Full

Saturday, 25 June, 01:25

Nyheter om Full

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 19 timer siden

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste seg å bli alt annet enn det.

VG - 18 jun 22 kl. 10:00

Nina Lykke følger opp «Full spredning»: – Jeg har begynt å drikke igjen

Forfatteren bak supersuksessen «Full spredning» rørte ikke en dråpe alkohol på tre år, men nå kommer Nina Lykke (57) med noen innrømmelser som gjør henne til nervevrak..

Klartale - 09 jun 22 kl. 06:30

Izabely vokste opp i favelaen

Rio de Janeiro er kjent for vakre strender og livlige fester. Turister fra hele verden kommer til den brasilianske byen. De nyter vakker natur, godt vær og luksus.

Aftenposten - 15 timer siden

Konsulenter fikk avtale verdt 90 millioner - har fakturert en halv milliard

Styreleder Helge Garåsen i Helseplattformen AS sier han vil be om en Full gjennomgang av konsulentbruken etter anklager….

E24 - Igår: 17:54

Kjøpefesten er over: – Håper folk har tatt høyde for renteoppgang

Norges Bank venter nesten Full stopp i forbruksveksten på grunn av rentehevinger og høy inflasjon. Sentralbanksjefen tror mange vil oppleve strammer økonomi den nærmeste tiden..

Aftenposten - I førrgår: 21:31

Her hinker RBKs toppscorer hjem: – Det kjennes ikke bra

En smell like før Full tid kan holde Stefano Vecchia borte fra neste seriekamp..

NRK - I førrgår: 10:38

Ber Europa holde gamle kjernekraftverk gående

Det internasjonale energibyrået (IEA) ber europeiske land forberede seg på en Full stans i gassleveransene fra Russland i vinter. IEA-sjefen Fatih Birol sier europeiske land må gjennomføre tiltak for å dempe etterspørselen, samt holde liv i eldre kjernekraftverk lenger enn planlagt. – Jo nærmere vi kommer vinteren, jo tydeligere ser vi Russlands intensjoner.

VG - 04 jun 22 kl. 16:35

Kaos på Arlanda – flyplassen var Full

Det er Fullt kaos på den svenske storflyplassen utenfor Stockholm lørdag. En stund var flyplassen Full og passasjerene måtte vente ute, men klokken 16.18 fikk de lov å slippe inn igjen..

VG - 04 jun 22 kl. 16:35

Kaos på Arlanda – flyplassen er Full

Det er Fullt kaos på den svenske storflyplassen utenfor Stockholm. Flyplassen er Full og passasjerer får ikke lov til å gå inn i terminal 5..

NRK - 21 jun 22 kl. 20:12

Riksmekleren er ikke kontaktet

Mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren sier til NRK at han ikke er blitt kontaktet i dag. – Partene har Full adgang til å sette seg ned rundt et bord uten mekler. Skulle de trenge meklerinstituttet, vet de hvor jeg er.

VG - 20 jun 22 kl. 12:36

Full strid etter oppvaskmøte i Kristiansand

KRISTIANSAND/SØGNE (VG) Partene står ennå bom fast, etter et møte mellom kommunalministeren og ordføreren i Kristiansand..

VG - 18 jun 22 kl. 18:56

Ny nøkkelseier for Rosenborg - tar ferie på andreplass

(Rosenborg - Vålerenga 2–0) På de to siste seriekampene har Rosenborg tatt Full pott mot gullrivalene Brann og Vålerenga. Cesilie Andreassens (25) skade bekymrer tross seieren..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 18:56

Ny nøkkelseier for Rosenborg - tar ferie på andreplass

(Rosenborg - Vålerenga 2–0) På de to siste seriekampene har Rosenborg tatt Full pott mot gullrivalene Brann og Vålerenga..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 18:56

Ny nøkkelseier for Rosenborg – tar ferie på annenplass

(Rosenborg – Vålerenga 2–0) På de to siste seriekampene har Rosenborg tatt Full pott mot gullrivalene Brann og Vålerenga..

VG - 18 jun 22 kl. 18:56

Ny nøkkelseier for Rosenborg – tar ferie på annenplass

(Rosenborg – Vålerenga 2–0) På de to siste seriekampene har Rosenborg tatt Full pott mot gullrivalene Brann og Vålerenga, men skaden til viktige Cesilie Andreassens (25) bekymrer..

VG - 18 jun 22 kl. 18:56

Utvist da Vålerenga tapte toppkampen mot Rosenborg: – Koker over i topplokket

(Rosenborg – Vålerenga 2–0) På de to siste seriekampene har Rosenborg tatt Full pott mot gullrivalene Brann og Vålerenga. Helt på tampen fikk Ingibjörg Sigurdardottir (24) rødt kort..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 18:56

Utvist da Vålerenga tapte toppkampen mot Rosenborg: – Koker over i topplokket

(Rosenborg – Vålerenga 2–0) På de to siste seriekampene har Rosenborg tatt Full pott mot gullrivalene Brann og Vålerenga..

NRK - 18 jun 22 kl. 18:52

Guvernør: Russland sender reservestyrkar til Sievjerodonetsk

Russland sender fleire reservestyrkar til Sievjerodonetsk frå andre stridsområde i Ukraina for å få Full kontroll over den austlege frontlinja, seier guvernøren i Luhansk laurdag. Det melder Reuters. I ei utsegn på nasjonal TV, seier guvernøren at russiske styrkar allereie kontrollerer mesteparten av Sievjerodonetsk, men ikkje heile byen..

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 19:39

Nå blir det Full fest på Slottet

Kongefamilien er pyntet og klar for en kveld utenom det vanlige på Slottet når prinsesse Ingrid Alexandra skal feires..

VG - 17 jun 22 kl. 16:29

2000 pasienter rammet av kommunal fastlegekollaps: – En varslet krise

Nye kommunale legekontor skulle løse fastlegekrisen i Bergen. I stedet er det Full kollaps: Enkelte dager er det nå ingen leger til stede på kommunens legekontor..

NRK - 17 jun 22 kl. 06:51

Kina tek i bruk nytt krigsskip

Kina sjøsette fredag sitt tredje hangarskip, melder statlege medium. Dette blir sett på som eit nytt steg i moderniseringa av det kinesiske militæret, skriv Reuters. Skipet har eit flydekk i Full lengde med katapultsystem, og er det første skipet av sitt slag som er Fullstendig teikna og bygd i Kina, ifølge kringkastaren CCTV..

NRK - 17 jun 22 kl. 06:51

Kina sjøset nytt krigsskip

Kina sjøsette fredag sitt tredje hangarskip, melder statlege medium. Dette blir sett på som eit nytt steg i moderniseringa av det kinesiske militæret, skriv Reuters. Den siste tida har spenninga auka mellom Kina og USA på grunn av Taiwan, som Kina meiner er ein utbrytarprovins.

VG - 16 jun 22 kl. 15:24

Alt du må vite om VG-lista på Rådhusplassen

Fredag 17. juni er det klart for Full fest på Rådhusplassen. Skandinavias største gratiskonsert er tilbake etter pandemien, og her er alt du trenger å vite før showstart..

NRK - 16 jun 22 kl. 13:12

Vegvesenet vil øke bomprisene for elbiler

Statens vegvesen mener at takstene for elbilene i bomringene bør øke til 70 prosent av Full takst. Fra 2025 bør elbiler og bensin eller dieselbiler belastes likt. Dette gjelder for personbiler i bomringene i de store byene.

NRK - 16 jun 22 kl. 07:08

Ukraina: Russland angriper flere byer

Ukrainske myndigheter sier Russland angriper Bakhmut og en rekke andre byer mens de også fortsetter angrepet på Sievjerodonetsk. Den ukrainske generalstaben sier ifølge ukrainsk Interfax torsdag morgen at angrepene i Luhansk og Donetsk fortsetter. – I Donetsk-regionen kjemper fienden ved frontlinjen.

NRK - 30 maj 22 kl. 01:19

Full fyr i bolighus ved Levanger

Natt til mandag jobber brannmannskap med å slukke en boligbrann ved Levanger i Trøndelag. Alle beboere i huset har kommet seg i sikkerhet og blir ivaretatt av helsepersonell. – Det er Full fyr i boligen, sier operasjonsleder Brende ved Trøndelag politidistrikt.

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø

Nødetatene melder om Full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø - halve huset nedbrent

Nødetatene melder om Full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – De fire som bor i huset er gjort rede for.

NRK - 29 maj 22 kl. 18:43

Mye kø etter ulykke på E18 ved Asker

En bilulykke på E18 ved Asker har ført til Full stans i trafikken i retning Oslo. Det er ikke meldt om noen personskader. – Full stans i trafikken i alle felt mot Oslo.

NRK - 29 maj 22 kl. 16:25

Full overtenning i bolig i Tromsø – naboer bes lukke vinduene

Det brenner i en enebolig på Kvamstykket i Tromsø, skriver politiet på Twitter. – Det brenner for øyeblikket i 2. og 3.

NRK - 15 jun 22 kl. 20:06

Stanser alt samarbeid med Forandringsfabrikken

Oslo kommune stanser alt samarbeid med Forandringsfabrikken umiddelbart. Det ble klart etter bystyrets budsjettbehandling onsdag. Partiet Rødt hadde sammen med Venstre og KrF bedt om Full stans, og fikk flertallet med seg.

NRK - 14 jun 22 kl. 06:45

Full togstans på Østlandet

Fra kl. 11:00 til kl. 13:00 stanser togene på Østlandet grunnet en politisk streik.

E24 - 14 jun 22 kl. 06:13

Full stans: Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte er sinte på regjeringen, som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokken 11 og 13 tirsdag..

VG - 14 jun 22 kl. 05:16

Full stans: Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte er sinte på regjeringen, som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokka 11 og 13 tirsdag..

Dagbladet - 14 jun 22 kl. 05:16

Sier Putin virker utafor

Tidligere russisk statsminister Mikhail Kasianov sier han aldri kunne forestille seg at hans tidligere sjef kunne utløse en Full krig mot Ukraina..

NRK - 27 maj 22 kl. 18:34

Full fyr i bolig på Hønefoss

Det er Full fyr i en bolig på Hønefoss, skriver politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet, og en beboer har kommet seg ut, ifølge politiet..

Dagbladet - 13 jun 22 kl. 16:20

Full forvirring etter beskjed

Mandag ettermiddag ble det opplyst at den britiske journalisten Dom Phillips og makkeren hans Bruno Pereira var funnet døde. Det avviser både politiet og letemannskapene..

NRK - 26 maj 22 kl. 02:50

Full fyr på renholdsverket i Heimdal

Nødetatene i Trondheim har rykket ut etter melding om brann på Renholdsverket ved Heggstadmoen på Heimdal. Det er Full fyr på stedet, representanter for Retura jobber sammen med brannvesenet for flytte unna utstyr, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

VG - 10 jun 22 kl. 22:26

Overtent enebolig i Full fyr i Oslo – har evakuert nærliggende hus

Politiet jobber for å gjøre rede for en beboer etter en eneboligbrann i Oslo fredag kveld..

Aftenposten - 10 jun 22 kl. 17:24

Oslo S åpnet igjen for trafikk etter Full togstans

Midt i fredagsrushet stengte Oslo S for togtrafikk etter en jordfeil. Det førte til Fulle busser og lange taxikøer..

VG - 10 jun 22 kl. 13:39

Full togstans på Østlandet i to timer på tirsdag

Det blir ikke satt opp buss for tog - og ikke får du refundert utgifter til annen transport heller. Grunnen er streik..

NRK - 10 jun 22 kl. 13:30

Full togstans i 2 timer på Østlandet tirsdag

Alle togene på Østlandet stanser opp mellom klokken 11 og 13 tirsdag. De ansatte på togene går ut i en to timer lang politisk streik. Det skriver FriFagbevegelse..

E24 - 10 jun 22 kl. 13:29

Full togstans på Østlandet i to timer på tirsdag

En politisk streik på vil stanse all togtrafikk mellom klokken 11 og 13 førstkommende tirsdag. Det vil ikke bli satt opp alternativ transport, understreker Vy..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com