Funnet

Wednesday, 20 October, 17:39

Nyheter om Funnet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på kenguruer

Det ble lørdag Funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble Funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

NRK - I førrgår: 23:35

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er Funnet.

NRK - 06 okt 21 kl. 11:55

Mistenkt bombemann Funnet død

Mannen som er mistenkt for eksplosjonen i Göteborg tirsdag i forrige uke, er Funnet død i vannet i byen, melder Aftonbladet. 55-åringen har vært etterlyst internasjonalt etter den voldsomme eksplosjonen og påfølgende brannen i en bygård. Ifølge Aftonbladet ble mannen Funnet ved 09.

NRK - 16 okt 21 kl. 09:33

Livløs person Funnet i Asker

Nødetatene er ved Hogstadvannet i Asker hvor det er Funnet en livløs person, skriver poltiiet på Twitter. Personen skal ha blitt Funnet av en forbipasserende..

NRK - 15 okt 21 kl. 05:03

Kvinne Funnet omkommet

En kvinne i 70-årene er Funnet omkommet i Sande i Holmestrand kommune etter å ha vært savnet siden torsdag. Kvinnen ble sist sett rundt klokken 18 torsdag kveld, og Sørøst politidistrikt satte torsdag kveld inn flere politipatruljer for å lete etter henne. Klokken 03.

NRK - 20 sep 21 kl. 00:30

Tror de har Funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det Funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt Funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om Funnet, sa FBI.

Klartale - 12 okt 21 kl. 06:00

Frykter at villreinen blir utryddet

SJEKKES: Dette er et av over tusen dyr som har blitt sjekket for sykdommen.I fjor ble skrantesyken Funnet i en villreinbukk under jakta. Det er en sykdom som gjør at reinsdyr sliter med å få i seg næring, og oppfører seg unormalt. Den kan også smitte elg, rådyr og rein.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:11

Tilstanden er fortsatt uavklart

Politiet jobber med ulike hypoteser rundt hva som har skjedd med mannen som ble Funnet skadd på Raufoss søndag ettermiddag. Det er ingen mistenkte eller siktede i saken. Politiet ble varslet søndag kl.

NRK - 16 sep 21 kl. 14:32

Død mann Funnet var savnet 24-åring

En død mann ble tirsdag Funnet i Loddefjord i Bergen. Avdøde var en savnet 24 år gammel mann, bekrefter politiet. Dødsfallet skyldes en fallulykke.

VG - Igår: 00:40

Tiltalt for drap etter nabokrangler – flere håper han aldri blir Funnet

Ou Jinzhong (55) er tiltalt for å drept to personer med kniv i Kina, og risikerer dødsstraff. På sosiale medier erklærer likevel mange at de håper han aldri blir Funnet av politiet..

VG - I førrgår: 11:06

Funnet etter flere dager i ørkenen: - Et absolutt mirakel

Politiet i Australia er overrasket over at to gutter som gikk seg vill i et ørkenområde, ble Funnet i live..

NRK - I førrgår: 04:08

Mann Funnet med stikkskader

En mann ble ved totiden natt til mandag Funnet utendørs med stikkskader på Storhaug i Stavanger. Det melder Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding. En annen mann er pågrepet og mistenkt i saken.

NRK - 16 okt 21 kl. 19:53

Savnet jente Funnet

Den 17 år gamle jenta, som fredag kveld ble meldt savnet ved Jaren, er Funnet i god behold. Ifølge avisa Hadeland kom jenta til rette lørdag ettermiddag..

NRK - 16 okt 21 kl. 19:09

Granat Funnet i Bærum

Det er Funnet en granat på Fossumjordet på Eiksmarka i Bærum. Politiet sier at de vil foreta en kontrollert sprenging av granaten, skriver NTB. Politiet og Forsvarets bombegruppe er på stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 18.

NRK - 16 okt 21 kl. 17:47

Mann Funnet i havet er død

En mann i begynnelsen av 20-årene som ble Funnet i havet utenfor Tromsø er bekreftet død. Det opplyser politiet i Troms. Pårørende er varslet..

NRK - 16 okt 21 kl. 17:47

Mann i 20-årene Funnet død

Det var en mann i begynnelsen av 20-årene som i ettermiddag ble Funnet i havet utenfor Tromsø sentrum. Mannen er bekreftet død og pårørende er varslet, opplyser politiet i Troms..

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 17:03

Død mann Funnet på sti

Politiet har sperret av et større område i Skien etter at en død mann ble Funnet på en sti. Mannen har synlige skader, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 17:03

Død mann Funnet på sti

Politiet har sperret av et større område i Skien etter at en død mann ble Funnet på en sti i et boligområde. Mannen har synlige skader, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

VG - 16 okt 21 kl. 16:21

Mann Funnet død i Skien: Betegnes som mistenkelig dødsfall

En uidentifisert mann ble Funnet død på en sti i et boligfelt i Skien lørdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall..

VG - 16 okt 21 kl. 16:21

Mann Funnet død i Skien: Betegnes som et mistenkelig dødsfall

En uidentifisert mann ble Funnet død på en sti i et boligfelt i Skien lørdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 16 okt 21 kl. 16:04

Tromsø: Person Funnet i havet

En person er Funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

VG - 16 okt 21 kl. 04:11

Tysk flomoffer Funnet i Nederland etter flere måneder

En kvinne som var savnet etter flommen i Tyskland juli, skal ha blitt ført 300 kilometer i vannmassene. Nå er hun Funnet i Nederland..

NRK - 15 okt 21 kl. 15:42

Båtforlis ved Karmøy

To personer er hentet opp av vannet etter at en båt forliste ved Karmøy. Hovedredningssentralen for Sør-Norge meldte først at en person var plukket opp av vannet av folk ombord i en fritidsbåt. Om lag 20 minutter seinere meldte HRS at også den andre personen var Funnet.

NRK - 15 okt 21 kl. 12:07

Mann (38) Funnet død i Os

En 38 år gammel mann ble fredag morgen Funnet livløs liggende i veien i et boligområde i Hagavik i Os. Det ble utført førstehjelp på stedet, men livet stod ikke til å redde. I en pressemelding skriver politiet at det stod en lastebil likeved som de mener den avdøde har en tilknytning til, men hva som har skjedd er uklart..

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 14 okt 21 kl. 16:38

Siktede tok seg inn i boliger

Espen Andersen Bråthen (37) tok seg onsdag inn i boliger på Kongsberg og tok livet av folk, opplyser politiet. – Det ble Funnet omkomne ute og og det ble Funnet omkomne inne i bolighus, sier politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen til NRK torsdag ettermiddag. – Vi har opplysninger om at gjerningspersonen har tatt seg inn i boliger hvor han også da har begått drap, sier Mathiassen.

NRK - 14 okt 21 kl. 05:15

Fotturist Funnet i fjellet

En mann i 50-åra, som onsdag kveld meldte til politiet at han ikke klarte å komme seg ned fra fjellet Trollfonnegge i Vang i Valdres på egen hånd, ble Funnet ved tretiden i natt. Mannen skal være i god behold. Sammen med Røde Kors-mannskap gikk han ned fra fjellet, skriver politiet på Twitter..

VG - 13 okt 21 kl. 18:54

I sorg etter OL-utøver Agnes Tirops (25) dødsfall

Den kenyanske OL-utøveren Agnes Tirop ble Funnet død i sitt hjem onsdag. Landets president sier hun ble drept, politiet mistenker ektemannen – som ikke er Funnet..

NRK - 13 okt 21 kl. 12:57

OL-utøver Funnet død i sitt hjem

Agnes Tirop (25), som i sommer løp 5000-meter i OL for Kenya, er Funnet død i sitt hjem, melder The Standard. Ifølge det kenyanske friidrettsforbundet hadde Tirop stikkskader i magen, ifølge avisen, som også skriver at idrettsutøveren trolig er drept. I forrige måned satte Tirop ny verdensrekord på 10 kilometer gateløp.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:03

Fant olje og gass i Barentshavet

Oljeselskapet Vår Energi har gjort funn av olje og gass i en letebrønn i Goliat-området. Funnet er anslått til å være på 9–12 millioner fat utvinnbare oljeekvivalenter, og det skal nå vurderes om Funnet kan knyttes til Goliat-plattformen. Dette er Vår Energi sitt sjette olje- og gassfunn i år..

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen ble Funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

Dagbladet - 01 okt 21 kl. 08:55

Funnet død i samme skog som Gabby (22)

Liket av den savnede turgåeren Robert Lowery ble Funnet i samme skog hvor Gabby Petito (22) ble Funnet drept. - Fokuset på Petitos sak hjalp oss å finne ham, sier de lokale myndighetene..

NRK - 10 okt 21 kl. 16:29

Livløse lomvier Funnet i Oslo

Igjen gjøres det funn av døde og døende lomvi i hovedstaden. Fuglene har blitt Funnet både i sjøen, i sentrum og i marka den siste tida, skriver Dagbladet. Håkan Billing i Ornitologisk forening forklarer til avisa at er det er matmangel som gjør at den kritisk truede fuglearten nå dukker opp i og omkring Oslo.

VG - 10 okt 21 kl. 01:14

Treåring savnet i tre dager - Funnet i god behold

Treårige Christopher Ramirez, som var meldt savnet siden onsdag ettermiddag i Texas, er Funnet igjen..

NRK - 7 timer siden

Mann pågrepet

Politiet har pågrepet mannen som ble observert med våpen i Trondheim sentrum. Våpenet er også Funnet, opplyser politiet..

Klartale - 08 okt 21 kl. 09:03

Gjerningsmannen ikke Funnet

En mann ble skutt på Mortensrud i Oslo torsdag kveld. Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen for hendelsen.Mannen som ble skutt havnet i kritisk tilstand.

VG - 23 timer siden

Historisk samedokument har Funnet veien hjem

Etter 270 år har samenes viktigste dokument endelig kommet hjem til Sápmi. – En stor dag for samene, sier kong Harald..

NRK - Igår: 17:04

Dykker fant 900 år gammelt sverd

En mann fra Israel fant et antikk sverd da han var på dykkertur i Middelhavet. Ifølge eksperter er sverdet 900 år gammelt og stammer fra korsfarerne. Det skal undersøkes videre.

NRK - Igår: 16:29

Gifttiltalt kvinne etterlyses

Kvinna skal ha forsøkt å drepe ektemannen med nervegift. No blir ho også tiltalt for grovt bedrageri på 1,1 million kroner. Politiet greier ikkje å finne henne.

NRK - 15 sep 21 kl. 04:56

Over 20 utlendinger Funnet i Mexico

Over 20 utlendinger fra Haiti og Cuba er Funnet i live langs en vei kant, angivelig forlatt av gjerningsmenn som hadde bortført dem fra et hotell i Mexico. Påtalemyndigheten i delstaten San Luis Potosi opplyste natt til onsdag norsk tid at 22 utlendinger, blant dem tre barn og en gravid kvinne, er Funnet i live. I tillegg var det 16 mexicanere i gruppen som ble Funnet langs en veikant..

Dagbladet - Igår: 09:15

- Ekstremt dårlig odds

Den siste tida har flere lomvier blitt Funnet døde på land i Oslo. Men det er ikke bare døde lomvier som skaper bekymring. Også de levende fuglene må ha hjelp..

Dagbladet - Igår: 08:10

Funn av 900 år gammelt sverd

Et meterlangt sverd har blitt Funnet på havets bunn, utenfor Israels kyst. Det antas å ha tilhørt korsfarere som seilte til «Det hellige hav»..

NRK - 07 okt 21 kl. 20:03

Mann mistenkt for drap på 97-åring

En 97 år gammel kvinne som har vært savnet i Örebro i Sverige, er etter alt å dømme Funnet død, ifølge politiet. En mann er mistenkt for å ha drept henne. Den 45 år gamle mannen er allerede varetektsfengslet siktet for bortføring.

VG - Igår: 00:40

Drapstiltalt fikk sympati i sosiale medier - nå er han død

Ou Jinzhong (55) er tiltalt for å drept to personer med kniv i Kina, og risikerer dødsstraff. På sosiale medier erklærte mange at de håper han aldri blir Funnet av politiet. Nå er mannen død..

NRK - Igår: 21:18

Arresterte 27 kokainsmuglere

Belgisk politi har brutt opp et kokainsmuglernettverk og arrestert 27 personer i en rekke raid hvor de konfiskerte narkotika, skytevåpen og luksusvarer. Det ble også Funnet hester i raidene, ifølge belgiske myndigheter. Påtalemyndigheten i Belgia mistenker at nettverket har en forbindelse til Colombia, og at de har smuglet nesten 15 tonn kokain gjennom havnene i Antwerpen og Rotterdam.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt