Full

Monday, 05 December, 00:09

Nyheter om Full

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 nov 22 kl. 12:32

Frivilligheten: Full momskompensasjon i 2022.

Regjeringen øker potten for momskompensasjon til frivillige organisasjoner med 132 millioner kroner for 2022. Det gir Full momskompensasjon for 2022. – Mange folk sliter nå, og frivilligheten er der for folk.

Klartale - I førrgår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Aftenposten - 01 dec 22 kl. 22:34

Nå blir det Full oppvask i tysk fotball igjen

DOHA (Aftenposten): Tyskland er slått ut i gruppespillet i to VM på rad, og nå blir det garantert Full oppvask i tysk….

NRK - 26 nov 22 kl. 03:37

Full fyr i bolighus i Stokmarknes

Nødetatene rykket ut etter melding om brann i et bolighus ved Stokmarknes natt til lørdag. Brannvesenet, som er fremme på stedet, melder om «Full fyr i bygning» Beboerne i huset har kommet seg ut, ifølge politiet i Nordland..

VG - 24 nov 22 kl. 16:54

Observerte bil i Full fart – hverken sjåfør eller passasjer meldte seg

HAUGESUND TINGHUS (VG) Samme natt som Birgitte Tengs ble drept, kjørte en bil i Full fart i retning åstedet. Hvem som satt i bilen, er fremdeles ukjent..

NRK - 24 nov 22 kl. 07:14

Full koronakompensasjon til Innlandet

Kommunene i Innlandet får Full koronakompensasjon. 435 millioner kroner fordeles til kommunene i forbindelse med håndteringen av koronapandemien. Det foreslår regjeringen I nysaldert budsjett for 2022.

NRK - 22 nov 22 kl. 06:55

Bil kjørte av veien i Sør-Aurdal – bilen i Full fyr

Politiet i Innlandet melder på Twitter klokken 06.49 at en bil har kjørt av Liagrendvegen i Sør-Aurdal. – Det oppstod brann i bilen etter ulykken og brannvesenet er fremme på stedet og starter slukking.

NRK - 19 nov 22 kl. 06:54

Kim viser fram datter og truer med atomvåpen

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier etter den siste rakettesten der han viste fram sin datter at trusler fra USA vil bli møtt med atomvåpen. Kim «erklærer at hvis fiendene fortsetter å utgjøre trusler» mot Nord-Korea, kommer «vårt parti og regjering til å besvare atomvåpen med atomvåpen og Full konfrontasjon med Full konfrontasjon», står det i en melding fra Nord-Koreas statlige nyhetsbyrå KCNA. (NTB).

NRK - 18 nov 22 kl. 15:19

VG: Norge brøt menneskerettighetene - sperret toåring inne på Trandum i 76 dager

Norge brøt menneskerettighetene da en toåring og foreldrene ble låst inne på Trandum utlendingsinternat i 76 dager. Det slår FNs menneskerettskomité fast i en fersk uttalelse, skriver VG. FN-uttalelsen gir gutten rett til Full erstatning, og pålegger regjeringen en frist på 180 dager til å oppfylle pålegget.

NRK - 45 minutter siden

Jernbanestreik fortsetter i Storbritannia

Den viktigste fagforeningen til britiske jernbanearbeidere har avvist det siste tilbudet fra arbeidsgiverne, og dermed fortsetter togstreiken. Rail Delivery Group (RDG) tilbød 8 prosent lønnsøkning og en garanti mot oppsigelse av overtallige ansatte fram til april 2024. Men få timer etter var tilbudet avvist av Rail, Marine and Transport Union (RMT).

Dagbladet - 17 nov 22 kl. 16:39

Full brann i rekkehus

To enheter i et rekkehus er i Full fyr på Bøler i Oslo..

NRK - Igår: 22:32

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - Igår: 19:22

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis Full fyr i fjøset..

Aftenposten - Igår: 18:33

Full jubel etter seieren mot serielederen

Nidaros leverte varene da det gjaldt og spilte Narvik tidvis av isen..

Aftenposten - Igår: 15:46

Et etterlengtet generasjonsskifte er i Full gang på venstresiden. Men hva gjør Biden?

NEW YORK (Aftenposten): Demokratenes nye ledertrio i Representantenes hus er den yngste på mange tiår..

NRK - Igår: 09:59

Ber om fengsling av tre menn

Tre menn blir laurdag føremiddag framstilt for fengsling i Hordaland tingrett. Politiadvokat Øyvind Røyneberg seier til BT at mennene blei arresterte torsdag. Det er snakk om ei stor mengde narkotika.

NRK - Igår: 09:34

Ein person sakna etter bustadbrann

– Vi har ikkje klart å gjere rede for personen. Vi fryktar at vedkomande befann i huset då brannen starta. Det er ein bebuar på adressa og vi har ikkje lukkast i å kome kontakt med vedkomande.

NRK - 16 nov 22 kl. 09:37

Nato og G7 lover Full støtte til etterforskning i Polen

Nato og G7-landene lover Full støtte til Polens etterforskning av eksplosjonen som onsdag rammet en polsk landsby ved den ukrainske grensen. I en felles uttalelse tidlig onsdag morgen unngår lederne å bruke ordene angrep og rakett. – Vi diskuterte eksplosjonen som fant sted i den østlige delen av Polen i nærheten av grensen til Ukraina.

NRK - I førrgår: 15:34

Brann i flermannsbolig i Haugesund

Det er Full overtenning i flere leiligheter i flermannsbolig i området Rektor Steens gate og Bjørgvingata i Haugesund. Nødetatene er på stedet, og brannmannskap fra Haugesund har rykket ut. Totalt skal det være fire boenheter som er berørt av brannen.

VG - I førrgår: 02:36

Full forvirring om student-drapene i Idaho

Var de fire studentene som ble brutalt drept i studentboligen tilfeldige ofre eller ikke? Det hersker det forvirring om i Moscow etter tragedien som rammet studentmiljøet i byen..

Klartale - 01 dec 22 kl. 16:30

Nå kan du straks få influensa

Litt flere får korona-virus. Men influensa-viruset sprer seg fortere. Selv om få har influensa akkurat nå.

NRK - 01 dec 22 kl. 12:39

FHI: Korona og influensa aukar

Forekomsten av covid-19 ersvankt aukande, medan influensaen framleis er låg, men aukar raskt, ifølge FHIs vekerapport for veke 47. FHI skriv at auken i influensa skjer tidlegare enn normalt, og det er venta at sesongens influensaepidemi er i Full gang frå siste halvdel av desember..

NRK - 30 nov 22 kl. 23:17

Uleselige beksjeder i nytt datasystem

Fastleger melder om manglende og uforståelige pasientjournaler fra St. Olavs hospital etter at journalsystemet Helseplattformen ble innført. Det er nå tre uker siden journalsystemet ble innført på St.

NRK - 30 nov 22 kl. 18:06

Kommunaldirektøren for barnevern går av

Tommy Johansen trer av som kommunaldirektør for Byrådsavdeling for barnevern og sosiale tenester i Bergen, melder kommunen. Det er avdekt alvorleg svikt i barnevernet i Bergen, og i starten av oktober gjekk byrådet av som følgje av skandalen. Kommunen skriv at det er iverksett eit systematisk arbeid for å gjennomføra naudsynte forbetringar og at dette arbeidet fortset med Full styrke.

NRK - 30 nov 22 kl. 18:06

Kommunaldirektøren går av etter barnevernsskandale

Tommy Johansen trer av som kommunaldirektør for Byrådsavdeling for barnevern og sosiale tenester i Bergen, melder kommunen. Det er avdekt alvorleg svikt i barnevernet i Bergen, og i starten av oktober gjekk byrådet av som følgje av skandalen. Tidlegare har også barnevernsdirektøren gått av.

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 17:24

Aftenposten mener: Ukrainske bønder må få slippe norske tollmurer

Ukraina har bedt om Full tollfrihet. Regjeringens somling virker politisk motivert..

NRK - 30 nov 22 kl. 10:32

Norge eksporterer store mengder kraft

Etter en periode med lav fyllingsgrad har norske vannmagasiner nå blitt fylt opp igjen. Nå er krafteksporten i Full gang igjen etter flere måneder med innsparing. Den siste uken har Norge kjørt ut netto åtte ganger så mye kraft til utlandet som i hele oktober, ifølge Statnett.

NRK - 30 nov 22 kl. 10:32

Venter dyrere strøm fremover

Etter en periode med lav fyllingsgrad har norske vannmagasiner nå blitt fylt opp igjen. Nå er krafteksporten i Full gang igjen etter flere måneder med innsparing. Den siste uken har Norge kjørt ut netto åtte ganger så mye kraft til utlandet som i hele oktober, ifølge Statnett.

Klartale - 30 nov 22 kl. 09:51

Dette er de enige om i statsbudsjettet

Partiene i regjering og Sosialistisk Venstreparti (SV) har forhandlet om statsbudsjettet for neste år. Først mandag ettermiddag var de enige. Budsjettet skal bestemmes i Stortinget.

Dagbladet - 29 nov 22 kl. 22:41

Full splid om blodige fingre

Ble DNA-sporet på Birgitte Tengs' strømpebukse avsatt med blodige fingre? Helt avgjørende, mener drapstiltalte Johny Vassbakks forsvarere. Funnet er uansett tilknyttet drapet, slår statsadvokaten fast..

NRK - 29 nov 22 kl. 16:08

Twitter åpner for desinformasjon om korona

Twitter vil ikke lenger ta affære overfor desinformasjon om covid-19, melder selskapet. Milliardæren Elon Musk eier i dag Twitter. Regelverket som tidligere ble brukt for å holde åpenbar feilinformasjon ute fra Twitter, ble fjernet onsdag i forrige.

Klartale - 29 nov 22 kl. 14:11

Tre av ti unge dansker sykler mens de er Fulle

En undersøkelse viser at unge dansker sykler mens de er Fulle. Tre av ti sier de har syklet mens de har vært beruset. Så beruset at de har slitt med å styre sykkelen.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:39

Krisehjelp til Skibladner

Stange kommune har bevilga 220.000 kroner i krisehjelp til Oplandske Dampskibsselskap. Bakgrunnen er den elendige sommeren for Skibladner i år, med sen sesongstart på grunn av lav vannstand og Full stopp som følge av to mekaniske havarier.

NRK - 28 nov 22 kl. 19:20

Fire veker i varetekt for å ha medverka til drap

Ein mann i i 20-åra er varetektsfengsla i fire veker med brev- og besøksforfod for å ha medverka til drapet på Grønland søndag morgon. Dei to første vekene i Full isolasjon og med medieforbod..

E24 - 28 nov 22 kl. 16:22

Avgått Flyr-sjef får med seg 1,3 millioner kroner ut døren

Tonje Wikstrøm Frislid gikk fredag av som sjef for det hardt pressede flyselskapet. Storaksjonær sier han har Full tiltro til etterfølgeren..

VG - 27 nov 22 kl. 15:55

Belgia rystet av Marokko: Tapte etter keepertabbe av Courtois

(Belgia – Marokko 0–2) Belgia kunne sikre avansement fra gruppespillet ved seier mot Marokko. I stedet sørget en tabbe av Thibaut Courtois (30) for belgisk tap og Full spenning i gruppen..

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 13:55

Vil ikke finne ut hvor mye penger Kulturrådet har delt ut feil: – Meget arrogant

Sist uke ble det kjent at Kulturrådet har delt ut for mye støtte. De vet ikke hvor mye. Nå vil Frp ha Full gjennomgang..

NRK - 27 nov 22 kl. 10:16

Venter storm på Vestlandet

I dag ventes det liten til Full storm fra sørøst på Vestlandet. Kraftigst vind blir det på fjellet og i kyststrøkene. – Vinden avtar i kveld.

NRK - 26 nov 22 kl. 05:07

Kontroll på boligbrann i Stokmarknes

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen ved Stokmarknes, ifølge innsatsleder fra brann 110-Nordland på stedet. Nødetatene meldte om en boligbrann ved Stokmarknes klokken 03.21 natt til lørdag.

NRK - 26 nov 22 kl. 03:37

Brann i bolighus i Stokmarknes

Nødetatene rykket ut etter melding om brann i et bolighus ved Stokmarknes natt til lørdag. Brannvesenet, som er fremme på stedet, melder om «Full fyr i bygning», og er i gang med slukking. Beboerne i huset har kommet seg ut, ifølge politiet i Nordland.

NRK - 25 nov 22 kl. 17:46

Dommer frifunnet for løgn i retten

Gulating lagmannsrett har frifunnet dommer Ole Ødegård for løgn. Ole Ødegård var tidligere dømt i tingretten for å ha løyet i retten om at et forhold til en kvinne. Nå sier lagmannsretten at dette ikke er bevist.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:10

Regjeringen flytter på 12,5 milliarder i årets budsjett

Regjeringen foreslår et realt pengedryss til kommuner, sykehus, forskning og frivilligheten i førjulstida. Den største posten i det salderte statsbudsjettet for 2022, som ble behandlet i statsråd fredag, er 7,3 milliarder kroner mer i koronakompensasjon til fylker og kommuner. Dermed har regjeringen oppfylt løftet om Full kompensasjon for ekstrautgiftene som pandemien medførte.

NRK - 25 nov 22 kl. 13:47

Fem pågrepet i grov narkotikasak

Politiet pågrep onsdag 23. november fem personer og ransaket flere adresser på Romerike, i Son og i Halden. Det opplyser Øst politidistrikt i en pressemelding.

Dagbladet - 25 nov 22 kl. 13:32

Oppsiktsvekkende om unge drapsmenn

Veien til helvete er brolagt med ulikhet, raseri, håpløshet og selvbedrag. Særlig når du er farlig, Full og seksten år..

VG - 24 nov 22 kl. 03:30

Full forvirring om Depp-comback

Flere britiske tabloider har skrevet at skuespiller Johnny Depp vil returnere i den kjente og kjære piratrollen Jack Sparrow. Nå er det derimot sådd tvil om dette stemmer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com