Frank

Wednesday, 06 December, 08:14

Nyheter om Frank

VG - 27 nov 23 kl. 08:33

Frank Løke bekrefter brudd

Frank Løke (43) og Helén Oterhals (27) er ikke lenger et par..

NRK - 20 nov 23 kl. 15:10

Sp-topp: Sykehussak kan ende med regjeringsexit

En eventuell omstrukturering av sykehusene i Nordland kan bety at Senterpartiet må ut av regjeringen, mener Frank Johnsen, fylkesleder i Nordland Senterparti. – Hvis Helse- og omsorgsdepartementet og regjeringen ikke gir seg på at dette skal gjennomføres eller at Stortinget ikke får behandlet dette, så er vi i en situasjon der vi ikke kan være med på dette, sier fylkeslederen til Nationen. Forslagene som har møtt sterk motstand, er blant annet å flytte akuttberedskapen fra Lofoten og Narvik, i tillegg til å kun ha ett sykehus på Helgeland, istedenfor to.

Aftenposten - 16 nov 23 kl. 21:30

Drapet endret forfatteren: – Det er sjokkerende mange kvinner som lever i slike relasjoner

Forfatteren Niels Frank har skrevet om det han mener var et varslet drap..

NRK - 10 nov 23 kl. 00:22

Mannen som ledet Apollo 8-ferden er død

Astronauten Frank Borman, som ledet den første bemannede romferden rundt månen, er død, 95 år gammel. Borman, som tilbrakte 20 dager i verdensrommet fordelt på to romferder på 1960-tallet, døde tirsdag, opplyser romfartsorganisasjonen Nasa. Han var den eldste av USAs gjenlevende astronauter.

NRK - 06 nov 23 kl. 19:20

Kronprinsen i Tyskland på firedagers statsbesøk

Kronprins Haakon landet mandag i München i Tyskland i anledning et fire dager langt statsbesøk, hvor han blant annet skal møte landets statsminister og president. Tirsdag skal kronprinsen besøke den tyske produsenten Krauss-Maffei Wegmann, som Norge har bestilt 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra. Han reiser deretter til Hamburg og Berlin, hvor kronprinsesse Mette-Marit hekter seg på statsbesøket.

NRK - 06 nov 23 kl. 19:20

Kronprinsen i Tyskland på firedagers besøk

Kronprins Haakon landet mandag i München i Tyskland i anledning et fire dager langt offisielt besøk, hvor han blant annet skal møte landets statsminister og president. Tirsdag skal kronprinsen besøke den tyske produsenten Krauss-Maffei Wegmann, som Norge har bestilt 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra. Han reiser deretter til Hamburg og Berlin, hvor kronprinsesse Mette-Marit hekter seg på det offisielle besøket.

NRK - 02 nov 23 kl. 06:36

Kvinne påkøyrd - bilførar fekk førarkortet beslaglagt

Naudetatar rykte torsdag morgon ut til krysset Åsamyrene/Litleåsvegen i Åsane, etter melding om at ei kvinne i sluten av 30-åra var påkøyrd. Ifølgje politiet skal kvinna ha vore i ferd med å kryssa vegen. – Det er ein fotgjengerovergang på staden, seier politiet sin innsatsleiar Frank Listøl til NRK.

NRK - 20 okt 23 kl. 13:02

To redningsaksjoner pågår

Det pågår nå to redningsaksjoner av folk som har satt seg fast i fjellet, melder politiet. Begge er uskadd og får bistand til å komme seg ned fra fjellet. Den ene har gått seg fast ved Litlhareimnebba i Sunndal.

NRK - 14 sep 23 kl. 13:16

Frank Pedersen (H) blir ordfører i Tønsberg

Høyres Frank Pedersen blir ny ordfører i Tønsberg kommune. Det er klart etter at Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti har blitt enige om å inngå et samarbeid. Hvem som blir varaordfører og ledere i de politiske utvalgene er foreløpig ikke avgjort..

VG - 07 sep 23 kl. 16:57

Kvelertak fikk vokalhjelp fra Frank Hammersland

Det ble en av de aller siste jobbene til Bergens poplegende. Frank Hammersland døde i januar, bare 53 år gammel..

Klartale - 06 okt 23 kl. 07:38

Seks av ti mener de bør ha rett til å jobbe hjemmefra

Selskapet Owl Labs har gjort en undersøkelse. 2000 arbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland har deltatt i den. De har fått spørsmål om å jobbe hjemmefra.

NRK - 05 okt 23 kl. 09:58

Seks av ti mener de bør ha rett til å jobbe hjemmefra

En ny studie viser at 63 prosent av norske ansatte mener det bør være en rettighet å jobbe hjemmefra. Studien har spurt 2000 arbeidstakere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Den viser ikke uventet en klar tendens i kjølvannet av pandemien: – Dette felles synet i hele Norden om at det å jobbe hjemmefra er en rett, viser at det har skjedd en endring i hvordan de ansatte ser på arbeidsmiljøet sitt, sier administrerende direktør Frank Weishaupt i Owl Labs, som har gjennomført undersøkelsen.

NRK - 27 sep 23 kl. 13:54

Én amerikansk og to russiske romfarere er tilbake på jorda

Den amerikanske astronauten Frank Rubio er sammen med to russiske kosmonauter kommet tilbake til jorda fra Den internasjonale romstasjonen (ISS). Romkapselen deres ble onsdag løsnet fra ISS, ifølge kontrollørene som følger romferden fra Moskva. Kapselen ankom jordens atmosfære rundt klokken 13 norsk tid.

Aftenposten - 23 sep 23 kl. 18:10

Ble koblet til kampfiksing: Nå har Ranheim fått svar

For noen dager siden kontaktet Ranheim Norges Fotballforbund. Svaret beroliger Ranheim-sjef Frank Lidahl..

Dagbladet - 22 sep 23 kl. 12:42

Underviste om Anne Frank - fikk sparken

En amerikansk lærer fikk sparken etter å ha satt «Anne Franks dagbok» på pensum..

Aftenposten - 11 sep 23 kl. 09:56

De har 27 sesonger med Champions League-erfaring. Nå vil de ryste Europas beste

Én fikk gåsehud av Frank Sinatra på portugisisk, mens tre stykker glemmer aldri et bittert nederlag..

NRK - 21 jul 23 kl. 18:53

Frank Johnsen foreslår Sandra Borch som ny nestleder i Sp

Frank Johnsen, fylkesleder Nordland Sp mener Sandra Borch burde ta over som nestleder i partiet. – Så er det sånn at partiet må få på plass ny nestleder, og da tenker vi at Sandra Borch vil være en god kandidat. Hun vil samle Nord-Norge, og har vist seg som en dyktig politiker som statsråd, sier han til TV 2..

Aftenposten - 22 aug 23 kl. 01:00

Kirken trenger mer enn mirakler. Den trenger oppmerksomhet.

Frank Rossavik skriver i en kommentar i Aftenposten onsdag 16. august at kirken ved årets kirkevalg trenger to….

Klartale - 16 aug 23 kl. 15:30

Hva gjør Saudi-Arabia med fotballen?

Først ut var Cristiano Ronaldo. Siden har spillere som Karim Benzema, Jordan Henderson og Riyad Mahrez dratt til Saudi-Arabia. Alle for å spille fotball.

NRK - 30 jul 23 kl. 13:02

Hvaldimir er tilbake i Norge – observert i Kragerø

Etter å ha blitt sett i Sverige tidligere i sommer, er den kjente hvithvalen tilbake i norsk farvann. Nå er hvalen observert i skjærgården utenfor Kragerø. Søndag ble kjendishvalen observert ved det gamle trebåtbyggeriet på Borteid, skriver Kragerø Blad Vestmar.

NRK - 21 jul 23 kl. 19:01

Vil ha Sandra Borch som ny nestleder

Leder av Nordland Senterparti, Frank Johnsen, sier til NRK at de vil ha Sandra Borch som ny nestleder av partiet. – Hun er en samlende leder og det er fint at ledelsen representerer distriktene, sier Johnsen til NRK. Fredag kveld ble det kjent at Ola Borten Moe går av som kunnskaps- og forskningsminister og nestleder i Senterpartiet.

VG - 19 jul 23 kl. 23:43

Tysk håndballtopp langer ut mot Kolstad: – Svært uærlig

Bundesliga-sjef Frank Bohmann mener Kolstad må ekskluderes fra Champions League om klubben ikke oppfyller sine kontrakter fullt ut..

Aftenposten - 19 jul 23 kl. 23:43

Tysk håndballtopp langer ut mot Kolstad: – Svært uærlig

Bundesliga-sjef Frank Bohmann mener Kolstad må ekskluderes fra Champions League om klubben ikke oppfyller sine….

Klartale - 01 jun 23 kl. 11:38

Bergen Pride styrker sikkerheten

På fredag starter Bergen Pride. Det skal feire skeiv kjærlighet. Søndag skulle barn få være med på festivalen, men Redd Barna har avlyst.

Aftenposten - 27 maj 23 kl. 10:01

Frank Lampards katastrofetall: 0,70 poeng per kamp

Frank Lampard (44) har hatt et annus horribilis som manager. Til sammen har han fem seirer på 32 kamper med Everton og….

VG - 27 maj 23 kl. 10:00

Frank Lampards katastrofetall: 0,70 poeng per kamp

Frank Lampard (44) har hatt et annus horribilis som manager. Til sammen har han fem seirer på 32 kamper med Everton og Chelsea..

NRK - 24 maj 23 kl. 12:44

Ber folk unngå kontakt med «Hvaldimir»

Hvithvalen kjent som «Hvaldimir» oppholder seg nå i indre Oslofjord. Fiskeridirektoratet oppfordrer folk nå til å unngå kontakt med belugaen. – Vi oppfordrer spesielt folk i båter til å holde god avstand for å unngå at hvalen blir skadet eller i verste fall drept av båttrafikk, sier fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen i en pressemelding.

NRK - 20 jun 23 kl. 16:38

– Hold dere unna «Hvaldimir»!

Fiskeridirektoratet har i dag mottatt meldinger som gir grunn til stor uro om velferden til hvithvalen kjent som «Hvaldimir». Det skriver Fiskeridirektoratet på egen nettside. Det er meldinger om bading med hvalen og svært mye båttrafikk rundt den.

NRK - 20 jun 23 kl. 11:12

Kasakhstan øker oljeleveransene til Tyskland

Tyskland er blitt enig med Kasakhstan om økte leveranser av råolje fra det sentralasiatiske landet. Ifølge den nye avtalen skal raffineriet PCK i tyske Schwedt ta imot 100.000 tonn råolje per måned innen utgangen av 2024.

NRK - 14 jun 23 kl. 21:42

Nasa har funnet en av livets byggesteiner på en av Saturns måner

Forskere i Nasa har oppdaget fosfor på overflaten til Saturns måne Enceladus. Funnene er basert på data fra romfartøyet Cassini, som gikk i kretsløp rundt Saturn mellom 2004 til det gikk i oppløsning i 2017, skriver Nasa-forskere i en artikkel publisert i tidsskriftet Nature. – Dette er et fantastisk funn for astrobiologen.

Aftenposten - 11 jun 23 kl. 16:28

Dommerbråket får ikke etterspill i Ranheim

Ranheims styreleder ser ingen grunn til å gå videre med saken etter dommer-rapporten mot Frank Lidahl..

Dagbladet - 05 maj 23 kl. 18:08

Sjokkerer alle: - Skriker

Frank var homofob, Eunike var lesbisk. Så ble det stormende forelskelse, heftig sex og dyp kjærlighet. Dette skjer i episode to, når Frank Tore Aniksdal får et spørsmål han ikke vil svare på..

Dagbladet - 05 maj 23 kl. 18:08

- Heller kreft enn homo

Han var homofob, hun var lesbisk. Så ble det stormende forelskelse, heftig sex og dyp kjærlighet. I episode 2 av Realitylegendene avslører Frank og Eunike alle detaljer om den pikante romansen.

NRK - 01 jun 23 kl. 11:16

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

VG - 20 apr 23 kl. 15:33

Frank Ocean avlyser Coachella

R&B-stjernen Frank Ocean (35) pådro seg en skade i beinet før sin første Coachella-opptreden og må avlyse helgens konsert, noe som har vakt oppsikt i USA av flere årsaker..

VG - 19 maj 23 kl. 12:52

Brentford-sjefen støtter utestengt stjerne: – Han er også et menneske

Brentford-trener Thomas Frank har kommet med en støtteerklæring til Ivan Toney etter spissen ble utestengt i åtte måneder for brudd på gamblingreglene..

VG - 15 apr 23 kl. 17:59

Tre tap av tre mulige for Frank Lampard

(Chelsea-Brighton 1–2) Det går fra ille til verre for Frank Lampard. Chelsea tapte hjemme mot Brighton, og den nye manageren står dermed med tre tap på like mange kamper..

Aftenposten - 15 apr 23 kl. 17:59

Tre tap av tre mulige for Frank Lampard

(Chelsea-Brighton 1–2) Det går fra ille til verre for Frank Lampard. Chelsea tapte hjemme mot Brighton, og den nye….

NRK - 14 maj 23 kl. 09:00

Zelenskyj på statsbesøk i Tyskland

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj møtte søndag sin tyske kollega, president Frank-Walter Steinmeier, på sin første tur til Tyskland siden Russlands invasjon, skriver AFP. Zelensky signerte gjesteboken på Bellevue-palasset, før han dro til samtaler med Steinmeier. Han er ventet å møte kansler Olaf Scholz senere søndag..

Aftenposten - 13 maj 23 kl. 03:00

Er det for sent (og naivt) å få en faglig forankret transdebatt?

Aftenpostens kommentator Frank Rossavik beskriver transdebatten som en av de mest rasende debattene i vår tid..

VG - 10 maj 23 kl. 13:08

Fikk uønsket besøk: – Sikker på at det var bjørnen

Natt til mandag kom en ubuden gjest på besøk til Frank Hønsens bikuber..

Aftenposten - 06 apr 23 kl. 14:22

Frank Lampard leder Chelsea ut sesongen

Klubbhelten Frank Lampard (44) tar over Chelsea resten av sesongen, etter sparkingen av Graham Potter..

NRK - 08 maj 23 kl. 15:43

Macron planlegger statsbesøk i Tyskland

Frankrikes president Emmanuel Macron kommer på statsbesøk til Tyskland fra 2 til 4 juli. Han er invitert av den tyske presidenten Frank-Walter Steinmeier. Macron har besøkt Tyskland flere ganger tidligere.

VG - 05 apr 23 kl. 20:00

The Athletic: Frank Lampard nær Chelsea-retur

Frank Lampard (44) skal være nær en sensasjonell retur som manager for Chelsea..

Aftenposten - 05 apr 23 kl. 20:00

The Athletic: Frank Lampard nær Chelsea-retur

Frank Lampard (44) skal være nær en sensasjonell retur som manager for Chelsea..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com