Fotballbråket

Onsdag, 16 Juni, 03:51

Nyheter om Fotballbråket

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 21 april 21 kl. 13:28

Fotballbråket: Dette er de største vinnerne og taperne

Flere ledere står igjen som tapere i Fotballbråket. Noen kommer styrket ut..

VG - 02 mai 20 kl. 22:39

Ny vending i Fotballbråket: Raja beskylder Støre for usakligheter

Kulturminister Abid Raja (V) mener Jonas Gahr Støre har skjøvet ansvaret for debatten om fotballstarten og gjenåpningen av Norge over på stortingsrepresentant Trond Giske. Ap-lederen slår kraftig tilbake og hevder «idretten blør»..

NRK - 16 juni 16 kl. 16:52

To års fengsel for fotballbråk

En fransk domstol har dømt tre russiske fotballsupportere til fengsel i 12, 18 og 24 måneder for vold under Fotballbråket før kampen mellom England og Russland i Marseille tirsdag, melder AFP. Mer enn 30 personer ble såret..

P4 - 16 juni 16 kl. 17:33

Dømt for fotballvold

Tre russiske fotballsupportere er dømt til 12, 18 og 24 måneders fengsel for vold før kampen mellom England og Russland i Marseille tirsdag. Det melder AFP. Mer enn 30 personer ble såret i Fotballbråket..

Aftenposten - 15 juni 16 kl. 14:00

Russisk minister etter fotballpøblenes herjinger: – De blir konstant provosert

Russlands utenriks- og idrettsminister er enige: Fotballbråket i EM har blitt provosert frem av andre enn russere..

VG - 12 juni 16 kl. 06:47

Russland kan bli straffet etter Fotballbråket i Marseille

Fire personer er alvorlig skadet etter flere voldelige sammenstøt mellom fotballsupportere i Marseille lørdag. Nå varsler UEFA full granskning..

VG - 28 feb. 16 kl. 18:23

Nyvalgt president om Fotballbråket: – Surrealistisk

ULLEVAAL (VG) Terje Svendsen (60) satt stille i tingsalen på Ullevaal og fulgte med på et fotballpolitisk drama – med store medieoppslag og skittkasting innad i fotballfamilien..

P4 - 19 april 15 kl. 13:12

11 dømt til døden for fotballvold

11 personer er dømt til døden av en egyptisk domstol etter bråket som oppstod på en fotballarena i Port Said i 2012. 74 personer mistet livet i Fotballbråket som oppstod da supportere barket sammen etter en seriekamp. I fjor ble 21 personer dømt til døden etter fotballvolden, men saken ble anket og i dag kom dommen melder nyhetsbyrået AP.

VG - 24 okt. 14 kl. 11:46

Slik straffes Serbia og Albania etter Fotballbråket

Serbia er tilkjent 3-0-seier, men må samtidig tåle bot og tre poengs trekk etter den dramatiske kampen mot Albania i EM-kvalifiseringen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt