Fylkestopper

Friday, 21 January, 22:02

Nyheter om Fylkestopper

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 sep 21 kl. 15:59

Fylkestopper støtter Ropstad

Fylkestopper i KrF beskriver boligsaken rundt Kjell Ingolf Ropstad som «kjedelig» for partiet, men slår ring om partilederen. – Dette er en kjedelig sak, sier fylkeslederen Jan-Erik Fjukstad Hansen i Oslo KrF til Aftenposten. Han understreker at KrF-lederen har holdt seg innenfor regelverket og ikke gjort noe ulovlig, og at også Ropstad har sagt at dette er en ordning som kan fremstå urettferdig.

VG - 25 maj 21 kl. 14:46

Fylkestopper: Avlys muntlig eksamen

Nær samtlige fylkesordførere og fylkesrådsledere vil avlyse muntlig eksamen. Det går frem av et brev til kunnskapsministeren før et møte med henne tirsdag ettermiddag..

VG - 25 maj 21 kl. 14:46

Samtlige Fylkestopper: Avlys muntlig eksamen

Samtlige fylkesordførere og fylkesrådsledere vil avlyse muntlig eksamen. Det går frem av et brev til kunnskapsministeren før et møte med henne tirsdag ettermiddag..

Aftenposten - 26 nov 20 kl. 22:33

Fylkestopper ber Stortinget stoppe ny inntaksordning for videregående

Fylkestopper fra ti fylker har skrevet brev til Stortinget og regjeringen med krav om at den nye inntaksordningen for videregående stoppes..

NRK - 10 nov 20 kl. 10:11

Dagrun Eriksen til Sentrum

Tidligere KrF-nestleder Dagrun Eriksen går til det nye partiet Sentrum, melder Aftenposten. Partiet ble nylig startet av flere tidligere Fylkestopper fra Krf og tidliger Oslo-byråd for Arbeiderpartiet Geir Lippestad..

P4 - 29 sep 20 kl. 21:42

Vil danne nytt politisk parti

Norge kan få et nytt politisk parti. Flere Fylkestopper i KrF som tapte retningsvalget i partiet i 2018, går nå sammen om å danne partiet kalt Sentrum. Kjendisadvokat og tidligere Oslo-byråd for Arbeiderpartiet, Geir Lippestad, blir partiets frontfigur.

NRK - 13 maj 20 kl. 06:44

- Nye grenser, men oppgaver uteblir

Fylkestopper fra Arbeiderpartiet mener det er lite igjen av regionreformen. Regjeringen har snudd når det gjelder å flytte oppgaver innen kultur og barnevern fra staten til fylkeskommunene..

VG - 23 jan 20 kl. 10:07

Fylkestopper i KrF: Gleder seg over mulig Hareide-retur

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstads far - Bjørn Alfred Ropstad - er fylkesleder i Agder og svært positiv dersom Knut Arild Hareide blir del av den nye Solberg-regjeringen..

VG - 16 okt 19 kl. 20:43

Lederstriden i Venstre: Fylkestopper støtter Rotevatn

Sveinung Rotevatn (32) får stadig tyngre støtte som ny leder eller første nestleder i Venstre. Men Abid Raja (43) har stor appell på grasrota i partiet, sier fylkesledere til VG..

P4 - 30 sep 19 kl. 07:45

MDG uenige om oljeslutt

Miljøpartiet De Grønne er uenige internt om når og hvordan oljeeventyret bør avsluttes. I 2017 vedtok partiets landsmøte å starte en gradvis og planmessig utfasing av petroleumsvirksomheten over en 15-års periode. Nå viser en ringerunde Klassekampen har gjort til Fylkestopper i partiet at de er splittet om sluttdato.

E24 - 30 sep 19 kl. 06:16

MDG-topper uenige om når oljealderen skal avsluttes

Fylkestopper i MDG har ulikt syn på når utvinningen av norsk olje og gass skal stanses og hvor viktig den vil være for partiet i forhandlinger..

NRK - 30 sep 19 kl. 00:52

MDG uenige om oljestans

Fylkestopper i Miljøpartiet de Grønne er uenige om når og hvordan utvinning av norsk olje og gass skal stanses. Det skriver Klassekampen. Noen vil holde på landsmøtevedtaket fra 2017 om stans innen 15 år, andre mener sluttdatokonseptet må skrotes..

Dagbladet - 10 jan 18 kl. 23:22

Fylkestopper raser mot illojal partikultur: - Rydd opp, rensk ut

Aps fylkesledere er i harnisk over lekkasjer og «målrettede angrep» fra anonyme kilder sentralt i partiet. Spørsmålet om ekstraordinært landsmøte lever..

VG - 31 dec 17 kl. 15:20

Aps Fylkestopper i villrede om Giske kan fortsette

Før tirsdagens krisemøte i Arbeiderpartiet sier ingen av fylkeslederne VG snakket med at Trond Giske ikke kan fortsette. Og kun én sier at han kan det..

P4 - 20 dec 17 kl. 19:22

Ap-topper advarer mot giftig partikultur

Flere Arbeiderpartitopper har kviet seg for å uttale seg offentlig om seksuell trakassering og metoo-kampanjen. Det kommer fram i et opprop signert av sju Fylkestopper. De advarer mot en giftig partikultur der mange føler det ubehalgelig å uttale seg i media ettersom alt som sies tolkes inn i potensielle maktkamper, melder VG..

NRK - 12 sep 17 kl. 15:20

Fylkestopper i KrF vil i opposisjon

Fylkestoppene i KrF ber ledelsen si nei til ny samarbeidsavtale med Frp. – Vi må holde løftet til velgerne om ikke å støtte en regjering med Frp, sier fylkeslederne..

Aftenposten - 05 dec 16 kl. 20:45

Flere Fylkestopper i Venstre åpner nå døren til Ap

– Det er ikke noe helligbrøde å samarbeide med Ap. Vi må søke det samarbeidet som gir mest uttelling, sier Gunhild Berge Stang, fylkesleder i Sogn og Fjordane..

P4 - 04 feb 16 kl. 07:19

KrF-topper åpner for samarbeid med Ap

Flere toppolitikere i KrF åpner nå for samarbeid med Arbeiderpartiet. Med SV ute av et rødgrønt samarbeid, er Arbeiderpartiet straks blitt en mer aktuell partner, mener flertallet av Kristelig Folkepartis Fylkestopper, melder NRK. I samme undersøkelse har fylkeslederne fått spørsmål om de ønsker fire nye år som støtteparti for en regjering med Frp.

P4 - 04 feb 16 kl. 07:19

KrF-topper åpner for samarbeid med Ap

Flere toppolitikere i KrF åpner nå for samarbeid med Arbeiderpartiet. Med SV ute av et rødgrønt samarbeid, er Arbeiderpartiet straks blitt en mer aktuell partner, mener flertallet av Kristelig Folkepartis Fylkestopper, melder NRK. I samme undersøkelse har fylkeslederne fått spørsmål om de ønsker fire nye år som støtteparti for en regjering med Frp.

P4 - 08 apr 15 kl. 06:19

Asylbråk skader samarbeid

Bråket rundt asylbarna har skadet samarbeidet Kristelig folkeparti har med regjeringen. Det mener flere Fylkestopper Vårt Land har snakket med. De sier saken er en utfordring for samarbeidsviljen og tror skadene vil bli vanskelige å reparere.

Dagbladet - 08 apr 15 kl. 03:26

- Asylbråket har gitt borgerlig samarbeid varige sår

Det mener Fylkestopper i KrF..

P4 - 27 mar 15 kl. 08:13

Fylkesordførere tror på sammenslåing

Fylkesordførerne er forberedt på og har tro på sammenslåing. Av 13 Fylkestopper som Nationen har snakket med har alle en tanke om mulige partnere, og ingen vil utelukke en sammenslåing i framtiden. Tore O.

Aftenposten - 26 jan 15 kl. 21:46

Hareide holder fast på avtalen

Til tross for signaler fra flere Fylkestopper i partiene ønsker hverken Venstre eller KrF å diskutere samarbeidsavtalen med regjeringen nå..

Hegnar.no - 12 jan 14 kl. 09:23

Fylkesledere mener Borten Moe bør trekke seg

Ola Borten Moe sier han ikke er lederkandidat i Senterpartiet etter Navarsete, og at han er innstilt på å fortsette som nestleder. Flere Fylkestopper mener imidlertid at også han bør gå..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt