Funne

Wednesday, 06 December, 09:56

Nyheter om Funne

NRK - 29 nov 23 kl. 09:22

Fleire om bord på styrta militærfly Funne

Fiskebåtar har Funne tre av dei åtte som var på det amerikanske militærflyet som styrta tidlegare i dag. Tilstanden til dei tre er førebels ukjent, melder Reuters. Tidlegare i dag meldte fleire nyheitsbyrå om eit amerikansk Osprey-fly som styrta i stillehavet utanfor den japanske øya Yakushima.

NRK - 25 aug 23 kl. 18:43

Russland seier dei har Funne alle dei ti omkomne etter flystyrt

Russland opplyser at dei har Funne ti lik etter Wagner-flystyrten. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Det var onsdag kveld at eit privatfly styrta mellom Moskva og St.

NRK - 10 nov 23 kl. 09:39

Har Funne omkomen i brannruinane

Politiet har Funne ein død person i ruinane etter husbrannen i Høyanger natt til i går. – Den avdøde vert no sendt til obduksjon for å få sikker identifikasjon, seier Kristoffer Jorddal Lønning, som er tenestestadsleiar for politiet i Høyanger. Ein mann i 40-åra som budde i huset er sakna etter brannen.

NRK - 03 nov 23 kl. 14:35

Blinken: – Har Funne ein måte å levera bensin til sjukehusa i Gaza

Det seier USAs utanriksministar under ein pressekonferanse i Tel Aviv. Anthony Blinken seier også at han i samtale med israelske leiarar har Funne ein måte å auka leveransen av mat, vatn og medisin, og at dei i tillegg har diskutert moglegheita til ein humanitær pause. Han legg til at USA har og kjem til å svara på åttak frå militsar knytt til Hamas, men at konflikten ikkje bør eskalera til andre område.

NRK - 01 dec 23 kl. 11:46

Fem unge personar sikta etter kidnapping i Trondheim

Ein mann i 20-åra skal framstillast for varetektsfengsling fredag ettermiddag. – Han er siktet for ran, fridomsfråtaking, grov kroppskrenking og motarbeiding av rettsvesenet. Det seier politiadvokat Sigrid Mediås Rygvold ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

NRK - 30 nov 23 kl. 14:03

Funn av død person i Kristiansund

Ein person er Funne død i Kristiansund, melder Politiet MøreRomsdal på X. Politiet og ambulansen er på staden..

NRK - 16 nov 23 kl. 19:35

Tre foreldrepar saksøker Helse Bergen etter at barn døydde

Det melder VG. Haralds Zviedris døydde i mors liv 12. juli 2020, Ella Vange døydde tre dagar etter fødselen 5.

NRK - 07 nov 23 kl. 10:49

IDF hevdar dei har kontroll på Hamas' festning i nord

Det skriv det israleske forsvaret (IDF) på Telegram. I meldinga hevdar dei å ha Funne panservernmissil, våpen og etteretningsmateriell..

NRK - 07 nov 23 kl. 10:49

IDF hevdar dei har kontroll på «Hamas' festning» i nord

Det skriv det israleske forsvaret (IDF) på Telegram. 10 Hamas-soldatar skal ha vore inne i den såkalla festninga nord i Gaza, då eit IDF-fly gjekk til åtak, ifølgje IDF sjølv. I meldinga hevdar dei å ha Funne panservernmissil, våpen og etteretningsmateriell inne i festninga.

NRK - 07 nov 23 kl. 09:48

Norske forskarar oppdaga nytt organ i fiskar

Det skriv Universitetet i Oslo i ei pressemelding. Forskarar ved Universitetet i Oslo har Funne eit organ som er viktig for immunforsvaret til fisken. Det kan få mykje å seia for helsa til oppdrettslaksen og anna fisk: – Denne oppdaginga gjer at me kanskje kan få nye fiskevaksinar, behandlingsmetodar og diagnostisering av sjukdom, og ei betre forståing av enkelte fiskesjukdommar.

NRK - 07 nov 23 kl. 09:33

Tysk kvinne døydde av nedkjøling

Det skriv Åndalsnes avis. Amélie Michal Schenavsky (26) vart Funne død ved Romsdalseggen i slutten av oktober. Nå viser den førebelse obduksjonsrapporten at ho mest sannsynleg døydde av nedkjøling.

NRK - 06 nov 23 kl. 09:15

Barth Eide: Opp mot 250 nordmenn i Gaza

Espen Barth Eide seier at det er fleire nordmenn i Gaza enn først antatt. – Det er faktisk nærare 250 nordmenn eller mennesker med tilknyting til Noreg, for det er fleire me har Funne i løpet av dei siste dagane, seier han. Sikkert halvparten av dei nordmennene det er snakk om er barn, utdjupar utanriksministeren.

NRK - 06 nov 23 kl. 09:15

Barth Eide: – Opp mot 250 nordmenn i Gaza

Espen Barth Eide seier at det er kring 50 fleire nordmenn i Gaza enn det ein fyrst har trudd. – Det er faktisk nærare 250 nordmenn eller mennesker med tilknyting til Noreg, for det er fleire me har Funne i løpet av dei siste dagane, seier han. Sikkert halvparten av dei nordmennene det er snakk om er barn, utdjupar utanriksministeren.

NRK - 03 nov 23 kl. 20:16

To personar bekrefta omkomne etter redningsaksjon

Politiet meiner det er stor sannsyn for at dei to hummarfiskarane som vart melde sakna i Søgne tidlegare i kveld, er dei to livlause som nå er Funne etter redningsaksjonen i søksområdet..

NRK - 03 nov 23 kl. 20:04

To livlause personar Funne i vatnet under redningsaksjon

Endå éin livlaus person er Funnen i vatnet i søksområdet i Søgne. Tidlegare vart det meldt at to hummerfiskarar var sakna i Søgne i Kristiansand. Politiet har så langt meldt om funn av to livlause personar i søksområdet..

NRK - 03 nov 23 kl. 15:31

Vil levera drivstoff inn til Gaza

Sjefen for FNs naudhjelpskontor, Martin Griffiths, seier at det har vore noko framgang for å få drivstoff inn på Gazastripa. Forhandlingane pågår mellom FN, Israel, Egypt og USA. USAs utanriksminister Anthony Blinken sa i dag under ein pressekonferanse at han i lag med dei andre partane har Funne ut ein måte å få levert drivstoff til sjukehusa i Gaza..

NRK - 03 nov 23 kl. 14:35

Blinken i samtale med Israel om humanitær pause

Det seier USAs utanriksministar under ein pressekonferanse i Tel Aviv. Anthony Blinken seier han i samtale med Israel har Funne ein måte å auka leveransen av mat, vatn og medisin, og mogleggjera leveransen av bensin. Han seier detaljane i ein eventuell humantiær pause framleis må utarbeidast.

NRK - 03 nov 23 kl. 14:35

Blinken i samtale med Israel om humanitær pause og drivstoff-levering

Det seier USAs utanriksministar under ein pressekonferanse i Tel Aviv. Anthony Blinken seier han i samtale med Israel har Funne ein måte å auka leveransen av mat, vatn og medisin, og mogleggjera leveransen av bensin. Det bekreftar også Sjefen for FNs naudhjelpskontor, Martin Griffiths.

NRK - 20 sep 23 kl. 10:23

Dømt til fengsel etter kokainfunn ved NTNU

Ein tidlegare student ved NTNU er dømt til fengsel i eitt år og fire månader for 600 gram kokain. Mesteparten vart Funne i skapet hans på NTNU i Trondheim i 2021. På hybelen hadde han nesten 200 tusen kroner i kontantar.

NRK - 31 okt 23 kl. 16:25

Mattilsynet drog på uventa besøk til grisebonden i Trøndelag – sjekka aldri fjøset

I dag var dag to i retten om den tragiske dyretragedien i Trøndelag, der 1500 grisar vart Funne døde. Nå viser det seg at Mattilsynet møtte opp på garden til mannen like etter første varsel. Men ettersom mannen ikkje var heime, sjekka dei ikkje fjøset..

NRK - 18 sep 23 kl. 10:15

To Funne døde – har lagt vekk saka

Statsadvokaten har no lagt vekk etterforskinga av dødsfalla i Molde i januar i år. 12. januar blei eit eldre ektepar Funne døde i bustaden sin i Molde.

NRK - 17 sep 23 kl. 21:47

Mann Funne av redningshelikopter

Mannen som har vore sakna etter ein fottur ved Åstøylen i Gloppen kommune er Funne av redningshelikopter, melder politiet i Vestland. Mannen er vaken og er frakta til Førde sjukehus av redningshelikopteret..

NRK - 23 okt 23 kl. 14:24

Øvingsgranat utløyste alarm

Trafikken på Ålesund luftham Vigra, blei i formiddag stoppa ein kort periode då det blei Funne ein øvingsgranat i bagasjen til ein tilsett i forsvaret. – Juristane ved politidistriktet må vurdere om det er gjort noko ulovleg her. Men uansett ønskjer vi ikkje at nokon skal transportere med seg øvingsgranatar i bagasjen på fly.

NRK - 20 okt 23 kl. 10:02

Metonitazen påvist etter overdosedødsfall i Halden

Blodprøven tatt av avdøde etter overdosedødsfallet i Halden den 23. september viser innhald av metonitazen, skriv Øst politidistrikt i ei pressemelding. – Det er urovekkande at metonitazen er i omløp i Noreg.

NRK - 17 okt 23 kl. 14:07

Funnen i live etter brann

Personen som ikkje var gjort greie for etter ein brann på Vingrom ved Lillehammer tidleg i dag er Funne. Han vart Funnen i nærområdet etter søk med politihund. Han er henta av ambulanse og blir teke vare på av helsevesenet, melder politiet..

NRK - 12 okt 23 kl. 07:03

Medvitslaus mann Funnen i heissjakt

Ein medvitslaus mann er Funnen i ei heissjakt i eit parkeringshus i Markeveien i Bergen. Naudetatene er no på staden. – Det er Funne eit pulverapparat som var brukt, men me har ikkje fått melding om at det har vore brann der, seier operasjonsleiar Steinar Hausvik i Vest politiditrikt til NRK.

NRK - 22 aug 23 kl. 14:02

18 døde Funne etter skogbrannar i Hellas

Brannmannskap har Funne 18 døde menneske i eit skogbrannområde nord i Hellas, melder Reuters. Ifølge AFP trur greske styresmakter at det kan vere snakk om flyktningar som har omkomme i brannane..

NRK - 03 okt 23 kl. 10:32

Funn av død person i Kristiansand

Det er Funne ein død person i vatnet i Kristiansand. Personen er Funnen i sjøen mellom Dybingen og Svensholmen. Den avdøde er ikkje identifisert.

NRK - 30 sep 23 kl. 19:25

Fleire omkom etter at gruve kollapsa

Minst fire gruvearbeidarar er Funne omkomme og fem andre er innesperra etter at ei gullgruve i Zimbabwe kollapsa. Statleg TV i landet rapporterte laurdag at fire døde er henta ut av gruva. Fem andre gruvearbeidarar er innesperra og blir frykta omkomme i ein gruvegang i Chegutu, rundt 12 mil vest for hovudstaden Harare.

NRK - 27 sep 23 kl. 22:34

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart Funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 22 sep 23 kl. 12:56

Finnes' arbeidsgiver: – Ikke Funnet spor av innsidehandel

Sindre Finnes sin arbeidsgivar har ikkje Funne spor av innsidehandel. Det opplyser Norsk Industri-direktør Stein Lier-Hansen til Dagbladet, etter at dei har hatt ein gjennomgang av Finnes sine aksjehandlar. Ifølge Lier-Hansen er hovudregelen for selskapet at tilsette må følge norsk lov og ikkje kome i konflikt med.

NRK - 21 sep 23 kl. 16:34

«Den kurdiske reven» kan miste sitt tyrkiske statsborgarskap

Rawa Majid, også kjent som «Den kurdiske reven», risikerer å miste det tyrkiske statsborgarskapet sin, melder SVT. Det kan opne døra for ei utlevering til Sverige. Den 37 år gamle gjengleiaren har i årevis vore ein velkjend skikkelse i kriminelle miljø i Sverige.

NRK - 21 sep 23 kl. 16:09

Fem bulgararar tiltalte for russisk spionasje i Storbritannia

Britiske styresmakter tiltalte torsdag fem bulgararar som er busette i landet for å ha spionert for Russland. Tre menn og to kvinner mellom 29 og 45 år er sikta i saka. Dei tiltalte er skulda for å ha samla inn informasjon meint å vere «direkte eller indirekte nyttig» for Russland i perioden mellom august 2020 og februar i år, ifølgje påtalemakta.

NRK - 12 sep 23 kl. 10:21

Libya: Over 1000 døde etter flaum

Det er Funne over 1000 døde menneske etter ein flaum i byen Derna i Libya. Det seier ministeren for sivil luftfart og medlem av landets krisestab, Hichem Chkiouat til Reuters. Han seier at han fryktar dødstala vil stige kraftig.

NRK - 11 sep 23 kl. 15:50

Sverige avlivar alle tamgrisar i området der det er Funne svinepest

Den svenske landbruksministeren Peter Kullgren (KD) var i dag på besøk i området rundt Fagersta i Sverige, som er råka av eit svinepestutbrot. Etter at fleire land har stoppa importen av svensk svinekjøt, avlivar dei no alle svin som oppheld seg i smittesona. Det gjeld i alt 120 grisar, skriv SVT..

NRK - 10 sep 23 kl. 12:37

Funn av medvitslaus person på Nesodden

Det er Funne ein medvitslaus person på Nesodden, opplyser politiet. Vedkomande har truleg falle frå ei brygge. Naudetatane er på staden og utfører livreddande førstehjelp..

NRK - 09 sep 23 kl. 14:03

Nye funn av døde villsvin i Sverige

Jegerar har Funne fleire sjuke og døde villsvin i Västmanland i Sverige, melder SVT. Onsdag blei eit område på 800 kvadratkilometer stengd av etter at det blei påvist afrikansk svinepest. Sjukdommen er dødeleg og svært smittsam.

NRK - 08 sep 23 kl. 12:20

Grekarar framleis isolerte etter flaum

Sjølv om det regnar mindre, står framleis store område under vatn i Hellas. Hundrevis av grekarar er isolerte for tredje dag på rad, utan tilgang til mat og drikkevatn. Seks personar er Funne omkomne etter flaumen, medan talet på skadde ikkje er kjent.

NRK - 07 sep 23 kl. 15:02

Aftonbladet: Sperrer av område i Sverige på grunn av svinepest

Statens veterinärmedicinska anstalt, SVA, har stengt av eit 800 kvadratkilometer stort område etter at det er oppdaga afrikanske svinepest, melder Aftonbladet. Avisa skriv at sjukdommen blei oppdaga etter at det blei Funne sju døde villsvin i området..

NRK - 07 sep 23 kl. 15:02

Aftonbladet: Stenger av 800 kvadratkilometer i Sverige på grunn av svinepest

Statens veterinärmedicinska anstalt, SVA, har stengt av eit 800 kvadratkilometer stort område etter at det er oppdaga afrikanske svinepest, melder Aftonbladet. Den dødelege sjukdommen, som rammar svin, men ikkje menneske, blei oppdaga etter at det blei Funne sju døde villsvin i området. Restriksjonane får konsekvensar for elgjakt, soppsanking og andre aktivitetar i området, skriv avisa..

NRK - 25 jul 23 kl. 21:31

Redningsaksjon etter funn av eigedelar ved elv i Bergen

Politiet og Hovedredningssentralen har sett i verk ein redningsaksjon etter at det er Funne ei rekke eigedelar langs elevbreidda ved Langerekkja i Arna i Bergen. Politiet melder at det som er Funne kan knytast til fisking. – Omstenda gir bekymring for at nokon kan ha hamna i elva, skriv Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - 25 aug 23 kl. 21:59

Sakna kvinne Funnen etter leiteaksjon i Årdal

Redningshelikopter har Funne den sakna kvinna i 60-åra. Politiet tok høgde for at ho kunne ha lagt ut på turen så tidleg som måndag denne veka. Mellom 20 og 30 personar var med i søket..

NRK - 24 aug 23 kl. 14:46

Vanskeleg å få kontroll på skogbrannar i Hellas

Kraftig vind gjer det vanskeleg å få kontroll på skogbrannane i Hellas. Det brenn fleire stader i landet, og enkelte stader er folk sinte fordi styresmaktene ikkje klarer å stanse brannane, som dei meiner er påsette. Laurdag blei det Funne 18 omkomne i eitt av brannområda.

NRK - 23 aug 23 kl. 20:13

Åtte døde etter flystyrt i Russland

Det skal ha blitt Funne åtte døde etter at eit privatfly styrta på veg frå Moskva til St. Petersburg onsdag kveld, melder det russiske nyheitsbyrået Ria. Det er ikkje offentleggjort namn på dei døde, men Wagner-grunnleggar Jevgenij Prigozjin skal ha stått på passasjerlista, ifølge russiske luftfartsstyresmakter..

NRK - 23 aug 23 kl. 18:22

Dømd for hacking av spelutviklar

Ein britisk domstol har Funne ein 18-åring skuldig i å vere leiaren for ei hackar-gruppe som blant anna hacka Rockstar Games og publisert bilete frå det upubliserte spelet «Grand Theft Auto 6». Juryen fann mannen skuldig i til saman 12 lovbrot, melder AFP. Også ein 17-åring som deltok i datainnbrotet blei Funnen skuldig i svindel og utpressing..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com