Forstår

Wednesday, 01 December, 03:44

Nyheter om Forstår

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 31 okt 21 kl. 20:46

Adjø til Tab X-tra

Lettbrusen Tab X-tra går ut av produksjon. – Forstår at folk blir skuffet, sier Coca-Cola. Tab X-tra er en norsk variant av den opprinnelige Tab-brusen, som ble lansert i 1963.

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 21:24

Brann sa det lå menneskelige hensyn bak salget. Det skjønner Jesper Löfgren ingenting av.

Jesper Löfgren Forstår ikke det Brann sa da han ble solgt. Det Forstår i sin tur ikke Kåre Ingebrigtsen..

VG - 14 okt 21 kl. 20:08

Forsvarer om Kongsberg-siktede: – Forstår hva han har gjort

Espen Andersen Bråthen (37) har medgitt at han drepte fem personer og skadet tre. Han Forstår hva han har gjort, sier hans forsvarer..

NRK - 09 nov 21 kl. 13:13

Støre: – Oslo er en trygg by

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til NRK at hendelsen på Bislett i Oslo tirsdag var dramatisk, og at han godt Forstår at de til stede ble skremt. – Jeg er glad for at politiet ser ut til å ha løst oppdraget som var der, så får vi se hva etterforskningen viser. Men det er en lite hyggelig nyhet tidlig på dagen, sier han.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg Forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

VG - 01 nov 21 kl. 19:04

Abortlov behandles i Høyesterett: – Viser at de Forstår alvoret

WASHINGTON D.C. (VG) Etter tre timers engasjert høring om den kontroversielle Texas-loven, kan to konservative dommere være åpne for å stoppe den..

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 09:39

Forstår ikke rektor Curt Rice mandatet universitetene har i det norske samfunnet?

Forstår ikke Curt Rice mandatet universitetene har i det norske samfunnet?.

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 08:15

Russlands trener Forstår ikke Iversens valg: – Skjønner virkelig ikke hva de tenker på

Russland-trener Markus Cramer og hans elever gjør som Johannes Høsflot Klæbo: Prioriterer høydetrening..

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 17:44

Mener den avgåtte skolebyråden villedet bystyret: – Forstår godt at Thorkildsen gikk på dagen

Oslo Høyre mener tidligere byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) har villedet bystyret i saken der en lærer ble overfalt av….

VG - 27 sep 21 kl. 10:32

Kom ut av skodda

Me brølar mot klimaendringar, kanskje me kunne gjort det same mot alle sjølvmorda i Noreg? Brøla slik at politikarar og helsemyndigheiter Forstår at dette ikkje går lenger. Brøla så høgt at dei som har gått seg vill i si eiga skodde, Forstår at dei ikkje treng å ta livet sitt..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 23:05

- Sånn skal vi ikke ha det

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) Forstår at innbyggere på Mortensrud i Oslo føler på stor usikkerhet etter drapet på Hamse Hashi Adan (20)..

E24 - 18 okt 21 kl. 13:18

Hvor mange av oss leser og Forstår egentlig det vi sier «ok» til når vi laster ned en ny app?

Det er en rekke dilemmaer vi er nødt til å løse på vei mot vår digitale fremtid..

NRK - 21 sep 21 kl. 20:48

Stolar på Nato-land i ubåtstrid

Nato-sjef Jens Stoltenberg seier han Forstår Frankrikes skuffelse, men at ubåtstriden ikkje må få skapa splid i forsvarsalliansen. Analytikarar meiner Nato står svekkja etter ubåtkrangelen som oppstod då USA, Australia og Storbritannia inngjekk ein forsvarsavtale. Avtalen gjorde at Australias kjøp av franske ubåtar aldri blei noko av.

VG - 21 sep 21 kl. 19:53

Stoltenberg om Frankrike: Forstår at de er skuffet

NEW YORK (VG) – Jeg Forstår at Frankrike er skuffet, sier NATO-sjef Jens Stoltenberg til VG. Det er første gang han uttaler seg om konflikten mellom Frankrike og USA, etter at Australia i forrige uke droppet den gigantiske ubåt-avtalen med Frankrike..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 07:44

For over 20 år siden opplevde Carl Frode Tiller noe som rokket ved alt han tror på

– Å oppleve noe du ikke Forstår, er egentlig gull verdt for en forfatter..

NRK - 18 sep 21 kl. 17:20

Listhaug: Bra at Ropstad trekker seg

Partileder Sylvi Listhaug i Frp sier hun Forstår at Kjell Ingolf Ropstad trekker seg som statsråd og partileder etter det som er kommet fram de siste dagene. – Det er bra at Ropstad trekker seg. Det som har kommet fram de siste dagene er alvorlige forhold, og jeg Forstår godt at han nå velger å trekke seg.

VG - 13 okt 21 kl. 22:46

Erna om Kongsberg-drapene: – Forstår at mange er redde

Minst fire er drept i Kongsberg, opplyser kilder til VG. Statsminister Erna Solberg omtaler det som en svært dramatisk situasjon..

VG - 13 okt 21 kl. 22:46

Solberg om Kongsberg-drapene: – Forstår at mange er redde

Fem personer er drept i Kongsberg, opplyser politiet onsdag kveld. Statsminister Erna Solberg omtaler det som en svært dramatisk situasjon..

VG - 13 okt 21 kl. 21:19

Nabo om Kongsberg-drapene: – Forstår ikke hva som har skjedd

KONGSBERG (VG) Fire naboer forteller om dramaet som utspant seg da fem personer ble drept og to ble skadet i Kongsberg..

VG - 17 sep 21 kl. 17:34

Høie svarer kulturlivet: – Forstår veldig godt deres utålmodighet

Helse- og omsorgsminister Bent Høie kom ikke kulturlivet i møte under fredagens pressekonferanse, men sier han Forstår et utålmodig kulturfelt godt..

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

Aftenposten - 10 okt 21 kl. 15:24

Erling Lusæter kjøpte egen vindmølle – Forstår ikke motstanden

Da bonde og Senterparti-politiker Erling Lusæter fryktet økte strømpriser på begynnelsen av 2000-tallet, gikk han….

NRK - 10 okt 21 kl. 00:01

Babis erkjenner nederlaget

En politisk allianse av sentrum-høyrepartier tok en knepen valgseier i Tsjekkia. Statsminister Andrej Babis mister makten hvis opposisjonen klarer å stå sammen. Statsminister Andrej Babis og hans parti ANO ledet på meningsmålingene før valget fredag og lørdag, og i opptellingen tok partiet tidlig ledelsen.

E24 - 07 okt 21 kl. 07:20

Skuffet over NHO - restauranter danner eget forbund

Driverne av flere titalls restauranter har etablert organisasjonen Norsk Restaurantforening. De mener NHO ikke Forstår problemene til små virksomheter godt nok..

NRK - 07 okt 21 kl. 07:03

Etablerer Norsk Restaurantforening

Drivere i restaurantbransjen har etablert Norsk Restaurantforening, som mener de Forstår bedre hva som rører seg på gulvet blant de ansatte enn NHO. NHO Reiseliv tror at organisasjonene kan utfylle hverandre..

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 19:28

Stortingspresidenten «Forstår det kommer reaksjoner», men vil ikke mene noe om KrF-lederens bruk av Stortingets pendlerboliger

Stortingspresident Tone Trøen (H) «Forstår at det kommer reaksjoner», men svarer ikke på hva hun selv synes om KrF-leder….

NRK - 28 sep 21 kl. 20:19

VG: Bråthen saksøker skiforbundet

Etter det VG Forstår har hoppsjef Clas Brede Bråthen levert stevning til Oslo tingrett. Clas Brede Bråthen og advokat Marit Håvemoen har foreløpig ikke besvart VGs henvendelser..

Aftenposten - 28 sep 21 kl. 20:17

Opplysninger til VG: Bråthen saksøker Skiforbundet

Etter det VG Forstår har hoppsjef Clas Brede Bråthen levert stevning til Oslo tingrett..

VG - 28 sep 21 kl. 20:17

Opplysninger til VG: Bråthen saksøker Skiforbundet

Etter det VG Forstår har hoppsjef Clas Brede Bråthen levert stevning til Oslo tingrett..

Aftenposten - 24 sep 21 kl. 23:00

Forren debuterte for 4. divisjonslag – Forstår at folk avskriver ham

KRISTIANSUND (VG) (Dahle - Eide og Omegn 2–1) Seks uker etter nachspielet i Brann og Vegard Forrens avgang, gjorde den….

VG - 24 sep 21 kl. 23:00

Forren debuterte for 4. divisjonslag – Forstår at folk avskriver ham

KRISTIANSUND (VG) (Dahle - Eide og Omegn 2–1) Seks uker etter nachspielet i Brann og Vegard Forrens avgang, gjorde den tidligere landslagsstopperen comeback på fotballbanen i 4. divisjon..

VG - 24 sep 21 kl. 22:37

Et lite folkelig kriseparti

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Kanskje er det en virkelig dyp krise som må til for at partiet Forstår alvoret?.

NRK - 19 sep 21 kl. 06:33

Spilte med åpne kort sier minister

Australia var åpne og ærlige med Frankrike om bekymringer om ubåtkontrakten som aldri ble noe av, sier den australske forsvarsministeren. Australias forsvarsavtale med USA førte til at det aldri ble noe av ubåtkjøpet fra Frankrike. Det har utløst en diplomatisk krise.

NRK - 18 sep 21 kl. 15:39

Kan stille som fungerande leiar

Nestleiar i KrF, Olaug Bollestad, seier til VG at ho har stor medkjensle for det Kjell Ingolf Ropstad har vore gjennom, og at ho Forstår avgjersla hans om å trekke seg som statsråd og partileiar. – Eg er første nestleiar og slik sett er eg klar til å leie partiet fram til ny leiar er valt, dersom det skulle vere naudsynt, seier Bollestad til avisa. På spørsmål om ho stiller seg open til å bli partileiar, svarar ho: – No skal partiorganisasjonen ha ein prosess fram mot nytt leiarval, og i respekt for den prosessen vil eg nå ikkje svare på spørsmålet om eg er leiarkandidat..

Dagbladet - 18 sep 21 kl. 15:06

- Forstår det har vært krevende

Kjell Ingolf Ropstad går av som partileder og statsråd. Gruppeleder Erik Næs i Skien KrF sa fredag at han ikke lenger hadde tillit til Ropstad som partileder, og mener det står respekt av avgjørelsen..

NRK - 18 sep 21 kl. 14:48

Ulstein: – Vond dag for mange

Utviklingsminister og Kjell Ingolf Ropstads partikollega Dag-Inge Ulstein (KrF) sier det hadde vært vanskelig for Ropstad å fortsette som partileder. – Det er en vond dag, for mange. Aller mest for Kjell Ingolf.

NRK - 16 sep 21 kl. 23:50

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.

NRK - 19 aug 21 kl. 10:45

Advarer mot «finfluensere»

Finanstilsynet advarer forbrukere mot å ta råd fra såkalte «finfluensere», påvirkere i sosiale medier som anbefaler investeringer med høy risiko. Slike investeringer omfatter blant annet kjøp av kryptovaluta og vekstaksjer. Målgruppen er ofte unge mennesker med ny interesse for investeringer, skriver Finanstilsynet på sine nettsider.

NRK - 13 sep 21 kl. 20:15

Tror oljedebatt styrker Frp

Andre nestleder Ketil Solvik-Olsen mener olje- og miljødebatten har ført til en mobilisering på høyresiden i politikken. – Det er mange som Forstår at verdiene må skapes før de kan deles. Som ser at det å produsere olje og gass i Norge er langt bedre enn å overlate det til Midtøsten og Russland, sier han til NRK.

NRK - 08 sep 21 kl. 07:58

Vern kan hindre klatrerute

Regjeringen har foreslått å gjøre Europas høyeste sjøklippe, Hornelen i Bremanger i Sogn og Fjordane, til ny nasjonalpark. Dette kan sette stopper for en lenge planlagt Via Ferrata, eller klatrerute, opp fjellveggen. Bremanger-ordfører Anne Kristin Førde (Ap) er ikke nødvendigvis begeistret for planene, og sier private aktører har brukt mye tid og penger på planlegging av klatreruten.

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 18:00

Hva kan man si til en som sørger? Dette er det verste du kan gjøre.

Vi har et stort behov for at folk Forstår sorgen vår. Men det er mange feller å gå i når man skal snakke med en som….

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 22:31

Forstår ikke politikere hvor ødeleggende det er når de utnytter egne særfordeler?

Kontrollen må strammes inn og regelverket må bli tydeligere..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt