Forlik

Wednesday, 07 December, 16:50

Nyheter om Forlik

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 nov 22 kl. 19:24

Google inngår Forlik på nær 400 millioner dollar med delstater i USA

I en sak om personvern har Google inngått et Forlik med 40 amerikanske delstater tilsvarende rundt 3,9 milliarder kroner. Saken handler om at Google sporet brukeres geografiske posisjon når selskapet sa de ikke gjorde det. Dette er brudd på delstatslover.

NRK - 04 nov 22 kl. 11:29

Inngår Forlik med Returkraft

Tidligere administrerende direktør for Returkraft Odd Terje Døvik, har inngått Forlik med sin gamle arbeidsgiver, etter at han tapte søksmålet mot dem i retten, skriver Fædrelandsvennen. Døvik fikk sparken i midten av mars og hadde saksøkt Returkraft i Kristiansand for å få sjefsjobben tilbake. I Forliket får den tidligere direktøren dekket utgiftene for søksmålet og lønn i tre måneder for å ikke anke saken, ifølge avisa..

NRK - 02 nov 22 kl. 22:02

Amerikanske apotek betaler seg ut av opioidsøksmål

To av USAs største apotekkjeder betaler mer enn 10 milliarder dollar i Forlik, for å komme seg ut av tusenvis av søksmål som gjelder opioidkrisen i landet. Det skriver BBC. Det er fra før betalt inn over 30 milliarder dollar i inngåtte Forlik med legemiddelfirmaer og distributører som er saksøkt for å ha bidratt til krisen.

NRK - 22 okt 22 kl. 23:25

SV vil ha Forlik i Stortinget om gjenopptakelser

SV krever full gjennomgang av arbeidet i Gjenopptakelseskommisjonen for straffesaker etter at riksadvokaten i går ba om at Viggo Kristiansen frikjennes for Baneheia-drapene. Partiet foreslår et bredt Forlik på Stortinget. – Gjenopptakelseskommisjonen er selve sikkerhetsventilen, og den har sviktet i lang tid, sier stortingsrepresentant Andreas Sjalg Unneland (SV) til NRK.

NRK - 05 okt 22 kl. 15:21

Forlik etter Baldwin-skytingen

Produsenten bak filmen «Rust» har inngått Forlik med Halyna Hutchins etterlatte. Innspillingen gjenopptas i januar, skriver Deadline. Det er enkemannen Matthew Hutchins som bekrefter dette til nettstedet.

NRK - 15 nov 22 kl. 17:15

Trumps niese tapte sak mot eks-presidenten

Donald Trumps niese Mary Trump tapte en rettsak der hun anklaget eks-presidenten for å lure henne og søsknene ut av en arv verdt mange millioner dollar. Ifølge dommeren sa Mary Trump fra seg kravene mot slektningene i 2001, melder Reuters. Hun skal da ha inngått et Forlik om eiendommene til Donald Trumps far, Fred Trump Sr..

NRK - 13 nov 22 kl. 02:40

Alec Baldwin saksøker ansatte etter skytingen i fjor

Skuespilleren Alec Baldwin saksøker fire ansvarlige for våpnene under innspillingen av filmen «Rust» da filmens fotograf ble skutt og drept. Fotografen Halyna Hutchins ble skutt i ansiktet i oktober i fjor da Baldwin avfyrte en revolver som skulle inneholde løsskudd, men som i stedet var ladd med en virkelig kule. Han mener de fire ikke sjekket av våpenet var trygt før de ga det til ham.

NRK - 23 okt 22 kl. 04:26

Ny regjering i Italia har 25 prosent kvinner

Italias nye statsminister Giorgia Meloni presenterte lørdag sin nye regjering, som består av 25 prosent kvinner. Regjeringen består av Melonis parti Italias brødre, av Matteo Salvinis parti Lega og Silvio Berlusconis parti Forza Italia. Eugenia Rocella er ny familieminister.

NRK - 22 okt 22 kl. 01:38

Høyre åpner for å bli med på oljeskatteendring

Høyre tilbyr regjeringen et Forlik om oljeskattepakken, men nestleder Tina Bru stiller to betingelser. Regjeringen har foreslått å stramme inn de midlertidige oljeskattereglene som ble vedtatt tidlig i pandemien og som mange mener har vært for rause. Høyre frykter at innstrammingene kan bli enda strengere dersom regjeringen går til SV, skriver Dagens Næringsliv.

VG - 21 okt 22 kl. 11:42

Få skattetoget på skinnene igjen!

Norge har alltid landet store skatteendringer på en skikkelig måte. Først forslag, deretter høring, før det etableres brede parlamentariske Forlik. Denne delen av den norske modellen er nå utfordret..

NRK - 09 sep 22 kl. 12:12

VG: Forlik i Tolga-saken

Tolga-brødrene skal ha inngått med Forlik med kommunen. Det melder VG: Brødrene har krevd erstatning fra kommunen etter å ha blitt feildiagnostisert.

NRK - 09 sep 22 kl. 12:12

Forlik i Tolga-saken

Tolga-brødrene skal ha inngått med Forlik med kommunen. Det melder VG: Brødrene har krevd erstatning fra kommunen etter å ha blitt feildiagnostisert. – Partene i «Tolga-saken» har kommet frem til en omforent utenrettslig løsning, skriver kommunen på sine nettsider.

NRK - 07 sep 22 kl. 19:18

Forlik for par som lånte 6 millionar

Ekteparet som lånte meir enn 6 millionar kroner frå Sparebank 1 SMR har inngått Forlik med banken. Det stadfestar ekteparet sin advokat, Ingvild Tennebø. Trass i at paret hadde ei samla inntenkt på rundt 500.

E24 - 18 okt 22 kl. 16:08

Unngår rettssak – inngår padel-Forlik

Partene i padel-selskapene som skulle barket sammen i Agder tingrett onsdag har blitt enige, og unngår rettssak..

Aftenposten - 18 okt 22 kl. 16:08

Unngår rettssak – inngår padel-Forlik

Partene i padel-selskapene som skulle barket sammen i Agder tingrett onsdag har blitt enige, og unngår rettssak..

VG - 14 okt 22 kl. 09:34

Åpne vinduet og vis lederskap, Støre!

Krigen truer og folk er bekymret for økonomien. I urolige tider trenger vi politisk lederskap og brede Forlik mer enn noen gang..

NRK - 12 okt 22 kl. 10:22

Høyre: Skattesjokk for bedriftene

– Det er ingen tvil om at dette er et skattesjokk, en skatteregning til norsk næringsliv som er stikk i strid også med Sps egne løfter, sier Høyres finanspolitiske talsperson Tina Bru. Hun gikk i Stortingets muntlige spørretime i dag til frontalangrep på flere av skattegrepene i regjeringens forslag til statsbudsjett for 2023. Regjeringen går vekk fra den norske modellen med grundige utredninger og skaper uforutsigbarhet og usikkerhet, mener hun.

NRK - 28 aug 22 kl. 13:48

Facebook har nådd foreløpig Forlik i personvernsøksmål

Facebook har oppnådd et foreløpig Forlik i kjølvannet av Cambridge Analytica-skandalen. Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg skulle møte i retten i september. Dokumenter som er innlevert til en domstol i San Francisco i USA avslører ingen summer eller vilkår for Forliket, men Facebooks eierselskap Meta ber om at den pågående rettssaken blir satt på pause i 60 dager mens de endelige detaljene blir utarbeidet.

VG - 05 okt 22 kl. 15:11

«Rust»-produsenter har inngått Forlik med Halyna Hutchins etterlatte

Det opplyser Halyna Hutchins enkemann, ifølge Deadline..

VG - 05 okt 22 kl. 15:11

«Rust»-produsenter har inngått Forlik med Halyna Hutchins etterlatte – filmen gjenopptas

Det opplyser Halyna Hutchins enkemann, ifølge Deadline..

E24 - 03 okt 22 kl. 13:43

Kim Kardashian får kryptobot på over 13 millioner kroner

Det amerikanske finanstilsynet gir Kim Kardashian gigabot. Influenseren har inngått et Forlik..

NRK - 27 sep 22 kl. 12:02

Shakira må møte i retten

En spansk domstol har beordret den colombianske artisten Shakira til å møte i retten tiltalt for skatteunndragelse. Det er ikke bestemt når hun må møte i retten., skriver nyhetsbyrået AFP.

NRK - 23 sep 22 kl. 22:39

Australia og USA i samtaler om å bygge de første atomdrevne ubåtene

Australia er i samtaler med USA om å bygge de første atomdrevne ubåtene, melder Wall Street Journal fredag. Tidligere i år inngikk Australia og Frankrike Forlik etter at Australia brøt en gigantkontrakt om kjøp av franske dieselubåter. De brøt kontrakten fordi de heller ville ha atomdrevne ubåter fra USA og Storbritannia..

NRK - 23 sep 22 kl. 01:27

Boeing inngår Forlik etter 737 Max-flyulykker

Boeing betaler 2 milliarder kroner til det amerikanske finanstilsynet SEC. Boeing-fly av typen 737 MAX måtte settes på bakken verden over etter to flystyrt I 2019 der 346 personer mistet livet. Boeing og toppleder Dennis Muilenburg må betale fordi de ga forsikringer om 737 Max-flyenes sikkerhet, til tross for at de kjente til alvorlige sikkerhetsbekymringer.

NRK - 19 sep 22 kl. 13:03

Tolga kommune erkjenner ikke noe ansvar for brødre-behandling

I Forliket som ble inngått mellom Tolga kommune og Holøyen-brødrene, erkjenner ikke kommunen noe ansvar for behandlingen de to brødrene fikk. Men Tolga kommune beklager at det kan ha blitt begått visse feil som har vært belastende for brødrene. Det kommer fram i avtalen som NRK har fått tilgang til.

E24 - 14 sep 22 kl. 16:47

Erna ber Jonas om strøm-Forlik – og penger

GJERDRUM (VG) Din familie har trolig spist mange lomper som hennes bedrift lager. Nå er daglig leder i Ola-Lompa på gråten når hun forteller om utfordringene strømkrisen gir..

VG - 14 sep 22 kl. 16:18

Erna ber Jonas om strøm-Forlik – og penger

GJERDRUM (VG) Din familie har trolig spist mange lomper som hennes bedrift lager. Nå er daglig leder i Ola-Lompa på gråten når hun forteller om utfordringene strømkrisen gir..

VG - 02 sep 22 kl. 18:18

PSG og syv andre klubber straffes for brudd på Financial Fair Play-reglene

Paris Saint-Germain er en de åtte av klubbene det europeiske fotballforbundet (UEFA) har straffet for brudd på Financial Fair Play-reglene. Til sammen er klubbene enige om et Forlik på opp mot 1,7 milliarder norske kroner..

VG - 02 sep 22 kl. 17:34

Henning Solberg trakk seg fra «Kompani Lauritzen» på grunn av rettssak

Et planlagt rettsmøte denne måneden satte stopper for at Henning Solberg (49) kunne være med i TV2-innspillingen. Nå har partene inngått Forlik..

VG - 12 jul 22 kl. 09:42

Depp inngår Forlik i sak mot tidligere kollega

Johnny Depp ble i 2018 saksøkt av en ansatt på settet til filmen «City of Lies». Rettssaken skulle gå i slutten av juli, men nå er det inngått Forlik, ifølge flere medier..

NRK - 17 aug 22 kl. 07:13

Får erstatning for grov systemsvikt

En pasient i 50-årene er den første til å få erstatning fra Sørlandet sykehus for grov systemsvikt. Pasienten ble feiloperert av legen, Jerlan Omarchanov, på Flekkefjord sykehus i 2016. Sykehuset erkjenner ikke at de har gjort noen feil i saken, men har inngått Forlik med pasienten om erstatning.

NRK - 10 aug 22 kl. 06:19

Sperregjerde skal holde tamrein vekk fra innmark

Tre år etter at gardbrukere og reinbeitedistriktet i Os i Nord-Østerdal inngikk Forlik om å sette opp sperregjerde for å hindre at tamrein beiter på innmark, blitt gjerdet nå satt opp i Tufsingdalen. Gjerde blir sju kilometer langt og skal være på plass om en tre ukers tid, skriver lokalavisa Arbeidets Rett. Konflikten mellom grunneiere i Tufsingdalen i Os i Østerdalen og reindriftssamer har pågått i mange år og vært gjennom flere rettsinstanser..

Klartale - 29 jul 22 kl. 14:05

Ber om åtte års fengsel for Shakira

Shakira blir anklaget av spanske myndigheter for å ikke ha betalt skatt. Shakira er en verdenskjent artist. Hennes fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll.

NRK - 29 jul 22 kl. 10:36

Vil ha åtte års fengsel for Shakira

Shakira bør få åtte år i fengsel for skattesvindel, meiner påtalemyndigheita i Barcelona. Det skriv AFP. Den colombianske artisten er tiltalt for skattesvindel for over 140 millionar kroner på inntekt tent mellom 2012 og 2014.

E24 - 11 jun 22 kl. 09:50

Forlik mellom Australia og Frankrike i ubåtsak

Australia har inngått Forlik med det franske verftet Naval Group etter å ha brutt en enorm kontrakt for dieselubåter..

NRK - 25 maj 22 kl. 17:53

Norske lakseselskap betalar 800 millionar kroner i Forlik i USA

Mowi, Lerøy, Salmar, Grieg Seafood og to andre norske lakseselskap inngår eit Forlik i USA. Til saman betaler dei rundt 817 millionar kroner. Forliket kjem etter påstandar om konkurranseavgrensande åtferd, ifølgje E24.

E24 - 25 maj 22 kl. 17:32

Norske laksegiganter inngår Forlik på over 800 millioner

Mowi, Lerøy, Salmar, Grieg Seafood og to andre norske oppdrettsselskaper inngår Forlik i amerikansk gruppesøksmål..

Klartale - 20 maj 22 kl. 12:21

Elon Musk anklaget for blotting

En flyvertinne har anklaget Elon Musk for seksuelt krenkende atferd. Det skriver den amerikanske avisa Insider. Han eier romfart-selskapet SpaceX.

E24 - 20 maj 22 kl. 06:37

Business Insider: SpaceX inngikk Forlik med kvinne som rettet anklager mot Elon Musk

En flyvertinne inngikk Forlik med SpaceX i 2018 etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende atferd, ifølge Business Insider..

Aftenposten - 20 maj 22 kl. 06:37

Business Insider: SpaceX inngikk Forlik med kvinne som rettet anklager mot Elon Musk

En flyvertinne inngikk Forlik med SpaceX i 2018 etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende….

VG - 20 maj 22 kl. 03:11

Business Insider: SpaceX inngikk Forlik med kvinne som rettet anklager mot Elon Musk

En flyvertinne inngikk Forlik med SpaceX i 2018 etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende atferd, ifølge Business Insider..

E24 - 14 maj 22 kl. 19:55

Ber om brede Forlik og mer vindkraft: – Må ha mer strøm

Vindkraft på land er omstridt, men Yara-sjef og NHO-president Svein Tore Holsether mener den er nødvendig. Han ønsker brede Forlik i Stortinget for å skaffe Norge mer strøm..

NRK - 11 maj 22 kl. 23:53

Forlik til ofrene fra bygningskollapsen i Miami

Overlevende og pårørende av de 98 som døde da et stort leilighetsbygg raste sammen i Miami i fjor, har godtatt et Forlik på 997 millioner dollar. Det opplyser advokat Carlos Silva, en av representantene for saksøkerne. Summen tilsvarer drøyt 9,7 milliarder kroner.

E24 - 07 maj 22 kl. 20:48

Frykter ustabil energipolitikk: Ber om bredt Forlik

Statkraft og Norwea ber Stortinget om et bredt energipolitisk Forlik for å nå Norges klima- og industrimål. – Vi må unngå en berg-og-dalbane-politikk, sier Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen..

VG - 06 maj 22 kl. 19:44

Tapte to ganger – nå inngår «Sinnasnekker'n» Forlik

Først tapte han i to rettsomganger, men nå har Otto Robsahm – også kjent som «Sinnasnekker'n» – inngått Forlik med den tidligere forretningspartneren Daniel Eriksen Furnes..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com