Funnet

Onsdag, 23 Juni, 10:29

Nyheter om Funnet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 15:36

Død person Funnet i Lyngen

En død person ble natt til mandag Funnet i Lyngen kommune i Troms. Det er ikke kjent om det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet. Avisen skriver at Troms politidistrikt mandag har jobbet med undersøkelser på stedet personen ble Funnet..

NRK - I førrgår: 13:42

Turgåere i Sirdal Funnet

De to damene i 60-årene som meldte ifra om at de trengte hjelp til berging i Sirdal er Funnet. Det skriver politiet i Agder på Twitter. Kvinnene ble Funnet av redningshelikopteret..

NRK - 18 juni 21 kl. 05:47

Savnet svømmer Funnet død

Mannen som var savnet etter en svømmetur ved Hyggenvika i Røyken er fredag morgen Funnet død. Det melder politiet på Twitter. Han ble meldt savnet i 23.

Aftenposten - Igår: 20:37

Ettersøkt høyreekstrem belgisk soldat Funnet død etter ukelang jakt.

Belgiske myndigheter har Funnet liket av en høyreekstrem soldat som belgisk politi og forsvar har jaktet på i ukevis..

Aftenposten - Igår: 20:37

Ettersøkt belgisk soldat Funnet død etter ukelang jakt.

Belgiske myndigheter har Funnet liket av en høyreekstrem soldat som belgisk politi og forsvar har jaktet på i ukevis..

VG - Igår: 19:08

«Belgisk Rambo» Funnet død

Etter fem uker med politijakt, ble den 46-årige soldaten Jürgen Conings Funnet død. Han har vært på rømmen etter å ha fremsatt drapstrusler mot en kjent belgisk virolog..

VG - Igår: 19:08

Belgisk høyreekstrem soldat Funnet død

Etter fem uker med politijakt, ble den 46-årige soldaten Jürgen Conings Funnet død. Han har vært på rømmen etter å ha fremsatt drapstrusler mot en kjent belgisk virolog..

Dagbladet - I førrgår: 09:38

«Corona-Rambo» trolig Funnet død

Belgiske myndigheter tror at de har Funnet liket etter en tidligere spesialsoldat som truet smitteverneksperter på livet..

VG - I førrgår: 13:06

Malerier fra 1600-tallet Funnet i søppelbøtte

To originale malerier fra 1600-tallet er blitt Funnet i en søppelbøtte langs veien sørøst i Tyskland..

NRK - 07 juni 21 kl. 07:19

Kroppsdeler Funnet i valglokaler

To hoder og andre menneskelevninger er Funnet i valglokaler i den mexicanske byen Tijuana under søndagens valg. En time etter at valget var kommet i gang, kastet en mann et hode mot et valglokale. Stemmegivningen ble avbrutt og politiet tilkalt.

NRK - 18 juni 21 kl. 05:31

33 migranter innelåst i bil

I Texas i USA er 33 migranter Funnet innelåst i en lastebil der de var nær ved å omkomme da grensepolitiet oppdaget dem. Lastebilen ble Funnet for en uke siden sørøst for El Paso, meldr KVIA..

Dagbladet - 17 juni 21 kl. 22:43

Funnet i live etter vill bjørneflukt

En savnet turgåer i Alaska ble Funnet i livet etter at hun angivelig måtte flykte fra flere bjørner..

NRK - 06 juni 21 kl. 09:28

Person ble Funnet død i sjøen

En eldre person ble Funnet død i sjøen i Auklandshamn i Sveio i Rogaland. Personen ble Funnet av pårørende som var ute å lette etter vedkommende. Hovedhypotesen per nå, er at avdøde har falt i sjøen, trolig i løpet av natten, og druknet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 17 juni 21 kl. 07:24

Fant enorm diamant i Botswana

Det botswanske diamantselskapet Debswana sier de har gravd frem en diamant på 1098 karat. Selskapet sier det er verdens tredje største diamant. Presidenten i Botswana, Mokgweetsi Masisi, fikk selv se på diamanten i hovedstaden Gaborone på onsdag.

NRK - 15 juni 21 kl. 13:43

Gutt Funnet død i Sverige

En fem år gammel gutt som tirsdag forsvant fra en bolig i Hagfors i Sverige, er Funnet død. Dødsfallet etterforskes som forvoldelse av en annens død. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

NRK - 14 juni 21 kl. 11:05

Verdal: Har ikke Funnet våpenet

Politiet har ennå ikke Funnet skytevåpenet som ble tatt frem på en restaurant i Verdal den 6. juni. Den berusa mannen som holdt i og sikta med våpenet er avhørt flere ganger.

VG - 14 juni 21 kl. 08:17

Oter Funnet død: – Har en følelse av at det er samme oter

Lørdag vekket en oter oppsikt da han besøkte et bibliotek i Måløy sentrum. Søndag ble det Funnet en død oter i området..

NRK - 13 juni 21 kl. 21:00

USA trolig ikke spionert på Norge

Regjeringen har ikke Funnet noen indikasjon på at USA har spionert på norske politikere, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Anonyme kilder har fortalt Danmarks Radio at USA har overvåket allierte, deriblant norske borgere, med hjelp fra dansk etterretning. Bakke-Jensen sier at regjeringen har tatt påstandene veldig alvorlig.

Dagbladet - 13 juni 21 kl. 13:49

Olivia (6) Funnet på 1000 meters dyp

Søstrene har vært savnet siden 27. april. Nå er en av dem Funnet på havbunnen utenfor Tenerife..

NRK - 13 juni 21 kl. 08:06

Savnet fisker Funnet omkommet

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i Gednje i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er Funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 13 juni 21 kl. 08:06

Fisker Funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er Funnet omkommet. De pårørende er varslet..

Dagbladet - 2 timer siden

46 grader: Turgåer Funnet død

Michelle Meder skal mest sannsynlig ha dødd som følge av den høye varmen.

NRK - 11 juni 21 kl. 09:41

Dømt for drap

En 46 år gammel mann er i Vestfold tingrett Funnet skyldig i å ha drept Thea Halvorsen Braavold fra Sandefjord. Kvinnen ble Funnet drept i leiligheten sin i februar i fjor. 46-åringen som var kjæreste med kvinnen, men har hele tiden nektet straffskyld..

NRK - 16 timer siden

Mann pågrepet i Lyngen

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 50-åra for å ha hensatt en annen i hjelpeløs tilstand i Lyngen. Det opplyser politiadvokat Ronny Jørgensen i Troms politidistrikt. Det skjer i forbindelse med at en mann i 20-åra mandag ble Funnet død på Lyngseidet i Nord-Troms..

NRK - Igår: 10:18

Sterk kritikk av journalarbeid

Riksrevisjonen kritiserer Direktoratet for e-helse og Helse- og omsorgsdepartementet for arbeidet med IT-satsingen Én innbygger – én journal. Journalløsningen skal sørge for at pasientinformasjon er tilgjengelig for pasienter og helsepersonell. Riksrevisjonen har Funnet svakheter ved helsemyndighetenes styring av prosjektet og har avdekket at reglene for anskaffelser er brutt.

NRK - 30 mai 21 kl. 09:12

Ambassadør Funnet død på hotell

Ukrainas ambassadør i Thailand, Andrii Beshta, er Funnet død på et hotell, melder den thailandske kringkasteren PBS. Beshta ble Funnet død på et hotellrom på øya Koh Lipe søndag morgen, melder PBS på Twitter. Politiet har innledet etterforskning..

Dagbladet - Igår: 08:47

Varsler UFO-rapport: - Det er noe der ute

Innen kort tid er det ventet at det amerikanske forsvarsdepartementet skal offentliggjøre en rapport som oppsummerer hva de har Funnet ut om UFO-er..

Klartale - 10 juni 21 kl. 11:05

Kvinne Funnet hardt skadd – mann pågrepet

En kvinne i 50-årene ble Funnet alvorlig skadd i Arendal onsdag. Politiet har pågrepet en mann i 30-årene..

NRK - Igår: 22:54

Bjørn skutt i Bardu

Etter ti dager med jakt er en av bjørnene som drepte sau i Bardu skutt. Det opplyser skadefellingsleder Kristian Hanstad til NRK. Bjørnen ble Funnet ved hjelp av et sauekadaver og et viltkamera..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:47

Har Funnet død person i Vadsø

Kl. 08:45 fikk nødetatene melding om at en mann var Funnet i havnebassenget i Vadsø. Nødetatene er på stedet.

NRK - Igår: 15:29

Anke av drapsdom på Sotra trukket

42-åringen som ble dømt til tvunget psykisk helsevern for å ha drept foreldrene sine på Sotra i 2019, har trukket anken sin. Ekteparet Siri Helen Johannessen (66) og Per Arne Ormehaug (67) ble Funnet drept på Kolltveit på Sotra 27. juni 2019.

Dagbladet - Igår: 15:06

Moren dømt til åtte års fengsel

Esmeralda (3) ble Funnet død med en hodeskade og ulike narkotiske stoffer i kroppen. Nå er moren dømt for å ha forårsaket dødsfallet..

NRK - 29 mai 21 kl. 13:00

Massegrav Funnet på skole

En massegrav som inneholder restene av 215 barn har blitt Funnet på en tidligere kostskole der urbefolkningsbarn fikk undervisning for å bli mer «kanadiske». Barna var elever på Kamloops Indian Residential School i provinsen British Columbia, som stengte sine dører i 1978. Skolen hadde opptil 500 elever på 1950-tallet.

NRK - Igår: 10:42

FriFunnet for likskjending

Mannen som var tiltalt for likskjending i Maridalen er frikjent i Oslo tingrett. Han bodde på en av teltplassene i nærheten av der liket ble Funnet i 2018. Han ble først siktet for drap.

VG - Igår: 10:29

Ekskona til Harvey Weinstein sammen med Adrien Brody

Tre år etter at hun tok ut skilsmissen til skandaleombruste Harvey Weinstein har Georgina Chapman (43) Funnet kjærligheten med skuespillerstjernen Adrien Brody (46)..

NRK - 28 mai 21 kl. 17:42

Dømt for drap - Funnet død

En svensk mann ble fredag dømt for drapet på en kvinne i 2018. Svenske Lena Wesström ble i mai 2018 savnet og fire dager senere Funnet drept. Det skriver Aftonbladet.

NRK - I førrgår: 15:59

Væpnet politiaksjon i Lillesand

Politiet leter etter en mann i Lillesand som har gitt uttrykk for å ville skade seg selv eller andre. Det skal ikke være fare for 3. person.

VG - 20 juni 21 kl. 08:59

Flaskepost Funnet etter å ha reist over 3200 kilometer

Beskjeden ble sjøsatt fra Rhode Island på Thanksgiving i 2018. Nå har den krysset Atlanteren og dukket opp på Azorene..

NRK - 20 juni 21 kl. 07:42

Fant ruiner fra Ming-dynastiet

Nordvest i Kinas Shaanxi-provins er det Funnet byggrester av et enormt fort tilhørende Den kinesiske mur. Det skriver CNN. Ming-dynastiet varte fra 1368 til 1644.

NRK - 19 juni 21 kl. 10:50

To omkom i ulykke

To mennesker er Funnet døde etter at en skole som var under bygging i Antwerpen, raste sammen. I tillegg er fire personer savnet, ifølge nyhetsbyrået Belga. Ulykken skjedde fredag.

NRK - 19 juni 21 kl. 04:44

Mann alvorlig skadet ved Kubaparken

Mannen som ble Funnet skadd på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 19 juni 21 kl. 04:44

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble Funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 19 juni 21 kl. 03:56

Person skutt ved Uppsala

I Sverige ble et menneske Funnet skutt i et hus i et villaområde sentralt i Bålsta i Uppsala, ved 23-tiden i går kveld. En person er pågrepet, melder SVT..

Dagbladet - 07 juni 21 kl. 13:14

Artin (1) Funnet død i sjøen

Etter en fem måneder lang etterforskning kan politiet bekrefte at levningene som ble Funnet på Karmøy var 15 måneder gamle Artin..

Aftenposten - 07 juni 21 kl. 13:15

15 måneder gamle Artin forsvant på vei fra Iran til England. To måneder senere ble han Funnet død på Karmøy

Levningene som ble Funnet i sjøen ved Karmøy i Rogaland første nyttårsdag i år, var 15 måneder gamle Artin Irannezhad..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt