Funn

Monday, 15 July, 17:57

Nyheter om Funn

NRK - I førrgår: 11:29

Sperret av område etter Funn av gjenstand i Hamar

Politiet har sperret av et område i Hamar sentrum etter Funn av en gjenstand som mulig kan inneholde eksplosiver. Politiets bombegruppe er på veg for å sikre gjenstanden og det er ingen fare for publikum så lenge sperringene overholdes, melder politiet..

VG - 11 jul 24 kl. 12:58

Trekker tilbake tahini etter Funn av Salmonella

Tahini trekkes tilbake fra markedet. Årsaken er Funn av salmonella som er solgt til flere dagligvarebutikker i Norge..

NRK - 11 jul 24 kl. 13:02

Trekker tilbake tahini etter Funn av Salmonella

Haugen-grunnen skriv i ei pressemelding at dei trekker tilbake produktet «Al'Fez Natural Tahini 160 g» fra marknaden etter Funn av salmonella. Sesampastaen er selt i ei rekke butikkar..

NRK - 10 jul 24 kl. 11:10

Nytt olje- og gassFunn i Nordsjøen

Wellesley Petroleum har gjort et nytt Funn av olje og gass i Nordsjøen. Funnet beregnes til mellom 5 og 25 millioner fat oljeekvivalenter. Det dreier seg om avgrensningsbrønnen Gnomoria Appraisal, som ligger rundt 100 kilometer sørvest for Florø, skriver Sokkeldirektoratet i en pressemelding.

VG - 09 jul 24 kl. 13:33

Ost tilbakekalles etter Funn av bakterier

Oluf Lorentzen trekker tilbake produktet «Banon» fra Frankrike. Årsaken er Funn av bakterien Yersinia enterocolitica i geitost distribuert til flere land, blant annet Norge..

NRK - 08 jul 24 kl. 04:36

Tre pågrepet for tyveri av kobber

Natt til mandag fikk politiet melding om et pågående innbrudd i en bedrift ved Øvre Eiker i Buskerud. Innbruddet ble avbrutt da en beboer i området oppdaget ugjerningen. En bil kjørte fra stedet, men ble stanset av politiet.

VG - 03 jul 24 kl. 14:38

Politiet undersøker Funn av død mann i Vesterålen

Politiet i Nordland fikk mandag melding om Funn av en død person i Vesterålen. Nå har de besluttet å undersøke dødsfallet..

NRK - 03 jul 24 kl. 14:38

Politiet undersøker Funn av død mann i Vesterålen

Politiet i Nordland fikk mandag melding om Funn av en død person i Vesterålen. Nå har de besluttet å undersøke dødsfallet. Politiadvokat Kay Rønning-Nyvold i Nordland politidistrikt forteller til Bladet Vesterålen at de har opprettet en undersøkelsessak.

NRK - 03 jul 24 kl. 10:31

Innlandet: Funn av levninger i innsjø

Det er gjort Funn av det som fremstår som menneskelevninger i en innsjø i Østerdalen, melder politiet i Innlandet i en pressemelding. De ble varslet om Funnet tirsdag kveld. – Funnet ble gjort av forskere som brukte undervannsdrone, og de varslet politiet om at de trodde de hadde Funnet levninger av et menneske.

NRK - 29 jun 24 kl. 20:25

Fant tom båt i Larvik – har gjort Funn

To redningsskøyter og et redningshelikopter søker nå i området rundt Hoppøya i Larvik. – Vi har Funnet en tom båt i fjæresteinene rundt øya. Vi leter etter mannen som eier båten, sier vakthavende redningsleder i Hovedredningssentralen i Sør-Norge, Asbjørn Viste.

Dagbladet - 27 jun 24 kl. 14:10

Funn av død person

Politiet er på en adresse i Sigdal etter at det er gjort Funn av en død person..

VG - 8 timer siden

Mann siktet for parteringsdrap i Storbritannia

Britisk politi har siktet en 34 år gammel mann for to drap etter å ha gjort Funn av menneskelevninger i en koffert på en bro i Bristol..

NRK - 8 timer siden

Mann siktet for parteringsdrap i Storbritannia

Britisk politi har siktet en 34 år gammel mann for to drap etter å ha gjort Funn av menneskelevninger i en koffert på en bro i Bristol. Menneskelevningene stammer fra en 62 år gammel mann og en 70 år gammel mann. De avdøde var i et forhold og bodde ikke langt fra den mistenkte mannen i London.

NRK - Igår: 09:23

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt Funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei Funnen like før midnatt blei personen Funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - I førrgår: 13:29

Funnet skadd i båt - søker med luftambulanse

To personer er Funnet skadd i en båt i Arendal, skriver politiet. Politiet mottok en automatisk ulykkesalarm fra mobiltelefon med kartposisjon, og rykket ut til stedet hvor de fant båten like ved. De to ivaretas av ambulanse.

NRK - I førrgår: 13:29

Funnet skadd i båt - Søkte etter flere

To personer er Funnet skadd i en båt i Arendal, skriver politiet. Politiet mottok en automatisk ulykkesalarm fra mobiltelefon med kartposisjon, og rykket ut til stedet hvor de fant båten like ved. De to ivaretas av ambulanse.

Dagbladet - I førrgår: 11:34

Bombegruppa på vei

Bombegruppa er på vei og politiet har sperret av et område i Hamar sentrum etter Funn av en gjenstand som kan inneholde eksplosiver..

NRK - I førrgår: 11:29

Sperret av område i Hamar – mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiet sperret lørdag av et område i Hamar sentrum etter Funn av en gjenstand som muligens kunne inneholde eksplosiver. Politiets bombegruppe er på plass for å sikre gjenstanden. De sier til NRK at innholdet i den er ufarlig.

Dagbladet - I førrgår: 11:34

Bombegruppa rykket ut

Bombegruppa rykket og politiet sperret av et område i Hamar sentrum etter Funn av en gjenstand som kan inneholde eksplosiver..

VG - I førrgår: 11:06

Mann pågrepet etter flere Funn av menneskelevninger i England

En mann er pågrepet etter at politiet fant menneskelevninger på en bro i Bristol og en leilighet i London..

Dagbladet - I førrgår: 10:08

Nye Funn i koffert-mysterium

På få døgn er kroppsdeler Funnet ulike steder i England. En mann er arrestert..

NRK - I førrgår: 05:05

Norsk sjøkabel trolig kuttet med vilje

I november 2021 skrev Dagens Næringsliv om en hendelse utenfor kysten av Vesterålen: En 4,3 kilometer lang undervannskabel tilhørende det norske havobservatoriet LoVe (Lofoten-Vesterålen Ocean Observatory) var borte. Nesten tre år senere kaster en omfattende artikkel fra Bloomberg nytt lys over saken. Nye Funn tyder på at den norske undervannskabelen som forsvant i 2021 ble utsatt for sabotasje.

Dagbladet - 12 jul 24 kl. 13:48

Sjeldent Funn: 4000 år gammelt

Kan gi flere nye svar, forteller forskerne..

NRK - 12 jul 24 kl. 12:27

Mann erklært død etter Funn i Jøssingfjorden

I dag klokken 09.40 fikk politiet melding om at en båt gikk i ring på Jøssingfjorden. Politiet rykket ut sammen med øvrige nødetater, og Hovedredningssentralen sendte redningshelikopter til stedet.

Klartale - 11 jul 24 kl. 11:22

Tre menn pågrepet etter Funn av våpen

Politiet har pågrepet tre menn. Alle tre er i slutten av tenårene. Politiet fant et våpen i bilen deres, ifølge NTB.

NRK - 11 jul 24 kl. 05:17

Tre personer pågrepet etter Funn av våpen i Oslo

Tre personer i slutten av tenårene er pågrepet etter at politiet fant et skytevåpen i bilen deres torsdag morgen. – I Parkveien så stanset vi en bil. Under denne kontrollen så ble det Funnet et skytevåpen, på bakgrunn av det så er de tre personene i bilen pågrepet, sier operasjonsleder i politiet, Tor Gulbrandsen.

VG - 10 jul 24 kl. 18:37

Stor politiaksjon på sentralstasjonen i Stockholms - Funn av mistenkelig gjenstand

Det svenske politiets bombegruppe er på stedet, skriver svenske medier..

NRK - 08 jul 24 kl. 23:39

Kvinne observert med våpen på Karmøy

Politiet har kontroll på en kvinne som ble observert med et våpen på Karmøy sent mandag. Hun skal ikke ha truet noen. Politiet bevæpnet seg og melder noen minutter senere at de har kontroll på kvinnen.

VG - 08 jul 24 kl. 20:14

Kunde leverte merkelig objekt - gjenvinningsstasjon stengt på flekken

Det ble mandag gjort Funn av det som kan være en granat på gjenvinningsstasjonen i Drammen. Stasjonen er blitt evakuert og man venter nå på Forsvaret..

NRK - 08 jul 24 kl. 15:12

Evakuerer gjenvinningsstasjon etter Funn av granat

Mandag ettermiddag ble det Funnet en granat på Lerpeveien gjenvinningsstasjon i Drammen, ifølge Drammens Tidende. – Det som skjer nå rutinemessig er at området evakueres og politiet varsles, sier Johan Rune Remmen i Renovasjonsselskapet for Drammensregionen (RfD), til DT. Kunder må derfor benytte seg av andre gjenvinningsstasjoner..

VG - 07 jul 24 kl. 15:48

Politiet ber om tips etter Funn av drivende, oppblåsbar flamingo i Altafjorden

En oppblåsbar Flamingo er observert i Altafjorden uten folk om bord. Det gjøres nå søk i sjøen i området..

NRK - 06 jul 24 kl. 03:13

Politiet sperrer av gate etter voldshendelse i Trondheim

Politiet har sperret av et område i Midtbyen i Trondheim etter Funn av en skadet person. Én person er pågrepet. – Er utsatt for vold og får behandling av helse.

NRK - 06 jul 24 kl. 03:13

En person alvorlig skadet etter voldshendelse i Trondheim

Politiet har sperret av et område i Midtbyen i Trondheim etter Funn av en alvorlig skadet person. Én person er pågrepet. – Er utsatt for vold og får behandling av helse.

NRK - 06 jul 24 kl. 00:31

Voldshendelse med kniv i Trondheim

Politiet har rykket ut etter voldshendelse i Trondheim. Vi har flere patruljer i området, etter melding om slagsmål med kniv. Vi har kontroll på vedkommende med kniven, melder Trøndelag politidistrikt.

Klartale - 05 jul 24 kl. 12:21

To personer druknet i Engerdal

To menn i 60-årene og 70-årene er Funnet døde. De ble Funnet av brannvesenet i Engerdal kommune torsdag kveld. Det skriver kanalen NRK.

NRK - 04 jul 24 kl. 22:12

Søk i vannet i Engerdal etter melding om veltet båt

Det er satt i gang søk i sjøen Isteren i Engerdal kommune i Østerdalen etter at det ble meldt om en båt som lå opp ned i vannet. Politiet fikk melding om båten, som lå nedenfor Isterfossen, litt før klokka 18.30 torsdag kveld.

Aftenposten - 04 jul 24 kl. 21:07

Den amerikanske forskeren trodde ikke det han så. Nordmannens målinger var grensesprengende.

Jonas Abrahamsens spesielle påFunn ga en smakebit på de elleville prestasjonene i årets Tour de France..

VG - 03 jul 24 kl. 23:01

Funn av tungmetall i hytteparadis

Lindøya er den siste i rekken av Oslo-øyer hvor det er Funnet tungmetall. Det kan være farlig..

NRK - 03 jul 24 kl. 22:34

Funn av tungmetall ved nok en Oslo-øy

Lindøya er den siste i rekken av Oslo-øyer hvor det er Funnet tungmetall. Hva som skjer med øya, hvor det er et hundretalls hytter, er uklart. – Vi har Funnet tungmetall i grunnen ved den gamle skytebanen på Lindøya.

NRK - 03 jul 24 kl. 14:39

Levninger i innsjø i Østerdalen er hentet opp: – Ingen tvil om at dette er levninger fra et menneske

Levningene som ble Funnet i innsjøen Savalen i Østerdalen, stammer fra et menneske, bekrefter politiet i Innlandet. Levningene ble Funnet tirsdag kveld og er nå hentet opp fra sjøen. – Det er ingen tvil om at dette er levninger fra et menneske.

NRK - 03 jul 24 kl. 13:54

Drukningsulykken i Lillomarka – avdøde er identifisert

Det bekrefter leder for etterforskningsseksjonen for drap i Oslo politidistrikt, Anne Solem Alræk, til NRK. Pårørende er varslet og det jobbes nå med rutinemessige undersøkelser rundt drukningsulykken for å få hendelsesforløpet på det rene. Det er ikke mistanke om kriminell handling, opplyser Solem Alræk.

VG - 03 jul 24 kl. 10:31

Forskere fant levninger med undervannsdrone

Det er gjort Funn av det som fremstår som levninger av et menneske i innsjøen Savalen nord i Østerdalen..

NRK - 02 jul 24 kl. 16:01

Livløs person Funnet i et vann øst i Oslo – bekreftet død

Klokken 15.48 rykket nødetatene ut til et vann øst i Oslo etter melding om Funn av en livløs person. Kort tid etter ble personen hentet opp av vannet og det ble utført livreddende førstehjelp på stedet.

Klartale - 02 jul 24 kl. 10:32

Nav har ikke fulgt opp barn godt nok

Helsetilsynet har lagt fram en ny rapport. Statsforvalterne har sett på hvordan Nav følger opp barn. Det gjelder barn i familier som får sosialhjelp av Nav.

NRK - 06 jun 24 kl. 21:47

Mulig Funn av giftstoff under politiaksjon i Oslo

Det pågår en politiaksjon i bydel Grünerløkka i Oslo torsdag kveld. Politiet bekrefter til NRK at det er mistanke om giftstoffet «ricin». Et vitne på stedet forteller overfor Dagbladet at det er væpnede politistyrker i området.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com