Fra barn

Tirsdag, 27 Juli, 08:00

Nyheter om Fra barn

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 05 mai 21 kl. 20:00

Hun lovet bedre beredskap. Nå vil hun ta sukkertøy fra barn.

Hun lovet bedre beredskap. Nå vil hun ta sukkertøy fra barn..

NRK - 25 mars 21 kl. 17:38

Håper å vaksinere barn i 2022

Pfizer sier torsdag at de håper å kunne starte å vaksinere barn under 12 år i tidlig 2022, melder Reuters. Selskapet sier de forventer å ha klare testresultater Fra barn under 12 år i andre halvdel av 2021..

NRK - 12 jan. 21 kl. 21:40

Tiltalt for overgrep mot 19 barn

Ein mann i 20-åra er tiltalt etter å ha sendt og fått seksualiserte bilete frå barn mellom sju og 15 år. Han kontakta dei i dataspelet Fortnite. Politiet har brukt lang tid på den store etterforskinga, og mannen har sete i varetekt i over eitt år..

NRK - 03 des. 20 kl. 09:10

Flere unge kontakter Røde Kors

Kors på halsen, Røde Kors’ anonyme samtaletilbud for barn og unge, har opplevd 40 prosent flere henvendelser Fra barn og unge under pandemien. Barn helt ned i 8-årsalderen har den siste tiden kontaktet Røde Kors, skriver de i en pressemelding..

P4 - 21 sep. 20 kl. 06:23

Gikk inn i leilighet og stjal dyne fra barn

En mann er pågrepet etter at han i natt tok seg inn gjennom en åpen verandadør og stjal en dyne fra et barn på Jordal i Oslo. Mannen tok seg etterpå inn i en bod for å sove. Politiets hundepatrulje sporet opp mannen, og er nå kjørt til arresten..

P4 - 27 aug. 20 kl. 05:24

Tror barn smitter mer enn antatt

Koronautbruddet i Lillestrøm kommune i juni tyder på at barn smitter mer enn tidligere antatt. 40 tilfeller kan spores til Sagdalen skole. FHI opplyser til Aftenposten at smitte Fra barn til andre først og fremst skjer i samme husholdning, og at smitte mellom barn er sjelden.

P4 - 29 april 20 kl. 17:44

Sårbare barn får ikke hjelpa de har krav på

Mange barn og unge får ikke det tilbudet de har rett på under koronakrisa. Det viser en ny rapport fra en koordineringsgruppe ledet avBufdir, som ser på tilbudet Fra barn og unge som regjeringen la frem i dag. Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad er bekymret for at tibudet for disse har falt bort blant annet på grunn av unødvendig mye smittefrykt..

P4 - 29 april 20 kl. 07:12

-Ungdom viet for lite oppmerksomhet

Ungdommene er viet for lite oppmerksomhet i koronakrisen. Det advarer margrethe Østerhus hos Alarmtelefonen for barn og unge. Siden 12.

Aftenposten - 08 april 20 kl. 10:23

Åpent brev fra foreldre og barn til direktøren i Avantor: Kan barna få lov til å rydde opp etter dere?

En bønn Fra barn i Nydalen til eiendomsgigantene..

NRK - 28 mars 20 kl. 11:51

Raudekrossen utvidar hjelpetilbod

Raudekrossen utvidar opningstidene til hjelpetilbod til barn og unge. Sidan 12. mars har det kome over 1500 førespurnader frå barn og unge, skriv organisasjonen i ei pressemelding.

NRK - 28 mars 20 kl. 11:51

Røde Kors utvidar hjelpetilbod

Røde Kors utvidar opningstidene til hjelpetilbod til barn og unge. Sidan 12. mars har det kome over 1500 førespurnader frå barn og unge, skriv organisasjonen i ei pressemelding.

P4 - 09 juli 19 kl. 11:44

Mange henvendelser om kroppspress

Flere barn kontakter nå Røde Kors om kroppspress. Hver fjerde henvendelse til deres samtaletjeneste Kors på Halsen kommer Fra barn og unge som ikke er fornøyde med eget utseende og opplever kroppspress. Leder for Kors på Halsen, Nelli Kongshaug sier hun ser alvorlig på at barn og unge er så opptatt av utseende at det overskygger mye annet i livet.

P4 - 19 juli 19 kl. 07:07

Stor pågang hos alarmtelefon

Alarmtelefonen for barn og unge opplever stor pågang. Så langt i sommer har nødtelefonen 116 111 mottatt om lag 1000 henvendelser. Den døgnåpne beredskapstelefonen mottar også mange henvendelser Fra barn og unge som har rømt hjemmefra, eller fra foreldre som har barn og unge som har rømt..

NRK - 11 juli 19 kl. 02:49

Vil straffe de som drar fra barn

Silje Hjemdal i Frp mener det er for lett for foreldre å etterlate barn i utlandet, og vil at loven strammes inn, ifølge Vårt Land. 10 barn ble etterlatt i utlandet i fjor, ifølge Integrerings- og mangfoldsdirektoratet..

NRK - 09 juli 19 kl. 11:13

Mange unge tynges av kroppspress

Hver fjerde henvendelse til Røde Kors' samtaletjeneste kommer Fra barn og unge som ikke er fornøyde med eget utseende og opplever kroppspress. Det viser tallene for samtaletjenesten Kors på Halsen. Hittil i år har 18.

NRK - 14 juni 19 kl. 06:41

Vil kunne ta Fra barn passet

Regjeringen vil ta passet Fra barn og unge som står i fare for å bli sendt ut av landet mot sin vilje. – Målet er å forebygge at barn og unge her i landet blir utsatt for blant annet tvangsekteskap, vold og overgrep, sier justisminister Jøran Kallmyr..

P4 - 14 juni 19 kl. 08:36

Vil fjerne pass for å hindre tvangsekteskap

Regjeringen vil ta passet Fra barn og unge som står i fare for å bli sendt ut av landet mot sin vilje. Håpet er at det blant annet kan hindre tvangsekteskap. Barn og unge kan også bli fratatt passene sine hvis de står i fare for å bli etterlatt i utlandet og utsatt for vold eller overgrep, melder NRK.

Aftenposten - 14 juni 19 kl. 08:01

Regjeringen vil hindre tvangsekteskap ved å ta Fra barn pass

Regjeringen vil ta passet Fra barn og unge som står i fare for å bli sendt ut av landet mot sin vilje. Blant annet håper de at det kan hindre tvangsekteskap..

P4 - 21 april 18 kl. 10:05

Stor pågang Fra barn av rusmisbrukere

Svært mange barn tar kontakt med foreningen BAR, Barn av rusmisbrukere. På bare tre måneder har oppmot 900 barn og unge tatt kontakt. Det er nesten like mange som hele året i fjor da de mottok 955 hendvendelser.

P4 - 28 mars 18 kl. 07:43

Ber om penger til strakstiltak

Rektor ved både Tiurleiken og Bjøråsen skole, Jarle Dukic Sandven ber nå byrådsleder Raymond Johansen om strakstiltak mot gjengproblemene på Romsås. Aftenposten skrev forrige uke at gjengmedlemmer skal ha krevd inn bøter Fra barn og foreldre og tvunget barn til å selge hasj på ungdomsskoler. Rektoren sier nå til avisen at han vil ansette miljøterapeuter på skolen som kan få ungdommer ut av gjengmiljøet..

P4 - 23 mars 18 kl. 06:57

Rektor slår alarm om gjenger

En rektor på en skole på Romsås slår nå alarm om unge gjengmedlemmer som tvinger barn til å selge hasj på ungdomsskoler. I et varselbrev beskriver rektoren hvordan 15–20 ungdommer krever inn bøter Fra barn og foreldre, skriver Aftenposten. Enkelte beboere tør knapt å gå på skole og jobb i frykt for å møte på gjengen.

Aftenposten - 22 mars 18 kl. 19:15

Romsås-rektor slår alarm: – Jeg er faktisk redd for at man skal miste kontrollen

I et alvorlig varselbrev beskriver rektor Jarle Dukic Sandven hvordan unge gjengmedlemmer nærmest terroriserer nærområdet, krever inn «bøter» Fra barn og foreldre og tvinger barn til å selge hasj på ungdomsskoler..

P4 - 16 mars 18 kl. 08:40

Vil lagre barns blod til evig tid

Regjeringen og Arbeiderpartiet vil endre loven slik at blodprøver Fra barn kan lagres til evig tid. I dag lagres blodprøver Fra barn i maks seks år, men nå foreslås det å endre biobankloven. Årsaken er at det skjer mye innenfor bioteknologi nå, ifølge VG.

NRK - 02 mars 18 kl. 07:09

62 barn etterlatt i utlandet

107 personer bosatt i Norge ble i fjor i rapportert inn som etterlatt i utlandet mot sin vilje. 62 var barn. Regjeringen utreder nå å ta passet Fra barn som står i fare for å sendes ut, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 21 feb. 18 kl. 21:11

Politiet oppgitt over tulleringing fra barn: - Det er ikke et leketøy

Onsdag ringte tre barn AMK så mange ganger at politiet måtte kontakte foreldrene deres..

P4 - 13 des. 17 kl. 10:54

- Viktig at henvendelser Fra barn følges opp

- Det er viktig at en anonym chattetjeneste hjelper barn med å fortelle om seksuelle overgrep. Det sier Thale Skybak i Redd Barna. Tidligere i dag fortalte P4 Nyhetene at Tale Maria Krohn Engvik - også kjent som Helsesista på Snapchat - etterlyser en chattetjeneste hvor barn anonymt kan spørre om seksuelle overgrep.

P4 - 13 des. 17 kl. 07:36

Etterlyser flere chattetjenester for barn

Helsesøster Tale Maria Krohn Engvik mottar tusenvis av meldinger Fra barn og unge på Snapchat. Mange handler om seksuelle overgrep..

Dagbladet - 21 sep. 17 kl. 01:06

Desperate foreldre har mottatt sms Fra barn fanget i ruinene i Mexico. - Hjelp oss, vi er tørste

Familier sier de har fått meldinger fra barna sine som er fanget inne i ruinene av et kollapset skolebygg i Mexico. 30 barn er savnet..

NRK - 02 aug. 17 kl. 09:27

Flere unge kontaktet hjelpetelefon

Hjelpetelefonen til Røde Kors, «Kors på halsen», hadde en økning på 12 prosent i tallet på henvendelser Fra barn og unge Fra barn og unge i sommer. De fleste tar kontakt på chat, og samtalene handler om kropp, helse, vennskap og seksualitet, NTB..

NRK - 02 aug. 17 kl. 06:44

Må avvise Stavanger-barn i krise

Familiesenter i Stavanger har så stor pågang Fra barn og unge som sliter psykisk at de ikke kan ta imot nye henvendelser før i oktober, skriver Aftenbladet. Tross økt pågang det siste året, er ikke bemanningen ved Familiesenteret blitt økt..

P4 - 11 okt. 16 kl. 15:22

67 barn omfattet av overgrepssak

67 barn har vært omfattet av etterforskningen av en 22 år gammel mann som er siktet for seksuelle overgrep mot barn. Politiet i Tromsø har fått frist til 1. desember med å avslutte etterforskningen.

P4 - 03 okt. 16 kl. 06:45

Nye ofre i overgrepssak

Politiet har funnet enda flere ofre i den store overgrepssaken i Tromsø. Fra før inkluderer siktelsen mot en 22 år gammel Tromsø-mann 50 barn. Nå har politiet funnet fire-fem barn til, noen av dem fra Østlandet, etter gjennomgang av det beslaglagte materialet, melder NRK.

Aftenposten - 16 nov. 15 kl. 12:57

Slik kan du svare på spørsmål Fra barn etter terroren i Paris

«Hva skal jeg gjøre når jeg blir redd av de skumle nyhetene fra Frankrike? Kan det samme skje her?» Forsker Jon-Håkon Schultz gir råd til barn etter terroren i Paris..

VG - 06 sep. 15 kl. 23:20

Fant kroppsdeler Fra barn i innsjø

Politiet i Chicago fant lørdag ettermiddag kroppdeler fra et barn flytende i Garfield Park Lagoon..

P4 - 15 aug. 15 kl. 11:44

Unge mobbes like mye som før

Andelen unge som blir mobbet, holder seg like høy somtidligere, til tross for innsatsen som er lagt ned mot mobbing siden regjeringen, kommunene og en rekke andre aktører skrev under Manifest mot mobbing i 2002 I den siste Ungdata-rapporten oppgir over 50.000 barn og unge at de blir utsatt for jevnlig og systematisk plaging melder VG. Svarene kommer Fra barn og unge i ungdomsskolen og videregående skole..

NRK - 23 okt. 14 kl. 08:45

– Vold mot barn er så uvirkelig at man ikke tror det

Mange benekter det de hører Fra barn som er utsatt for vold fordi det er så uvirkelig og vondt, sier barneadvokat Thea Totland..

NRK - 05 nov. 13 kl. 08:39

Må velge mellom barn og gamle

Bydel Ullern må ta penger Fra barn og unge for å klare å gi eldre den sykehjemsplassen de har krav på..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt