Forsvunnet

Saturday, 02 December, 13:49

Nyheter om Forsvunnet

E24 - Igår: 12:35

Næringslivstopper Forsvunnet i Kina

To kinesiske næringslivstopper i selskaper kontrollert av det kriserammede konglomeratet Zhongzhi er Forsvunnet, ifølge CNN..

NRK - Igår: 11:29

Klaveness kritisk etter Qatar-besøk: – Fifa har Forsvunnet fra bildet

Fotballpresident Lise Klaveness retter fornyet kritikk mot Fifa etter å ha besøkt Qatar på jakt etter svar på om løftene som ble avgitt før VM er holdt. Klaveness ledet en delegasjon fra Norges Fotballforbund som denne uken har vært i Qatar. Målet var å komme nærmere et svar på om Det internasjonale fotballforbundets (Fifa) har levert på sine løfter etter fjorårets omstridte mesterskap.

NRK - 21 nov 23 kl. 16:35

Vil etterlyse Abida Rajas eksmann internasjonalt

Rettssaken mot eksmannen til Abida Raja er utsatt fordi han tilsynelatende har Forsvunnet. Nå vil statsadvokaten etterlyse ham internasjonalt. – Vi jobber for å etterlyse ham internasjonalt.

VG - 26 nov 23 kl. 19:35

Person alvorlig skadet etter påkjørsel i Oslo – bil forsvant

En person er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en påkjørsel på Solli plass. Politiet søker etter en bil som har Forsvunnet fra stedet..

VG - 21 nov 23 kl. 15:38

Vil etterlyse Abida Rajas eksmann internasjonalt

Rettssaken mot eksmannen ble utsatt fordi han tilsynelatende har Forsvunnet – nå vil statsadvokaten etterlyse ham internasjonalt..

Dagbladet - 21 nov 23 kl. 10:18

Sporløst Forsvunnet

Ingen har sett de fire unge mennene siden søndag, ifølge politiet i Nord-Wales..

NRK - 07 okt 23 kl. 08:18

Tyver skal ha stjålet stål verdt to millioner kroner

Torsdag denne uken oppdaget arbeidere ved Aarbakke at rundt halvannet tonn stål hadde Forsvunnet fra lageret på Brøyt, skriver Jærbladet. Rundt 30 deler, hver på 50 kilo har Forsvunnet. En person i arbeidsklær skal ha lastet inn stålet i en stor grå varebil med grønne skilter..

NRK - 10 nov 23 kl. 13:52

Politiet rykket ut til videregående skole i Oslo

Politiet og ambulanse har rykket ut til Stovner videregående skole i Oslo. De har fått melding om slagsmål mellom 10 til 15 personer. – Flere har Forsvunnet fra stedet, vi søker etter de nå.

VG - 10 nov 23 kl. 01:11

Canada: Sporløst Forsvunnet i to år – ekskjæresten siktet for drap

Ingen har sett Elnaz Hajtamiri siden hun ble dratt ut av hjemmet sitt av tre menn i januar 2022..

NRK - 28 sep 23 kl. 23:33

FN: Minst 2500 migranter har dødd eller Forsvunnet i Middelhavet i år

Siden nyåret har mer enn 2500 mennesker mistet livet eller Forsvunnet mens de har forsøkt å krysse Middelhavet og ta seg til Europa, ifølge FN. – Innen 24. september var mer enn 2500 mennesker registrert døde eller savnet bare siden nyåret, sa Ruven Menikdiwela, som leder New York-kontoret til FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR).

VG - 30 okt 23 kl. 01:53

Faren til Liverpool-stjerne Forsvunnet: Politiet ut med bilder i etterlysningen

Luis Díaz satt hjemme mens Liverpool slo Nottingham Forest søndag ettermiddag. Han ventet på nyheter om faren som er kidnappet. Nå går politiet i Colombia ut med bilder av faren..

Aftenposten - 30 okt 23 kl. 01:53

Faren til Liverpool-stjerne Forsvunnet: Politiet ut med bilder i etterlysningen

Luis Díaz satt hjemme mens Liverpool slo Nottingham Forest søndag ettermiddag..

NRK - 18 sep 23 kl. 07:10

F-35 Forsvunnet i USA

Flygeren skjøt seg ut og er i god behold, men F-35-flyet han fløy, er Forsvunnet i delstaten South Carolina i USA. Letemannskapene konsentrerer nå søket om to sjøer nord for North Charleston – Lake Moultrie og Lake Marion. Det har vært dårlig vær i området, men etter at det klarnet opp har et politihelikopter blitt satt inn i søket.

NRK - 24 okt 23 kl. 12:20

Væpnet aksjon i Knarvik

Det pågår en væpnet aksjon i Nordhordland etter at en mann med kniv og øks dukket opp på Helsehuset i Knarvik. Politiet fikk melding om dette av de ansatte på Helsehuset. Mannen hadde en øks og en kniv i bukselinningen, og skal ikke ha truet noen med våpnene.

NRK - 24 okt 23 kl. 12:20

Væpnet politi leter etter øksemann i Knarvik

Det pågår en væpnet aksjon i Nordhordland etter at en mann med kniv og øks dukket opp på Helsehuset i Knarvik. Politiet fikk melding om dette av de ansatte på Helsehuset. – Vi fikk melding halv 12 om en mann med en kniv og en øks i bukselinningen.

NRK - 24 okt 23 kl. 12:20

Væpnet politi søkte etter øksemann i Knarvik

Tirsdag ettermiddag rykket væpnet politi ut til Nordhordland etter at en mann med kniv og øks dukket opp på Helsehuset i Knarvik. Politiet fikk melding om dette av de ansatte på Helsehuset. – Vi fikk melding halv 12 om en mann med en kniv og en øks i bukselinningen.

Dagbladet - 20 okt 23 kl. 21:31

Har funnet svar på krabbegåten

Milliarder av snøkrabber har Forsvunnet fra havet rundt Alaska de siste åra. Nå har forskere funnet en forklaring..

VG - 11 okt 23 kl. 13:09

Vi må slutte å gjøre alt til «red flags»

Kravene er for høye, og terskelen for å få «the ick» er nærmest Forsvunnet. Det skal ingenting til. Også lurer vi på hvorfor det er så mange single i dag?.

NRK - 08 okt 23 kl. 19:05

Aftonbladet: Forsvunnet 15-åring er funnet død

15-år gamle Henrik som har vært savnet flere dager er funnet død. Det melder svensk politi, ifølgje Aftonbladet. Søndag begjærte politiet i Sverige en gutt, født i 2007, fengslet, mistenkt for å ha drept 15 år gamle Henrik som har vært savnet i Alingsås, nordøst for Göteborg, i fem dager..

NRK - 08 okt 23 kl. 12:18

Expressen: 15-åring Forsvunnet, 16-åring mistenkt for drap

Søndag begjærte politiet i Sverige en gutt, født i 2007, fengslet, mistenkt for å ha drept 15 år gamle Henrik som har vært savnet i Alingsås, nordøst for Göteborg, i fem dager. «Politiet arbeider med uforminsket styrke, og selv om det ikke er funnet noen død person, er nå en ung mann, en gutt født i 2007, arrestert og mistenkt for drap», melder påtalemyndigheten i Sverige..

Klartale - 16 jun 23 kl. 13:30

57 meldinger til barnevernet er Forsvunnet

Bergen kommune holdt en presse-konferanse mandag forrige uke. Kommunen hadde oppdaget en teknisk feil. Feilen gjorde at bekymrings-meldinger til barnevernet forsvant.

Dagbladet - 01 okt 23 kl. 12:04

- Vi blir ikke hørt

Vi lever i en natur- og klimakrise. Oslofjorden er på dødsleiet, reker og torsk fryktes Forsvunnet i Vestlandsfjordene. - Politikerne må endre tankesettet.

VG - 22 sep 23 kl. 00:23

Forsvarsminister Forsvunnet på mystisk vis

Ingen har sett Kinas forsvarsminister på en måned. Nå spør verden seg hvor Li Shangfu (65) kan være..

Dagbladet - 18 sep 23 kl. 22:55

F-35 sporløst borte: - Hvordan i helvete?

Over et døgn etter at det forsvant, er det amerikanske forsvarets F-35 fortsatt sporløst Forsvunnet. Eksperter peker på at det i teorien fortsatt kan være på vingene..

Klartale - 11 sep 23 kl. 16:00

Kommuner manglet stemmesedler

Noen valglokaler manglet stemmesedler. En stemmeseddel er et papir for alle partiene du kan stemme på. Tre kommuner manglet seddelen til minst et parti.

VG - 10 sep 23 kl. 09:00

Varsko fra Norges siste utpost

På 40 år er det blitt 2,8 grader varmere. Sjøisen som lå rundt, har Forsvunnet. Mye av plastforurensningen er det fugleartene som frakter til reirene..

Aftenposten - 06 sep 23 kl. 11:02

Hvor er det blitt av menns raushet? spør en kvinne. Frode Thuen er ikke helt enig i at den er Forsvunnet.

Bør mannen spandere? – Ja, for romantikk krever en viss huleboertenkning..

NRK - 04 sep 23 kl. 21:48

Sagene bingo forsøkt ranet

Politiet søker mandag kveld med store ressurser etter en mørkkledd mann, etter et ransforsøk på Sagene bingo i Oslo. Mannen skal ha truet med et håndvåpen, men det er uvisst om dette var ekte, tvitrer politiet. – Det er mange vitner på stedet.

NRK - 31 aug 23 kl. 00:35

Mexicanske mødre markerte de forsvunnes dag med protestmarsjer

Mødre av rundt 111.000 mennesker som har Forsvunnet i Mexico over flere tiår, markerte onsdag den internasjonale dagen for forsvunne med protest. De krever at myndighetene gjør mer for å finne igjen forsvunne familiemedlemmer.

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

E24 - 22 aug 23 kl. 16:53

Sliter med å selge nye boliger: – Åtte av 10 boligkjøpere har Forsvunnet

Utbyggere sliter med å selge nye boliger: Tord Kolstad stanser nye prosjekter, mens Kjell Nilsen bygger billigere boliger..

Aftenposten - 22 aug 23 kl. 16:53

Sliter med å selge nye boliger: – Åtte av 10 boligkjøpere har Forsvunnet

Utbyggere sliter med å selge nye boliger: Tord Kolstad stanser nye prosjekter, mens Kjell Nilsen bygger billigere….

VG - 18 aug 23 kl. 19:08

Svensk artist og modell Forsvunnet i USA

Camela Leierth-Segura (48) har jobbet med Katy Perry så vel som Kent. Nå er venner og familie på desperat jakt, etter at kvinnen forsvant sporløst i slutten av juni..

Dagbladet - 16 aug 23 kl. 19:10

Kulturskatter Forsvunnet fra British Museum

Museet oppgir å ha sparket en ansatt. Politiet etterforsker saken..

NRK - 16 aug 23 kl. 18:54

Kulturskatter Forsvunnet fra British Museum

En ansatt ved British Museum har fått sparken, ifølge AFP, og politiet etterforsker meldinger om at kulturskatter er «savnet, stjålet eller ødelagt»..

NRK - 11 aug 23 kl. 16:01

FN: Over 20 millioner rammet av sultkrise i Sudan

Krigen i Sudan har forårsaket en alvorlig sultkrise for 20,3 millioner mennesker i landet, ifølge FN-byrået Verdens matvareprogram (WFP). Av landets 46 millioner innbyggere lider nå rundt 6,3 millioner mennesker av livstruende matmangel, sier Eddie Rowe, representant for WFP i Sudan. Siden kampene brøt ut i landet i april har konflikten forverret seg, og det har blitt vanskeligere å levere livreddende nødhjelp til befolkningen, ifølge FN.

Dagbladet - 02 aug 23 kl. 21:55

- Muligens utsatt for torturliknende vold

En 14-ring er mistenkt drept og en 15-ring er Forsvunnet p mystisk vis..

VG - 23 jul 23 kl. 12:34

Korrupsjon, utroskap, sykdom? Utenriksministeren er Forsvunnet.

Tenk deg at utenriksminister Anniken Huitfeldt plutselig forsvant – uten at regjeringen ga noen forklaring på det..

NRK - 20 jul 23 kl. 17:05

13 migranter fra Senegal døde i forlis i Middelhavet

Minst 13 migranter fra samme by i Senegal døde da båten deres sank utenfor kysten av Marokko forrige uke. Ordfører Oumar Cisse i byen Rufisque i Dakar-regionen, hvor personene hadde reist fra, bekrefter dødsfallene overfor nyhetsbyrået AFP. Han har også snakket med overlevende som sier at det var 18 omkomne.

NRK - 20 jul 23 kl. 13:02

USA søker hjelp for å hente Forsvunnet soldat i Nord-Korea

Den amerikanske soldaten som forsvant på en tur til Nord-Koreas grense, var på agendaen under et trilateralt møte i Japan torsdag. Nå søker USA hjelp fra Japan og Sør-Korea for å hente den forsvunnede soldaten hjem. Travis King, som er amerikansk menig soldat, ble sett løpende over grensa fra Sør-Korea tirsdag.

NRK - 18 jul 23 kl. 19:06

Død baby på spansk strand var båtflyktning som dro ut fra Algerie

En død jentebaby som ble skylt i land på en spansk strand forrige uke, kom fra en båt med båtflyktninger som forliste i april. Spansk politi sier de nå har fastslått at jenta reiste sammen med sine foreldre fra Algerie 21. mars, og at båten de var om bord i, forliste i Middelhavet 6.

NRK - 18 jul 23 kl. 08:32

Malaysia etterforsker forsvinning av myanmarsk aktivist

Tidligere denne måneden ble Thuzar Maung (46), mannen hennes og deres tre barn meldt savnet. Menneskerettighetsorganisasjon HRW frykter at de har blitt bortført. Malaysisk politi åpnet tirsdag etterforskning av saken.

Aftenposten - 10 jun 23 kl. 17:59

Hun leverer systemet hvor bekymringsmeldinger har Forsvunnet. – Vi er veldig lei oss.

67 bekymringsmeldinger er Forsvunnet fra Vismas system. Det har satt sterke følelser i sving hos konsernsjefen..

NRK - 14 jul 23 kl. 11:35

13 druknede migranter hentet opp utenfor Tunisia

Kystvakten i Tunisia melder at de torsdag hentet opp 13 druknede migranter etter et forlis utenfor byen Sfax. Havnebyen er landets nest største og en sentral gjennomfartsåre for personer på vei fra Afrika til Europa. Nærmeste destinasjon herfra er den italienske øya Lampedusa.

VG - 13 jul 23 kl. 09:12

Moxnes-kunst sporløst borte

I går ble et kunstverk av Rødt-leder Bjørnar Moxnes hengt opp i Bergen. I morgentimene i dag er det sporløst Forsvunnet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com