Forsinkelser

Onsdag, 16 Juni, 04:04

Nyheter om Forsinkelser

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 06 juni 21 kl. 09:07

Nakstad om gjenåpningen: Ingen grunn til å tro det blir Forsinkelser

Slik det ser ut nå, er det ingen grunn til å tro at det blir Forsinkelser i regjeringens gjenåpningsplan, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 08:55

Nakstad om gjenåpningen: Ingen grunn til å tro det blir Forsinkelser

Slik det ser ut nå, er det ingen grunn til å tro at det blir Forsinkelser i regjeringens gjenåpningsplan, sier….

NRK - 15 timer siden

FHI: Forsinkelser i andre dose

FHI har publisert et nytt scenario for når ulike aldersgrupper kan forvente å få første og andre vaksinedose. Det nye anslaget for når alle voksne skal ha fått tilbud om andre dose, er uke 40–41. Tidligere er det anslått at alle skal ha fått tilbud om andre dose i uke 36..

NRK - Igår: 18:38

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av Forsinkelser i vaksineringen..

NRK - Igår: 07:25

Slår alarm om T-baneforfall

T-bane- og trikkenettet vil forfalle hvis det ikke blir satt av mer penger til å ta vare på skinner og stasjoner, ifølge Sporveien. Det vil ramme passasjerene i form av flere innstillinger, flere Forsinkelser og i verste fall stengte strekninger. Sporveien slår selv alarm særlig om T-banen i ny rapport.

E24 - 11 juni 21 kl. 06:40

Tusener permitteres i British Airways

British Airways permitterer tusener av ansatte, også på ledernivå, som følge av Forsinkelser i folks reiseplaner etter nedstengningen i Storbritannia..

NRK - 11 juni 21 kl. 06:11

Flyselskap permitterer tusener

British Airways permitterer tusener av ansatte, også på ledernivå, som følge av Forsinkelser i folks reiseplaner etter nedstengningen i Storbritannia. Flyselskapet bekreftet torsdag at ansatte som var satt inn i aktivt arbeid igjen etter at regjeringen i London satte 17. mai som oppstartsdato for internasjonale reiser, nå blir permittert igjen..

Aftenposten - 19 mai 21 kl. 11:47

– Salget av Bergen Engines ville kostet 150 mill. og skapt store Forsinkelser

I dag legger Stortingets forsvars- og utenrikskomite frem sin vurdering av Bergen Engines-saken..

NRK - 19 mai 21 kl. 09:41

Mer koronasmitte i Skien

Tirsdag 18. mai registrerte Skien kommune ni positive covid-19-prøver. Alle har kjent smittevei.

NRK - 12 mai 21 kl. 12:27

– Pandemien kunne vært unngått

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. – Situasjonen vi i dag befinner oss i, kunne vært unngått. Den skyldes en lang rekke feil, Forsinkelser og hull i beredskapen og responsen, sier Ellen Johnson Sirleaf Panelet mener det tok for lang tid før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse ble rapportert, til det ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de.

NRK - 11 mai 21 kl. 13:54

Kjempesprekk for redningshelikoptre

Kostnadene i forbindelse med overgangen fra Sea King-helikoptre til de nye AW101 Sar Queen-helikoptre øker med over 2 milliarder kroner. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett, melder Teknisk Ukeblad. I budsjettet legges det fram en ny styrings- og kostnadsramme for anskaffelsesprosjektet på 14,8 milliarder.

NRK - 11 mai 21 kl. 12:30

Dobbeltspor og godsteminal i Bergen

Regjeringen vil bygge dobbeltspor mellom Arna og Bergen. I tillegg skal det bevilges penger til en ny helelektriskgodsterminal. Dobbeltsporet skal stå ferdig i løpet av 2025 og skal gi hyppigere avganger og færre Forsinkelser.

NRK - 11 mai 21 kl. 04:55

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 08 mai 21 kl. 12:16

Store Forsinkelser for britiske tog

Om lag 1000 togsett er tatt ut av trafikk i Storbritannia fordi det er oppdaget sprekker på enkelte vogner. Togene som må sjekkes brukes til flere hurtigtogruter. Flere togselskaper ber passasjerer om ikke å møte opp og reise, melder the Guardian..

NRK - 19 april 21 kl. 09:20

Forsinkelser i prøveanalyser

Drammen kommune melder at kun én person bosatt i kommunen har fått påvist koronasmitte i løpet av siste døgn. Dette henger sammen med en teknisk svikt i analyseprosessen på Drammen sykehus og dermed forsinkelse i analysene av koronaprøvene..

E24 - 18 april 21 kl. 07:47

Historisk helikoptertur på Mars skjer trolig mandag

Nasas minihelikopter Ingenuity kan legge ut på sin første flygning mandag, etter en uke med Forsinkelser som følge av en mulig teknisk feil..

E24 - 16 april 21 kl. 09:09

Personer hoppet i vannet ved Haramsøya - hindret skip med vindturbiner

Fredag fraktet lasteskipet «Enough Talk» vindturbiner til Haramsøya. I morgentimene hentet politiet flere personer opp fra vannet. Etter Forsinkelser har skipet nå lagt til kai..

NRK - 13 mars 21 kl. 08:51

Togene går, med Forsinkelser

Gjennom Romeriksporten mellom Lillestrøm og Oslo S er færre spor i bruk og folk må regne med Forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Årsaken er feil på en sporveksel, opplyser Vy. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 12 april 21 kl. 17:40

Signalfeil medfører togstans

Det er Forsinkelser på Vestfoldbanen, på grunn av en signalfeil mellom Porsgrunn og Larvik. Det opplyser Vy til NRK. Det jobbes med å rette opp feilen..

NRK - 10 april 21 kl. 13:35

Mange land må vente i månedsvis

Covax-initiativet skulle sikre at også fattige land får koronavaksiner, men Forsinkelser fører til at vaksineringen kan stanse helt opp i flere måneder. I opptil 60 land, mange av dem fattige, er det nå frykt for at innbyggere som har fått første vaksinedose, vil måtte se langt etter neste dose. Det skyldes at nesten alle leveranser via Covax-programmet har stanset opp, og det er ikke utsikter til at det blir levert flere før i slutten av juni.

E24 - 08 april 21 kl. 20:32

Streik kan føre til Forsinkelser på Johan Sverdrup-feltet

Dersom partene i årets lønnsoppgjør ikke blir enige, vil omtrent 30.000 tas ut i streik..

Dagbladet - 04 april 21 kl. 18:40

Her er det Forsinkelser: - Tett trafikk

Søndag vender mange påsketurister hjem fra ferie, og det er meldte om lange køer flere steder. - Mye trafikk på veiene, sier Vegtrafikksentralen..

NRK - 01 april 21 kl. 11:27

Endrer vaksineplan i Sverige

Sverige kommer ikke til å nå målet om å vaksinere alle voksne før sommeren, sier sosialminister Lena Hallengren torsdag. Forsinkelser i vaksineleveranser er én av årsakene. Den nye prognosen er at alle over 65 skal ha fått første dose innen 16.

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 21:11

Fortsatt håp for en fullvaksinert befolkning før sommeren. Men FHI venter flere Forsinkelser.

FHI planlegger å justere vaksineplanen neste uke: – Det har en kostnad å utsette vaksineringen, men det er en kostnad vi….

NRK - 24 mars 21 kl. 13:09

Over 520.000 har fått første dose

520.067 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge. Det viser FHIs statistikk onsdag.

E24 - 19 mars 21 kl. 16:34

Bredt fall for store selskaper dro ned Oslo Børs

Børsen og flere store selskaper falt mens oljeprisen gjør brå bevegelser etter en ny nedtur fredag. Lifecare-aksjen stupte etter Forsinkelser for en ny coronatest selskapet prøver å utvikle..

NRK - 19 mars 21 kl. 14:35

76.000 AstraZeneca-doser ubrukte

76.000 AstraZeneca-doser står ubrukte i Norge, ifølge Aftenposten. Årsaken er blant annet den midlertidige stansen i vaksineringen.

NRK - 13 mars 21 kl. 07:53

Togstans mellom Oslo og Lillestrøm

Togtrafikken er stengt mellom Lillestrøm og Oslo S lørdag morgen. Årsaken er en feil på en sporveksel. Det må regnes med Forsinkelser og innstillinger på Romeriksbanen, opplyser Vy på sine nettsider.

NRK - 12 mars 21 kl. 18:26

Usikkert når EU får vaksine

EU regner med at Johnson & Johnson-vaksinen vil bli forsinket. Den belgisk-amerikanske vaksinen påvirkes av strenge amerikanske eksportregler. Usikkerhet om dette gjør det vanskelig å si når vaksinen kommer.

NRK - 24 jan. 21 kl. 16:28

EU-president misliker Forsinkelser

EU-president Charles Michel truer vaksineprodusenter med rettslig etterspill fordi leveranser av koronavaksiner tar lengre tid enn lovet. Det melder den franske radiokanalen Europe 1. Både Pfizer-Biontech og AstraZeneca har varslet Forsinkelser..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 11:16

Fryktet lange køer etter Brexit. Slik går handelen med norske varer over Kanalen.

Det ble spådd lange køer og store Forsinkelser. Så langt ut i Brexit har det imidlertid gått bedre enn fryktet..

E24 - 20 feb. 21 kl. 18:59

Fryktet lange køer etter Brexit. Slik går handelen med norske varer over Kanalen.

Det ble spådd lange køer og store Forsinkelser. Så langt ut i Brexit har det imidlertid gått bedre enn fryktet. Men nytt hinder dukker opp fra 1.

NRK - 19 feb. 21 kl. 07:20

Busser går tross koronasmitte

Koronasmitten ved et bussanlegg på Grorud i Oslo fører ikke til innstillinger eller Forsinkelser i busstrafikken i byen. Ruter sier de i natt har jobbet med å skaffe nok bussjåfører til å fylle vaktene etter at 54 ansatte er satt i karantene..

NRK - 19 feb. 21 kl. 06:40

Busser går tross koronasmitte

Koronasmitten ved et bussanlegg på Grorud fører ikke til innstillinger eller Forsinkelser i busstrafikken i Oslo fredag. Ruter sier de i natt har jobbet med å skaffe nok bussjåfører til å fylle vaktene etter at 54 ansatte er satt i karantene..

NRK - 17 feb. 21 kl. 02:26

Kulden i USA forsinker vaksiner

Snøstorm og kulde i USA har ført til Forsinkelser av forsendelser med covid-19 vaksiner til en rekke delstater, melder Washington Post. Flere vaksinasjonssteder holder også stengt, og ber folk unngå å bevege seg ute i kulda..

E24 - 10 feb. 21 kl. 15:35

Bedriftene i Rogaland mest avhengig av utlendinger

Rogaland har landets høyeste andel av bedrifter som bruker utenlandsk arbeidskraft. Nå melder én av tre om Forsinkelser på grunn av stengte grenser for utlendinger..

NRK - 06 jan. 21 kl. 05:55

Forsinkelser på T-banen

Det er Forsinkelser på alle linjer i retning vest på grunn av en feil på signalanlegget ved Majorstua T-banestasjon, opplyser Sporveien. De jobber med å løse feilen..

Aftenposten - 06 feb. 21 kl. 14:36

Klatrehallen har stått klar i snart to måneder, men får ikke åpne. – Kritisk for oss som klubb.

Det er store Forsinkelser i Åsane Arena etter at hovedentreprenøren gikk konkurs i fjor..

NRK - 05 feb. 21 kl. 08:30

WHO ber Europa få opp farten

Verdens helseorganisasjon (WHO) er frustrert over den langsomme vaksineringen i Europa. – Vi må gå sammen for å få fart på vaksinasjonen, sier FN-organisasjonens Europa-sjef, Hans Kluge. Konflikter mellom legemiddelselskaper og EU samt logistiske problemer har ført til Forsinkelser i vaksineringen.

VG - 01 feb. 21 kl. 07:57

Jernbane-året 2020: Færre passasjerer, færre Forsinkelser

Synd du ikke tok toget så mye i 2020! For sjelden har så mange tog gått i rute..

NRK - 31 jan. 21 kl. 18:41

Bergen lufthavn åpnet igjen

Rullebanen på Bergen lufthavn er åpnet igjen, opplyser Lufthavndirektør Helge Eidsnes til NRK. Flyplassen var stengt i en periode på grunn av kraftig snøvær. Det kan komme Forsinkelser på noen avganger..

VG - 29 jan. 21 kl. 11:56

Slik fordeles studentenes krisepakke

Regjeringen ønsker å motvirke frafall og Forsinkelser i studiene. De setter av 1,1 milliard til tiltak..

E24 - 28 jan. 21 kl. 20:43

Norwegian advarer: Forsinkelser kan sette jakten på kapital i fare

Norwegian advarer kreditorer som vil bruke mer tid på deres søknad om å få kvitte seg med 36 fly. Norwegian hevder at det kan sette jakten på ny kapital i fare, og gjøre at de risikerer å slippe opp for penger..

Klartale - 27 jan. 21 kl. 14:26

Norge vil få vaksiner raskere

Produsenten Pfizer meldte først om Forsinkelser. Men nå ser det ut til at de kommer til å levere flere vaksine-doser raskere enn antatt..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 12:42

AstraZeneca avviser at de trekker seg fra EU-møte om Forsinkelser

Legemiddelselskapet AstraZeneca avviser opplysningen om at de har trukket seg fra et planlagt møte om forsinkelsene i….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt