Gjelder

Onsdag, 16 Juni, 04:31

Nyheter om Gjelder

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 10 juni 21 kl. 17:19

Disse karantenereglene Gjelder frem til 1. juli

Sjekk hvilke innreiseregler som Gjelder for deg..

NRK - 02 juni 21 kl. 12:29

Tesla tilbakekaller biler i USA

Bilprodusenten Tesla har tilbakekalt 5974 biler av Model X og Model Y i USA. Bakgrunnen er løse bolter på bremsekalipperne som kan føre til at tap av bremsekraft. Tilbakekallingen Gjelder biler produsert de siste to årene, og Gjelder kun det amerikanske markedet..

NRK - 01 juni 21 kl. 07:12

Forvirring om koronaregler i båt

Hvor mange personer har egentlig lov til å være i én båt? Den lokale forskriften i Kristiansand sier at du kan ha fem gjester. Det Gjelder både innendørs og i hagen.

NRK - 3 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

Klartale - 10 timer siden

Oslo åpner mer - dette Gjelder

Onsdag klokka 12 fjernes mange korona-regler i Oslo. Da vil de nasjonale reglene gjelde..

NRK - 14 timer siden

Mer bivirkninger hos unge enn eldre

Unge får oftere en kraftigere immunrespons på koronavaksinen enn eldre og må regne med å få noen av de vanlige bivirkningene, ifølge Legemiddelverket. Det Gjelder særlig etter dose to med mRNA-vaksinene Moderna og Pfizer..

NRK - 14 timer siden

Varsler opptrapping av streiken

Norsk Sykepleierforbund varsler ytterligere uttak i streiken i sykehussektoren. Fra mandag 21. juni vil til sammen 863 helsepersonell være i streik.

NRK - 15 timer siden

Foreslår ekstra skoletimer

En regjeringsoppnevnt arbeidsgruppe foreslår tirsdag blant annet ekstra skoletimer for elever som har behov for det, økt tid til kontaktlærer og forsterket opplæring som tiltak mot tapt læring som følge av pandemien. – Nå Gjelder det å finne en god balanse mellom å gi ansatte og elever ro til å ta fatt på hverdagen igjen, og å sette inn tiltak der det trengs, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V), ifølge NTB..

NRK - Igår: 03:31

Stanser hundeimport fra 113 land

USA smittevernetat CDC stanser import av hunder fra 113 land på grunn av frykt for rabiessmitte, skriver BBC. Forbudet varer i første omgang ett år. Forbudet trer i kraft 14.

NRK - Igår: 11:20

Nav ba søker låne grill og penger

I et vedtaksbrev ba Nav en sosialhjelpssøker om å klare seg uten strøm i over en uke, fordi været var fint. Vedtaket, som går over fire sider, er et svar på en søknad om økonomisk nødhjelp. Personen det Gjelder har også søkt om få støtte til å betale strømregningen.

NRK - I førrgår: 19:06

Økning i barnearbeid

Etter at skoler stengte ned under koronapandemien har antallet barn som må jobbe økt. Det Gjelder særlig barn i alderen fem til elleve år, skriver Arab News. I følge en rapport fra UNICEF og ILO, ble minst 8,4 millioner flere barn tvunget til å jobbe i fjor.

NRK - 11 juni 21 kl. 14:48

Feil på koronasertifikat

Én til to prosent av brukerne opplever feil på koronasertifikatet. Helsedirektoratet opplyser at brukerne feilen Gjelder kan ha såpass mangelfulle data at koronasertifikatet ikke vil anses gyldig for grensepassering inn i Norge. Norsk helsenett jobber med å rette feilen.

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 14:47

Fullvaksinerte slipper å vise negativ koronatest før ankomst til Norge. Disse reglene Gjelder fra i dag.

Er du en av dem som planlegger å reise til Sverige fredag? Fra fredag slipper fullvaksinerte karantene..

Dagbladet - 11 juni 21 kl. 09:55

Dette er innreisereglene

Fra klokka 15 får man karantenefritak om man har norsk coronapass. Dette er de reglene som Gjelder..

NRK - 11 juni 21 kl. 09:17

Stanser innleggelser i Hammerfest

Hammerfest sykehus stanser innleggelser på medisinsk sengeenhet, etter at en positiv koronatest er sporet tilbake til sykehuset. Årsaken er smittesporing etter en positiv koronatest. Stansen Gjelder fram til mandag..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 05:53

Til Sverige i dag? Dette Gjelder.

Er du en av dem som planlegger å reise til Sverige fredag? Uansett om du er fullvaksinert eller ikke, om du skal….

VG - 17 mai 21 kl. 04:44

Disse coronareglene Gjelder for 17. mai-feiringen

Kan du gå i 17. mai-tog og hvor mange gjester kan du ha på besøk? Disse reglene Gjelder der du bor..

NRK - 10 juni 21 kl. 14:57

15.000 rapporterte om bivirkninger

Legemiddelverket har mottatt 15.046 meldinger om mistenkte bivirkninger etter koronavaksinering. Av 10.

NRK - 10 juni 21 kl. 13:27

Fortsetter avhøret av siktede

Avhøret av siktede i Hellerudsaken fortsetter på politihuset i dag. Det ble i går gjennomført en primærpsykiatrisk undersøkelse av ham, skriver politiet i en pressemelding. «Vi kan per nå ikke si noe mer om drapstidspunktet og tidslinjen frem til kollisjonen på E6.

NRK - 10 juni 21 kl. 11:44

Hasteinnkaller til vaksinetimer

På grunn av en teknisk feil har flere innbyggere i Bergen ikke blitt kalt inn til vaksinetime via tekstmelding. Det skriver Bergen kommune i en pressemelding torsdag. – Vi sender nå sms til dem dette Gjelder med informasjon om når og hvor de har time for vaksinering i dag.

VG - 10 juni 21 kl. 05:51

Her er feriefavorittenes innreise-regler

Fra fredag slipper fullvaksinerte karantene ved hjemkomst. Her er innreisereglene som Gjelder for nordmenns mest populære reisemål i Europa..

VG - 09 juni 21 kl. 23:55

Les dagens VG her!

I går kunngjorde helseminister Bent Høie (H) at fullvaksinerte fra fredag 11. juni slipper innreisekarantene, når de ankommer Norge. Men hva slags regler Gjelder når du skal reise inn i de landene du vil besøke?

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 18:14

Disse reglene kom i dag: Hvem skal i innreisekarantene - og hvem slipper?

Gladnyhet på pressekonferansen onsdag: Fullvaksinerte slipper innreisekarantene. Men det Gjelder ikke éndose-beskyttede..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:59

Ber om fengselsstraff

Aktor ber om fengsel i ett år og seks måneder for 40-åringen som er tiltalt blant annet for å ha eksponert overgrepsdømte på nettet. Tiltalen omfatter 41 tilfeller der han skal ha krenket folks privatliv. I retten har 40-åringen sagt at han kjemper for trygge nabolag, tryggere barn og et register for overgrepsdømte.

NRK - 08 juni 21 kl. 12:50

Jobber med å løse nettproblemer

Fastly, som er en skylagringstjeneste, opplyser på sine nettsider at de har funnet problemet som har satt en rekke av verdens største nettsteder ut av spill. De jobber nå med å løse problemet. Financial Times, New York Times, Bloomberg News og CNN skal være rammet.

Dagbladet - 08 juni 21 kl. 06:59

Karantenereglene som Gjelder

Nye coronarestriksjoner og lettelser kommer på løpende bånd, og det er ikke alltid enkelt å henge med. Her er karantenereglene forklart:.

NRK - 07 juni 21 kl. 14:27

India: Gratis vaksiner til voksne

Indias statsminister Narendra Modi annonserte mandag at myndighetene vil tilby gratis koronavaksiner til alle voksne over 18 år. Dette Gjelder fra 21.juli..

NRK - 06 juni 21 kl. 22:19

Høie: Ønsket korrigering fra FHI

– Jeg har vært i kontakt med departementet for å forsikre meg om at FHI gikk ut og korrigerte det inntrykket, og det fikk jeg bekreftet, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie til VG søndag kveld. Saken Gjelder den mye omtalte Twitter-meldingen til FHIs Preben Aavitsland, da han i ellevetiden søndag skrev «Det var den pandemien»..

NRK - 06 juni 21 kl. 16:46

NHO og Virke jubler for bruskutt

Både Virke og NHO synes det er gledelig Frp og regjeringen er enige om å fjerne avgiften på alkoholfrie drikkevarer i det reviderte budsjettet. Dette vil være svært viktig for næringene det Gjelder, sier administrerende direktør i Virke, ifølge NTB..

NRK - 06 juni 21 kl. 12:54

Israel har begynt å vaksinere barn

Israel har kommet så langt i vaksineringen mot covid-19 at turen nå har kommet til barn og unge i alderen 12 til 15 år. Søndag ble de første i denne aldersgruppen koronavaksinert, men det Gjelder først fremst unge som er i høyrisikogruppen på grunn av underliggende sykdom, og de som snart skal til utlandet. I tillegg kan alle som ønsker det, få vaksinen..

NRK - 06 juni 21 kl. 02:48

Pride-flagg rives ned i Oslo

På Ulsrud og Bøler i Oslo har det vært flere hendelser hvor pride-flagg er blitt stjålet og forsøkt påtent. Fire skoler i Oslo har fått frastjålet regnbueflagg. Dette Gjelder både barne-, ungdoms- og videregående skoler sier utdanningsetaten.

NRK - 05 juni 21 kl. 10:30

Innfører flyforbud

Det er innført flyforbud med utgangspunkt i innsjøen Flatningen i Vågå. Dette Gjelder opp til 5000 fot, og har en radius 5 nautiske mil. Bakgrunnen er leteaksjonen som foregår i området.

NRK - 11 mai 21 kl. 03:13

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene Gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.

Dagbladet - 04 juni 21 kl. 14:28

Disse slipper karantene

I dagens pressekonferanse velger Regjeringen å endre reglene som Gjelder for karante etter utenlandreise..

Dagbladet - 04 juni 21 kl. 14:28

Disse slipper karantenehotell

I dagens pressekonferanse velger regjeringen å endre reglene som Gjelder for karante etter utenlandreise..

NRK - 03 juni 21 kl. 10:24

Barn slipper karantenehotell

Justisminister Monica Mæland bekrefter overfor NRK at uvaksinerte barn som reiser sammen med fullvaksinerte foreldre slipper karantenehotell. Dette Gjelder fra 12.00 i dag.

NRK - 03 juni 21 kl. 08:23

Korona ga mindre kjønnssykdommer

Færre nordmenn pådro seg klamydia, gonoré og hiv i 2020 enn året før. Hovedårsaken er at koronatiltakene førte til mindre reisevirksomhet i fjor. I 2020 ble det meldt inn 1045 gonorétilfeller i Norge mot 1704 tilfeller i 2019.

VG - 02 juni 21 kl. 15:31

Ingen unntak for barn – må fortsatt på karantenehotell

Onsdag ble det klart at vaksinerte slipper karantenehotell. Men det Gjelder ikke barn, som foreløpig ikke får vaksine gjennom vaksinasjonsprogrammet i Norge..

Klartale - 02 juni 21 kl. 14:38

Vaksinerte slipper karantenehotell

Fra torsdag klokka 12 slipper folk som er vaksinert mot korona i Norge, karantenehotell. Det samme Gjelder folk som har hatt korona i løpet av de siste seks månedene..

NRK - 02 juni 21 kl. 13:43

Høie: Planlegg norgesferie

Regjeringen anbefaler fortsatt ikke unødvendige reiser til utlandet. Dagens reiseråd Gjelder foreløpig til 1. juli.

VG - 01 juni 21 kl. 21:13

Nå må Solbakken finne ut av stjernene

Med Morten Thorsbys inntreden, og forhåpentligvis Sander Berge tilbake for fullt i september, har Norge løst midtbaneproblemet. Nå Gjelder det for Ståle Solbakken å finne ut hvordan og hvor han får det beste ut av Martin Ødegaard..

NRK - 01 juni 21 kl. 16:54

WHO godkjenner kinesisk vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) har nødgodkjent den kinesiske koronavaksinen Sinovac. Sinovac-vaksinen er den andre kinesiskproduserte vaksinen som blir godkjent av WHO. I mai fikk den kinesiske Sinopharm-vaksinen grønt lys.

NRK - 01 juni 21 kl. 10:55

Økt kredittkortbruk i Norge

Den samlede forbruksgjelden i Norge økte med 700 millioner kroner til 152,9 milliarder kroner den siste måneden. Særlig stor er økningen for kredittkort, viser tall fra Norsk Gjeldsinformasjon. Økningen Gjelder ikke-rentebærende kreditt.

NRK - 07 mai 21 kl. 17:16

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det Gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 31 mai 21 kl. 09:54

13 nye tilfeller i Hammerfest

I Hammerfest er det registrert en bedring når det Gjelder smittetrykket og spredningen av korona. Det sier ordfører Marianne Sivertsen Næss. Ifølge ordføreren er det 13 nye tilfeller av sykdommen det siste døgnet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt