Gir

Sunday, 14 August, 10:57

Nyheter om Gir

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 aug 22 kl. 11:50

Fagforeningene Gir Støre strømfrist

Tålmodigheten brister i fagbevegelsen LO. Leder i Industri Energi, Frode Alfheim, krever maks totalpris på strøm, sammen med kollega i Fellesforbundet, Jørn Eggum. Dermed Gir de regjeringen strømfrist, skriver Frifagbevegelse.

Klartale - I førrgår: 06:00

– Dessverre altfor mye hets mot muslimer fortsatt

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 05 aug 22 kl. 10:54

Velgerne beskytter retten til abort

Høyesterett fjernet den føderale retten til å ta abort i juni. Det gjør at stater selv kan velge om de vil forby abort. I mange konservative stater er abort forbudt.

NRK - 04 aug 22 kl. 15:04

Stoltenberg: Ingen grunn til at Kina skal overreagere

Besøket til kongressleder Nancy Pelosi på Taiwan denne uken Gir ingen grunn til Kina skal overreagere eller true Taiwan, mener Nato-leder Jens Stoltenberg. – USA har gjort det klart at de ikke har endret politikken sin overfor Taiwan. Det er ikke noe nytt at høytstående offisielle personer fra USA og Nato-allierte besøker Taiwan.

Aftenposten - 1 time siden

Glad i å padle? Her er fem tips til turen og syv steder du bør dra.

– Det å komme så tett på naturen Gir noe ekstra, sier Kristoffer Vandbakk..

Aftenposten - 1 time siden

Meget god dokumentar om prinsesse Diana: Vi er alle skyldige

Ed Perkins dokumentar om prinsesse Diana Gir ingen enkle svar, men antyder at vi alle var medskyldige i hennes død.

NRK - 11 timer siden

Macron har godkjent svensk og finsk Nato-søknad

Frankrikes president Emmanuel Macron har signert protokollen som formelt Gir Frankrikes samtykke til Sveriges og Finlands Nato-søknad. Presidentkontoret opplyser lørdag at Macron har satt sitt navnetrekk på ratifiseringsprotokollen. Den franske nasjonalforsamlingen har allerede godkjent de to landenes søknad om å bli med i forsvarsalliansen.

VG - 12 timer siden

Guardiola med klar Haaland-beskjed: Må fortsette med «frustrerende» rolle

MANCHESTER (VG) Ingen spillere hadde færre enn Erling Braut Haalands åtte ballberøringer i Manchester Citys 4–0-seier over Bournemouth. Trener Pep Guardiola (51) Gir likevel ikke nordmannen lov til å bevege seg oftere ned i banen..

VG - 23 timer siden

Den verste av alle kriser

Mangel på energi Gir økonomisk krise, sultkrise og klimakrise..

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

NRK - Igår: 14:33

Politiet Gir grønt lys for Oslo Pride i høst

Politiet i Oslo mener det vil være mulig å arrangere Pride i hovedstaden i høst. Det opplyser stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt til ifølge Aftenposten. Pride-paraden 26.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

NRK - Igår: 12:41

Oppnemning av ekspertgruppe for barn i fattige familiar

Regjeringa har i dag oppnemnd ei ekspertgruppe som skal føreslå tiltak som Gir barn som veks opp i fattigdom betre levekår, skriv regjeringa i ei pressemelding. Gruppa skal også kome med tiltak for å førebygge at fattigdom går i arv. Gruppa blir leia av professor i økonomi ved Universitetet i Stavanger, Mari Rege..

Aftenposten - I førrgår: 23:44

Nick Cave leverer med en intens energi det er vanskelig å ikke la seg oppsluke av

Nick Cave and the Bad Seeds Gir Øya en treffende blanding av fandenivoldsk energi og ettertenksomhet..

E24 - I førrgår: 18:30

EU fomler på ukjent terreng

Brussel må spisse strategien sin i møte med Kreml. Gjeldende sanksjoner Gir ikke ønskede resultater, men rammer heller vesten og tredjeland negativt..

Dagbladet - I førrgår: 16:00

Åtteåring angrepet i ferieparadis

En britisk gutt ble bitt av tre haier i Bahamas. Marinbiolog mener økt turisme Gir større mulighet for å bli bitt..

Klartale - I førrgår: 15:00

Hever stemmen sin for dem som ikke kan

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

NRK - I førrgår: 11:07

Danmark Gir milliardbeløp til Ukraina

Det kunngjorde den danske statsministeren Mette Frederiksen på givarkonferansen for Ukraina i København. Beløpet er på 820 millionar danske kroner, noko som svarar til i underkant av 1,1 milliardar norske kroner. Pengane vil gå til våpen og opptrening av den ukrainske hæren, skriv Politiken..

NRK - 11 aug 22 kl. 10:45

Ukraina får betalingsutsettelse på milliardgjeld

Ukraina er innvilget to års utsettelse på nedbetaling av deler av utenlandsgjelden, som er på rundt 190 milliarder kroner, opplyser landets statsminister. – Investorene i Ukrainas gjeld har gått med på å utsette innbetalingene til 2024. Dette Gir Ukraina anledning til å opprettholde makroøkonomisk stabilitet og styrke den økonomiske bærekraften, sier statsminister Denys Sjmyhal.

NRK - 11 aug 22 kl. 08:42

Styrkar skulebiblioteka i 26 kommunar

Regjeringa Gir til saman 17 million kroner i tilskot for å styrke skulebiblioteka i 26 kommunar. I ei pressemelding skriv dei at målet med tilskotet er at skulebiblioteket skal vere ein arena for leseglede for alle elevgrupper og i alle fag. – Å kunne lese godt er avgjerande for å kunne delta i samfunnet.

NRK - 11 aug 22 kl. 07:44

Rekordhøge flaskehalsinntekter for Statnett

Dei store prisforskjellane på straum i Noreg Gir Statnett rekordhøge flaskehalsinntekter, skriv Europower. Så langt i år har Statnett tent 11,5 milliardar kroner i flaskehalsinntekter. I fjor tente dei til saman 5,3 milliardar i slike inntekter.

NRK - 11 aug 22 kl. 03:54

Afghansk ekspresident langer ut mot USA

USA har mye av skylden for at Taliban kunne ta over Afghanistan. Det sier presidenten som flyktet da Taliban omkranset Kabul i fjor. President Ashraf Ghani flyktet fra Kabul da Taliban sto i utkanten av den afghanske hovedstaden 15.

Aftenposten - 28 jul 22 kl. 12:54

Hva skiller en god pinot noir fra en mindre god? Ingvild Tennfjord Gir deg stikkord å gå etter.

Hva skiller en god pinot noir fra en mindre god? Ingvild Tennfjord Gir deg stikkord å gå etter..

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 12:21

Nominasjonsvalg Gir steilere fronter i USA

Venstresiden styrker sin stilling hos Demokratene, mens tilhengere av Donald Trump gjør det godt i Republikanernes….

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - 10 aug 22 kl. 10:47

Vestli ny Tono-direktør

Karl Vestli (53) blir ny administrerande direktør i Tono når Cato Strøm Gir seg etter 33 år i stillinga, skriv Tono i ei pressemelding. Vestli kjem frå stillinga som divisjonsdirektør for strategi i Direktoratet for e-helse. Han har tidlegare jobba i Schibsted, Aftenposten og Dagens Næringsliv..

VG - 10 aug 22 kl. 06:33

Ny studie: Klimaendringer øker faren for infeksjonssykdommer

Klimaendringene Gir oss mer flom, hetebølger og tørke. Det igjen påvirker helsa vår – i negativ forstand, viser en ny forskningsstudie..

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

E24 - 09 aug 22 kl. 10:55

Mange mangfoldskurs er bortkastet tid

Korte, enkeltstående kurs om inkludering er litt som å bruke hold in tights. Det ser ganske bra ut der og da, men det Gir ikke varige resultater..

NRK - 08 aug 22 kl. 23:29

Britney Spears gjør comeback

Popstjernen Britney Spears har fått med seg Elton John på laget når hun nå skal gjøre comeback med låten «Hold me closer». Det opplyser plateselskapet Interscope Records. De Gir ikke flere detaljer, ei heller når låten kommer.

NRK - 08 aug 22 kl. 12:00

Stortingets presidentskap krever tidsplan for strømstøtte

Presidentskapet på Stortinget Gir regjeringen én uke på å komme med en tidsplan for nye strømtiltak. Neste tirsdag blir et eventuelt hastemøte vurdert på ny. – I møtet som regjeringen hadde med de parlamentariske lederne i dag, ble det etterlyst en tidsplan på de ulike tiltakene.

Dagbladet - 08 aug 22 kl. 07:48

Advarer turister: - Gir ingen mening

I forrige uke innførte regjeringen i Spania en regel om at butikker, kontorer, restauranter og offentlig transport ikke kan innstille aircondition til lavere enn 27 grader om sommeren og over 19 grader om vinteren..

Klartale - 08 aug 22 kl. 06:00

Derfor må vi betale mye for strøm

Norge har jo masse energi, tenker du kanskje. Vi henter mye kraft fra vann. Men også fra vind, sol og litt gass.

NRK - 08 aug 22 kl. 04:55

Norge kan få asylsøkere fra Sverige

Kurdere i Sverige som frykter forfølgelse eller utlevering til Tyrkia, kan søke asyl i Norge, bekrefter Utlendingsdirektoratet. Sverige og Finland gikk tidligere i sommer med på kravene til Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Ifølge Tyrkia har Sverige gått med på å utlevere 73 personer som Tyrkia mener er terrorister.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

NRK - 07 aug 22 kl. 18:22

Dette er dei nye straumtiltaka

Regjeringa seier dei forsterkar straumstøtteordninga til husstandar og flytter den auka støtta på 90 prosent frå 1. oktober til 1. september.

VG - 06 aug 22 kl. 12:37

Mitt møte med Bolsonaro

Jair Bolsonaro er kalt fascist og folkemorder. Han hater journalister og Gir nesten aldri intervjuer. Han inviterte meg til frokost i presidentpalasset..

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 08:00

Denne gjengen Gir Premier League til norske seere. Nå avslører de sine favorittlag.

Synes du kommentatorene og ekspertene på TV er partiske? Noen påstår stadig at de holder med ett av lagene som spiller..

NRK - 06 aug 22 kl. 02:11

Liten opptur for Ap og Sp

Nedgangen for Arbeiderpartiet og Senterpartiet kan ha stabilisert seg. Begge regjeringspartiene går opp i en ny måling. Senterpartiet går opp med 1,6 prosentpoeng fra juli og får en oppslutning på 7,2 prosent i målingen Norfakta har gjort for Nationen og Klassekampen.

NRK - 05 aug 22 kl. 17:05

Høyre vil ha ny modell for strømstøtte

Høyre-leder Erna Solberg mener regjeringen bør utvikle en ny modell for strømstøtte til næringslivet etter modell fra Luxembourg. Ministaten Gir nemlig støtte til bedrifter der energiutgiftene normalt utgjør minst 3 prosent av driftskostnadene. Solberg mener det er særlig viktig å hjelpe slike energi-intensive bedrifter, som slakterier og renserier er eksempler på.

Klartale - 05 aug 22 kl. 12:15

Apekopper kan få endret status i Norge

Dette vil sikre viktige rettigheter for de som er smittet med apekopper. Derfor Gir vi dette rådet, sier Geir Bukholm. Han er assisterende direktør i FHI.

NRK - 05 aug 22 kl. 08:04

Fryktar ny helg med alvorlege trafikkulukker

Siste dag i fellesferien var prega av fleire alvorlege trafikkulukker og lange køar mange stadar. Også denne helga er det mange som avsluttar ferien, og vi kan vente oss tett med bilar på vegane. Det Gir auka risiko for skadar og trafikkulukker, skriv forsikringsselskapet Fremtind i ei pressemelding.

NRK - 04 aug 22 kl. 21:23

Saudi-Arabia: Økte oljeinntekter Gir budsjettoverskudd

Saudi-Arabia hadde et budsjettoverskudd på drøyt 200 milliarder kroner i andre kvartal. Landets oljeinntekter har økt med nesten 90 prosent på ett år, ifølge finansdepartementet i landet. Til tross for at Saudi-Arabia er blant verdens største eksportrører av råolje, har landet ikke greid å balansere økonomien siden oljeprisfallet i 2014..

VG - 04 aug 22 kl. 20:56

1–3-tap for Lillestrøm: – Vi Gir dem noen gavepakker

(Lillestrøm-Royal Antwerp 1–3) Et tabbemål ble skjebnesvangert for Lillestrøm da gjestene Royal Antwerp vant 3–1 på Åråsen. Det blir tøft å snu det i Belgia..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com