Gjennom

Tuesday, 06 June, 02:47

Nyheter om Gjennom

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 20 timer siden

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - I førrgår: 12:01

USA og Canada sender krigsskip Gjennom Taiwanstredet

Et amerikansk og et canadisk krigsskip seilte lørdag Gjennom Taiwanstredet, opplyser den amerikanske marinen. En slik felles seiling i det omstridte farvannet er svært sjelden og kommer med sikkerhet til å skape sterke reaksjoner i Kina. Den amerikanske marinen kaller turen til det amerikanske krigsskipet USS Chung-Hoon og det canadiske krigsskipet HMCS Montreal for en rutinemessig Gjennomreise i stredet.

NRK - 30 maj 23 kl. 12:13

Politiet vil søke mer etter savnet mann ved Leirin

Politiet vurderer å ta i bruk sonar, i søket etter en mann i 40-åra, som har vært savnet ved Leirin i Nord-Aurdal siden lørdag. Mannen ble meldt savnet etter en fisketur. Båten som ble brukt, er funnet.

NRK - 22 timer siden

Jacinda Ardern ble hedret for lederskapet som statsminister

New Zealands tidligere statsminister Jacinda Ardern ble mandag hedret med en av landets fremste utmerkelser for lederskapet Gjennom flere kriser. Arden ble utnevnt til «Dame Grand Companian», den nest høyeste utmerkelsen i landet. Det skjedde i forbindelse med feiringen av kong Charles' kroning.

NRK - 02 jun 23 kl. 04:57

Reuters: Forslaget om å heve USAs gjeldstak er sikret nok stemmer til å gå Gjennom i Senatet

Reuters: Forslaget om å heve USAs gjeldstak er sikret nok stemmer til å gå Gjennom i Senatet. Lovforslaget som vil heve USAs gjeldstak, er sikret nok stemmer til å bli vedtatt i Senatet, melder nyhetsbyrået Reuters. (NTB) Avstemningen fortsetter imidlertid sent torsdag kveld lokal tid..

NRK - 17 apr 23 kl. 06:14

Amerikansk krigsskip Gjennom Taiwanstredet

Det amerikanske marinefartøyet USS Milius seilte søndag Gjennom Taiwanstredet, opplyser den amerikanske marinen. Den amerikanske marinen beskriver jagerens ferd Gjennom Taiwanstredet som en rutineseiling i tråd med internasjonalt lovverk. Ferden Gjennom stredet viser USAs forpliktelse til å beholde havområdet fritt og åpent, står det i uttalelsen.

NRK - 01 jun 23 kl. 03:23

Forslag om heving av gjeldstak i USA gikk Gjennom

Forslag om heving av gjeldstak i USA gikk Gjennom i Representantenes hus i Kongressen (NTB) oppdateres..

E24 - 28 maj 23 kl. 09:26

USAs gjeldsavtale må Gjennom Kongressen: – Langt fra sikkert

USA-ekspert tror det kan bli utfordrende for Biden og McCarthy å få gjeldsavtalen Gjennom Kongressen..

Aftenposten - 28 maj 23 kl. 09:26

USAs gjeldsavtale må Gjennom Kongressen: – Langt fra sikkert

USA-ekspert tror det kan bli utfordrende for Biden og McCarthy å få gjeldsavtalen Gjennom Kongressen..

Klartale - 12 maj 23 kl. 06:00

Kaos for migranter på grensa til USA

Titusenvis av migranter har samlet seg. De står flere steder i Mexico, tvers over grensa. De ønsker å komme inn i USA.

NRK - 26 apr 23 kl. 20:07

Sør-Korea vil oppnå fred Gjennom overlegen makt

Den sørkoreanske presidenten Yoon Suk-yeol seier at fred med Nord-Korea vil kome Gjennom styrke og makt, ikkje Gjennom velvilje. Han er på besøk hjå den amerikanske presidenten Joe Biden i Det kvite hus, der dei to held ein felles pressekonferanse. – Vi kan oppnå fred Gjennom overveldande styrke, og ikkje falsk fred ut frå velvilje på den andre sida, seier Yoon..

Klartale - 24 maj 23 kl. 15:30

Har du gjort klar paraplyen?

Ingvild Villa jobber som meteorolog hos Meteorologisk institutt. – På Sørlandet og Østlandet er det litt mer skyer ifølge prognosene. Det sier Villa til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 22 maj 23 kl. 10:35

Terrortiltalt 23-åring erkjenner straffskyld

Det opplyser mannen i retten mandag. Mannen har tidligere sagt at han erkjenner straffskyld Gjennom sin forsvarer til NRK. Han er tiltalt for å ha oppfordret til terror Gjennom blant annet å publisere sju magasiner med navnet «O Mujahideen in the West».

NRK - 22 maj 23 kl. 07:24

Ukraina hevder Russland angrep byen Dnipro Gjennom natten

Russland angrep den sørøstlige byen Dnipro natt til mandag, ifølge ukrainske myndigheter. Gjennom natten hørtes store eksplosjoner, melder lokale medier. Ifølge nyhetsbyrået RBC-Ukraine var det rundt 15 eksplosjoner i Dnipro i løpet av natten.

NRK - 22 maj 23 kl. 00:33

Østerrike skjerper grensekontrollen mot Ungarn

Østerrike trapper opp kontrollene langs grensen til Ungarn etter at det ble klart at sistnevnte vil løslate tusenvis av domfelte menneskesmuglere fra fengsel. Kjøretøyer fra Ungarn, Romania og Serbia vil bli utsatt for skjerpede kontroller, opplyste innenriksdepartementet i Østerrike søndag. I tillegg blir politisamarbeidet med EU-landet Ungarn Gjennomgått, ifølge departementet.

NRK - 4 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk Gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 8 timer siden

Stortinget gir klarsignal: To nye felter i Nordsjøen kan bygges ut

Stortinget sier ja til å bygge ut feltene Yggdrasil og Fenris i Nordsjøen. Aker BP varsler investeringer på 165 milliarder kroner. Vedtaket innebærer også at Vallhall-feltet kan videreutvikles i forbindelse med Fenris-utbyggingen.

NRK - 13 timer siden

Frankrikes berømte klosterøy feirer 1000-årsjubileum

Ved høyvann ser Mont-Saint-Michel ut til å stige rett opp av havet ved kysten av Normandie. I år er det 1000 år siden klosterets grunnsteinen ble lagt ned. Klosterøya står på Unescos verdensarvliste og er en av Frankrikes fremste turistattraksjoner.

NRK - 13 timer siden

SV enig med regjeringspartiene om jordbruksoppgjøret

Regjeringa og SV har blitt enige om jordbruksoppgjøret. I avtalen står det blant annet at de skal sikre norsk matberedskap Gjennom endringer i tollvernet. – Enigheten gjør at vi styrker norsk selvforsyning.

NRK - 13 timer siden

Flertall på Stortinget for jordbruksoppgjøret

Regjeringa og SV har blitt enige om jordbruksoppgjøret, og det er dermed flertall på Stortinget. I avtalen står det blant annet at de skal sikre norsk matberedskap Gjennom endringer i tollvernet. Stortinget skal også be regjeringa legge fram en strategi for økt selvforsyning og trygg matproduksjon.

NRK - 15 timer siden

Boligprisene steg med 0,8 prosent i mai

I mai steg boligprisene i Norge med 0,8 prosent. Så langt i år har de steget med 7,7 prosent, viser ferske tall fra Eiendom Norge. Gjennomsnittsprisen for en bolig var 4.

VG - 16 timer siden

RBK-heltens tøffe tid: – Rosenborg betyr så utrolig mye for meg

LERKENDAL (VG) (RBK-HamKam 4–0) I månedsvis har Olaus Skarsem (24) sett lagkameratene spille fotball, mens han selv har vært Gjennom et skademareritt. Søndag fikk RBK-profilen det han hele veien har drømt om..

NRK - Igår: 18:27

En halv million demonstrerte mot Polens regjering

Over en halv million mennesker deltok da opposisjonen i Polen organiserte en storstilt demonstrasjon mot regjeringen i landet søndag. Aksjonistene beskylder regjeringen for å opptre udemokratisk, og innbyggere fra hele landet møtte etter oppfordring fra Donald Tusk, landets tidligere statsminister og tidligere leder av Det europeiske råd. Også Polens tidligere president og mottaker av Nobels fredspris, Lech Walesa, deltok side ved side av Tusk da demonstrantene marsjerte Gjennom sentrum av Warszawa.

NRK - Igår: 16:39

Brann i bygning i Moss

Nødetatene har rykket ut til brann i en bygning i Moss. Det skal være åpne flammer Gjennom et tak, skriver Øst politidistrikt på Twitter. Det er ikke kjent om det er personer i bygningen..

NRK - Igår: 12:19

Hormonbehandling av barn kan bli strammet inn, skriver VG

Helsetopper skal nå vurdere om hormonbehandling av transpersoner under 18 år skal defineres som utprøvende behandling, skriver VG søndag. Helsedirektør Bjørn Guldvog sier i et intervju med avisen at det kan komme nasjonale endringer, som igjen vil kunne føre til strengere krav til å gi hormonbehandling til barn. – Det har det vært en stor økning, og det gjør at fagmiljøet, slik jeg forstår det, er usikker på om praksisen som har vært etablert Gjennom flere år fremdeles bør være den samme, sier Guldvog..

NRK - Igår: 12:19

Helsedirektoratet: Hormonbehandling av barn kan bli strammet inn

Helsedirektør skal vurdere om hormonbehandling av transpersoner under 18 år skal defineres som utprøvende behandling. All behandling vil da bli flyttet til spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Private aktører og kommunale tjenester, som Helsestasjon for kjønn og seksualitet (HKS), vil i så fall ikke kunne tilby behandling med pubertetsblokkere og hormoner til barn og unge under 18 år.

E24 - Igår: 06:52

Her får nordiske gründere lære «snarveien til suksess»

PALO ALTO (E24): Når nordiske selskaper skal få hjelp til å lykkes i Silicon Valley, slipper ikke janteloven inn Gjennom dørene. E24 var med i kulissene da ti selskaper skulle lære «snarveien til suksess»..

NRK - I førrgår: 00:38

Biri: Støyklager etter biltreff – rundt 200 biler på stedet

Politiet måtte lørdag kveld rykke ut til Biri i Gjøvik kommune etter flere klager om støy fra et biltreff. Politiet kom til stedet rundt klokken 22. Da var det cirka 200 biler på stedet, skriver Innlandet politidistrikt på Twitter.

Aftenposten - I førrgår: 15:22

Nadal ute i fem måneder: Operert i hoften

Spanske medier melder at Rafael Nadal (37 år i dag) har gått Gjennom en vellykket hofteoperasjon, men han mister….

VG - I førrgår: 15:22

Nadal ute i fem måneder: Operert i hoften

Spanske medier melder at Rafael Nadal (37 år i dag) har gått Gjennom en vellykket hofteoperasjon, men han mister Wimbledon og US Open..

NRK - I førrgår: 06:01

Strindheimstunnelen ble stengt på grunn av gående turist

Natt til lørdag ble Strindheimstunnelen i Trondheim stengt etter at en fransk fotturist hadde valgt å gå Gjennom tunnelen. Politiet plukket opp mannen og fikk han ut, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 03 maj 23 kl. 19:31

Fransk domstol avviser folkeavstemning om pensjonsreform

Frankrikes forfatningsdomstol avviste onsdag et forslag om folkeavstemning om den dypt upopulære pensjonsreformen til president Emmanuel Macron. Det var andre gang motstandere av reformen forsøkte å få Gjennom en folkeavstemning om den i domstolene, og kjennelsen er nok et skritt i retning av at reformen blir satt ut i livet. Macron feide over kraftig motstand fra fagbevegelsen og mange uker med protester for å få Gjennom planen som blant annet innebærer at pensjonsalderen heves fra 62 til 64 år.

NRK - 18 maj 23 kl. 20:14

To kviger gikk Gjennom fjøsgulv - begge omkom

To kviger har omkommet etter at de gikk Gjennom gulvet i en driftsbygning på Skjold i Vindafjord. Brannmannskap jobber med å redde en ku som står i møkkakjelleren nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 02 jun 23 kl. 21:19

Spanske medier: Tre svensker pågrepet – mistenkt for voldtekt av to norske kvinner

Gruppen med ungdommer skal ha møttes Gjennom Snapchat, og deretter dratt til et hus i Elviria i Marbella, skriver det spanske mediet La Opinión de Málaga. Det var VG som omtalte saken først. Det spanske politiet har arrestert tre unge, svenske menn i forbindelse med saken i Spania.

Klartale - 02 jun 23 kl. 16:30

Flyktningdukke kommer på besøk til Norge

Lille Amal er en tre og en halv meter høy dukke. Hun representerer en syrisk flyktning. Amal skal reise rundt i USA.

NRK - 02 jun 23 kl. 15:16

Vant diskrimineringssak mot Ukraina

Et homofilt par har vunnet en diskrimineringssak mot Ukraina i Den europeiske menneskerettsdomstolen. Det skriver avisa The Kyiv Independent. Paret klaget landet inn for domstolen da de ikke fikk gifte seg i 2014.

NRK - 02 jun 23 kl. 14:15

Polens president endrer omstridt lov

Polens president Andrzej Duda vil foreslå endringer i en omstridt lov som kan hindre kritikere i å bli valgt til offentlige stillinger. Kritikerne frykter at de som blir rammet av loven, ikke vil ha mulighet til å bekjempe utestengelsen Gjennom rettsapparatet. EU har truet med represalier hvis det viser seg at loven undergraver demokratiske standarder og sivile rettigheter.

Klartale - 02 jun 23 kl. 13:53

Barn, unge og eldre ble hardt rammet under pandemien

Øystein Olsen leder korona-utvalget. De har sett nærmere på hvordan korona-pandemien ble håndtert. Utvalget mener pandemien ble taklet på en god måte i all hovedsak, mener Olsen.

NRK - 02 jun 23 kl. 11:05

Fosenaksjonistene blokkerer Statsministerens kontor

I en pressemelding skriver Fosenaksjonisten at de blokkerer og vil overnatte utenfor statsministerens kontor. – Det har snart gått 100 nye dager med rettighetsbrudd og tillitsbrudd. Det er uakseptabelt.

NRK - 02 jun 23 kl. 11:05

Fosenaksjonistene vil blokkere Statsministerens kontor

I en pressemelding skriver Fosenaksjonisten at de vil blokkere og overnatte utenfor statsministerens kontor. – Det har snart gått 100 nye dager med rettighetsbrudd og tillitsbrudd. Det er uakseptabelt.

NRK - 02 jun 23 kl. 09:37

Langløpet Marcialonga kommer til Bodø

Det verdenskjente langrennsløpet Marcialonga skal neste år ha premiere på nyvinningen Marcialonga Arctic Ski Race i Bodø. Det skal bli en årlig begivenhet. Marcialonga Arctic Ski Race er ment som søsterløp til det allerede etablerte Marcialonga-løpet i Italia som arrangeres for 50.

E24 - 02 jun 23 kl. 06:17

Teknologifest i Hongkong

Det er positiv stemning blant børser i Asia og Stillehavsområdet etter at amerikanske senatorer stemte Gjennom hevingen av gjeldstaket. I Hongkong er det teknologifest.

E24 - 02 jun 23 kl. 05:08

Hevingen av USAs gjeldstak vedtatt i Senatet

Lovforslaget som vil heve USAs gjeldstak, har gått Gjennom i Senatet. Nå skal president Joe Biden sette sin signatur på det..

E24 - 02 jun 23 kl. 05:08

Biden om heving av gjeldstaket: – Stor seier

Lovforslaget som vil heve USAs gjeldstak, har gått Gjennom i Senatet. – En stor seier for økonomien og amerikanere, sier president Joe Biden..

NRK - 01 jun 23 kl. 21:46

Død person henta opp fra vannet i Leirin i Valdres

Politiet antar at det er mannen som ble savnet etter å ha vært fisketur forrige helg. – Vi har i kveld varslet pårørende om funn av en død person vi antar er mannen som ble meldt savnet lørdag. Avdøde ble funnet etter at vi torsdag satte inn sonarsøk med bistand fra et firma i Kristiansand, sier stabssjef Pål Erik Teigen i Innlandet politidistrikt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com