Forsinkelser

Mandag, 02 August, 19:35

Nyheter om Forsinkelser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 juli 21 kl. 17:00

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters Forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 18 juli 21 kl. 15:20

Opp mot en time Forsinkelser på E18

Det er stedvis saktegående kø i begge retninger mellom Larvik og Kragerø på grunn av mye ferietrafikk. Store Forsinkelser i retning Oslo opplyser Statens vegvesen..

NRK - 23 timer siden

Hacking kan forsinke vaksinering

Nettsiden der folk i den italienske hovedstadsregionen bestiller sine vaksiner, var nede søndag etter et hackerangrep. Myndighetene opplyser at alle som hadde avtale søndag, ville få sine vaksiner som planlagt, men at det blir Forsinkelser..

NRK - I førrgår: 08:53

Kraftig smittebølge i Vest-Afrika

En kraftig oppblussing av koronasmitte rammer Vest-Afrika hardt. Vaksineringen går langsomt mens deltavarianten sprer seg raskt, skriver NTB. Forsinkelser og vaksinemangel har ført til at Afrikas 54 land ligger langt bak resten av verden når det gjelder vaksinering,.

NRK - 30 juli 21 kl. 18:11

Store Forsinkelser på E18

Det er etterslep i trafikken på E18 mellom Dørdal og Larvik etter et trafikkuhell. Forsinkelsen er på 85 minutter i nordgående retning, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 29 juli 21 kl. 03:56

Flom ødela transibirsk jernbane

Kraftig flom har gjort stor skade på den transsibirske jernbanen, og det er Forsinkelser og kanselleringer langs den 9000 km lange strekningen. Vanet har førte til at flere broer har kollapset. Det kommer til å ta 10 dager før togene er i rute igjen, opplyser russiske jernbanemyndigheter til nyhetsbyrået Interfax..

NRK - 28 juli 21 kl. 20:38

Bergensbanen stengt pga. flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom, melder Bane Nor. – Dette tar tid, skriver selskapet. Strekningen Dale–Evanger er stengt for togtrafikk.

Aftenposten - 22 juli 21 kl. 07:43

Telia advarer om mulige korona-Forsinkelser

Ledelsen i Telia advarer mot at leveranseproblemene som rammer alt fra bilproduksjon til husbygging også kan ramme dem..

E24 - 22 juli 21 kl. 06:55

Telia advarer om mulige corona-Forsinkelser: – Så langt har vi klart å motvirke det

Ledelsen i Telia advarer mot at leveranseproblemene som rammer alt fra bilproduksjon til husbygging også kan ramme dem. Foreløpig er imidlertid den viktige 5G-utbyggingen skjermet, forteller selskapets Norgessjef..

NRK - 13 juli 21 kl. 23:25

Koronasmitten doblet i USA

De siste tre ukene har smittetallene i USA fordoblet seg. Det knyttes til fester i forbindelse med uavhengighetsdagen 4. juli, Forsinkelser i vaksineringsprogrammet og deltavarianten.

NRK - 10 juli 21 kl. 01:02

Stormen Elsa herjet i USA

Restene av stormen Elsa feide fredag gjennom New York og New England-statene med kraftig regn og vind. Tog stanset, gater ble oversvømmet, og trær veltet. USAs orkansenter sier at stormen, som var en orkan da den nærmet seg Florida tidligere i uka, heller ikke lenger er en tropisk storm.

NRK - 09 juli 21 kl. 10:57

Lange køer ventes på E18

Fellesferien er i gang, og i den forbindelse venter Vegvesenet stor trafikk fredag. Spesielt utsatt er E18 sørover. Det vil oppstå stedvis saktegående køer på strekningen, melder Vegtrafikksentralen sør.

VG - 06 juni 21 kl. 09:07

Nakstad om gjenåpningen: Ingen grunn til å tro det blir Forsinkelser

Slik det ser ut nå, er det ingen grunn til å tro at det blir Forsinkelser i regjeringens gjenåpningsplan, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 08:55

Nakstad om gjenåpningen: Ingen grunn til å tro det blir Forsinkelser

Slik det ser ut nå, er det ingen grunn til å tro at det blir Forsinkelser i regjeringens gjenåpningsplan, sier….

NRK - 29 juni 21 kl. 17:19

Holder presidentvalg 10. oktober

Tirsdag sa statsministeren Mohamed Hussein Roble at det vil holdes presidentvalg i Somalia 10. oktober. Dette vil potensielt lette den politiske krisen, forårsaket av Forsinkelser i valget.

E24 - 29 juni 21 kl. 09:03

Mangelen på disse skaper problemer for alt fra biler til hvitevarer og julelys

Bjørn Håkon Rognhaug (33) nye bil er så godt som klar. Men den verdensomspennende mangelen på mikrochiper gir Forsinkelser på alt fra biler til hvitevarer..

NRK - 27 juni 21 kl. 01:07

Fem personer bekreftet omkommet

Fem personer er nå bekreftet omkommet etter kollapsen av en boligblokk i Miami torsdag, melder nyhetsbyrået AFP. Etter at det oppstod brann i ruinen i den sammenraste bygningen, har det skapt Forsinkelser og flere utfordringer for redningsarbeidet..

Klartale - 24 juni 21 kl. 09:16

Nesten alle takker ja til vaksine

Over 90 prosent av de som får tilbud om korona-vaksine takker ja. Men det betyr også Forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 24 juni 21 kl. 06:39

Nesten alle takker ja til vaksine

Over 90 prosent takker ja til tilbudet om koronavaksine, noe som kan gi Norge verdens beste vaksinedekning. Men det betyr også Forsinkelser i vaksineringen. – Det er så mange som ønsker å vaksinere seg.

NRK - 18 juni 21 kl. 14:34

EU vant vaksine-søksmål

EU-kommisjonen har vunnet fram med et søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca for avtalebrudd etter forsinkede vaksineleveranser, melder NTB. Dommen falt i Brussel fredag ettermiddag. I første kvartal i 2021 fikk EU kun 30 av de 120 millionene vaksinedoser de var blitt lovet av vaksineprodusenten.

NRK - 18 juni 21 kl. 14:03

Virke mener testkapasiteten må økes

Administrerende direktør for Virke, Ivar Horneland Kristensen, sier de er fornøyde med mer gjenåpning, men at testkapasiteten må økes på grensen. Det skriver NTB. – Når regjeringen nå åpner mer opp, forventer vi også at de også øker testkapasiteten på grenseoverganger og flyplasser, slik at vi unngår unødvendige Forsinkelser.

NRK - 15 juni 21 kl. 12:48

FHI: Forsinkelser i andre dose

FHI har publisert et nytt scenario for når ulike aldersgrupper kan forvente å få første og andre vaksinedose. Det nye anslaget for når alle voksne skal ha fått tilbud om andre dose, er uke 40–41. Tidligere er det anslått at alle skal ha fått tilbud om andre dose i uke 36..

NRK - 14 juni 21 kl. 18:38

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av Forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 14 juni 21 kl. 07:25

Slår alarm om T-baneforfall

T-bane- og trikkenettet vil forfalle hvis det ikke blir satt av mer penger til å ta vare på skinner og stasjoner, ifølge Sporveien. Det vil ramme passasjerene i form av flere innstillinger, flere Forsinkelser og i verste fall stengte strekninger. Sporveien slår selv alarm særlig om T-banen i ny rapport.

E24 - 11 juni 21 kl. 06:40

Tusener permitteres i British Airways

British Airways permitterer tusener av ansatte, også på ledernivå, som følge av Forsinkelser i folks reiseplaner etter nedstengningen i Storbritannia..

NRK - 11 juni 21 kl. 06:11

Flyselskap permitterer tusener

British Airways permitterer tusener av ansatte, også på ledernivå, som følge av Forsinkelser i folks reiseplaner etter nedstengningen i Storbritannia. Flyselskapet bekreftet torsdag at ansatte som var satt inn i aktivt arbeid igjen etter at regjeringen i London satte 17. mai som oppstartsdato for internasjonale reiser, nå blir permittert igjen..

Aftenposten - 19 mai 21 kl. 11:47

– Salget av Bergen Engines ville kostet 150 mill. og skapt store Forsinkelser

I dag legger Stortingets forsvars- og utenrikskomite frem sin vurdering av Bergen Engines-saken..

NRK - 19 mai 21 kl. 09:41

Mer koronasmitte i Skien

Tirsdag 18. mai registrerte Skien kommune ni positive covid-19-prøver. Alle har kjent smittevei.

NRK - 12 mai 21 kl. 12:27

– Pandemien kunne vært unngått

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. – Situasjonen vi i dag befinner oss i, kunne vært unngått. Den skyldes en lang rekke feil, Forsinkelser og hull i beredskapen og responsen, sier Ellen Johnson Sirleaf Panelet mener det tok for lang tid før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse ble rapportert, til det ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de.

NRK - 11 mai 21 kl. 13:54

Kjempesprekk for redningshelikoptre

Kostnadene i forbindelse med overgangen fra Sea King-helikoptre til de nye AW101 Sar Queen-helikoptre øker med over 2 milliarder kroner. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett, melder Teknisk Ukeblad. I budsjettet legges det fram en ny styrings- og kostnadsramme for anskaffelsesprosjektet på 14,8 milliarder.

NRK - 11 mai 21 kl. 12:30

Dobbeltspor og godsteminal i Bergen

Regjeringen vil bygge dobbeltspor mellom Arna og Bergen. I tillegg skal det bevilges penger til en ny helelektriskgodsterminal. Dobbeltsporet skal stå ferdig i løpet av 2025 og skal gi hyppigere avganger og færre Forsinkelser.

NRK - 11 mai 21 kl. 04:55

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 08 mai 21 kl. 12:16

Store Forsinkelser for britiske tog

Om lag 1000 togsett er tatt ut av trafikk i Storbritannia fordi det er oppdaget sprekker på enkelte vogner. Togene som må sjekkes brukes til flere hurtigtogruter. Flere togselskaper ber passasjerer om ikke å møte opp og reise, melder the Guardian..

NRK - 19 april 21 kl. 09:20

Forsinkelser i prøveanalyser

Drammen kommune melder at kun én person bosatt i kommunen har fått påvist koronasmitte i løpet av siste døgn. Dette henger sammen med en teknisk svikt i analyseprosessen på Drammen sykehus og dermed forsinkelse i analysene av koronaprøvene..

E24 - 18 april 21 kl. 07:47

Historisk helikoptertur på Mars skjer trolig mandag

Nasas minihelikopter Ingenuity kan legge ut på sin første flygning mandag, etter en uke med Forsinkelser som følge av en mulig teknisk feil..

E24 - 16 april 21 kl. 09:09

Personer hoppet i vannet ved Haramsøya - hindret skip med vindturbiner

Fredag fraktet lasteskipet «Enough Talk» vindturbiner til Haramsøya. I morgentimene hentet politiet flere personer opp fra vannet. Etter Forsinkelser har skipet nå lagt til kai..

NRK - 13 mars 21 kl. 08:51

Togene går, med Forsinkelser

Gjennom Romeriksporten mellom Lillestrøm og Oslo S er færre spor i bruk og folk må regne med Forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Årsaken er feil på en sporveksel, opplyser Vy. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 12 april 21 kl. 17:40

Signalfeil medfører togstans

Det er Forsinkelser på Vestfoldbanen, på grunn av en signalfeil mellom Porsgrunn og Larvik. Det opplyser Vy til NRK. Det jobbes med å rette opp feilen..

NRK - 10 april 21 kl. 13:35

Mange land må vente i månedsvis

Covax-initiativet skulle sikre at også fattige land får koronavaksiner, men Forsinkelser fører til at vaksineringen kan stanse helt opp i flere måneder. I opptil 60 land, mange av dem fattige, er det nå frykt for at innbyggere som har fått første vaksinedose, vil måtte se langt etter neste dose. Det skyldes at nesten alle leveranser via Covax-programmet har stanset opp, og det er ikke utsikter til at det blir levert flere før i slutten av juni.

E24 - 08 april 21 kl. 20:32

Streik kan føre til Forsinkelser på Johan Sverdrup-feltet

Dersom partene i årets lønnsoppgjør ikke blir enige, vil omtrent 30.000 tas ut i streik..

Dagbladet - 04 april 21 kl. 18:40

Her er det Forsinkelser: - Tett trafikk

Søndag vender mange påsketurister hjem fra ferie, og det er meldte om lange køer flere steder. - Mye trafikk på veiene, sier Vegtrafikksentralen..

NRK - 01 april 21 kl. 11:27

Endrer vaksineplan i Sverige

Sverige kommer ikke til å nå målet om å vaksinere alle voksne før sommeren, sier sosialminister Lena Hallengren torsdag. Forsinkelser i vaksineleveranser er én av årsakene. Den nye prognosen er at alle over 65 skal ha fått første dose innen 16.

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 21:11

Fortsatt håp for en fullvaksinert befolkning før sommeren. Men FHI venter flere Forsinkelser.

FHI planlegger å justere vaksineplanen neste uke: – Det har en kostnad å utsette vaksineringen, men det er en kostnad vi….

NRK - 24 mars 21 kl. 13:09

Over 520.000 har fått første dose

520.067 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge. Det viser FHIs statistikk onsdag.

E24 - 19 mars 21 kl. 16:34

Bredt fall for store selskaper dro ned Oslo Børs

Børsen og flere store selskaper falt mens oljeprisen gjør brå bevegelser etter en ny nedtur fredag. Lifecare-aksjen stupte etter Forsinkelser for en ny coronatest selskapet prøver å utvikle..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt