Gjennomført

Sunday, 24 October, 10:36

Nyheter om Gjennomført

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 12:26

FN-fly fikk ikke lande i Tigray

Et FN-fly med humanitær hjelp fikk ikke lande på flyplassen i Mekele, provinshovedstaden i Tigray-provinsen fredag, melder Reuters. Grunnen skal være motstand fra myndighetene i Etiopia. De har også Gjennomført flere flyangrep mot Tigray de fire siste dagene.

NRK - I førrgår: 10:26

Kontroll avdekket mange feil

Parkeringstilsynet har funnet feil ved nesten hver eneste kontroll av parkeringsplasser som er Gjennomført siden tilsynet ble etablert for fem år siden, skriver NTB. – Der hvor vi gjennomfører tilsyn, finner vi som regel feil og mangler, sier Halgeir Jansen i Statens vegvesens parkeringstilsyn. – Siden oppstarten har vi mottatt mer enn 900 tips om parkeringsanlegg med mulige feil, legger han til..

NRK - 20 okt 21 kl. 21:29

Nye flyangrep i Tigray

Den etiopiske regjeringen opplyser at den har Gjennomført nok et flyangrep i opprørsprovinsen Tigray, denne gang i et område øst for hovedstaden Mekele. Regjeringens talsmann Legesse Tulu sier i en tekstmelding til AFP at angrepet mot frigjøringsfronten TPLF skjedde i Tembien-området, der opprørerne etter myndighetenes oppfatning driver med militær opplæring. Det skal også være store militære lagre i området.

NRK - Igår: 12:26

FN-fly fikk ikke lande i Etiopia

Et FN-fly med humanitær hjelp om bord fikk ikke lande på flyplassen i Mekele, provinshovedstaden i Tigray-provinsen fredag, melder Reuters. Grunnen skal være motstand fra myndighetene i Etiopia. De har også Gjennomført flere flyangrep mot Tigray de fire siste dagene..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:22

Ingen siktet eller tiltalt

Til tross for omfattende etterforskning står politiet uten noen sikta eller mistenkt i forbindelse med dataangrepet mot Østre Toten kommune 9. januar i år. Politiet har skaffet seg et godt bilde av hvordan dataangrepet i kommunen er Gjennomført, sier politiadvokat Marte Johansen.

NRK - 21 okt 21 kl. 09:12

Fjernar avgrensingar i bonuspoeng

Frå og med 1. november fjernar Norwegian dei mellombelse avgrensingane for bruk av bonuspoeng. I februar sette selskapet bonusprogrammet for reisande på vent til gjenreisinga av selskapet var Gjennomført.

E24 - 20 okt 21 kl. 16:25

Autostore klatret i intens børsdebut

Tidenes nest største notering på Oslo Børs førte til ellevill handel. På første handelsdag svinget Autostore-aksjen voldsomt. I debuten ble det Gjennomført over 85.

E24 - 20 okt 21 kl. 09:11

Autostore klatrer i intens børsnotering

Tidenes nest største notering på Oslo Børs er et faktum. Allerede en halvtime ut i handelsdagen har det blitt Gjennomført over 16.000 handler i aksjen..

NRK - 20 okt 21 kl. 01:33

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble Gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 18 okt 21 kl. 16:31

– Uvirkelig og dramatisk hendelse

De tre som ble skadet da en mann gikk til angrep på tilfeldige personer i Kongsberg sentrum 13. oktober, er takknemlige for å være i live. – De opplever dette som en uvirkelig og dramatisk hendelse.

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 18:54

Nye detaljer fra avhør

Politiinspektør Per Thomas Omholt gir flere opplysninger om hva det har blitt snakket om i avhørene med drapssiktede Espen Andersen Bråthen (37). I tillegg sier han at politiet har Gjennomført vitneavhør av familie og tidligere venner..

NRK - 16 okt 21 kl. 16:10

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har Gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 15 okt 21 kl. 20:07

Vellykket kinesisk oppskytning

Kinesiske astronauter har Gjennomført en vellykket oppskytning til den kinesiske romstasjonen Tiangong. Dette er Kinas andre bemannede romferd. Raketten ble skutt opp fra et oppskytingsfelt i Gobiørkenen natt til lørdag lokal tid.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 17:38

Selv kålen fortjener en Michelin-stjerne

Michelin-favoritten serverer statdig et proft og til fingerspissene Gjennomført måltid.

NRK - 15 okt 21 kl. 12:28

Ein død etter trafikkulykke

Ein person døydde av hjartestans etter at ein bil køyrde av vegen ved Spydeberg i gamle Østfold fylke fredag. Føraren av bilen vart sitjande fastklemt i bilen. Ifølgje Aust politidistrikt var det berre den eine bilen som var involvert i ulykka.

NRK - 14 okt 21 kl. 19:24

Forsvarer: – Ikke helt på plass

Siktede skal underlegges full judisiell vurdering, ifølge VG. – Det indikerer at ting ikke er helt på plass. En fullstendig judisiell vurdering vil avklare det, sier forsvarer Fredrik Neumann til avisen.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:47

– Meldingane er grufulle

– Meldingane som kjem frå Kongsberg i kveld er grufulle. Gjerningsmannen har Gjennomført fryktelege handlingar mot fleire personar, seier statsminister Erna Solberg på ein pressekonferanse i kveld. – Hendinga rystar oss, og det er mange som er redde.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Tror skadene kan skyldes fall

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. – Vi har ikke fått Gjennomført et fullverdig avhør med fornærmede, men ut fra den informasjonen vi har nå, så er det en hypotese at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et fall eller lignende. Dette vil vi få mer klarhet i når vi har fått avhørt fornærmede, sier fungerende politistasjonssjef, Sigrid Dahl.

NRK - 10 okt 21 kl. 20:27

Mann på sykehus etter voldshendelse

Politiet ble ca. kl.16.

NRK - 10 okt 21 kl. 11:15

Ingen arresterte i Mortensrud-skyting

Det er ingen ny utvikling i samband med skytinga av ein 20 år gammal mann på Mortensrud, opplyser politiet i ei pressemelding. – Ingen er arresterte i saka. Det blir i dag Gjennomført ytterlegare avhøyr og rundspørjing, skriv politiet.

NRK - 07 okt 21 kl. 21:48

Ber Ap og Sp droppe snuoperasjon

Lederne for landets tingretter og lagmannsretter ber Arbeiderpartiet og Senterpartiet droppe planene om å reversere domstolsreformen, skriver Aftenposten. Domstolsreformen ble Gjennomført i april. Den besto i å slå sammen flere rettssteder slik at 60 tingretter ble til 23.

E24 - 03 okt 21 kl. 17:37

Razzia hos Credit Suisse etter Greensill-skandalen

Sveitsisk politi har Gjennomført en razzia på kontorene til Credit Suisse, i tråd med etterforskningen på finansselskapet Greensill Capital..

NRK - 03 okt 21 kl. 06:11

19 opprørere drept i Mosambik

I Mosambik er en lokal jihadistleder og 18 opprørere er drept i et militærangrep mot en base som opprørerne hadde i Cabo Delgado nord i landet. Det opplyste den sørafrikanske utviklingsblokken SADC lørdag. Mange av blokkens 16 medlemsland har utstasjonert styrker i Mosambik for å hjelpe landet med å bekjempe opprøret i det gassrike området i nord, der al Qaida-tilknyttede jihadister siden 2017 har Gjennomført angrep mot landsbyer og byer i et forsøk på å opprette et kalifat..

NRK - 02 okt 21 kl. 10:12

Sp veljarar med borgarleg andreval

Ein av tre veljarar som stemde på Senterpartiet ved årets stortingsval, hadde borgarlege parti som andreval. Det viser ei undersøking Norstat har Gjennomført for Aftenposten. Ifølgje undersøkinga hadde 40 prosent av Sp veljarane Arbeidarpartiet som andreval..

NRK - 01 okt 21 kl. 09:15

Torghatten-sjefen trekker seg

Konsernsjef Roger Granheim går av som leder av transportselskapet Torghatten etter 17 år i konsernet. Stein André Herigstad-Olsen overtar. – Det er ingen dramatikk i dette, og det har lenge vært kjent for eiere og styret at jeg ville fratre når eierskiftet og transformasjonen av Torghatten var Gjennomført, sier Roger Granheim og legger til at han har hatt en fantastisk tid i selskapet.

NRK - 30 sep 21 kl. 10:29

Nå kan du bestille oppkjøring selv

Mandag 4.oktober legger Statens vegvesen ut oppkjøringstimer via vegvesen.no.

NRK - 01 sep 21 kl. 20:06

Vedum med 14 hastetiltak

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum har 14 hastetiltak han vil ha Gjennomført dersom partiet kommer i regjering etter valget. – Folk i distriktene skal merke med en gang at Sp er i regjering, sier partileder Trygve Slagsvold Vedum til Nationen. Blant de 14 tiltakene er det noen som må gjennomføres allerede neste år, ifølge partilederen, mens det såkalte «distriktsløftet» gjelder for hele stortingsperioden..

NRK - 22 sep 21 kl. 06:58

Ikke revisjon på Stortinget

At Riksrevisoren ikke lenger får kontrollere Stortingets drift, overrasker jurister med forvaltning som spesialområde. – Nå er det hele i et slags limbo. Det er uholdbart.

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 18:21

Riksrevisjonen kan ikke granske pendlerbolig-saken: – Det kan vi takke Stortingets presidentskap for

Siden 2017 har ikke Riksrevisjonen Gjennomført en eneste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og….

NRK - 21 sep 21 kl. 18:29

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen Gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

E24 - 21 sep 21 kl. 13:37

Konkurransetilsynet har Gjennomført razzia i markedet for flyttetjenester

Konkurransetilsynet mener det kan ha foregått utveksling av konkurransesensitiv informasjon mellom aktørene i markedet for flyttetjenester..

NRK - 21 sep 21 kl. 12:23

Razzia mot flyttetenester

Konkurransetilsynet har Gjennomført ein umeld kontroll av aktørar i marknaden for flyttetenester. Grunnen er at dei meiner det har vore ulovleg samarbeid mellom aktørane. Tilsynet har beslaglagt relevant materiale som dei no skal gå igjennom, opplyser dei i ei pressemelding.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:47

Avhøyr av Baneheia-saka utsett

Politiet har planlagt å avhøyre Jan Helge Andersen i forbindelse med gjenopptakinga av Baneheia-saka, men avhøyret er utsett, melder Dagbladet. Planen var at avhøyret skulle bli Gjennomført før sommaren, men politiet valde å vente på avklaring rundt nye tekniske undersøkingar i saka. Andersen blei dømd til 19 års fengsel for Baneheia-drapa, og har sona dommen ferdig..

NRK - 20 sep 21 kl. 09:47

Russiske krigsskip i Svartehavet

Måndag starta ei storstilt militærøving i Svartehavet. Rundt 20 russiske krigsskip deltek, opplyser militære kjelder til Interfax, ifølge Reuters. Øvinga kjem etter at Ukraina har Gjennomført ei felles øving med USA.

NRK - 14 sep 21 kl. 14:02

Avslutter undersøkelsene

Statens havarikommisjon avslutter sine undersøkelser av hurtigruteskipet MS «Kong Harald». Havarikommisjonen startet en forundersøkelse etter at skipet fikk motorstopp på Hustadvika 24. august i år.

NRK - 11 sep 21 kl. 22:34

120.000 i fransk vaksine-protest

Over 120.000 franskmenn demonstrerte lørdag mot vaksinepassene som de mener forskjellsbehandler dem som ikke er vaksinert. 85 mennesker ble arrestert.

NRK - 11 sep 21 kl. 13:03

Mindre koronapessimisme

37 prosent av de spurte i en undersøkelse tror norsk økonomi vil være svekket i lang tid på grunn av korona. Det er 30 prosentpoeng færre enn for et år siden, skriver NTB. Tallene kommer fra en ny undersøkelse Gjennomført av Opinion på vegne av den årlige havkonferansen The Ocean i Bergen, som Bergen kommune, Universitetet i Bergen og Havforskningsinstituttet med flere står bak.

NRK - 10 sep 21 kl. 21:48

USA stanser evakueringsflygninger

USA har stanset flygninger med evakuerte fra Afghanistan fra to land på grunn av uspesifiserte helseproblemer. Det er flygninger fra baser i Tyskland og Qatar som er stanset etter anbefaling fra det amerikanske smittevernbyrået CDC. Myndighetene oppgir ikke hva grunnen er til at flygningene stanses.

NRK - 10 sep 21 kl. 08:39

Tre av fire vil utsette tredje dose

Tre av fire nordmenn ønsker å utsette si tredje dose med koronavaksine i eit halvt år, for å få fleire vaksinert i fattige land. Det viser ei undersøking Gjennomført av Mindshare og Responds Analyse for Norsk Folkehjelp. – Dette viser at nordmenn er opptatte av global rettferdig fordeling.

NRK - 08 sep 21 kl. 16:21

Vaksinerer 12-15 åringene fra mandag

Unge født i år 2006–2008 vil fra og med mandag 13. september i uke 37 få tilbud om koronavaksine i Oslo kommune. De som er født i 2009 og har fylt 12 år kan møte til drop-in fra mandag 20.

NRK - 08 sep 21 kl. 15:31

Innfører høyhastighetsbevis for båt

Regjeringen innfører krav om et eget høyhastighetsbevis for førere av fritidsbåter og vannscootere som kan oppnå hastighet på 50 knop eller mer. Det nye førerkortet, eller «kompetansebeviset», vil kreve at man har Gjennomført både en teoretisk og en praktisk del. Regjeringen foreslår at det trer i kraft i 2023 for å gi båtførere og kurssentre tid til å innrette seg etter de nye reglene.

NRK - 08 sep 21 kl. 10:05

Endrer evakueringssonen i Gjerdrum

På bakgrunn av nye anbefalinger fra NVE, endrer politiet evakueringssonen i Gjerdrum. Dette gjelder fra og med midnatt førstkommende torsdag. Endringene betyr ikke at evakuerte får flytte hjem, men at fylkesvei 120 sørøver fra Gjerdrum kan åpnes igjen, forteller ordfører Anders Østensen.

NRK - 06 sep 21 kl. 22:15

Nye avhør i smitteskandale

Politiet har Gjennomført to nye avhør i etterforskninga av Hurtigruten etter smitteskandalen på ekspedisjonscruiseskipet «Roald Amundsen» i fjor sommer. Det skjer etter at Statsadvokaten i Troms og Finnmark for andre gang har bedt politiet om mer etterforskning..

NRK - 06 sep 21 kl. 19:51

Pelé fikk fjernet svulst

Brasils fotballikon Pelé (80) har fått operert bort en svulst i tykktarmen. Han har vært innlagt på sykehus de siste seks dagene. Legenden opplyser om inngrepet på Instagram mandag.

NRK - 05 sep 21 kl. 15:33

Signerer milliardavtale med Irak

Den franske energigiganten TotalEnergies har signert en kontrakt på 27 milliarder dollar, for å investere i olje og gass, i tillegg til solenergiproduksjon i Irak. Søndag signerte landets oljeminister Ihsan Ismail og sjef i TotalEnergies Patrick Pouyanne avtalen i Bagdad, skriver AFP. – Dette er den største investeringen et vestlig selskap har gjort i Irak.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt