Frank

Monday, 04 March, 22:49

Nyheter om Frank

Aftenposten - 28 feb 24 kl. 03:00

Over og ut for kjærlighetsspråkene?

Kommentator Frank Rossavik avskriver 23. februar teorien om de såkalte kjærlighetsspråkene, utviklet av teologen Gary….

NRK - 27 feb 24 kl. 06:42

Flytoget vurderer å utvide til Vestfold

Flytoget ser på mulighetene for å frakte flypassasjerer mellom Tønsberg til Oslo Lufthavn Gardermoen. Administrerende direktør Ståle Nistov i Flytoget sier til Tønsbergs Blad at de er i en prosess med å utrede mulighetene. Togtilbudet kan bli en realitet fra 2025.

VG - 23 jan 24 kl. 14:59

Boney M-skaper Frank Farian er død

Den tyske musikkprodusenten Frank Farian – som sto bak Boney M og Milli Vanilli – er død, 82 år gammel, melder tyske medier..

Dagbladet - 01 feb 24 kl. 14:17

- Ganske heftig

Fra kontoret i Harstad har Erikke Paulsen og Frank Edqvist sett biler smelle inn i hverandre og et veiskilt kollapse over veien..

VG - 31 jan 24 kl. 05:05

Advarer mot «Ingunn»: – Folk må bruke vettet

Kari (70), Aslaug (82) og Frank (69) opplevde et av Norges verste ekstremvær tett på kroppen. De har en klar oppfordring til folk som møter «Ingunn» i dag..

Aftenposten - 28 dec 23 kl. 23:00

Frank Rossavik og Israel

Kommentator Frank Rossavik skrev en usedvanlig gripende, modig og tankevekkende artikkel om Israel og Gaza-krigen i….

Aftenposten - 24 jan 24 kl. 02:00

Åpen Folkekirke har tverrpolitisk bredde

Det er feil når kommentator Frank Rossavik påstår at Åpen Folkekirke er «assosiert med den politiske….

Aftenposten - 24 jan 24 kl. 01:00

Kirkevalg: Tallene kan ikke sammenlignes

I sin kommentar 19. januar om ledervervet i Kirkerådet redegjør Frank Rossavik også for valgdeltagelsen ved kirkevalg..

Dagbladet - 22 jan 24 kl. 23:02

- Makan til oppstyr

Frank Boge i Tønsberg reagerer på at kommunen stenger en for «en dag med is og hålke»..

NRK - 20 jan 24 kl. 13:13

Nordland Senterparti: Ønsker statsråd fra Nord-Norge

Fredag valgte Sandra Borch (Sp) å fratre sin rolle som forsknings- og høyere utdanningsminister. Det skjedde etter at E24 avdekket at deler av Borchs masteroppgave var identisk med tidligere studenters verk. Fylkesleder i Nordland Senterparti, Frank Gudmund Johnsen, sier til NRK at situasjonen er alvorlig.

Klartale - 19 jan 24 kl. 08:56

Bergensere bør være forberedt på forsinkelser i trafikken

– Vi har fått ganske klare signaler på at fredagsværet blir dårligere enn det har vært torsdag. Det vil skape utfordringer i kollektiv-trafikken. Det sier Øyvind Strømmen til avisa Bergens Tidende.

NRK - 19 jan 24 kl. 03:56

Kollektivselskapene varsler trafikkproblemer i Bergen

Snøværet gjør at bergenserne bør være forberedt på forsinkelser, innstillinger og omkjøringer i kollektivtrafikken fredag, opplyser kollektivselskapene. – Vi har fått ganske klare signaler på at fredagsværet blir dårligere enn det har vært torsdag. Det vil skape utfordringer i kollektivtrafikken, sier pressekontakt Øyvind Strømmen i Skyss til Bergens Tidende torsdag kveld.

NRK - 15 dec 23 kl. 15:13

Frank Løke på ny fjelltopp

Tidlegare handballspelar Frank Løke frå Sandefjord skal på nyåret klatre opp på toppen Aconcagua i Argentina som er 6961 meter høg. Han skal gå saman med ei gruppe nordmenn der han skal bere litt, hjelpe andre og vere litt sherpa, seier han til Sandefjords Blad. Han har tidlegare klatra opp på K2 og Mount Everest..

NRK - 10 jan 24 kl. 10:35

Nygård om elbuss-kritikk: – For enkelt!

– Det er for enkelt å si at hvis det er elektrisk så funker det ikke, hvis det er noe annet, så funker det optimalt, sa samferdselsminister Jon Ivar Nygård (Ap) i Stortingets spørretime i dag. Ordene falt da Nygård ble konfrontert med elbusser som har blitt stående som følge av kulde og store snømengder – og utfordringene som hjemmetjenesten har hatt med små elbiler. – Dette kalles vanligvis norsk vinter, sa Frps Frank Edvard Sve, som mener regjeringen påtvinger kommunene elektriske kjøretøy som ikke tåler kulda.

E24 - 08 jan 24 kl. 13:11

Fire forvaltere: Disse tre aksjene bør du satse på i 2024

Aksjetipsene til Frank Harestad i Heimdal Forvaltning ga en samlet avkastning på 70 prosent i 2023. Her er hans og tre andre forvalteres beste tips for 2024..

VG - 03 jan 24 kl. 09:23

Støre åpner for sykehus-endringer: Sp-topp frykter Ap-tvang

Sp-topp Frank Johnsen frykter at Arbeiderpartiet vil tvinge gjennom nedleggelse av akuttsykehuset i Lofoten mot Senterpartiets vilje. For tidlig å si hva regjeringen vil gjøre, svarer Støre..

Aftenposten - 02 jan 24 kl. 11:06

Feil om slagord

I Aftenposten 22. desember skriver forfatter Finn Iunker, som en kommentar til Frank Rossaviks definisjon av det….

VG - 27 nov 23 kl. 08:33

Frank Løke bekrefter brudd

Frank Løke (43) og Helén Oterhals (27) er ikke lenger et par..

Aftenposten - 21 dec 23 kl. 23:30

Feil om propalestinsk slagord

Aftenpostens Frank Rossavik kommenterer 17. desember slagordet «From the river to the sea, Palestine will be free»..

Aftenposten - 17 dec 23 kl. 15:14

I Brussel kryr det av spioner. Han er en av dem.

I tre år skal den belgiske politikeren Frank Creyelman ha jobbet som spion for Kina. Han er ikke alene..

NRK - 14 dec 23 kl. 19:16

Ber om tre års fengsel for falsk e-tjenestemann

Aktor ber om fengsel i 3 år for mannen som skal ha lurt en mor og datter i 12 år. Det skriver VG. Mannen svindlet kvinnen og hennes datter for 1,8 millioner kroner over en periode på tolv år.

Aftenposten - 08 dec 23 kl. 01:00

Debatten nesten ingen vil ta

Frank Rossavik tar 6. desember debatten som ingen i fagmiljøet vil ta: manglende bærekraft i finansiering av tros- og….

NRK - 07 dec 23 kl. 05:10

Bank tror på sju rentekutt

Renta i Norge skal kuttes sju ganger de neste to årene, spår Danske Bank. Renta har steget til værs på grunn av prisveksten. Styringsrenta til Norges Bank er nå på 4,25 prosent.

NRK - 20 nov 23 kl. 15:10

Sp-topp: Sykehussak kan ende med regjeringsexit

En eventuell omstrukturering av sykehusene i Nordland kan bety at Senterpartiet må ut av regjeringen, mener Frank Johnsen, fylkesleder i Nordland Senterparti. – Hvis Helse- og omsorgsdepartementet og regjeringen ikke gir seg på at dette skal gjennomføres eller at Stortinget ikke får behandlet dette, så er vi i en situasjon der vi ikke kan være med på dette, sier fylkeslederen til Nationen. Forslagene som har møtt sterk motstand, er blant annet å flytte akuttberedskapen fra Lofoten og Narvik, i tillegg til å kun ha ett sykehus på Helgeland, istedenfor to.

Aftenposten - 16 nov 23 kl. 21:30

Drapet endret forfatteren: – Det er sjokkerende mange kvinner som lever i slike relasjoner

Forfatteren Niels Frank har skrevet om det han mener var et varslet drap..

NRK - 10 nov 23 kl. 00:22

Mannen som ledet Apollo 8-ferden er død

Astronauten Frank Borman, som ledet den første bemannede romferden rundt månen, er død, 95 år gammel. Borman, som tilbrakte 20 dager i verdensrommet fordelt på to romferder på 1960-tallet, døde tirsdag, opplyser romfartsorganisasjonen Nasa. Han var den eldste av USAs gjenlevende astronauter.

NRK - 06 nov 23 kl. 19:20

Kronprinsen i Tyskland på firedagers statsbesøk

Kronprins Haakon landet mandag i München i Tyskland i anledning et fire dager langt statsbesøk, hvor han blant annet skal møte landets statsminister og president. Tirsdag skal kronprinsen besøke den tyske produsenten Krauss-Maffei Wegmann, som Norge har bestilt 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra. Han reiser deretter til Hamburg og Berlin, hvor kronprinsesse Mette-Marit hekter seg på statsbesøket.

NRK - 06 nov 23 kl. 19:20

Kronprinsen i Tyskland på firedagers besøk

Kronprins Haakon landet mandag i München i Tyskland i anledning et fire dager langt offisielt besøk, hvor han blant annet skal møte landets statsminister og president. Tirsdag skal kronprinsen besøke den tyske produsenten Krauss-Maffei Wegmann, som Norge har bestilt 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra. Han reiser deretter til Hamburg og Berlin, hvor kronprinsesse Mette-Marit hekter seg på det offisielle besøket.

NRK - 02 nov 23 kl. 06:36

Kvinne påkøyrd - bilførar fekk førarkortet beslaglagt

Naudetatar rykte torsdag morgon ut til krysset Åsamyrene/Litleåsvegen i Åsane, etter melding om at ei kvinne i sluten av 30-åra var påkøyrd. Ifølgje politiet skal kvinna ha vore i ferd med å kryssa vegen. – Det er ein fotgjengerovergang på staden, seier politiet sin innsatsleiar Frank Listøl til NRK.

NRK - 20 okt 23 kl. 13:02

To redningsaksjoner pågår

Det pågår nå to redningsaksjoner av folk som har satt seg fast i fjellet, melder politiet. Begge er uskadd og får bistand til å komme seg ned fra fjellet. Den ene har gått seg fast ved Litlhareimnebba i Sunndal.

NRK - 14 sep 23 kl. 13:16

Frank Pedersen (H) blir ordfører i Tønsberg

Høyres Frank Pedersen blir ny ordfører i Tønsberg kommune. Det er klart etter at Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti har blitt enige om å inngå et samarbeid. Hvem som blir varaordfører og ledere i de politiske utvalgene er foreløpig ikke avgjort..

VG - 07 sep 23 kl. 16:57

Kvelertak fikk vokalhjelp fra Frank Hammersland

Det ble en av de aller siste jobbene til Bergens poplegende. Frank Hammersland døde i januar, bare 53 år gammel..

Klartale - 06 okt 23 kl. 07:38

Seks av ti mener de bør ha rett til å jobbe hjemmefra

Selskapet Owl Labs har gjort en undersøkelse. 2000 arbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland har deltatt i den. De har fått spørsmål om å jobbe hjemmefra.

NRK - 05 okt 23 kl. 09:58

Seks av ti mener de bør ha rett til å jobbe hjemmefra

En ny studie viser at 63 prosent av norske ansatte mener det bør være en rettighet å jobbe hjemmefra. Studien har spurt 2000 arbeidstakere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Den viser ikke uventet en klar tendens i kjølvannet av pandemien: – Dette felles synet i hele Norden om at det å jobbe hjemmefra er en rett, viser at det har skjedd en endring i hvordan de ansatte ser på arbeidsmiljøet sitt, sier administrerende direktør Frank Weishaupt i Owl Labs, som har gjennomført undersøkelsen.

NRK - 27 sep 23 kl. 13:54

Én amerikansk og to russiske romfarere er tilbake på jorda

Den amerikanske astronauten Frank Rubio er sammen med to russiske kosmonauter kommet tilbake til jorda fra Den internasjonale romstasjonen (ISS). Romkapselen deres ble onsdag løsnet fra ISS, ifølge kontrollørene som følger romferden fra Moskva. Kapselen ankom jordens atmosfære rundt klokken 13 norsk tid.

Aftenposten - 23 sep 23 kl. 18:10

Ble koblet til kampfiksing: Nå har Ranheim fått svar

For noen dager siden kontaktet Ranheim Norges Fotballforbund. Svaret beroliger Ranheim-sjef Frank Lidahl..

Dagbladet - 22 sep 23 kl. 12:42

Underviste om Anne Frank - fikk sparken

En amerikansk lærer fikk sparken etter å ha satt «Anne Franks dagbok» på pensum..

Aftenposten - 11 sep 23 kl. 09:56

De har 27 sesonger med Champions League-erfaring. Nå vil de ryste Europas beste

Én fikk gåsehud av Frank Sinatra på portugisisk, mens tre stykker glemmer aldri et bittert nederlag..

NRK - 21 jul 23 kl. 18:53

Frank Johnsen foreslår Sandra Borch som ny nestleder i Sp

Frank Johnsen, fylkesleder Nordland Sp mener Sandra Borch burde ta over som nestleder i partiet. – Så er det sånn at partiet må få på plass ny nestleder, og da tenker vi at Sandra Borch vil være en god kandidat. Hun vil samle Nord-Norge, og har vist seg som en dyktig politiker som statsråd, sier han til TV 2..

Aftenposten - 22 aug 23 kl. 01:00

Kirken trenger mer enn mirakler. Den trenger oppmerksomhet.

Frank Rossavik skriver i en kommentar i Aftenposten onsdag 16. august at kirken ved årets kirkevalg trenger to….

Klartale - 16 aug 23 kl. 15:30

Hva gjør Saudi-Arabia med fotballen?

Først ut var Cristiano Ronaldo. Siden har spillere som Karim Benzema, Jordan Henderson og Riyad Mahrez dratt til Saudi-Arabia. Alle for å spille fotball.

NRK - 30 jul 23 kl. 13:02

Hvaldimir er tilbake i Norge – observert i Kragerø

Etter å ha blitt sett i Sverige tidligere i sommer, er den kjente hvithvalen tilbake i norsk farvann. Nå er hvalen observert i skjærgården utenfor Kragerø. Søndag ble kjendishvalen observert ved det gamle trebåtbyggeriet på Borteid, skriver Kragerø Blad Vestmar.

NRK - 21 jul 23 kl. 19:01

Vil ha Sandra Borch som ny nestleder

Leder av Nordland Senterparti, Frank Johnsen, sier til NRK at de vil ha Sandra Borch som ny nestleder av partiet. – Hun er en samlende leder og det er fint at ledelsen representerer distriktene, sier Johnsen til NRK. Fredag kveld ble det kjent at Ola Borten Moe går av som kunnskaps- og forskningsminister og nestleder i Senterpartiet.

VG - 19 jul 23 kl. 23:43

Tysk håndballtopp langer ut mot Kolstad: – Svært uærlig

Bundesliga-sjef Frank Bohmann mener Kolstad må ekskluderes fra Champions League om klubben ikke oppfyller sine kontrakter fullt ut..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com