Funnet

Saturday, 23 September, 06:13

Nyheter om Funnet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 15 sep 23 kl. 08:21

Siktet mann nekter straffskyld

Mannen ble pågrepet torsdag formiddag. Det var i Rena. Ellen Tvedten Jorem er advokat.

Klartale - I førrgår: 08:55

Ny pågripelse i Jonas-saken

Mannen ble pågrepet onsdag morgen 20. september. Det var i Innlandet politidistrikt.

Klartale - 18 sep 23 kl. 12:58

Politiet tror død kvinne i Spania er norsk

En ung kvinne ble Funnet død forrige uke. Hun ble Funnet på åpen gate i Malaga i Spania. Spansk politi tror kvinnen er norsk statsborger.

Klartale - 14 sep 23 kl. 09:23

Politiet leter fortsatt etter svar

Jonas Aarseth Henriksen ble Funnet drept i bilen sin. Han ble Funnet i nærheten av en hytte i Nes i Ådal. Det skjedde 17.

Klartale - 23 aug 23 kl. 18:00

Hva skjedde med Jonas Aarseth Henriksen?

Jonas Aarseth Henriksen ble Funnet død i bilen sin. Han ble Funnet like ved en hytte i Nes i Ådal. Politiet mener han ble drept.

NRK - 13 sep 23 kl. 14:16

24.000 år gamle hulemalerier Funnet i Spania

En gruppe arkeologer har Funnet over 100 hulemalerier utenfor Valencia i Spania og konkluderer med at de er minst 24.000 år gamle. Maleriene ble Funnet i den 500 meter dype grotten Cueva Dones i Millares og viser blant annet hester, hjorter og ville okser.

NRK - 16 timer siden

Savnet mann Funnet død etter ett år

En mann ble lørdag Funnet død i Tromsø. Den omkomne mannen ble meldt savnet i fjor. Mannen i 60-årene ble Funnet av en turgåer på Kvaløya lørdag..

Klartale - Igår: 15:30

Europas største bie er oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.

NRK - 19 sep 23 kl. 01:59

Deler av savnet fly Funnet

Deler av et savnet F-35 fly er Funnet i USA. Det opplyser USAs militære, ifølge BBC. Delene skal ha blitt Funnet i et nokså øde område i Williamsburg County, ifølge myndighetene.

NRK - 18 sep 23 kl. 10:04

Drone med eksplosiver Funnet i turistby i Bulgaria

En drone med eksplosiver er Funnet ved sjøen i turistbyen Tyulenovo i Nato-landet Bulgaria. Området ble sperret av søndag kveld, opplyste ordfører Marian Zhechev til fjernsynsstasjonen Nova TV. Dronen ble Funnet på klipper like i nærheten av fortøyde båter.

NRK - 07 sep 23 kl. 03:37

Siktet etter dødsfall - løslatt fra varetekt

En 37-åring som var siktet for trusler etter at en 23-åring ble Funnet død i Sirdal i forrige uke, er løslatt fra varetekt. I kjølvannet av at en 23 år gammel mann tirsdag i forrige uke ble Funnet død på Tonstad i Sirdal, ble en 37 år gammel mann pågrepet og siktet for trusler, skriver Stavanger Aftenblad. Nå er han løslatt fra varetekt etter fem dager fordi Gulating lagmannsrett ga ham medhold i anken av fengslingskjennelsen fra tingretten.

NRK - 14 sep 23 kl. 20:57

Mann Funnet skutt i Stockholm

En ukjent gjerningsperson er på frifot etter at en mann ble Funnet skutt sør i Stockholm. Politiet kan ikke si noe om skuddofferets skadeomfang. De ble varslet om hendelsen i bydelen Västertorp i 20-tiden torsdag.

NRK - 23 aug 23 kl. 00:51

Alpeturist Funnet i isbre etter 20 år

En guide i Alpene har Funnet det som kan være levningene etter en østerriksk turgåer som forsvant på en isbre i Tyrol for 20 år siden. Levningene ble Funnet på rundt 2900 meters høyde på Schlatenkees-breen sist fredag, opplyser politiet. I nærheten av den døde ble det Funnet en ryggsekk, som inneholdt noen kontanter, et bankkort og et førerkort.

NRK - 15 timer siden

7 år gammel gutt lå fastbundet til sengen – far tiltalt

Faren til en sjuåring som på sensommeren i fjor ble Funnet grovt mishandlet og bundet fast til en seng i Bergen, er nå tiltalt. Det bekrefter statsadvokat Jan-Inge Wensell Raanes overfor Bergensavisen. Den nå 32 år gamle mannen ble pågrepet 7.

NRK - 17 timer siden

Henlegger sak om man Funnet død i Bjørndalspollen

Vest politidistrikt har avsluttet undersøkelsene knyttet til dødsfallet til Tommy Rene Eikeseth som ble Funnet død i Bjørndalspollen 21. juni i år. Det skriver politiet i en pressemelding.

VG - Igår: 11:56

E. coli Funnet i drikkevannet i deler av Oslo og Bærum

Kilden til forurensingen av drikkevannet på deler av Østlandet er fortsatt ikke Funnet, men det er konkludert med at det er en potensielt giftig tarmbakterie..

NRK - Igår: 11:47

Sverige: Bekrefter at 13-åring ble drept i gjengkonflikt

Den 13 år gamle gutten som ble Funnet drept sør for Stockholm tidligere i september, ble skutt i en gjengkonflikt, ifølge politiets opplysninger. – Det er opplysninger, som jeg ikke kan gå nærmere inn på av hensyn til etterforskningen, som viser at gutten ble utsatt for den grove og fullstendig hensynsløse gjengvolden, sier Lisa dos Santos i svensk påtalemyndighet. Gutten ble skutt i hodet, opplyser hun.

NRK - Igår: 09:50

Kokevarsel skyldes E. coli-bakterier

Årsaken til at mange mennesker i Oslo vest og Bærum må koke drikkevannet de neste dagene, er at det er Funnet E. coli-bakterier i vannet. Bakterien kan gi kraftig diaré hos mennesker.

NRK - I førrgår: 17:21

Politiet bekrefter: Rykket ut til siktet 28-åring etter drapet på Jonas

Den samme dagen Jonas Henriksen ble Funnet drept, skal den ene siktede ha oppført seg truende mot fotgjengere. Politiet, som fikk tips om at mannen kunne hatt våpen, ransaket boligen hans. Bare timer etter at Jonas Henriksen ble Funnet drept ransaket politiet boligen til en av mennene som nå er siktet for drapet.

Klartale - 30 aug 23 kl. 09:11

Kvinne ble Funnet død i sjøen i Ålesund

Kvinnen ble Funnet klokken 1.21 natt til onsdag. Det opplyser Møre og Romsdal politidistrikt på X/Twitter.

NRK - I førrgår: 15:14

Tromsø: Mann Funnet omkommet i havneområdet

– Det er gjort funn av en død mann i Tromsøsundet, i nærheten av et kaianlegg i Tromsdalen, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt Lars Meland til NRK. Onsdag formiddag igangsatte nød- og redningsressurser i Tromsø søk etter en savnet mann i 40-årene. Søket foregår i sjø- og havneområde i Tromsdalen, på fastlandssiden av Tromsø.

NRK - I førrgår: 15:14

Tromsø: Mann Funnet omkommet i havneområde

– Det er gjort funn av en død mann i Tromsøsundet, i nærheten av et kaianlegg i Tromsdalen, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt Lars Meland til NRK. Onsdag formiddag igangsatte nød- og redningsressurser i Tromsø søk etter en savnet mann i 40-årene. Søket foregikk i sjø- og havneområde i Tromsdalen, på fastlandssiden av Tromsø.

NRK - 09 sep 23 kl. 16:05

Nye dronerester Funnet i Romania

Forsvarsdepartementet i Romania sier at dronerestene er av samme type som de som ble Funnet for en uke siden på rumensk territorium. Delene som ble Funnet da er fra droner som blir brukt av den russiske hæren. Det melder Reuters.

Dagbladet - 20 sep 23 kl. 03:30

Funnet drept på fengselscella

Den mistenkte seriemorderen Billy Chemirmir (50) ble tirsdag Funnet drept..

VG - 19 sep 23 kl. 16:07

Anne Mathea Røen Morken (21) Funnet død i Spania

TORREMOLINOS/RINGEBU (VG) Den unge kvinnen som i forrige uke ble Funnet død på åpen gate i Torremolinos i Spania, var Anne Mathea Røen Morken (21) fra Ringebu i Gudbrandsdalen. Spansk politi etterforsker dødsfallet..

Dagbladet - 19 sep 23 kl. 16:10

Anne Mathea Funnet død i Spania

Anne Mathea Røen Morken (21) ble Funnet død i Spania..

VG - 19 sep 23 kl. 16:07

Anne Mathea Morken (21) Funnet død i Spania

TORREMOLINOS/RINGEBU (VG) Den unge kvinnen som i forrige uke ble Funnet død på åpen gate i Torremolinos i Spania, var Anne Mathea Morken (21) fra Ringebu i Gudbrandsdalen. Spansk politi etterforsker dødsfallet..

NRK - 19 sep 23 kl. 13:57

Kripos bekrefter at kvinnen som er Funnet død i Spania er norsk

Det skriver Kripos i Norge i en pressemelding. Tirsdag ettermiddag bekreftet spansk politi at kvinnen som ble Funnet død natt til torsdag i forrige uke i Torremolinos i Malaga er norsk statsborger. Dødsbudskapet er formidlet til de pårørende i Norge via politiet her hjemme, ifølge spansk politi..

VG - 19 sep 23 kl. 13:31

Spansk politi bekrefter: Norsk kvinne Funnet død i Spania

TORREMOLINOS (VG) Spansk politi har nå fått bekreftet identiteten til kvinnen som ble Funnet død i Torremolinos torsdag i forrige uke..

NRK - 19 sep 23 kl. 10:03

Vassbakk satt urørlig under åstedsgjennomgangen

Kriminaltekniker Kristin Løland gikk gjennom grufulle bilder fra drapsåstedet i Gulating lagmannsrett i formiddag. Tiltalte Johny Vassbakk satt helt urørlig og kikket ned foran seg mens retten ble vist hvordan Birgitte så ut da hun ble Funnet. Gjennomgangen viste tydelig hvordan gjerningsmannen har slått Birgitte gjentatte ganger med voldsom kraft.

VG - 19 sep 23 kl. 07:56

Antatt norsk kvinne Funnet død – dette kameraet kan vise deler av hendelsen

TORREMOLINOS (VG) Spansk politi har fått overlevert en overvåkningsvideo som kan vise hvordan den antatt norske kvinnen ble Funnet livløs på gaten i Spania i forrige uke..

NRK - 18 sep 23 kl. 14:52

Varetektsfengslet etter at en mann ble Funnet død på Bøler i Oslo

Mannen i 20-årene som er siktet etter at en eldre mann ble Funnet død på Bøler i Oslo 10. september, er varetektsfengslet i fire uker. Han er også ilagt brev- og besøksforbud i hele perioden, skriver Dagbladet.

Dagbladet - 18 sep 23 kl. 12:20

Funnet død i Spania - antatt norsk

En ung kvinne skal ha blitt Funnet død på åpen gate utenfor Malaga i Spania forrige uke. Ifølge spansk politi er hun antatt norsk..

VG - 18 sep 23 kl. 12:06

Kvinne Funnet død i Spania - antatt norsk

MALAGA (VG) En ung kvinne som skal ha blitt Funnet død på åpen gate utenfor Malaga i Spania i forrige uke, er antatt norsk, ifølge spansk og norsk politi..

VG - 18 sep 23 kl. 02:44

Mann Funnet i skogholt i Göteborg – etterforskes som drap

Mannen i 20-årene ble Funnet skadet i et skogholt ved en idrettshall i Göteborg søndag kveld..

NRK - 18 sep 23 kl. 01:54

Mann i 20-årene død etter vold i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en mann i 20-årene ble Funnet sterkt mishandlet i bydelen Bergsjön i Göteborg søndag kveld, skriver Göteborgs Posten. Mannen ble Funnet i et skogholt i nærheten av en idrettshall. Han ble fraktet til sykehus, og ble erklært død.

NRK - 05 sep 23 kl. 23:03

14 mennesker Funnet strandet på ubebodd øy

Den greske kystvakten fant tirsdag en død mann og 14 andre som var strandet på en ubebodd øy øst i Egeerhavet. De fem mennene, seks kvinnene og tre barna ble Funnet på øya Farmakonisi. Der hadde de åpenbart reddet seg i land etter at den lille båten de la ut fra Tyrkia med, forliste.

VG - 16 sep 23 kl. 12:56

Gullskatt Funnet utenfor Lillehammer

Arkeologer har Funnet totalt 35 gullbiter i Vingrom utenfor Lillehammer. De kan knyttes til et gammelt hedensk gudshus som sto der i forne tider..

NRK - 16 sep 23 kl. 12:54

Gullskatt Funnet utenfor Lillehammer

Arkeologer har Funnet totalt 35 gullbiter i Vingrom utenfor Lillehammer. De kan knyttes til et gammelt hedensk gudshus som sto der i forne tider. De 35 gullbitene er utformet som menn og kvinner med spesielle drakter på seg, skriver Forskning.

NRK - 05 sep 23 kl. 17:43

Jonas-saken: Nye detaljer kan felle gjerningspersonen

Bilder fra området der Jonas Aarseth Henriksen ble Funnet, viser hvordan politiet jobber for å finne spor av hvem som kan stå bak drapet. To planker kan gi politiet viktig informasjon. Etter det NRK får opplyst, har plankene blitt fjernet av politiet etter at åstedet ble sperret av.

Aftenposten - 15 sep 23 kl. 10:21

– Oi, der har prisen steget gitt! Jeg har Funnet rimelige hverdagsviner for deg.

Vanskelig, ja! Men ikke umulig. Ingvild Tennfjord har Funnet rimelige hverdagsviner som smaker mer enn de koster..

Klartale - 15 sep 23 kl. 08:48

Seks skutt og drept på en uke i Stockholm

Gutten ble Funnet skutt ute. Politiet ble varslet om hendelsen i bydelen Västertorp i 20-tida torsdag. Han ble fraktet til sykehus.

NRK - 15 sep 23 kl. 02:19

Tenåring døde etter å ha blitt skutt i Stockholm

Politiet bekrefter at en tenåring som ble Funnet skutt utendørs i Stockholm torsdag kveld, døde på sykehuset. Politiet ble varslet om hendelsen i bydelen Västertorp i 20-tiden torsdag. På stedet lå en person som var skutt og såret.

NRK - 24 aug 23 kl. 13:03

Savnet 14-åring Funnet død i Sverige

Den andre av to 14 år gamle gutter som forsvant fra en ungdomsinstitusjon i Nyköping i Sverige er Funnet død. Det melder Aftonbladet. Fredag ble det Funnet en kropp i Upplands Bro som politiet nå bekrefter er en av de to guttene som har vært savnet siden juli.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com