Gir

Tuesday, 19 October, 13:11

Nyheter om Gir

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det <strong>Gir</strong> henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

Aftenposten - 16 timer siden

Tallene Gir dårlig nytt for Rosenborg. Men eksperten er uenig

Tallknuserne mener Rosenborg får tøff konkurranse om tredjeplassen som Gir Europa-kvalik..

NRK - Igår: 10:00

Vaksinekombinasjon Gir betre vern

Kombinasjonen av ein vektorbasert og ein mRNA-basert vaksine Gir sterkare vern mot korona enn om den same blir brukt begge gonger, ifølgje ny studie. Risikoen for å få korona er 67 prosent lågare etter i gjennomsnitt 2,5 månader frå vaksinasjonstidspunktet ved kombinasjon av vaksinar frå AstraZeneca og Pfizer, ifølgje studien. Risikoen er 79 prosent lågare med kombinasjonen av AstraZeneca og Moderna.

NRK - Igår: 03:32

Mot valgseier på Kapp Verde

Venstresidens Jose Maria Neves ligger an til å vinne presidentvalget på Kapp Verde i første valgrunde. De foreløpige resultatene Gir Neves en oppslutning på 51,5 prosent når 97 prosent av stemmene er opptalt. Hvis de endelige resultatene Gir ham mer enn 50 prosent, blir det ikke en andre valgrunde..

NRK - 12 okt 21 kl. 19:17

Gir ut bok om koronahåndteringen

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad Gir ut ny bok om koronahåndteringen i Norge..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 15:21

Hvordan forstå det mest omstridte dyret i norsk natur? To nye bøker Gir svar.

Hvordan skal vi forstå det mest omstridte dyret i norsk natur? To nye bøker Gir svar..

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 11:00

Velspilt dødsdrama som Gir assosiasjoner til Trygve Slagsvold Vedums familiehistorie

Historien om alenefaren som skal dø fra sønnen, Gir assosiasjoner til Trygve Slagsvold Vedums familiehistorie..

Dagbladet - 06 okt 21 kl. 18:35

Ble hedret - Gir prisene tilbake

Aslam Ahsan og Mohsan Raja er begge blitt hedret med priser av Høyre-politiker Aamir J. Sheikh. Etter Dagbladets avsløringer av Sheikhs kontakt med Muslim World League i Saudi-Arabia, Gir de nå prisene tilbake..

NRK - 19 timer siden

Tix-selvbiografi Gir håp til unge

Historien om Tix er blitt en bok der virkeligheten er like magisk som eventyret i selvbiografien «TIX – Den stygge andungen». Hvis fortellingen kan gi styrke til andre som føler seg utenfor, er ingenting bedre enn det, skriver NRKs litteraturkritiker Anne Cathrine Straume..

Aftenposten - Igår: 09:06

Vil USA forsvare Taiwan mot et militært angrep fra Kina? Amerikanske myndigheter Gir vage svar.

Vil USA forsvare Taiwan mot et militært angrep fra Kina? Velgerne sier ja..

NRK - 04 okt 21 kl. 16:35

Elkjøp Gir ansatte like avtaler

Elektronikkjeden Elkjøp Gir sine ansatte like lønns- pg bonusavtaler, uavhengig av om de er fagorganiserte eller ikke. I august ble det kjent at ansatte ved flere av Elkjøps varehus ikke fikk ta del kjedens bonusprogram fordi de var fagorganiserte. Dette førte til at LO sa opp en avtale med Elkjøp verdt 30 millioner kroner.

Aftenposten - Igår: 21:00

Slik kan vi redde «Hylla» uten å sinke togene

Det finnes en løsning som Gir plass til både hus og jernbane..

NRK - I førrgår: 12:02

Polen avviser gjerdekritikk

Polen forsvarar grensegjerdet som blir bygd mot Kviterussland, og planlegg å erstatte det med ein permanent mur. Nasjonalforsamlinga i landet vedtok nyleg ei lov som Gir grensevaktene løyve til å tvinge flyktningar og migrantar utan innreisepapir tilbake over grensa. Tusenvis av flyktningar og migrantar har dei siste månadane prøvd å ta seg til Polen, Latvia og Litauen via Kviterussland..

E24 - I førrgår: 10:00

Hjelp, jeg har fått personalansvar!

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse. Denne uken Gir Anita råd til en som nylig har fått personalansvar for første gang.

Aftenposten - I førrgår: 21:56

Linkedin Gir opp i Kina, presset for sensur blir for sterkt

Kineserne kan ikke lenger delta der «hele verden» møtes. Fra før var Facebook og Twitter blokkert..

VG - 03 okt 21 kl. 08:39

David Lee Roth Gir seg

Den opprinnelige frontfiguren i Van Halen, David Lee Roth (66), sier i et intervju med Las Vegas Review-Journal at han Gir seg..

Dagbladet - I førrgår: 18:54

Nye detaljer fra avhør

Politiinspektør Per Thomas Omholt Gir flere opplysninger om hva det har blitt snakket om i avhørene med drapssiktede Espen Andersen Bråthen (37). I tillegg sier han at politiet har gjennomført vitneavhør av familie og tidligere venner..

NRK - I førrgår: 15:25

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

VG - 16 okt 21 kl. 10:59

Britney Spears truer med å eksponere familien: – Nåde dem hvis jeg noen gang Gir et intervju

Britney Spears (39) kommer med en kraftig utblåsning mot familien sin og vergemålet på Instagram..

NRK - 16 okt 21 kl. 10:15

Bjuland vald til KrFU-leiar

21 år gamle Hadle Rasmus Bjuland frå Jæren er vald som ny leiar av KrFs ungdomsparti, KrFU. Han blei vald samrøystes på ungdomspartiets landsmøte laurdag, skriv Dagen. Bjuland erstattar Edel-Marie Haukland, som Gir seg etter to periodar..

VG - 16 okt 21 kl. 10:09

Fugl ble frigjort – Gir håp til afghanere

En liten fugl spiller hovedrollen i en uvanlig og rørende fortelling om den farlige og kaotiske evakueringen fra Afghanistans hovedstad Kabul i høst..

VG - 16 okt 21 kl. 10:09

Fugl ble frigjort under evakueringen – Gir håp til afghanere

En liten fugl spiller hovedrollen i en uvanlig og rørende fortelling om den farlige og kaotiske evakueringen fra Afghanistans hovedstad Kabul i høst..

VG - 15 okt 21 kl. 15:26

Øyvind Mund slutter i «The Voice»

Øyvind Mund (56) Gir seg som programleder for talentshowet etter nesten ti år..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 15:28

Slutter

Øyvind Mund Gir seg som programleder for The Voice etter nesten ti år..

E24 - 15 okt 21 kl. 14:04

Tror råvareboom Gir resultatfest på Oslo Børs

Analytikerne venter dobling av inntjeningen på Oslo Børs i tredje kvartal. – Det er full pott på det meste, sier investeringsdirektør..

NRK - 15 okt 21 kl. 10:24

Enige om fiskeriavtale

Norge og Russland har gjennom digitale forhandlinger blitt enige om en fiskeriavtale for 2022. Dette er den viktigste og største bilaterale fiskeriavtalen Norge har. – Avtalen vi har inngått med Russland i dag Gir både den norske og den russiske fiskerinæringen gode betingelser for et bærekraftig og lønnsomt fiske i 2022, sier fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran (Ap)..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 22:17

Hvorfor Gir vaksinene bivirkninger? Dette er det vi vet.

De fleste bivirkninger er milde og kortvarige. Forskerne ser nå på om andre reaksjoner etter vaksinering har sammenheng….

NRK - 14 okt 21 kl. 16:42

Ni valkrinsar utan statsråd

Det er ni valkrinsar som ikkje har statsråd i den nye regjeringa. Av dei 18 statsrådane har halvparten av dei sitt virke i Oslo, Akershus og Hedmark. Finnmark, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder står alle utan statsrådar i den nye regjeringa.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 15:38

Eggen bekymret for hoppbråket: – Rydd opp!

Han er tidligere skihopper og var ikke alltid A4 i måten han kommuniserte på: Nå Gir Nils Arne Eggen (80) støtte til….

VG - 14 okt 21 kl. 15:37

Eggen bekymret for hoppbråket: – Rydd opp!

Han er tidligere skihopper og var ikke alltid A4 i måten han kommuniserte på: Nå Gir Nils Arne Eggen (80) støtte til Clas Brede Bråthen (52) før hoppsjefen skal i drøftelsesmøte med ledelsen i Norges Skiforbund i ettermiddag..

NRK - 14 okt 21 kl. 12:23

1300 villrein felt på Hardangervidda

Foreløpige tall fra årets villreinjakt på Hardangervidda viser at jegere til sammen har felt 1387 villrein. Det har ikke blitt påvist skrantesyke på noen dyr. Veterinærinstituttet har testet mer enn 1300 villrein fra Hardangervidda for skrantesyke fra høstens jakt, og totalt mer enn 3.

Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - 13 okt 21 kl. 18:02

Putin: vil ikkje skjerme Muratov

Russlands president Vladimir Putin åtvarar om at fredsprisvinnaren Dmitrij Muratov ikkje vil bli skjerma dersom han verte stempla som utanlandsk agent. – Om han ikkje bryt russisk lov, og om han ikkje Gir ein grunn til å bli erklært som utanlandsk agent, så vil han ikkje bli det heller, seier Putin. Samstundes åtvarar han journalistar som prøvar å gøyme seg bak Nobels fredspris og bruke det som eit skjold for å bryte russisk lov..

NRK - 13 okt 21 kl. 14:53

Bollestad er skuffa

– Eg er skuffa, men ikkje overraska over at ein Ap/Sp regjering vil svekke kontantstøtta. Dette er å setje familiepolitikken i revers, seier Olaug Bollestad i KrF om Hurdalsplattforma, som i dag stadfestar at ho er aktuell som ny partileiar i KrF. I Hurdalsplattforma står det at Ap og Sp skal avvikle kontantstøtteordninga for barn mellom 18 og 24 månadar.

NRK - 13 okt 21 kl. 14:17

Gir Europa skulda for høg gasspris

Russland skuldar Europa for høg gassprisar, og Russland sin energiminister Nikolaj Sjulginov seier at nye kontraktar om leveransar må til for å få ned prisen. Han understrekar at landet er ein påliteleg leverandør, men at det er lite landet aleine kan gjere med dagens høge prisnivå. Russland står for rundt ein tredel av gassforsyninga til Europa.

E24 - 13 okt 21 kl. 10:59

Investtech-analyse: Kjøp disse aksjene før kvartalstallene slippes

Investtech Gir deg tre aksjer du bør sikre deg før kvartalstallene slippes neste uke..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 07:20

IEA etterlyser grønt taktskifte: – Vi investerer ikke nok til å møte fremtidens energibehov

For lave investeringer i energi Gir risiko for turbulens i energimarkedene, advarer IEA i sin årlige World Energy….

E24 - 13 okt 21 kl. 06:00

IEA etterlyser grønt taktskifte: – Vi investerer ikke nok til å møte fremtidens energibehov

For lave investeringer i energi Gir risiko for turbulens i energimarkedene, advarer IEA i sin årlige World Energy Outlook-rapport. – Investeringene i omstilling til ren energi er langt unna det som trengs, sier IEA-sjef Fatih Birol..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 20:56

Prøver desperat å få inn hjelp i Afghanistan. Nye samtaler Gir litt håp.

Afghanistan har gått tomt for penger. Snart kan man få inn penger til nødhjelp, tror Flyktninghjelpens Jan Egeland..

E24 - 12 okt 21 kl. 15:01

IMF advarer om urettferdig vaksinefordeling: Gir farlige økonomiske ulikheter

Totalt sett er Det internasjonale pengefondets (IMF) syn på verdensøkonomien lite endret, men for fattige land er utsiktene enda mørkere. – Det globale samfunnet må øke innsatsen for å sikre rettferdig vaksinetilgang, skriver IMF i en fersk rapport..

NRK - 12 okt 21 kl. 13:12

EU Gir milliardhjelp til Afghanistan

EU har bevilget 1,2 milliarder euro i nødhjelp til Afghanistan, opplyser EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen. Pengene gis for å forhindre en enorm humanitær og sosioøkonomisk kollaps i landet, sier von der Leyen i en uttalelse. Pengene kommer i tillegg til en bistandspakke på 300 millioner euro.

NRK - 12 okt 21 kl. 09:40

Vil ha ny redningsbase i Tromsø

Solberg-regjeringen foreslår å bevilge til sammen 243 millioner kroner til etablering av ny redningshelikopterbase i Tromsø og en felles operasjon med Sysselmesterens helikoptertjeneste på Svalbard. Begrunnelsen er at det er er store avstander mellom helikopterbasene i Bodø og på Banak i Finnmark, og at vær, mørketid og økt cruisetrafikk og fjellturisme Gir store utfordringer. Ny redningshelikopterbase i Tromsø blir basert på sivil innleie, og målet er oppstart i løpet av 2022..

NRK - 11 okt 21 kl. 13:17

Kongen: Klimaendringer utfordrende

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp trontalen. – Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring. Norge skal redusere egne utslipp av klimagasser i tråd med våre internasjonale forpliktelser.

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 11:22

Reineiere på Fosen vant over vindkraftutbyggerne i Høyesterett

Høyesterett Gir medhold til reineierne i Fosen. Både Storheia og Roan vindkraftverk er satt opp i strid med….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt