellesforbundet leder an høsten med tarifforhandlinger i norsk arbeidsliv..

NRK - 21 juli 20 kl. 00:44

Gjenopptar oppdateringer om korona

USAs president Donald Trump sier han skal fortsette med TV-sendte oppdateringer om koronakrisen i landet fremover. Han tenker det er en flott måte å få informasjon ut til offentligheten, sa Trump til journalister mandag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt