Fylle

Lørdag, 19 Juni, 08:35

Nyheter om Fylle

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 timer siden

Fullvaksinerte slipper test

Er du fullvaksinert, skal du ikke lenger måtte registrere deg når du reiser inn i Norge. I stedet kan du Fylle ut et skjema før du kommer til landet. I tillegg slipper personene dette gjelder, å teste seg når de reiser inn i Norge, skriver regjeringen i en pressemelding.

Aftenposten - 15 juni 21 kl. 12:53

Vukicevic erstattet NRK-legende: – Spesielt å sitte på plassen hennes

Christina Vukicevic Demidov (33) fikk store sko å Fylle da Karen-Marie Ellefsen (70) pensjonerte seg, men begynner å bli….

VG - 15 juni 21 kl. 12:53

Vukicevic erstattet NRK-legende: – Spesielt å sitte på plassen hennes

Christina Vukicevic Demidov (33) fikk store sko å Fylle da Karen-Marie Ellefsen (70) pensjonerte seg, men begynner å bli varm i trøya..

NRK - 14 juni 21 kl. 18:11

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.

Aftenposten - 14 juni 21 kl. 10:00

Ny turné – og ny musikk

Madrugada skal Fylle Oslo Spektrum to ganger i februar neste år..

NRK - 12 juni 21 kl. 17:44

Lange køer i grensekontroll

Ett døgn etter at grensene åpnet for at fullvaksinerte kan handle i Sverige, sliter politiet med å ta unna køen i grensekontrollen. Grensepolitiet er nødt til å hjelpe folk med å Fylle ut skjemaer: – De vet ikke hva innreiseregistrering er, sier politiet. Fredag kveld var det ifølge politiet opp mot tre timers venting, og også lørdag har folk ventet en time på å komme gjennom kontrollen..

NRK - 04 juni 21 kl. 22:12

Vanningsforbud i Steinkjer

Det innføres vanningsforbud for abonnenter til Steinkjer vannverk i områdene Henning, Sparbu og Mære. Det opplyser kommunen fredag kveld. Forbudet har umiddelbar virkning.

E24 - 27 mai 21 kl. 08:02

Nytt milliardunderskudd i SAS: Fylte kassen med tre milliarder i nye lån

Coronapandemien tynger fortsatt luftfarten og SAS. Flyselskapet stanset den store lekkasjen i selskapets kontantbeholdning gjennom å Fylle på med nye lån, viser nye regnskapstall..

Dagbladet - 26 mai 21 kl. 15:49

Disse er de heteste kandidatene

Ellen DeGeneres annonserte at den neste sesongen av «Ellen» vil bli den siste. Nå spekuleres det i hvem som skal Fylle plassen..

Aftenposten - 14 mai 21 kl. 12:16

Vil Fylle curlinghallen med nytt liv. Nå risikerer Stavanger kommune millionregning

Curlingaktiviteten i byen har avtatt de siste årene, og det er ikke lenger bruk for to lokaler..

Aftenposten - 14 mai 21 kl. 07:30

Har du hull i CV-en? Her er ti tips til hvordan du kan Fylle dem.

Hull i CV-en bidrar til at du kommer langt bak i køen som jobbsøker, mener ekspertene..

VG - 09 mai 21 kl. 19:50

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å Fylle, men Erik Botheim trengte bare i underkant av åtte minutter på å sette sesongens første mål..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 19:50

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å Fylle, men Erik….

VG - 09 mai 21 kl. 19:50

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt rett til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å Fylle, men Erik Botheim trengte bare i underkant av åtte minutter på å sette sesongens første mål..

E24 - 03 mai 21 kl. 20:10

Flytoget i åpen konflikt med direktoratet: – Avtalen er ulovlig

Flytoget har fått tilbud om maksimalt 11 millioner i coronastøtte i måneden, for å Fylle én avgang i timen. Den samme avgangen vil imidlertid koste dem 44 millioner..

Dagbladet - 03 mai 21 kl. 05:18

Trump-kandidat beskyldt for coronadrap på ektemannen

Susan Wright stiller til valg for å Fylle ektemannens sete i Kongressen etter at han døde i av corona i februar. Nå anklages hun for å ha drept ham i en bisarr, automatisk telefonoppringning til velgere i distriktet..

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 07:00

Har måltørke før sesongens viktigste kamp

Barcelonas storscorer er usikker til sesongens viktigste kamp. Kan Caroline Graham Hansen Fylle tomrommet?.

Aftenposten - 30 april 21 kl. 09:54

Siste frist for skattemeldingen: Husk dette i dag

Det kan være penger å spare ved å Fylle ut skattemeldingen skikkelig, også i siste liten. Tre ting er helt nytt i år..

E24 - 30 april 21 kl. 06:58

Siste frist for skattemeldingen: Husk dette i dag

Det kan være penger å spare ved å Fylle ut skattemeldingen skikkelig, også i siste liten. Tre ting er helt nytt i år..

NRK - 29 april 21 kl. 12:12

Ordning for alternativt drivstoff

EØS-tilsynet Esa gir klarsignal til en norsk støtteordning som skal bidra til investering i infrastruktur for alternativt drivstoff. Målet er å hjelpe bedrifter som vil tilrettelegge for å Fylle drivstoff på egne lav- og nullutslippskjøretøy..

E24 - 29 april 21 kl. 06:00

Småinvestorer har noe å lære av analytikeres egenhandel

Selv om de fleste analytikere sikkert har høy faglig integritet, må vi ikke glemme hva slags funksjon aksjeanalyser faktisk skal Fylle..

VG - 20 april 21 kl. 10:09

Han skal spille Tiger King i ny dramaserie

John Cameron Mitchell (57) har sagt ja til å Fylle rollen som Joseph Maldonado-Passage (58), best kjent som Joe Exotic..

NRK - 16 april 21 kl. 08:06

Flere vaksiner kan Fylle tomrommet

Det kan komme flere vaksiner som Fyller det kortsiktige tomrommet etter AstraZeneca om den blir tatt ut av det norske vaksinasjonsprogrammet. Det sier Sigrid Bratlie, molekylærbiolog og spesialrådgiver i Kreftforeningen. Regjeringen har ikke bestemt seg ennå om AstraZeneca skal skrotes i Norge, men andre vaksiner kan stå klare til å ta plassen.

NRK - 15 april 21 kl. 19:47

Kan trenge tre vaksinedoser

USA forbereder seg på at det kan bli aktuelt å gi folk en tredje dose med koronavaksine mellom ni og tolv måneder etter den første dosen. Det sier det hvite hus. Også Pfizer-direktør Albert Bourla sier til CNBC at folk må regen med å Fylle på med en tredje dose innen 12 måneder..

NRK - 15 april 21 kl. 09:12

Opplyste ikkje om bindingar

Overlege og professor Pål André Holme har dei siste fem åra fått over ein million kroner frå Pfizer og Bayer, men oppga likevel ingen interessekonflikter då han medpubliserte ein artikkel om biverknader av AstraZeneca-vaksinen. Det skriv Klassekampen. Artikkelen vart publisert i det prestisjetunge medisintidsskriftet New England Journal of Medicine, og konkluderte meda t blodpropp som tok livet av tre helsearbeidarar, kom av AstraZeneca-vaksinen.

E24 - 02 april 21 kl. 19:04

DNB-topp vil Fylle gapet etter oljen. Nye inntekter fra havet er svaret.

Sjefen for DNBs utlån til næringslivet ser et gap som åpner seg når oljeinntektene synker. Han ser behov for å doble eksporten fra fastlandet..

VG - 19 mars 21 kl. 21:59

Flykter fra coronastengt Paris

Folk i Paris-regionen hamstrer for å Fylle opp lagrene før en ny nedstengning trer i kraft. Mange reiser også ut av byen, noe som fører til fulle tog..

NRK - 19 mars 21 kl. 20:29

Folk i Paris hamstrer

Folk i Paris-regionen hamstret i dag for å Fylle opp lagrene før en ny nedstengning trer i kraft ved midnatt. I tillegg får ikke folk reise ut av Paris-regionen på en måned. Det førte til trafikkaos på veier og tog fordi folk ville komme seg vekk..

NRK - 19 mars 21 kl. 20:29

Folk i Paris hamstret i dag

Folk i Paris-regionen hamstret i dag for å Fylle opp lagrene før en ny nedstengning trer i kraft ved midnatt. I tillegg får ikke folk reise ut av Paris-regionen på en måned. Det førte til trafikkaos på veier og tog, fordi folk ville komme seg vekk..

NRK - 13 mars 21 kl. 12:41

Ødegaard: – Store sko å Fylle

Lørdag stilte Martin Ødegaard (22) til en digital pressekonferanse fra London, som Norges fotballandslags nye kaptein. – Det å være kaptein for landet sitt er noe av det største man kan oppleve, sa Ødegaard om utnevnelsen..

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 13:07

Historisk bygg til salgs i Oslo sentrum. Pris: 200 millioner kroner.

Hva skal Fylle bygget ved Slottsparken? Arkitekter ser muligheter for kulturkvartal, hotell, museum og studentkvartal..

NRK - 08 mars 21 kl. 20:20

Amerikansk bombefly landet i Bodø

Flyet er av typen B-1B Lancer og har aldri vært i Bodø før. I dag mellomlandet det for å Fylle drivstoff under treningsoppdrag. Flyet fra US Air Force har vært stasjonert i Ørland de siste ukene..

E24 - 08 mars 21 kl. 09:01

Tro det eller ei: Dette skal bli framtidens teknologihus

Et blytungt marked for næringseiendom gjør at det er krevende for utbyggerne å Fylle opp sine prosjekter med leietakere. Det har også Smedvig fått merke. Men ett bygg er så populært at første «spadestikk» tas allerede neste uke..

Dagbladet - 06 mars 21 kl. 14:47

Denne kan Fylle tomme dansegulv

Sterk hit-faktor, lite å melde..

NRK - 04 mars 21 kl. 08:27

Mangler ansatte på intensivavdeling

Intensivavdelingen på Sykehuset Østfold sliter med å Fylle vaktplanen. Det bekrefter klinikksjef Tom Nordby. Avdelingen, som blant annet behandler koronapasienter, får nå langt mindre hjelp fra svenske vikarer.

E24 - 26 feb. 21 kl. 16:50

Solid gevinst for kjendisinvestorer etter børsnotering

Rana Gruber ble den store børsvinneren på første handelsdag. Det bidro til å Fylle pengesekkene til Øystein Stray Spetalen og Jan Haudemann-Andersen med nye millioner..

NRK - 21 feb. 21 kl. 02:45

Uvær og stengte veier i nord

Uvær gir en rekke stengte og kolonnekjørte veier i Troms og Finnmark. Folk oppfordres til å kjøre etter forholdene og Fylle ekstra drivstoff. Blant annet er E6 natt til søndag stengt over Kvænangsfjellet på grunn av uvær..

NRK - 19 feb. 21 kl. 07:20

Busser går tross koronasmitte

Koronasmitten ved et bussanlegg på Grorud i Oslo fører ikke til innstillinger eller forsinkelser i busstrafikken i byen. Ruter sier de i natt har jobbet med å skaffe nok bussjåfører til å Fylle vaktene etter at 54 ansatte er satt i karantene..

NRK - 19 feb. 21 kl. 06:40

Busser går tross koronasmitte

Koronasmitten ved et bussanlegg på Grorud fører ikke til innstillinger eller forsinkelser i busstrafikken i Oslo fredag. Ruter sier de i natt har jobbet med å skaffe nok bussjåfører til å Fylle vaktene etter at 54 ansatte er satt i karantene..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:23

Solgte mange tusen falske vaksiner

Kinesisk politi har pågrepet en mann som skal ha stått bak salget av mange tusen doser falske koronavaksiner. Han skal ha kopiert emballasjen til ekte vaksiner og laget 58.000 falske doser ved å Fylle sprøyter med en blanding av saltløsning og mineralvann.

VG - 08 feb. 21 kl. 14:44

Muntlig eksamen avlyst: Åpner for forlenget undervisning

For Høyre er avlyst skriftlig eksamen en mulighet til å Fylle på med mer læring på slutten av skoleåret: – Vi har landet på en balansert løsning, sier Kent Gudmundsen (H)..

VG - 08 feb. 21 kl. 14:44

Skriftlig eksamen avlyst: Åpner for forlenget undervisning

For Høyre er avlyst skriftlig eksamen en mulighet til å Fylle på med mer læring på slutten av skoleåret: – Vi har landet på en balansert løsning, sier Kent Gudmundsen (H)..

VG - 02 feb. 21 kl. 02:33

Navalnyj risikerer fengsel: – Kan vanskelig se at noen kan Fylle hans rolle

Tusener har demonstrert for løslatelse, men Aleksej Navalnyj risikerer tirsdag å bli idømt fengselsstraff: – Jeg blir overrasket om han settes fri, sier professor Geir Flikke..

NRK - 29 jan. 21 kl. 15:27

Skal hjelpe med vaksineproduksjon

Den sveitsiske legemiddelgiganten Novartis har inngått en avtale med Pfizer og Biontech om å hjelpe i produksjonen av koronavaksiner. Novartis stiller kapasitet ved sitt anlegg i Stein i Sveits til rådighet, ifølge en avtale som partene har skrevet under på. I henhold til avtalen skal Novartis få tilsendt den aktive mRNA-ingrediensen fra Biontech, Fylle den i glass under sterile forhold, og sende glassene tilbake til Biontech for global distribusjon, opplyste Novartis fredag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt