Funnet

Tuesday, 21 September, 10:08

Nyheter om Funnet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 00:30

Tror de har Funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det Funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt Funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om Funnet, sa FBI.

NRK - 16 sep 21 kl. 14:32

Død mann Funnet var savnet 24-åring

En død mann ble tirsdag Funnet i Loddefjord i Bergen. Avdøde var en savnet 24 år gammel mann, bekrefter politiet. Dødsfallet skyldes en fallulykke.

NRK - 15 sep 21 kl. 04:56

Over 20 utlendinger Funnet i Mexico

Over 20 utlendinger fra Haiti og Cuba er Funnet i live langs en vei kant, angivelig forlatt av gjerningsmenn som hadde bortført dem fra et hotell i Mexico. Påtalemyndigheten i delstaten San Luis Potosi opplyste natt til onsdag norsk tid at 22 utlendinger, blant dem tre barn og en gravid kvinne, er Funnet i live. I tillegg var det 16 mexicanere i gruppen som ble Funnet langs en veikant..

NRK - 16 timer siden

Person Funnet død i Vågå

En person er Funnet død sør for Tesse i Vågå kommune, opplyser politiet i en pressemelding. I juni i år ble en person meldt savnet i området, og politiet undersøker om Funnet har sammenheng med dette..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:43

Død person Funnet etter brann

Det er gjort funn av en død person etter brannen i Åsnes kommune søndag kveld, opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding. – Personen er rutinemessig sendt til obduksjon. Det er grunn til å tro at personen som er Funnet er den samme personen som ble meldt savnet etter brannen, sier tjenestestedsleder ved Flisa lensmannskontor, Mathis Briskerud.

NRK - 13 sep 21 kl. 15:35

Arbeidere Funnet omkommet i Kina

19 kinesiske arbeidere som ble innesperret da en gruvegang i en kullgruve i Quinghai-provinsen i Kina raste sammen i august, er nå Funnet døde. I alt 21 gruvearbeidere var i gruvegangen da taket plutselig raste ned 14. august.

VG - Igår: 23:51

Savnet Instagram-eventyrer Funnet død

Flere enn 50 personer har de siste dagene deltatt i en leteaksjon etter den savnede Instagram-eventyreren Gabby Petito. Søndag skal hun ha blitt Funnet død i søksområdet.

VG - Igår: 23:51

Savnet Instagram-eventyrer skalv være Funnet død

Flere enn 50 personer har de siste dagene deltatt i en leteaksjon etter den savnede Instagram-eventyreren Gabby Petito. Søndag skal hun ha blitt Funnet død i søksområdet.

VG - Igår: 23:51

Savnet Instagram-eventyrer skal være Funnet død

Flere enn 50 personer har de siste dagene deltatt i en leteaksjon etter den savnede Instagram-eventyreren Gabby Petito. Søndag skal hun ha blitt Funnet død i søksområdet.

VG - Igår: 23:51

Politiet: Savnet Instagram-eventyrer Funnet død

Flere enn 50 personer har de siste dagene deltatt i en leteaksjon etter den savnede Instagram-eventyreren Gabby Petito. Søndag ble hun Funnet død, melder politiet..

NRK - 17 sep 21 kl. 19:10

Død person Funnet i Nordmarka

En død person er Funnet i et vann i Nordmarka i Oslo fredag ettermiddag. Turgåere så personen og meldte fra. – Vi fikk melding klokken 17.

NRK - 05 sep 21 kl. 15:36

Gullskatt fra jernalderen Funnet

En stor gullskatt er Funnet på Jylland i Danmark. Skatten ble trolig gravd ned for 1.500 år siden.

VG - 15 sep 21 kl. 13:13

Politiet om DNA-Funnet i Tengs-saken: - En sterk indikasjon

DNA-Funnet som er gjort i Birgitte Tengs-saken gir en «sterk indikasjon» på farslinjen til den drapssiktede mannen, ifølge politiet..

NRK - 15 sep 21 kl. 05:03

Kvinne Funnet omkommet

En kvinne i 70-årene med demens ble Funnet omkommet etter en leteaksjon i Evenskjer i Troms natt til onsdag. Kvinnen ble meldt savnet tirsdag. Det ble rekvirert frivillige mannskaper, politihelikopter, hundeekvipasjer og droner i letingen.

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 21:33

Død person Funnet i Loddefjord – krimteknikere på vei

Klokken 19 fikk politiet melding om at det var Funnet en død person i Loddefjord..

Dagbladet - 14 sep 21 kl. 21:21

Mann Funnet død i hage i Bergen

En person er Funnet død i en hage i Loddefjord i Bergen. Politiet jobber med å finne ut hvem den avdøde mannen er..

NRK - 13 sep 21 kl. 13:59

Innsatt Funnet død i Mandal fengsel

Lørdag morgen ble en innsatt Funnet død i Mandal fengsel. Politiet undersøker omstendighetene, skriver fvn.no.

NRK - 13 sep 21 kl. 00:40

Savnet gutt Funnet i Bergen

Den savnede 13-årige gutten som var savnet i Bergen, har kommet til rette, melder politiet. Han ble Funnet av forbipasserende på Åstveit skole og var noe kald men i fin form. Politiet har hentet gutten som nå blir gjenforent med familien..

NRK - 01 sep 21 kl. 10:05

Død person Funnet i Lillehammer

Tirsdag kveld ble en person Funnet død på Lillehammer. Personen ble Funnet i Mesnaelva ved kraftstasjonen i Lillehammer, melder politiet. Personen er ikke identifisert, vedkommende er sendt til obduksjon..

NRK - 12 sep 21 kl. 10:45

Person Funnet i vannet

En person er Funnet i havet ved Bodøsjøen, og er fraktet til sykehus med redningshelikopter. Det opplyser politiet i Nordland..

NRK - 11 sep 21 kl. 06:53

Fant statue av romersk keiser

Arkeologer har Funnet en sjelden statue av den romerske keiseren Hadrian i byen Aydin vest i Tyrkia, melder det statlige nyhetsbyrået Anadolu. Statuen er 2,5 meter høy og stammer fra det andre århundre etter vår tidsregning. Den ble Funnet i seks deler i forbindelse med utgravingen av oldtidsbyen Alabanda, opplyser Ali Yalcin Tavukcu, som er ansvarlig for arbeidet.

NRK - 11 sep 21 kl. 05:22

Savnet jeger Funnet i god behold

En jeger som var savnet i Stølådalen ved Oppdal, ble Funnet i natt i god behold og er fløyet ut med redningshelikopter, melder politiet i Trøndelag. De sier at det har vært utfordrende å få letemannskapene ut av leteområdet på grunn av mye moskus, opplyser politiet..

VG - 8 timer siden

FBI ransaket huset til Instagram-eventyrerens kjæreste

Søndag ble det som skal være Instagram-eventyrer Gabby Petito (22), Funnet død i Teton i USA. Nå forsøker politiet å finne kjæresten hennes, som ikke har blitt sett siden Petito ble meldt savnet..

VG - 8 timer siden

Mistenkelige SMSer: FBI ransaket huset til Instagram-eventyrerens kjæreste

Søndag ble det som skal være Instagram-eventyrer Gabby Petito (22), Funnet død i Teton i USA. Hennes mor reagerte på en rekke mistenkelige SMSer i forkant av forsvinningen..

NRK - 13 timer siden

Weinstein avviser nye anklager

Den fallerte filmmogulen Harvey Weinstein nektet straffskyld da han møtte i en rettssal i Los Angeles mandag, melder AFP. Han er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner i Beverly Hills i årene 2004-2010. Weinstein soner allerede en dom i New York for voldtekt.

NRK - 13 timer siden

Væpnet aksjon på trikken i Oslo

Politiet fikk mandag kveld melding om en person på trikken i Oslo som har med seg en skarp gjenstand som de bruker til å stikke i en koffert. – Vi ønsket å få kontroll på denne personen og sendte derfor væpnede mannskaper, sier operasjonsleder Line Odden. Trikken befinner seg i nærheten av Storo.

VG - 16 timer siden

Helten fra Hotel Rwanda dømt til 25 år i fengsel

Helten fra filmen «Hotel Rwanda», Paul Rusesabagina, som reddet hundrevis av tutsier under folkemordet i Rwanda i 1994, er Funnet skyldig i terror..

NRK - 19 timer siden

Tiltalt for seksuelle overgrep mot barn

En mann i 50-årene fra Kristiansand er tiltalt for seksuell omgang med to jenter under 16 år, skriver Fædrelandsvennen. Mannen var fotballtrener for en av jentene. Det ene forholdet skal ha Funnet sted over en periode på flere måneder for ti år siden.

VG - Igår: 06:32

Mandag 20. september: Dette skjedde i natt

Amerikansk politi har i flere dager lett etter den 22 år gamle Instagram-eventyreren Gabby Petito. Nå er hun trolig Funnet død..

VG - Igår: 23:51

Død person Funnet i området hvor Instagram-eventyrer er savnet

Flere enn 50 personer har de siste dagene deltatt i en leteaksjon etter den savnede Instagram-eventyreren Gabby Petito. Søndag er det gjort et funn av en død person i søksområdet..

NRK - Igår: 23:06

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt Funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - Igår: 18:16

Mann løp etter person med øks

En person skal ha løpt etter en annen person med øks på Makrellbekken T-banestasjon. Politiet har kontroll på fem personer på stedet. Ingen er fysisk skadet og det er Funnet en øks.

NRK - 07 sep 21 kl. 22:25

Gutt Funnet i god behold

Gutten som ble meldt savnet i Nordstrand-området i Oslo tirsdag kveld er Funnet i god behold. Det bekrefter politiet overfor NRK..

Dagbladet - 07 sep 21 kl. 13:03

Funnet som snudde drapssaken på hodet

Den 76 år gamle kvinnen ble Funnet død i sitt hjem. Nå er ei kvinne i 30-åra tiltalt for drap, men nekter for å ha vært i leiligheten..

NRK - I førrgår: 21:08

Røde Kors fant turgåerne

Røde Kors har Funnet de to savnede mennene i 20- og 30- årene, som hadde gått seg vill på vei ned fra Bitihorn i Valdres. – De er i god form, og følges nå ned. Det er noe ulendt terreng, bløtt og glatt underlag.

Dagbladet - I førrgår: 10:21

Kvinne døde etter voldshendelse

Fredag kveld fikk politiet melding fra Haukeland universitetssjukehus om at kvinnen i 20-åra som ble Funnet hardt skadd i Bergen natt til søndag 12. september, døde av skadene..

Dagbladet - I førrgår: 10:21

- En bunnløs sorg

Kvinnen i 20-åra, som forrige søndag ble Funnet med alvorlige skader i en leilighet i Bergen, døde fredag av skadene..

NRK - 18 sep 21 kl. 02:31

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

Dagbladet - 06 sep 21 kl. 16:02

Treåring Funnet etter tre døgn

Funnet etter tre dager i skogen i Australia..

VG - 18 sep 21 kl. 01:45

Mangemillionær Funnet skyldig i drap

Mangemillionæren Robert Durst (78) er kjent skyldig i drapet på sin beste venninne Susan Berman i 2000..

Dagbladet - 17 sep 21 kl. 20:23

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble Funnet døde i et hus på New Zealand..

NRK - 06 sep 21 kl. 09:52

Brattholmen-drap opp for retten

En mann i 20-årene møter i dag i Hordaland tingrett tiltalt for drap på sin 55 år gamle mor. Hun ble Funnet død i deres felles bolig på Brattholmen på Litle Sotra 31. mai i fjor.

NRK - 25 aug 21 kl. 20:17

Massegraver Funnet i Ukraina

To massegraver med levninger av flere tusen mennesker som antas å være ofre for Stalins regime i det daværende Sovjetunionen, er Funnet i Odessa i Ukraina. Levninger av mellom 5.000 og 8.

Dagbladet - 17 sep 21 kl. 14:56

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig Funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 14:38

Konfliktrådet hevder kunstner Tormod Carlsen forfalsket dokument

Mekling om hets mot kunstneren har aldri Funnet sted, skriver Konfliktrådet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt