Frank Sve

Saturday, 02 December, 23:02

Nyheter om Frank Sve

NRK - 03 mar 23 kl. 09:51

Blir lansert som ny nestleiar i Frp

Møre og Romsdal Frp lanserer Frank Sve frå Stranda som ny nestleiar i partiet. Det skjer etter at Ketil Solvik Olsen har varsla at han ikkje vil halde fram som nestleiar. Sve har stortingsrepresentant for Frp sidan 2021.

NRK - 16 mar 23 kl. 16:08

Frps nestlederkamp: FpU vil ha Limi

Fremskrittspartiets ungdom vil at Hans Andreas Limi skal bli ny nestleder i partiet. – Hans Andreas er en skarp retoriker, en svært erfaren mann rundt forhandlingsbordet og en politiker med den nødvendige tyngden for å kle et så viktig verv som nestleder i Frp, sier FpU-leder Simen Velle til NRK. Limi varslet i går hos NRK at han ønsker å bli nestleder.

NRK - 16 mar 23 kl. 11:49

Fpu støtter Limi i kampen om ny nestleder i Frp

Fremskrittspartiets Ungdom mener Hans Andreas Limi bør være nestleder i Fremskrittspartiet. Hans Andreas Limi er en skarp retoriker, en erfaren mann rundt forhandlingsbordet og en mann med den nødvendige politiske tyngden for å gå inn som første nestleder i Frp, sier FpU-leder Simen Velle til Nettavisen torsdag. Kampen om den ledige plassen som nestleder i Frp står mellom Hans Andreas Limi, Erlend Wiborg og Bård Hoksrud.

NRK - 10 feb 23 kl. 10:33

Frp lover flertall for omstridt E6-utbygging

Til tross for at flere har vært negative til at regjeringen åpner for utbygging av E6 gjennom Lågendeltaet naturreservat, lover Frp flertall på Stortinget. – Jeg garanterer at Frp vil sikre flertall for nye E6 ved Lillehammer om saken kommer i Stortinget, sier partiets transportpolitiske talsperson, Frank Sve. Også Høyre stiller seg positive til at en avgjørelse om Lågendeltaet endelig er nådd.

NRK - 22 nov 22 kl. 06:02

Frp vil gjenopplive seks riksveiprosjekter

Frp vil ha fortgang i seks veiprosjekter som regjeringen har lagt på is. Partiet setter av 1,75 milliarder kroner til veisatsing i sitt alternative budsjett. Utbygging av nye og bedre veier redder liv, understreker samferdselspolitisk talsmann Frank Sve.

NRK - 17 aug 22 kl. 14:14

Frp vil ha åpen høring etter brukollapsen på Tretten

Fremskrittspartiet vil ha en åpen høring i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget knyttet til brukollapsen på Tretten. – Vi har sett flere eksempler på at trebruer kollapser, nå sist den svært alvorlige hendelsen på Tretten, sier første nestleder i transport- og kommunikasjonskomiteen, stortingsrepresentant Frank Sve (Frp). Han tar til orde for at eksisterende trebruer vurderes erstattet med nye konvensjonelle bruer i betong/stål, dersom en ikke kan garantere at disse bruene kan kollapse.

NRK - 10 feb 22 kl. 15:36

Frank Sve utsatt for drapstrusler

Stortingsrepresentant Frank Sve (FrP) har blitt utsatt for alvorlige trusler, skriver Nettavisen. Det fortalte han på Stortinget torsdag. Hjemme i Stranda fikk han tilsendt et brev hvor det blant annet sto at han skulle bli skutt..

VG - 29 apr 22 kl. 12:47

Frp-topp vil vrake Fornebubanen etter bompengesjokk

GARDERMOEN (VG) Bompengeprisene i Oslo og Viken skal øke i gjennomsnitt med førti prosent, blant annet for å finansiere Fornebubanen. Frp-topp Frank Sve ville vraket hele prosjektet..

NRK - 25 feb 21 kl. 05:35

Sve ut mot «klimahysteriet»

På dagens landsstyremøte skal Frp leggje strategi for årets valkamp. Ifølgje Klassekampen trur fylkesleiar Frank Sve at kampen mot klima- og miljøhysteri er ei sak som kan foreine Frp og delar av Høgre og Senterpartiet..

NRK - 01 nov 20 kl. 11:04

Listhaug topper listen i hjemfylket

Sylvi Listhaug blir Møre og Romsdal Frps førstekandidat til neste års stortingsvalg, fulgt av fylkesleder Frank Sve som andrekandidat. Det er klart etter nominasjonsmøtet lørdag..

VG - 20 jan 20 kl. 19:30

Frank Sve i valgkomitéen: Åpner for lederdebatt i Frp

Fylkesleder og medlem i valgkomiteen, Frank Sve (Frp), mener det er naturlig at en debatt om lederskapet i partiet kommer etter regjerings-exiten..

P4 - 17 jan 20 kl. 05:49

Tror ikke regjeringen reddes

Frps fylkesleder i Møre og Romsdal, Frank Sve, sier han har mistet troen på hele regjeringsprosjektet. Frp har truet med å gå ut av regjering etter avgjørelsen om å hente hjem IS-kvinnen og hennes to barn. Sve tror ikke statsminister Erna Solberg greier å redde sin egen regjering denne gangen.

VG - 21 jan 20 kl. 20:51

Frp-topp vil ha innvandreropprør: – Nå skal silkehanskene av

Han leder grasrotopprøret i Frp. Dagen derpå prater Frank Sve rett fra levra. Han fremmer en rekke krav som skal frontes og gir statsminister Erna Solberg skylden for regjeringskollapsen..

P4 - 21 jan 20 kl. 06:51

- Jensen vil ikke bli presset ut

Frp-leder Siv Jensen kommer ikke til å bli presset ut av lederstolen nå etter regjerings-exiten. Det mener politisk redaktør Kjetil Alstadheim i Dagens Næringsliv. Flere i partiet har sagt at tiden nå kan være inne for en lederdebatt i Frp - deriblant medlem i valgkomiteen Frank Sve.

Aftenposten - 16 jan 20 kl. 14:38

Frp-fylkesleder: Det må et under til hvis denne regjeringen skal overleve

Frps profilerte fylkesleder i Møre og Romsdal, Frank Sve, tror ikke statsminister Erna Solberg denne gangen greier å redde sin egen regjering. Fylkeslederen i Oslo mener partiet ikke kan kjøpslå med bompenger, men må kreve «mye strengere innvandringspolitikk» for å bli i regjering..

VG - 15 jan 20 kl. 11:18

Frp-fylkesleder Frank Sve: - Hvis Erna vil velte regjeringen, er dette måten

Flere av Fremskrittspartiets fylkesledere råder partileder Siv Jensen til å forlate regjeringen etter beslutningen om hjem-henting av IS-kvinnen og hennes to barn..

Aftenposten - 30 aug 19 kl. 21:03

Frank Sve går mot brakvalg – men trolig til ingen nytte

Mens Frp blør på nasjonale målinger, kan partiet bli størst i Møre og Romsdal. Men fylkesleder Frank Sve blir neppe fylkesordfører. Til det har han vært for hard i kjeften..

P4 - 12 sep 19 kl. 08:07

Frp-topper vil vurdere regjeringsdeltakelse

Når Frp nå skal evaluere valgkampen, er ett alternativ å gå ut av regjering. Det sier Frank Sve, fylkesleder i Møre og Romsdal. Frp gjorde sitt dårligste kommune- og fylkestingsvalg på over 20 år.

P4 - 01 aug 19 kl. 07:19

- Krf og Venstre er kjepphøye

- Krf og Venstre-topper er kjepphøye og oppblåste i bompenge-debatten. Det mener Frps Frank Sve som blir omtalt som partiets bompengegeneral. Både Venstre og Krf har uttalt at de ikke har noe å gi i regjeringsforhandlinger om mindre bompenger, og Sve sier til Dagbladet at partiene må jekke seg tjue hakk, da de to partiene tilsammen er mindre enn Frp..

VG - 24 jul 19 kl. 16:29

Frp-Sve hvis regjeringsforhandlingene mislykkes: – Ut av regjering før valget

Landsstyremedlem og leder i Møre og Romsdal Frp, Frank Sve, sier Frp bør gå ut av regjering før kommunevalget, hvis de ikke får gjennomslag i bompengeforhandlingene med de andre regjeringspartiene..

VG - 24 jul 19 kl. 16:29

Frp-Sve hvis bompengeforhandlingene mislykkes: – Ut av regjering før valget

Landsstyremedlem og leder i Møre og Romsdal Frp, Frank Sve, sier Frp bør gå ut av regjering før kommunevalget, hvis de ikke får gjennomslag i bompengeforhandlingene med de andre regjeringspartiene..

VG - 24 jul 19 kl. 16:29

Frp-Sve mener at Frp må ut av regjering før valget hvis bompengeforhandlingene mislykkes

Landsstyremedlem og leder i Møre og Romsdal Frp, Frank Sve, sier Frp bør gå ut av regjering før kommunevalget, hvis de ikke får gjennomslag i bompengeforhandlingene med de andre regjeringspartiene..

VG - 16 sep 19 kl. 22:57

Frp-topp: Venstre får komme seg ut av regjering hvis de ikke har annet å drive med

Frp-topp Frank Sve er rasende på Venstre etter anklager om «brun propaganda»..

NRK - 16 jan 19 kl. 16:54

Truar med nei til KrF

Fylkesleiar i Framstegspartiet, Frank Sve, truar med å seie nei til å ta inn KrF i den borgarlege regjeringa. Det seier Sve til Sunnmørsposten (krev innlogging). Sve vil ha garantiar for meir sjukehuspengar.

Dagbladet - 08 jun 19 kl. 12:01

Frp's bompengegeneral sa ja til 40 år med bompenger

Frank Sve er fylkesleder i Møre og Romsdal og leder bomopprøret i Frp. Likevel aksepterer han et bomprosjekt som skal strekke seg over tiår..

P4 - 03 jun 19 kl. 12:50

- Må ut av regjering

- Frp må ut av regjering uten bompenge-gjennomslag. Det sier leder Frank Sve i Frps største fylkeslag, Møre og Romsdal, til VG. Det foregår nå et internt opprør i partiet før deres ekstarordinære landstyremøtet på onsdag hvor det vil komme krav om store gjennomslag i bompengesaken.

VG - 03 jun 19 kl. 12:12

Frp-fylkesledere: Må ut av regjering uten bompenge-gjennomslag

- Hvis de andre regjeringspartiene ikke vil lytte til dette, har ikke vi noe i regjering å gjøre, sier leder Frank Sve i Frps største fylkeslag, Møre og Romsdal..

Dagbladet - 08 aug 17 kl. 10:35

Slik kapret Sylvi stortingsplassen foran Frank Sve

Ny biografi bringer detaljer fra Fremskrittspartiets indre liv..

Aftenposten - 25 okt 16 kl. 16:07

Frank Sve trekker seg fra nominasjonskamp: – Er ikke blitt presset

– Ingen har presset meg. Da ville det blitt bråk. Jeg kan tenke selv, sier Frank Sve til Aftenposten..

Dagbladet - 25 okt 16 kl. 13:09

Frank Sve trekker seg - Listhaug likevel på førsteplass

Foreslått listetopp Frank Sve trekker seg..

NRK - 25 okt 16 kl. 13:17

Frank Sve trekker seg som listetopp

Frank Sve trekker sitt kandidatur til stortingsplass for Møre og Romsdal Frp. Han anbefaler nominasjonskomitéen å innstille statsrådene Sylvi Listhaug og Jon Georg Dale på de to første plassene..

VG - 17 okt 16 kl. 20:54

Frank Sve: – Jeg trekker meg ikke denne gangen

De fire siste stortingsperiodene har han trukket seg fra førsteplassen på Stortingslisten – men denne gangen nekter mangeårig fylkespartileder Frank Sve (48)..

VG - 12 okt 16 kl. 12:25

Frank Sve på topp for Møre og Romsdal Frp

Nominasjonskomiteen i Møre og Romsdal Frp vil ha sunnmøringen Frank Sve (48) som listetopp for Frp til stortingsvalget neste år. Innvandringsminister Sylvi Listhaug plasseres som nummer to i den enstemmige innstillingen..

P4 - 25 okt 16 kl. 13:13

Listhaug likevel på førsteplass

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug blir likevel nominert øverst på Fremskrittspartiets stortingsliste for Møre og Romsdal, mens Jon Georg Dale blir nummer to. Det er klart etter at Frank Sve, som opprinnelig var innstilt som nummer en, trakk seg fra nominasjonsstriden. Løsningen ble offentliggjort av de tre politikerne i dag.

NRK - 22 okt 16 kl. 19:45

Provosert av Listhaugs valgkamp

Frank Sve er innstilt foran Frp-stjernene Sylvi Listhaug og Jon Georg Dale. Nå frykter han at de bruker regjeringsapparatet for å dytte han ut av stortingslista.– Vi må drive dette på en ryddig måte.

Aftenposten - 17 okt 16 kl. 21:54

Hverken Sve eller Listhaug gir seg. Begge ønsker topp-plassen

– Denne gangen gir jeg meg ikke, sier Frank Sve og sikter til førsteplassen statsråd Sylvi Listhaug ønsker seg som listetopp på Frps stortingsliste i Møre og Romsdal..

NRK - 12 okt 16 kl. 12:06

Sve på topp for Møre og Romsdal Frp

Nominasjonsnemnda i Møre og Romsdal Frp foreslår Frank Sve som førstekandidat til stortingsvalget neste år. Innvandringsminister Sylvi Listhaug innstilles som nummer to..

VG - 25 okt 16 kl. 14:19

Siv etter at Sylvi vant nominasjonskamp: – Uten innblanding fra meg

Frank Sve trekker seg overraskende fra førsteplassen på Frp-lista i Møre og Romsdal. Han anbefaler statsrådene Sylvi Listhaug og Jon Georg Dale på de to øverste plassene..

NRK - 25 okt 16 kl. 13:35

Jensen: – Har ikke blandet meg inn

FrP-leder Siv Jensen fikk beskjed i går om at Frank Sve trekker seg som listetopp i Møre og Romsdal. – Dette har foregått på den måten en nominasjon skal gjennomføres og jeg har selvsagt ikke blandet meg inn, sier Jensen til NRK..

Aftenposten - 25 okt 16 kl. 13:14

Dagbladet: Listhaug får førsteplassen

Utfordrer Frank Sve trekker seg fra nominasjonsstriden i Møre og Romsdal..

NRK - 17 okt 16 kl. 12:27

Frp-statsrådene vil på listetopp

Sylvi Listhaug og Jon Georg Dale vil ha første- og andreplassen på nominasjonslista til Frp. Dette til tross for at nominasjonskomiteen i Møre og Romsdal Frp har satt Frank Sve på førsteplassen, og de to statsrådene på andre og tredje..

Aftenposten - 17 okt 16 kl. 11:59

Frp-statsrådene vil slåss for topplassene i Møre og Romsdal

Frp-statsråd Sylvi Listhaug utfordrer fylkesleder Frank Sve om førsteplassen på partiets stortingsvalgliste fra Møre og Romsdal. Også landbruksminister Jon Georg Dale vil høyere opp på lista..

NRK - 17 okt 16 kl. 11:52

Listhaug vil ha topp-plassen

Frp-statsråd Sylvi Listhaug utfordrer fylkesleder Frank Sve om førsteplassen på partiets stortingsvalgliste for Møre og Romsdal. – Jeg har i dag sagt at jeg går for førsteplassen, sier Sylvi Listhaug til Sunnmørsposten..

Hegnar.no - 17 okt 16 kl. 11:49

Frp-statsrådene vil stå på topp i Møre og Romsdal

Frp-statsråd Sylvi Listhaug utfordrer fylkesleder Frank Sve om førsteplassen på partiets stortingsvalgliste fra Møre og Romsdal. Også landbruksminister Jon Georg Dale vil høyere opp på lista..

P4 - 17 okt 16 kl. 11:55

Listhaug vil ha førsteplassen

Innvandringsminister Sylvi Listhaug fra Frp varsler kamp om førsteplassen på Møre og Romsdal Frps stortingsliste. Det skriver Sunnmørsposten. Nominasjonskomitéen i Møre og Romsdal Frp har valgt å vrake både Sylvi Listhaug og landbruksminister Jon Georg Dale som listetopper, og har innstilt fylkespartileder Frank Sve til førsteplassen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com