Gjør

Tuesday, 21 September, 10:31

Nyheter om Gjør

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 16 sep 21 kl. 21:58

Vi har møtt de frivillige som Gjør Gjørmete og våte Marka-stier tilgjengelige for alle

Vi har møtt de frivillige som Gjør Gjørmete og våte Marka-stier tilgjengelige for alle..

NRK - I førrgår: 13:25

Danmark: Bindende klimamål

Statsminister Mette Frederiksen sier at landbruket i Danmark trenger bindende klimamål for å få ned CO₂-utslippene. – Vi må Gjøre mer for klimaet, sa Frederiksen i sin tale på Sosialdemokratenes kongress i Aalborg lørdag. Hun trakk blant annet fram rapportert fra FNs klimapanel IPCC.

NRK - 17 sep 21 kl. 16:52

Danskene øker prisen på snus

En ny avgift skal bidra til å hindre at unge dansker snuser. Regjeringen vil øke prisen på en snusboks med 15 kroner. – Kreativiteten i tobakksindustrien er enorm.

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 06:30

Barna mine spiser mer enn de trenger. Hva Gjør jeg, undrer leser. Dette svarer eksperten.

Hva Gjør man hvis barna spiser mer mat enn de trenger?.

NRK - 16 sep 21 kl. 12:57

Støre: – Konkluderer ikke nå

- Det har vært en fin prat, sa Ap-leder Jonas Gahr Støre etter at han hadde et to og en halv times møte med SV-leder Audun Lysbakken. Onsdag møtte Støre Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Støre sier at han ikke vil konkludere nå om regjeringsspørsmålet.

VG - Igår: 10:21

Seige saker fra Jørn Lier Horst: Bokanmeldelse: «Grenseløs»

Bare Jørn Lier Horsts overbevisende innsikt i det politifaglige Gjør at ikke denne nye Wisting-krimmen ender opp med å miste enda en prikk på terningen..

E24 - 01 sep 21 kl. 08:23

Yara kjøper finsk gjødselprodusent

Yara tar steget fra kunstgjødsel og Gjør sitt første oppkjøp innen produksjon av tradisjonelt gjødsel, gjennom kjøpet av finske Ecolan..

Aftenposten - Igår: 21:19

«Trippelsmell» kan ramme privatøkonomien: – Summen Gjør det dramatisk

Torsdag hever trolig Norges Bank renten. Samtidig galopperer strømprisen og bensinprisen er skyhøy..

Dagbladet - Igår: 21:20

- Bidens såreste punkt

Han er langt bedre likt og har vært langt mer effektiv enn sin forgjenger. Ett tall Gjør imidlertid Joe Biden sårbar for angrep..

E24 - Igår: 21:02

«Trippelsmell» kan ramme privatøkonomien: – Summen Gjør det dramatisk

Torsdag hever trolig Norges Bank renten. Samtidig galopperer strømprisen og bensinprisen er skyhøy. – Du bør absolutt forberede deg, sier privatøkonom..

NRK - I førrgår: 23:50

Bil kjørte i fjellvegg i tunnel

En bil har kollidert i fjellveggen i Tosentunnelen i Nordland. Politi og ambulanse er på stedet og Gjør undersøkelser, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - I førrgår: 21:08

Røde Kors fant turgåerne

Røde Kors har funnet de to savnede mennene i 20- og 30- årene, som hadde gått seg vill på vei ned fra Bitihorn i Valdres. – De er i god form, og følges nå ned. Det er noe ulendt terreng, bløtt og glatt underlag.

E24 - 18 sep 21 kl. 06:00

– Hun viste en enorm emosjonell intelligens

Ida Lerner (46) er mer enn DNBs nye finansdirektør. Hun er kontorets energibombe, arbeidsmiljøets champagneflaske og lederen som Gjør medarbeiderne bedre..

NRK - 08 sep 21 kl. 20:32

Koronaovervåking blir mindre presis

At flere koronatester seg selv fører til at flere smittetilfeller blir oppdaget, men at overvåkingen blir mindre presis. Ifølge Folkehelseinstituttet (FHI) får den økte bruken av selvtesting konsekvenser for hvordan de kan tolke og bruke tallene på andel nye smittede fremover. – Dette skyldes to ting: Testingen er selektiv, da den i hovedsak tilbys de yngste der smittepresset er høyest.

VG - 17 sep 21 kl. 23:35

Fryktet krig, kupp og kaos

Hva Gjør USAs militære ledelse hvis de mener at en president er mentalt svekket? Forsvarssjef Mark Milley ringte Kina for å berolige. To ganger på vel to måneder..

NRK - 17 sep 21 kl. 19:10

Død person funnet i Nordmarka

En død person er funnet i et vann i Nordmarka i Oslo fredag ettermiddag. Turgåere så personen og meldte fra. – Vi fikk melding klokken 17.

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 14:43

Solberg vil ikke svare på hva Ropstads skattegrep Gjør med tilliten til politikerne

– Det er ikke noe godt signal at man eventuelt har gått inn i gråsone, sier statsminister Erna Solberg om statsråd Kjell….

E24 - 17 sep 21 kl. 08:20

Laveste sølvpris siden november: – Gjør ikke smykker billigere

Gullsmed Thomas Heyerdahl tror neppe kundene vil merke at sølvhypen i markedet er over – hvis ikke de skal kjøpe ny fløtemugge i rent sølv..

NRK - 16 sep 21 kl. 22:22

Facebook tar grep mot bevegelse

Facebook tar i bruk hardere grep for å stenge ned brukerkontoer som er tilknyttet den tyske Querdenken-bevegelsen. Det omfatter koronavirusfornektere, vaksinemotstandere og ytre-høyre aktivister. – Det er Facebooks første målrettede handling mot en gruppe som de omtaler Gjør «koordinert sosial skade», sier selskapets sikkerhetspolitikk, Nathaniel Gleicher, til nyhetsbyrået DPA.

E24 - 16 sep 21 kl. 15:29

– Ser ut som man har investert hos verdens mest uheldige mennesker

Investor Bjørn Wicklund mister ikke troen på Atlantic Sapphire etter brannen i Danmark. Eks-forvalteren mener det kommende forsikringsoppGjøret Gjør en ny emisjon mindre sannsynlig..

Klartale - 16 sep 21 kl. 09:44

Tre ledere i LO krever krever at Støre endrer loven

Ledere i fagbevegelsen krever at Jonas Gahr Støre Gjør det han kan for å endre loven om arbeidsmiljø. De mener det må til for å hindre misbruk..

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 07:00

BankID kan åpne for identitetstyveri, bedrageri og økonomisk vold

For mange Gjør det hverdagen enklere. Andre kan havne i et evig mareritt..

VG - 15 sep 21 kl. 20:07

Titusenvis av vaksinedoser kan havne i søpla

Flere kommuner har valgt å lagre Moderna-dosene i kjøleskap og ikke fryser. Det Gjør at flere av dem kan havne rett i søpla før måneden er omme..

VG - 15 sep 21 kl. 17:13

MDGs mareritt, Høyres nedgang og trusselen fra Rødt: Eksperter forklarer valget

Hvorfor taper Erna, selv om hun har styrt støtt i krisetider? Hvorfor havner MDG under sperregrensen, selv om klimapolitikk er brennhett? Hvorfor vil Rødt få lite makt, selv om partiet Gjør et brakvalg?.

NRK - 15 sep 21 kl. 00:58

Mann utsatt for vold i Stavanger

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse på Storhaug i Stavanger. Sørvest politidistrikt meldte om saken 0.17 natt til onsdag.

VG - 14 sep 21 kl. 17:45

Dette skal Pasientfokus jobbe for på Stortinget

Kul og avslappet Gjør Irene Ojala (60) fra listepartiet Pasientfokus seg klar til å innta sin plass blant de 169 representantene som utGjør Norges storting..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 10:59

KrF Gjør sitt dårligste valg på 85 år. Hvordan kunne det skje?

8 representanter blir til 3. Nå må KrF gå noen runder med seg selv, sier partileder Kjell Ingolf Ropstad..

NRK - 14 sep 21 kl. 08:08

– I forhandlinger med ett parti

Senterpartiet Gjør et brakvalg og ser ut til å få 13,6 prosent av stemmene. Tirsdag morgen uttaler tidligere partileder Liv Signe Navarsete til Klassekampen at SV må med i en rødgrønn regjering. NRK har vært i kontakt med Navarsete, som viser til det hun har sagt til avisa.

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 06:30

Ni punkter som oppsummerer valgresultatet

Erna Solbergs regjeringstid er over. Senterpartiet er valgets vinner. Ett parti Gjør sitt dårligste valg siden 1936..

NRK - 14 sep 21 kl. 05:03

Lokker med gavekort i Russland

Entusiasmen er lav i den russiske befolkningen foran helgens valg. Derfor lokker myndighetene med gavekort, biler og leiligheter for å øke lysten til å delta. President Vladimir Putins parti Forente Russland ligger ikke særlig godt an på meningsmålingene.

NRK - 14 sep 21 kl. 01:26

Støre: – Vi trenger en god natts søvn

Valgvinner Jonas Gahr Støre (Ap) sier det er viktig å sove på resultatet. – Vi trenger en god natts søvn, snakke om det og legge grunnlaget, prøve ut muligheten for en flertallsregjering. Lytte til vurderingene de andre partiene Gjør.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:09

Neglebiting for MDG på sperregrensa

Det som skulle bli det store klimavalget har blitt en kamp mot sperregrensa for MDG. Partiet Gjør det langt dårligere enn meningsmålingene tilsa. Ifølge Jørgen Bølstad, førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo som analyserer valgresultatene for NRK, er det fortsatt en mulighet for MDG å karre seg over.

NRK - 13 sep 21 kl. 20:36

Bergstø: Mye på spill

– Jeg synes sannelig det oser forandring her, Gjør det ikke det? Slik åpnet nestleder i SV, Kirsti Bergstø, sin tale til et jublende publikum på Rockefeller i Oslo. Meningsmålingene er usikre, men for SV har de pekt oppover siden forrige stortingsvalg.

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 18:33

Storserie med to utfordringer

En skittenrealistisk nesten-krim fra småby-Pennsylvania, med en lettere traumatisert etterforsker som forsøker å oppklare et drap som han er altfor personlig involvert i. Det lyder kjent, Gjør det ikke?.

VG - 13 sep 21 kl. 16:45

Disse vaksinene bremser gjenåpningen

På FHIs vaksinelager ligger en halv million vaksinedoser som venter på å bli satt. Den trege vaksinasjonstakten Gjør at gjenåpningen lar vente på seg..

Klartale - 13 sep 21 kl. 06:00

Skal du stemme i dag?

Skal du stemme i dag? Her får du vite hvordan du Gjør det..

NRK - 12 sep 21 kl. 17:39

Bevilger en milliard til boliglån

Neste års statsbudsjett vil inneholde en ekstrabevilling på en milliard kroner til Husbanken for å sørge for boliglån i distriktskommuner. Det bekrefter distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) overfor NTB. – Det er et godt tiltak for at flere unge kan bygge seg ny bolig i Distrikts-Norge.

Aftenposten - 03 sep 21 kl. 07:00

Et forsvar for sinte menn

Hedvig Montgomery skriver om hvorfor vi Gjør lurt i å prøve. «Jeg håper at vi som samfunn kan bli litt mindre redde for sinnet. At vi kan se bak handlingen, forstå og skape mindre ensomhet – før det ødelegger for mye både for voksne og barn.

VG - 11 sep 21 kl. 20:04

«Skal vi danse»: Dennis med personlig rekord

– Du er så søt når du Gjør ting riktig, sa dommer Morten Hegseth, som i likhet med de andre dommerne mener at Dennis har hatt litt fremgang..

VG - 11 sep 21 kl. 19:45

VG anmelder «Stjernekamp» låt for låt: - Gjør det ikke enkelt for seg selv

Lørdag er det «norsk på norsk» i Stjernekamp..

NRK - 11 sep 21 kl. 18:53

Statsforvalteren kritiserer Oslo

Utdanningsetaten i Oslo Gjør altfor lite når elevenes skolemiljø blir krenket, mener Statsforvalteren i Oslo og Viken etter tilsyn. Statsforvalteren førte tilsyn på Uranienborg skole i bydel Frogner denne våren for å kontrollere at kommunen oppfyller kravene i regelverket om et trygt og godt skolemiljø. I en fersk tilsynsrapport konstaterer statsforvalteren med at Oslo kommune ikke er innefor regelverket.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 18:03

Kun de aller største Gjør dette

OM FOTBALL: Noen få mennesker i hele verden later til å være laget av noe helt annet enn alle andre..

NRK - 11 sep 21 kl. 18:06

Vaksinemotstandere protesterer

Hundrevis av vaksinemotstandere samlet seg til protest lørdag i Istanbul, tross høye smittetall blant befolkningen i Tyrkia. Videoer viser demonstranter, stort sett uten munnbind, på Maltepe-plassen, der de ropte slagord som «Vi Gjør motstand mot vaksinering» og bar plakater med tekst mot vaksiner og fascisme. Vaksinering er ikke obligatorisk i Tyrkia, men helseminister Fahrettin Koca oppfordrer folk til å ta vaksinen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt