Gasslekkasje

Thursday, 09 February, 01:10

Nyheter om Gasslekkasje

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 jan 23 kl. 14:03

Gasslekkasje stoppet på kjøpesenter i Tromsø

Kjøpesenteret Amfi Pyramiden i bydelen Tromsdalen er nå åpen igjen, etter at det i 14-tiden kom melding om Gasslekkasje på senteret. 14.15 hadde brannvesenet luftet ut senteret og målt, med konklusjonen om at det er sikkert igjen.

NRK - 29 jan 23 kl. 00:59

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig Gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 05 jan 23 kl. 14:03

Evakuerer etter Gasslekkasje på kjøpesenter i Tromsø

Nødetatene har rykket ut etter melding om en Gasslekkasje på kjøpesenteret Amfi Pyramiden i bydelen Tromsdalen. Evakuering pågår og omfanget er ukjent. Nødetatene har ankommet kjøpesenteret..

NRK - 03 jan 23 kl. 13:45

Evakuering etter mulig Gasslekkasje

Nødetater er i Gran sentrum etter mulig Gasslekkasje fra et kjøleanlegg. Politiet sier de ikke kjenner omfanget ennå, men evakuerer et kjøpesenter..

NRK - 12 timer siden

Gasslekkasje i Tromsø

Politiet melder på Twitter at nødetatene rykker ut etter melding om at det under et show på Vitensenteret i Tromsø har vært en situasjon som har ført til lekkasje av to typer gass. Ifølge politiet har en person muligens pustet inn noe gass. Bygget er evakuert, og Tromsø brann og redning måler luftverdiene på stedet..

NRK - 21 nov 22 kl. 09:22

Gasslekkasje på Herøya

Det er meldt om en Gasslekkasje på Herøya Industripark i Porsgrunn. Ifølge politiet er det saltpetersyredamp. Industrivernet er i innsats.

NRK - 26 sep 22 kl. 17:05

Gasslekkasje nær Nord Stream 2

Det er observert en Gasslekkasje sørøst for den danske øya Bornholm i Østersjøen. Lekkasjen er påvist der gassrørledningen Nord Stream 2 går. Mandag ble det meldt om et plutselig fall i trykket i gassrørledningen, som går fra Russland til Tyskland via Østersjøen.

NRK - 05 nov 22 kl. 10:09

Opphever sperringer etter Gasslekkasje

Brannvesenet har fått avklart at situasjonen og sperringene som ble opprettet etter en Gasslekkasje fra en buss i Trondheim kan oppheves. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 05 nov 22 kl. 10:01

Trondheim: Gasslekkasje fra buss

Nødetatene er på vei til en meldt Gasslekkasje fra en bybuss i rundkjøringen ved Solsiden. Det vurderes sikkerhetsavstand etter anbefaling fra brannvesenet..

NRK - 16 dec 22 kl. 18:31

Funnet årsak til Gasslekkasje

Brannvesenet har funnet kilden til lekkasjen på Trysil. En gassbeholder til en bobil på stedet skal være årsaken. Denne beholderen er nå tom.

NRK - 24 aug 22 kl. 13:18

Ingen Gasslekkasje på gjennvinningsanlegg

Naudetatane er ferdige på gjenvinningsanlegget på Møllendal i Bergen. – Brannvesenet bekreftar at det ikkje har vore nokon Gasslekkasje på staden, melder politiet. Det var full utrykning til staden etter meldingar om Gasslekkasje like før klokka 12..

NRK - 21 nov 22 kl. 11:02

– Gasskyen er avtagende

Politiet opplyser at gasskyen etter en Gasslekkasje på Herøya er avtagende. Sør-Øst politidistrikt melder videre at det jobbes på stedet for å finne årsaken til lekkasjen..

E24 - 21 nov 22 kl. 09:29

Melding om Gasslekkasje på Herøya i Porsgrunn

Det dreier seg om saltpetersyredamp, ifølge politiet..

E24 - 26 sep 22 kl. 18:27

Gasslekkasje i Østersjøen ved Nord Stream 2

Det er observert en Gasslekkasje sørøst for den danske øya Bornholm i Østersjøen. Lekkasjen er påvist der gassrørledningen Nord Stream 2 går..

NRK - 29 okt 22 kl. 18:42

Gasslekkasje på Heidrun-plattformen i Nordsjøen

Equinor registrerte en hydrogenlekkasje på Heidrun-plattformen i Nordsjøen lørdag, skriver VG. – Equniors beredskapsorganisasjon fikk melding om en hydrogenGasslekkasje lørdag klokken 14.15.

NRK - 24 aug 22 kl. 12:59

Gasslekkasje på gjenvinningsanlegg i Bergen

Det er Gasslekkasje på Bir sitt bosanlegg på Møllendal i Bergen. – Det skal vera ei tydeleg lukt av gass inne på anlegget, seier operasjonsleiar Vest politidistrikt, Steinar Hausvik. Det er starta evakuering av anlegget, og sett ein tryggleiksavstand på 300 meter.

NRK - 03 okt 22 kl. 09:58

Sverige sender skip med sonarutstyr til området for Gasslekkasje

Et stort svensk skip med sonarustyr om bord er sendt til området der det ble oppdaget eksplosjoner i gassrørledningene Nord Stream 1 og 2. Den svenske sjøforsvarets største skip, ubåtredningsskipet Belos, har seilet i området, ifølge Jyllands-Posten. Avisen skriver at skipet har utstyr som kan besiktige skadene på rørledningene.

E24 - 30 sep 22 kl. 14:24

Ny skatt, Gasslekkasje og omstridt krisegrep

Et utvalg av E24s største saker og den beste journalistikken hver fredag..

VG - 29 sep 22 kl. 23:52

Gasslekkasje på Mills-fabrikk: Åtte til sykehus

To personer ble torsdag betegnet som alvorlig skadet etter en klorGasslekkasje hos Mills’ fabrikk i Drammen..

NRK - 28 sep 22 kl. 07:59

Det hvite hus mener Gasslekkasje ser ut som sabotasje

USAs sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan skriver på Twitter at Gasslekkasjene på Nord Stream 1 og 2 tilsynelatende skyldes sabotasje. Han skriver også at USA fortsatt vil jobbe for å sikre at Europa får nok energi. – USA støtter etterforskningsinnsatsen, og vi vil fortsette vårt arbeid med å beskytte Europas energisikkerhet, står det i meldingen , som ble lagt ut natt til onsdag norsk tid.

NRK - 27 sep 22 kl. 22:56

Leyen lover reaksjoner på Gasslekkasje

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen vil ha full klarhet i hva som forårsaket Gasslekkasjene i Østersjøen. Von der Leyen skriver på Twitter at hun har snakket med Danmarks statsminister Mette Frederiksen om det hun kaller sabotasjeaksjonen mot Nord Stream. – Ethvert bevisst forsøk på å forstyrre europeisk infrastruktur på energiområdet er uakseptabelt og vil bli møtt med sterkest mulig reaksjon, skriver hun.

NRK - 27 sep 22 kl. 14:41

Danmark frigir bilde av Gasslekkasje

Det danske forsvaret har sluppet flere bilder og videoer som viser Gasslekkasjene i Nord Stream 1 og 2 i Østersjøen. Bildene er tatt av et F-16-fly som er stasjonert på Bornholm..

NRK - 27 sep 22 kl. 07:27

Trykkfall i Nord Stream 1 etter Gasslekkasje i Nord Stream 2

Trykket har falt i gassrørledningen Nord Stream 1, opplyser operatøren mandag kveld. Det skjer etter at det ble observert en lekkasje i Nord Stream 2 tidligere. Begge de to ledningene til Nord Stream 1 er rammet, sier en talsmann for operatøren Nord Stream AG til det tyske nyhetsbyrået DPA.

E24 - 26 sep 22 kl. 18:27

Trykkfall i Nord Stream 1 etter Gasslekkasje i Nord Stream 2

Trykket har falt i gassrørledningen Nord Stream 1, opplyser operatøren mandag kveld. Det skjer etter at det ble observert en lekkasje i Nord Stream 2 tidligere..

Dagbladet - 08 aug 22 kl. 15:10

Kvinne død etter Gasslekkasje

Sør-Øst politidistrikt melder mandag ettermiddag at røykdykkere hentet ut to personer etter melding fra AMK om mulig Gasslekkasje på ei hytte i Tinn kommune..

VG - 08 aug 22 kl. 14:56

En død etter mulig Gasslekkasje på hytte i Tinn

En kvinne er bekreftet død etter en mulig Gasslekkasje i Tinn. En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse..

VG - 08 aug 22 kl. 14:56

En død etter mulig Gasslekkasje i Tinn

En kvinne er bekreftet død etter en mulig Gasslekkasje i Tinn. En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse..

VG - 08 aug 22 kl. 14:56

En død etter Gasslekkasje på hytte i Tinn

En kvinne er bekreftet død etter en mulig Gasslekkasje i Tinn. En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse..

VG - 08 aug 22 kl. 14:56

Kvinne død etter Gasslekkasje på hytte i Tinn

En kvinne er bekreftet død etter en Gasslekkasje i Tinn. En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse..

VG - 08 aug 22 kl. 14:56

Kvinne død etter Gasslekkasje på hytte

En kvinne er bekreftet død etter en Gasslekkasje på en hytte i Tinn. En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse..

NRK - 21 sep 22 kl. 15:31

Tre drept i eksplosjon på restaurant i Afghanistan

Minst tre personer ble drept og 13 andre ble skadd i en eksplosjon inne i en restaurant i Kabul i Afghanistan onsdag, opplyser lokalt politi. Ifølge lokale kilder fant eksplosjonen sted mens ansatte ved det statlige kraftselskapet spiste lunsj der. Det er Taliban som styrer og drifter kraftselskapet.

NRK - 27 jul 22 kl. 22:44

Gasslekkasje i Asker

Nødetatene har rykket ut til Slemmestad i Asker etter melding om en større Gasslekkasje, tvitrer Oslo 110-sentralen. Gassen skal være av typen Metan..

NRK - 22 jul 22 kl. 12:34

Ti barn til sjukehus etter mogleg Gasslekkasje i Tyskland

Ti barn er sendt til sjukehus etter ein mogleg Gasslekkasje på ein leikeplass i Mannheim i Tyskland. Det melder avisa Mannheim24. Fleire av barna opplever irritasjon i slimhinnene.

NRK - 21 jul 22 kl. 23:37

Kontroll på Gasslekkasje ved Tine-meieri

I alt 24 ansatte ble evakuert da det oppsto en Gasslekkasje ved Tine-meieriet i Brumunddal i Ringsaker torsdag kveld. Politiet fikk melding om Gasslekkasjen klokken 20.43.

NRK - 21 jul 22 kl. 21:10

Gasslekkasje hos Tine

Det er meldt om en Gasslekkasje på Tine Meierier i Brumunddal, skriver politiet på Twitter. De ansatte er evakuert, og området er sperret av. Lekkasjen er lokalisert og det skal ikke være fare for videre spredning, skriver politiet..

NRK - 21 jul 22 kl. 21:14

Gasslekkasje hos Tine meieri i Brumunddal

Hos Tine meieri i Brumunddal meldes det torsdag kveld om en Gasslekkasje. De ansatte har evakuert, opplyser politiet i Innlandet. Lekkasjen er lokalisert til ett rom og det skal ikke være fare for videre spredning.

NRK - 19 jul 22 kl. 01:23

Gasslekkasje på Herøya

Det er meldt om en Gasslekkasje inne på fabrikkområdet på Herøya. Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Nødetater og industrivern er på stedet..

NRK - 12 jul 22 kl. 13:56

Sleipner-feltet stengt etter Gasslekkasje

Equinor stenger Sleipner-feltet etter tekniske utfordringer, skriver Gassco i en pressemelding. Overfor E24 sier Equinor at det er snakk om en liten Gasslekkasje. Selskapet håndterer hendelsen som feltets operatør.

NRK - 09 aug 22 kl. 14:17

Går ut med namn på omkomen frå dødsulykke i Telemark

Det var 66 år gamle Åse Bente Søfteland frå Oppegård som blei funnen død i ei hytte i Tinn kommune i går. Politiet etterforskar omstenda rundt dødsfallet, men mistenker ikkje at det ligg noko kriminelt bak hendinga, skriv politiet i ei pressemelding. Politiet skreiv i går at dei mistenker at dødsfallet skuldast ein Gasslekkasje..

NRK - 08 aug 22 kl. 14:49

En person død etter Gasslekkasje

En kvinne er bekreftet død og en mann er fraktet til sykehus etter en mulig gasslekasje på en hytte i Tinn kommune i Vestfold og Telemark. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Pårørende er varslet.

NRK - 03 jun 22 kl. 19:18

Gasslekkasje i Hol

Nødetatene rykker fredag kveld ut til en bedrift i Mogrendvegen i Hol etter melding om en Gasslekkasje. – Røykdykkere skal gå inn i lokalet og stenge av lekkasjen. Det er 50 meters sikkerhetsmargin utenfor, skriver politiet.

NRK - 19 jul 22 kl. 01:50

Gasslekkasje på Herøya stanset

Det er ikke nødvendig å evakuere naboer ved Herøya i Porsgrunn i Telemark, melder Sør-Øst politidistrikt. Gasslekkasjen på fabrikkområdet er stanset. Alle ansatte er gjort rede for, og ingen er skadet.

NRK - 10 apr 22 kl. 12:02

Gasslekkasje på Equinor-anlegg i Nordsjøen

Det var søndag en Gasslekkasje på et Equinor-anlegg på Kvitebjørn-feltet i Nordsjøen. Ingen er skadd, og lekkasjen ble raskt stanset. E24 skriver at det søndag i 12-tiden ble jobbet med å normalisere driften.

Aftenposten - 12 jul 22 kl. 13:54

Equinor-feltet Sleipner stengt ned etter Gasslekkasje

Tekniske utfordringer har ført til full nedstengning av Sleipnerfeltet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com