Frem

Thursday, 18 August, 07:02

Nyheter om Frem

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 05 aug 22 kl. 21:06

Trump-tilhengere fosser Frem

I Arizona ønsket det republikanske partiet en mer moderat kandidat. Men Trump-støttede Kari Lake vant likevel Frem. – Hun er en trussel mot det amerikanske demokratiet, sier USA-ekspert Eirik Løkke..

E24 - 45 minutter siden

Nedgang på børsene i Asia

Børsene i Asia faller torsdag morgen, etter nedgang på Wall Street. Den kinesiske giganten Tencent la Frem tall som for første gang ikke viste vekst fra tilsvarende kvartal i fjor..

NRK - 10 timer siden

FN-ekspert: «Rimelig å konkludere» med at det foregår tvangsarbeid i Kina

FNs spesialrapportør for moderne slaveri, Tomoya Obokata, sier det er «rimelig å konkludere» med at det foregår tvangsarbeid i Xinjiang-provinsen i Kina. Det går Frem i en ny rapport. Rundt 8 millioner av Xinjiangs befolkning på nær 22 millioner er muslimske uigurer.

NRK - 12 timer siden

Politiet etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i Drammen

En kvinne ble påkjørt av en personbil i Drammen sentrum tidligere i ettermiddag, og ble senere sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader. Politiet ønsker å komme i kontakt med den første bilen som kjørte bak ulykkesbilen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Kvinnen skal ha vært ute og jogget da ulykken skjedde.

Klartale - 14 timer siden

Vil ha egne lover for bøker

I 2013 ble forslaget til ny boklov lagt fram. Da var Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet kulturminister. Men så ble det regjeringsskifte.

Aftenposten - 17 timer siden

I fire uker skal en gruppe migranter ha blitt sendt Frem og tilbake. Hvem hadde egentlig ansvaret?

Baida (27) har følt seg som en del av en fotballkamp mellom de to nabolandene..

NRK - 17 timer siden

30 milliarder til strømstøtte i Sverige

Strømprisene er et hett tema også i vårt naboland Sverige. Der la regjeringen i dag Frem et forslag for hvordan man skal håndtere de høye prisene. Minst 30 milliarder av avgiftene som betales til Svenska kraftnät må brukes til enten å kompensere husholdningene direkte eller senke priser og avgifter på andre måter, skriver SVT..

VG - 18 timer siden

30 vernepliktige gardister dimitteres etter bruk av narkotika

Grunnen er en privat sommerfest der fem vernepliktige innrømmer å ha brukt narkotika. I ettertid har 25 andre også stått Frem..

VG - 18 timer siden

Brukte kokain, ecstasy og marihuana: 30 vernepliktige gardister dimitteres

Bakgrunnen er en privat sommerfest der fem vernepliktige innrømmer å ha brukt narkotika. I ettertid har 25 andre også stått Frem..

Aftenposten - 19 timer siden

Kritikken mot Amnesty kan ha vært lagt Frem på sviktende grunnlag

Å kritisere enkelte sider ved Ukrainas krigføring er ikke å gå Putins, men folkeretten og demokratiets ærend..

NRK - 01 aug 22 kl. 15:07

Røde Kors: – Haster å få Frem korn

– Å sørge for at matvarer kan produseres og fraktes gjennom de ordinære handelsveiene er rett og slett livsviktig. Det haster å få Frem korn fra Ukraina, sier Morten Tønnessen-Krokan, seniorrådgiver for Europa i Røde Kors. I fjor ga Ukraina korn til 400 millioner mennesker.

E24 - Igår: 07:01

Omsetningshopp for Rec Silicon

Onsdag morgen legger solenergiselskapet Rec Silicon Frem sine tall for årets andre kvartal..

NRK - Igår: 15:20

– GPS knytter tiltalte til åstedet

30-åringen som er tiltalt for grov kroppsskade med døden til følge mot Ronny Nygård (43) i Åsane i juni 2019, knyttes til åstedet av sin egen mobiltelefon. Det kom Frem da seniorinspektør Olav Tolo i Kripos i dag vitnet i Hordaland tingrett om elektroniske spor i saken. – Kl.

NRK - Igår: 10:33

Kaller inn til hastemøte om strømtiltakene

Tirsdag tok presidentskapet på Stortinget stilling til om det er nødvendig å kalle inn til et hastemøte for å vedta strømtiltak. De kom Frem til at det er riktig å avbryte den møtefrie perioden for stortingsrepresentantene, og har nå kalt inn til et hastemøte. – Kraftsituasjonen er alvorlig.

NRK - Igår: 09:36

Kjøtt produsert i lab kan gi store klimagevinster

– Tallene viser at vi kan kutte klimagassutslippene med opptil 90 prosent, sier administrerende direktør i Nofima Øyvind Fylling-Jensen. Han trekker Frem lavere forbruk av vann og energi som særlige fordeler ved å gå over til å produsere kjøtt i laboratorium..

NRK - I førrgår: 02:31

Lula leder på meningsmåling før valget i Brasil

Brasils tidligere president Luiz Inacio Lula da Silva leder med tolv prosentpoeng over nåværende president og høyrepopulist Jair Bolsonaro. Det kommer Frem i en ny måling gjort av meningsmålingsinstituttet Ipec. Første valgrunde blir holdt 2.

VG - I førrgår: 22:55

Darwin Núñez skallet til motstander og ble utvist – så reddet Luis Díaz ett poeng

(Liverpool – Crystal Palace 1–1) Jürgen Klopps to storsigneringer havnet i fokus på Anfield. Mens den ene mistet hodet fullstendig, sto den andre Frem som redningsmann..

NRK - I førrgår: 11:03

Tengs-rettssaken kan bli utsatt

Rettssaken mot mannen i 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs er forhåndsberammet til 31. oktober. Nå skriver imidlertid domstol.

VG - I førrgår: 10:41

Lastebilen «hang» på kollapset bro: – Hadde sjåføren på øret hele tiden

Transportselskapet Sigurd & Ola Grimstad AS forteller at de hadde kontakt med selskapets fører helt Frem til bergingsaksjonen etter bro-kollapsen i Tretten..

Aftenposten - 14 aug 22 kl. 17:18

Finn Frem regntøyet! Nå skal det brake løs og hølje ned

Etter flere dager med sol og 27–28 grader på Østlandet blir det bråstopp..

NRK - 29 jul 22 kl. 22:20

Mann viste Frem pistol og var truende i Oslo

Politiet mottok flere nødtelefoner fra område ved Grünerløkka i Oslo om en mann som viste Frem en pistol og var noe truende mot personer. – Flere patruljer er på stedet, og en mann ble raskt tatt kontroll på. Vi har også kontroll på en pistol.

NRK - 14 aug 22 kl. 12:08

Fiskeridirektoratet: Hvalrossen Freya er avlivet

Tidlig søndag morgen gjennomførte Fiskeridirektoratet en kontrollert aksjon der hvalrossen Freya ble avlivet, opplyser Fiskeridirektoratet i en pressemelding. Freya har i det siste oppholdt seg i Oslofjorden. – Beslutning om avliving ble tatt etter helhetsvurdering der vi kom Frem til at menneskers liv og helse kunne komme i fare, sier fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen.

Aftenposten - 14 aug 22 kl. 12:00

Da arbeiderklassens tok over fiffens sommerparadis, fikk Lindøya tilnavnet «Lindorca»

Frem til slutten på 1800-tallet holdt fiffen i Christiania til på Lindøya..

NRK - 12 aug 22 kl. 19:01

Hegerberg nominert til gullballen

Ada Hegerberg vant prisen i 2018 og er nok en gang en av totalt 20 spillere som er nominert. De to siste årene har Megan Rapinoe og Alexia Putellas gått til topps. Det er 50 journalister som stemmer Frem vinneren..

NRK - 12 aug 22 kl. 17:32

Dømt for oppbevaring av bilder og film som seksualiserer barn

En mann bosatt i Østfold er dømt til ni måneders fengsel for å ha lastet ned og vært i besittelse av overgrepsmateriale som viser seksuelle overgrep mot barn eller som seksualiserer barn. I dommen fra Søndre Østfold tingrett kommer det Frem at mannen har lastet ned og oppbevart over 3600 bilder og 631 filmer. I retten ble det blant annet vist videoer der barn hadde seksuell omgang med dyr.

VG - 12 aug 22 kl. 15:39

Rettssak mot Kristian Valen utsatt

Kristian Valen skulle opprinnelig møte i Oslo neste uke, men nå er saken utsatt. I retten skal sketsjer og humorinnslag legges Frem som bevis..

E24 - 12 aug 22 kl. 15:23

Analytiker om Pexip-tall: – Dårligere enn ventet på alle punkter

Pexip-aksjen raser på Oslo Børs etter at selskapet la Frem skuffende kvartalstall. Analytikere mener kursfallet er fortjent og at selskapets Fremtid ser usikker ut..

NRK - 12 aug 22 kl. 13:15

Alle er ute av ulykkesbilen på rv. 52

Nødetatene har kommet Frem til stedet der en enslig bil har kjørt i grøfta på riksvei 52 ved Gladhus. Ifølge politiet, skal alle fem som var i bilen, ha kommet seg ut. Det er trolig ikke snakk om alvorlige skader.

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 09:23

Han nektet å gi fra seg telefonkoden sin. Da hentet angriperne Frem bitemaurene.

HANOI (Aftenposten): Ta Manh Hung (34) er redd. De siste årene er flere andre miljøaktivister i Vietnam blitt kastet i….

E24 - 11 aug 22 kl. 14:06

Ny containerrekord: Rederi tjente 85 milliarder

Hapag-Lloyd fortsetter å legge Frem kraftig resultatbyks i lys av containerboomen. Sjefen ser nå «første tegn» til et svakere spotmarked..

E24 - 11 aug 22 kl. 09:01

Kahoot stiger på positiv Oslo Børs

Pilene peker oppover fra start på Oslo Børs. Kahoot stiger etter å ha lagt Frem kvartalstall før børsåpning..

E24 - 11 aug 22 kl. 09:01

Kahoot stiger kraftig på positiv Oslo Børs

Pilene peker oppover fra start på Oslo Børs. Kahoot skyter opp etter å ha lagt Frem kvartalstall før børsåpning..

NRK - 10 aug 22 kl. 14:16

Mener TikTok løfter Frem innhold Russland har blokkert

Appen «skyggepromoterer» innhold TikTok selv har sagt er blokkert i Russland, ifølge ny rapport. Siden Russlands krig mot Ukraina startet, har TikTok vært som en zombie for russiske brukere. Både død og levende på samme tid.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

E24 - 10 aug 22 kl. 09:20

Analytikere: Dette kan true Nels posisjon

Torsdag legger hydrogenselskapet Nel Frem resultater for andre kvartal. Her er analytikernes forventninger til selskapets statusoppdatering..

VG - 10 aug 22 kl. 09:15

Skal vi glemme eller huske?

Er det ikke best bare å glemme? Er det ikke skadelig at vi stadig trekker Frem vonde hendelser fra fortiden, særlig når det skjer så mye vondt her og nå? Jo, det er mye riktig i det.

E24 - 09 aug 22 kl. 19:16

Dagligvaretopper: – aldri sett tilsvarende prisøkninger

Inflasjon bør drive Frem nye regler for konkurranse i dagligvarebransjen, mener Oda-direktør dagen før neste inflasjonsfasit..

NRK - 08 jul 22 kl. 17:34

Biden legger Frem tiltak for å sikre rett til abort

USAs president Joe Biden skal legge Frem tiltak for å sikre kvinners rett til abort etter at den føderale abortretten i landet nå er historie. Tiltakene skal legges Frem i en tale som begynner rundt 17.30 norsk tid..

NRK - 07 aug 22 kl. 17:36

Sendt til sykehus med avlorlige hodeskader

Mannen i 50-årene som ble hentet opp av Akerselva av forbipasserende, er sendt til sykehus med alvorlige hodeskader. – Publikum som hjalp ham opp utførte rask livreddende førstehjelp Frem til ambulansen var på plass, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand.

NRK - 07 aug 22 kl. 15:34

Politiet ønsker tips: Frivillige leter etter savnet 23-åring

Frivillige mannskaper fra Røde Kors og Norske redningshunder er kalt ut i søket etter en savnet mann i Arendal, melder poltiet i Agder på Twitter. Hundeekvipasjer fra politiet vil også delta i søket Lørdag kveld 6. august i 21-tiden mottok politiet en bekymringsmelding om at en mann ikke hadde møtt til en avtale lørdag formiddag.

VG - 06 aug 22 kl. 14:50

Varmen kommer, men noen må finne Frem gummistøvlene

Været blir gradvis bedre for nesten hele landet utover i neste uke, før helgen blir det virkelige høydepunktet..

NRK - 05 aug 22 kl. 10:49

BT: Gasskraftverk holdes tilgjengelig

Equinor har bestemt at de vil holde gassturbinen på Mongstad kraftvarmeverk tilgjengelig Frem til 1. oktober, skriver BT. Driften av gassturbinen vil bli stengt som planlagt den 31.

VG - 04 aug 22 kl. 20:49

Northug yppet seg og vant spurtpris: – Det er galskap

ÅLGÅRD (VG) Petter Northug (36) yppet seg halvveis, viste seg Frem en rekke ganger i TV-ruten og tok en av to spurtpriser i langløpet Blink Classics..

Aftenposten - 04 aug 22 kl. 20:49

Northug yppet seg og vant spurtpris: – Det er galskap

ÅLGÅRD (VG) Petter Northug (36) yppet seg halvveis, viste seg Frem en rekke ganger i TV-ruten og tok en av to….

VG - 04 aug 22 kl. 20:49

Northug yppet seg og vant spurtpris: – De tenker nok bare «her kommer Gud»

ÅLGÅRD (VG) Petter Northug (36) yppet seg halvveis, viste seg Frem en rekke ganger i TV-ruten og tok en av to spurtpriser i langløpet Blink Classics..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com