Frykter

Søndag, 13 Juni, 11:09

Nyheter om Frykter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 juni 21 kl. 08:19

Frykter Finland stenger grensen

Ordfører I Storfjord i Nord-Troms, Geir Varvik, er bekymra for at Finland igjen kan komme til å stenge grensa på grunn av de nye koronautbruddene i Troms og Finnmark. Det vil få store konsekvenser for turistnæringa i nord, Frykter han han. Han sier Finland vurderer å åpne grensene 15, juni, men nå Frykter han at de vil utsette det til midten av juli..

NRK - 16 mai 21 kl. 13:34

Frykter elsparkesykkelkaos i sommer

– Vi Frykter at det kan bli 20.000 til 25.000 elsparkesykler i år.

E24 - 17 timer siden

Regjeringens lov møter motstand: Frykter pengesluk for tusener av bedrifter

Regjeringens nye lovkrav for å sikre menneskerettigheter kan bli et ineffektivt pengesluk, Frykter Frp – som mener timingen er dårlig for å pålegge fordyrende «skrivebordsarbeid» til tusener av corona-skadeskutte virksomheter i Norge..

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 19:00

Frykter at farten på 5000 meter i Firenze blir for lav for Jakob Ingebrigtsen

Når Jakob Ingebrigtsen sesongdebuterer på 5000 meter i Firenze torsdag kveld, Frykter treneren at han skal løpe seg stiv….

E24 - 04 juni 21 kl. 23:06

SSB venter knallsterk opptur: Frykter ikke inflasjonsspøkelset

Statistisk sentralbyrå venter en kraftig opptur internasjonalt etter coronakrisen, men Frykter ikke at inflasjonen tar av og rentene må opp. – Ikke det vi legger til grunn, sier SSB-forsker..

NRK - 31 mai 21 kl. 11:12

Virke Frykter oppsigelser

Stans i grensehandelen ga 8,6 milliarder kroner i økt omsetning i dagligvarebutikker og drikkevarer på Vinmonopolet i fjor, viser en rapport utarbeidet for Virke. Organisasjonen Frykter oppsigelser i dagligvarebutikker når grensene åpnes og ber om ytterligere reduksjon av særavgifter..

VG - 31 mai 21 kl. 03:49

Frykter ny smittebølge i Sør-Afrika: – Kan være et spørsmål om tid

Sørafrikanske myndigheter Frykter landet står overfor en tredje corona-bølge. Fra og med mandag gjøres det flere innstramminger i coronareglene..

VG - 1 time siden

Alvorlig vaksinemangel i Afrika – Frykter tredje smittebølge

Mens rike land begynner å nærme seg flokkimmunitet, har Afrika så vidt kommet seg ut av startblokken i vaksinasjonsløpet..

Dagbladet - 27 mai 21 kl. 08:51

Utenriksminister Frykter «storm» fra Kina

New Zealands utenriksminister, Nanaia Mahuta, Frykter at New Zealand dras inn i forhandlingskrigen som utspiller seg mellom Australia og Kina..

NRK - Igår: 15:41

Får marsjere i Øst-Jerusalem

Høyrenasjonalistiske jøder har fått politiets tillatelse til å holde en omstridt marsj som også vil gå innom det muslimske kvarteret i Jerusalems gamleby. Marsjen finner sted tirsdag. USA Frykter at neste ukes marsj skal få konflikten til å blusse opp igjen..

VG - Igår: 14:52

Motet betyr enormt mye

Det kan oppfattes som vrient å snakke om noe sårbart i et fotballmiljø. Trolig er sannheten at det er langt enklere enn mange Frykter. .

NRK - I førrgår: 10:44

Bekymret for nye innreiseregler

De nye reglene for innreisetesting av fullvaksinerte kan gå utover kommunenes testkapasitet, Frykter kommuneoverlegen i Sandefjord. – Tilleggssetningen, «eller innen to dager etter ankomst», vil overbelaste vår ordinære teststasjon, sier kommuneoverlege Ole Henrik Augestad til VG..

VG - I førrgår: 09:50

Ut mot nye innreiseregler: – Dramatiske konsekvenser for oss

Kommuneoverlegen i Sandefjord Frykter de nye reglene om innreisetesting for fullvaksinerte skal gå utover kapasiteten. Han mener teststasjonen i hovedsak skal brukes til å holde smitten under kontroll internt i kommunen..

VG - I førrgår: 09:14

Putins jernhånd tar grep

En russisk domstol forbyr organisasjoner grunnlagt av regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Annet var ikke å vente av et system som Frykter folkets frie vilje..

E24 - I førrgår: 08:34

Hun venter rush av nordmenn i sommer, men må stenge tre av fem steder

Reiselivet etterlyser raske tiltak for å sikre at kokker og kjøkkensjefer får komme inn i Norge. Lettes det ikke på reglene for arbeidsinnvandring Frykter bransjen det verste..

NRK - I førrgår: 08:36

– Kan ha forverret for de avhengige

Blå Kors tror koronapandemien kan ha forverret situasjonen for de alkoholavhengige. I fjor ble det registrert 386 alkoholutløste dødsfall i Norge som er en økning på 77 dødsfall fra 2019, sier tall fra FHI. – Vi Frykter jo det, og det kan se slik ut, at de som hadde for høyt alkoholkonsum og avhengighet fra før har fått økte problemer gjennom året, sier Divisjonsdirektør i Blå Kors, Kjetil Haga sier til P4..

NRK - I førrgår: 06:56

Redd for Janssen-dødsfall

FHI-direktør Camilla Stoltenberg Frykter dødsfall som følge av at Janssen-vaksinen tas i bruk i Norge, men sier at den også kan være mindre farlig enn fryktet. Til VG sier Stoltenberg at det er unikt i norsk sammenheng å tillate en vaksine man kan dø av..

VG - 26 mai 21 kl. 03:06

Frykter artsutryddelse etter gresk plan om tvangssterilisering

Dyrleger Frykter enkelte katte- og hunderaser kan utryddes om den greske planen om obligatorisk sterilisering av løshunder og løskatter gjennomføres..

VG - 26 mai 21 kl. 03:06

Frykter utryddelse av katteraser etter gresk plan om tvangssterilisering

Dyrleger Frykter enkelte katte- og hunderaser kan utryddes om den greske planen om obligatorisk sterilisering av løshunder og løskatter gjennomføres..

VG - 26 mai 21 kl. 03:06

Frykter utryddelse av katteraser etter gresk plan om tvangskastrering

Dyrleger Frykter enkelte katte- og hunderaser kan utryddes om den greske planen om obligatorisk kastrerering av hunder og katter gjennomføres..

Dagbladet - I førrgår: 02:23

Massedød: - Aldri sett liknende

Ti prosent av hele bestanden har dødd bare i år. Nå Frykter ekspertene at den dystre rekorden blir ettertrykkelig slått..

NRK - I førrgår: 15:45

Politiet Frykter kaos på grensen

Fredag 11. juni klokken 15.00 endres innreisereglene.

VG - I førrgår: 14:48

Politiets beredskapsdirektør: – Vi Frykter kaos på grensen

Politiet tåler ikke samme reisenivå som i fjor sommer med dagens grensekontroll, advarer beredskapsdirektør Tone Vangen..

E24 - I førrgår: 12:59

Glohet inflasjon i vente når USA legger frem tallet «alle» Frykter

Økonomene venter høyeste inflasjon på 28 år. Fasiten blir lagt frem torsdag klokken 14.30..

NRK - 09 juni 21 kl. 21:37

Frykter «provokasjoner» under marsj

USA ber israelere og palestinere unngå «provokasjoner» når jødiske høyrenasjonalister igjen har fått grønt lys til å marsjere i okkuperte Øst-Jerusalem 15. juni. – Vi så alle hva som førte til den siste oppblussingen av vold, og vi vet alle hvor delikat situasjonen er, sier Ned Price, talsmann for amerikansk UD, ifølge AFP..

NRK - 09 juni 21 kl. 12:07

FN advarer: Hundretusentalls kan dø

FN slår alarm og Frykter at hundretusener av sivile risikerer å miste livet i den krigsherjede Tigray-regionen i Etiopia, melder CBS News. FN advarer om at området står på «randen av hungersnød», dersom konflikten ikke kommer under kontroll. – Hundretusentalls mennesker kan dø, sier FNs visegeneralsekretær for humanitære saker, Mark Lowcock..

Aftenposten - 23 mai 21 kl. 20:43

Leger Frykter de kan bli presset til å sette Janssen-vaksinen

Janssen-vaksinen skal tilbys folk på frivillig basis. Legeforeningen Frykter at legene kan bli presset til å gjøre….

VG - 08 juni 21 kl. 07:28

Dyrere byggevarer kan gi mer svart arbeid: – Fristelsen kan være større

Prisene på byggevarer i tre øker dramatisk. Nå Frykter Skatteetaten at flere vil velge svart arbeid, for å få byggeprosjektet fullført innenfor budsjett..

NRK - 07 juni 21 kl. 18:25

Frykter fare for liv og helse

Som NRK erfarte tidligere, griper regjeringen inn med tvungen lønnsnemnd i kommunestreiken i Oslo. Begrunnelsen skal være at Statens helsetilsyn mener det kan oppstå en situasjon hvor pasienter ikke vil få nødvendig helsehjelp som administrering av insulin, intravenøs behandling og annen medisinering og stell av stomi og stell av sår, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding..

Aftenposten - 07 juni 21 kl. 14:26

De føler på trusselen fra høyreekstreme miljøer: – Skulle ønske vi ikke måtte leve slik

Jødiske Rachel Mizrachi (25) Frykter fremveksten av en ny generasjon høyreekstreme: – Skremmende at jødehatet tar nye….

NRK - 07 juni 21 kl. 13:57

Kina misfornøyd med vaksinedonasjon

Kinesiske myndigheter Frykter at USAs lovnad om 750.000 vaksinedoser til Taiwan kan «sende feilaktige signaler til separatister» på øya. Amerikanske myndigheter kunngjorde at de vil donere 750.

NRK - 06 juni 21 kl. 18:16

Kritisk til FHI-overleges uttalelse

Kommunedirektør Morten Wolden i Trondheim er svært kritisk til at FHI-overlege Preben Aavitsland søndag formiddag nærmest erklærte pandemien som over. – Med slike oppslag blir det vanskelig å opprettholde sterke budskap lokalt, sier Wolden. – Pandemien er ikke over, sier han.

NRK - 06 juni 21 kl. 17:19

Frykter at bygning kan rase

110-sentralen Bodø sier til avisa Fremover at det er fare for at bygningen som har stått i brann i Narvik i dag vil rase. Årsaken er at det har vært varmt i bygget over lengre tid..

NRK - 06 juni 21 kl. 12:48

Mange kjører på trafikkfarlige dekk

Flere enn én av ti kjører på trafikkfarlige dekk i sommer, viser en fersk undersøkelse. Forsikringsselskap Frykter ulykker på vinterdekk i sommermånedene. I en undersøkelse gjort på oppdrag for forsikringsselskapet If, svarer 8 prosent at de bruker vinterdekk på bilen i juni og juli.

Aftenposten - 05 juni 21 kl. 22:59

Bildene sjokkerte verden for over 30 år siden. Nå står historien i fare for å gjenta seg.

Befolkningen i etiopiske Tigray lever på randen av hungersnød. Nå Frykter innbyggere gjentagelse av katastrofeåret 1984..

Aftenposten - 05 juni 21 kl. 07:00

Frykter retur til klemming og smalltalk. Klovner i kamp-profilen kjenner «lockstalgi».

Klovner i Kamp-stjerne skapte begrepet «lockstalgi».

VG - 05 juni 21 kl. 02:05

«Full fest» i nedstengte Trondheim: – Beklagelig

Rundt 200 personer som natt til lørdag var samlet i Trondheim påsto at de var i samme kohort. Politiets operasjonsleder Frykter neste ukes smittetall i den nedstengte byen..

VG - 19 mai 21 kl. 21:12

VG på grensen til Israel: Frykter regional krise i Midtøsten

LIBANON/ISRAEL-GRENSEN (VG) FN og USA Frykter destabilisering i Midtøsten. Også onsdag ble det utvekslet ild over grensen mellom Israel og Libanon, to bitre fiender..

VG - 19 mai 21 kl. 16:11

Frykter ny smittebølge i Gaza

I tillegg til bomber, død og ødeleggelse i stort omfang, Frykter Gazas befolkning også nye smitteutbrudd av coronaviruset..

Aftenposten - 04 juni 21 kl. 11:31

Så tett på disse husene var flammene. Frykter mer vind i morgentimene.

Vinden har tatt seg opp i Øygarden, og vindretningen er heller ikke gunstig. Det er småbranner i terrenget..

NRK - 04 juni 21 kl. 10:19

Mange mammuttrær ødelagt i brann

Mellom 10 og 14 prosent av verdens mammuttrær ble ødelagt i en skogbrann i California i fjor sommer. Det viser en ny rapport fra nasjonalpark-vesenet, skriver CNN. Mammuttreet, også kjent som kjempesequoiatreet, kan bli nesten 100 meter høyt og mange tusen år gamle.

NRK - 19 mai 21 kl. 06:19

Frykter utvanning av dyrepolitiet

Seks av tolv politidistrikter har nå et eget dyrepoliti. De resterende skal få dette i løpet av året. Dyrevernalliansen Frykter utvanning av dyrekrimarbeidet, skriver Dagsavisen..

Aftenposten - 03 juni 21 kl. 23:00

Først kom pandemien. Så kom streiken. Nå Frykter flere for de svakeste elevene.

Da skoler og barnehager ble koronastengt, ble det åpnet et spesialtilbud til sårbare barn og unge..

NRK - 03 juni 21 kl. 12:17

Gressbrann truer boliger i Øygarden

Det brenner i terrenget i Øygarden utenfor Bergen. Ifølge BT har brannvesenet ikke kontroll og Frykter at brannen skal spre seg til boliger i området. – Vi snakker om et par hundre kvadratmeter og det sprer seg rimelig fort.

Dagbladet - 03 juni 21 kl. 11:46

Synker: Frykter miljøkatastrofe

Store mannskaper har jobbet på spreng i to uker for å stanse brannen på lasteskipet MV X-Press Pearl, som var lastet med farlig avfall. Onsdag måtte de gi opp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt