Forlenges

Sunday, 29 January, 02:25

Nyheter om Forlenges

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 dec 22 kl. 11:24

Politidirektoratet: Midlertidig bevæpning av politiet Forlenges med åtte uker

Den midlertidige bevæpningen av politiet Forlenges med åtte uker fra og med 15. desember 2022. – Politiet jobber i tett samarbeid med andre aktører.

NRK - 21 jan 23 kl. 18:00

Hellas forlenger grensegjerde mot Tyrkia

Greske myndigheter vil forlenge grensegjerdet mot Tyrkia med nesten det dobbelte, opplyser landets minister for sivil beskyttelse. Det eksisterende gjerdet langs elven, som på gresk heter Evros og som tyrkerne kaller Meric, er 37,5 kilometer langt. Nå skal gjerdet Forlenges med ytterligere 35 kilometer, opplyste Takis Theodorikakos, minister for sivil beskyttelse, da han besøkte grenseområdet lørdag.

NRK - 20 jan 23 kl. 10:45

Forlenger fengsling av prest

Fengslinga av presten som er sikta for besittelse av overgrepsmateriale Forlenges med en uke. Det melder Vårt Land. Det var i forrige uke at en prest i Innlandet blei pågrepet og sikta for besittelse av materiale som viser overgrep mot barn.

NRK - 18 jan 23 kl. 14:01

Suspensjonen av overgrepssiktet kommuneoverlege Forlenges

Statens Helsetilsyn bekrefter til NRK at den trønderske kommuneoverlegens autorisasjon suspenderes i ytterligere seks måneder. Det vedtok helsetilsynet 16. januar, skriver avdelingsdirektør Anne Myhr i en e-post til NRK.

NRK - 13 jan 23 kl. 08:45

E18 ut av Oslo utsettes for at vegvesenet skal få kontroll på kostnadene

E18 ut av Oslo blir forsinket. Årsaken er en økning i kostnadene på tre milliarder kroner. Det nye kostnadsanslaget for strekningen på E18 mellom Ramstadsletta og Nesbru, som ble gjennomført i november 2022 viser en kostnadsøkning på rundt tre milliarder kroner sammenlignet mot tidligere anslag fra november 2021.

NRK - 11 jan 23 kl. 10:22

Forlenger gult farevarsel i fjellet

Kraftig vind og mye snø har ført til stengte veier og kolonnekjøring på fjellet i Sør-Norge. Det skal fortsette å blåse utover dagen i dag. Det gule farevarselet på snøfokk i fjellet Forlenges derfor til å vare ut dagen, melder Meteorologisk institutt..

NRK - 13 sep 22 kl. 11:24

Nedstenging av svensk atomreaktor Forlenges til januar

Nedstengingen av en reaktor på kjernekraftverket Ringhals på den svenske vestkysten Forlenges fram til slutten av januar. Det kan øke risikoen for strømbrudd. Reaktoren Ringhals 4 kunne ikke starte opp igjen etter sommerens vedlikehold fordi en viktig komponent gikk i stykker under oppstarten.

NRK - 02 nov 22 kl. 12:55

IA-avtalen Forlenges med to år

Partene i arbeidslivet og regjeringen er enige om å forlenge dagens avtale om et inkluderende arbeidsliv, den såkalte IA-avtalen, med to år. Samtidig er det enighet om å forsterke innsatsen for å redusere sykefravær og frafall i arbeidslivet, skriver regjeringen i en pressemelding. Siden forrige IA-avtale ble inngått for perioden 2019–2022, har norsk arbeidsliv måttet håndtere en pandemi og til tider høy arbeidsledighet.

NRK - 21 dec 22 kl. 00:22

FN letter på våpenembargo mot Kongo – forlenger fredsbevarende oppdrag

FNs sikkerhetsråd har vedtatt lettelser i våpenembargoen mot Kongo. Samtidig Forlenges mandatet til den fredsbevarende FN-styrken i landet med ett år. Målet er fortsatt at Monusco-styrken kan avvikles på sikt.

NRK - 06 dec 22 kl. 12:43

Drapssiktet nordmann kan bli utlevert til Polen før jul

En 26 år gammel mann fra Vestlandet sitter fortsatt fengslet i Danmark, siktet for drapet på sin ekskjæreste i Polen. Polen har bedt Danmark om utlevering av mannen. 9.

NRK - 27 nov 22 kl. 16:13

Norge forlenger avtalen om medisinsk evakuering fra Ukraina.

Krigen i Ukraina har skapt stort behov for medisinsk evakuering. Nå forlenger regjeringen det norske engasjementet for å frakte ukrainske pasienter til behandling på europeiske sykehus. – I perioden etter at Norge har begynt å tilby faste ukentlige flygninger, har antall pasienter som blir transportert ut ved norsk hjelp økt kraftig.

E24 - 17 nov 22 kl. 08:39

Ukraina: Kornavtalen Forlenges i 120 dager

Avtalen som sikrer eksport av ukrainsk korn og andre matvarer via Svartehavet, er forlenget med 120 dager, opplyser ukrainske myndigheter..

E24 - 17 nov 22 kl. 08:39

Kornavtalen Forlenges med fire måneder

Avtalen som sikrer eksport av ukrainsk korn og andre matvarer via Svartehavet, er forlenget med 120 dager, opplyser ukrainske myndigheter..

NRK - 11 nov 22 kl. 20:59

Meklingen mellom SAS og kabinansatte Forlenges

De kabinansatte og SAS har blitt enig med Riksmekleren om å fortsette den frivillige meklingen. – Det har vært konstruktive samtaler, men det er vanskelig. Det er planlagt nye møter innen kort tid, sier riksmekler Mats Ruland til TV 2.

E24 - 11 nov 22 kl. 20:37

Meklingen mellom SAS og kabinansatte Forlenges

De kabinansatte og SAS har blitt enig med Riksmekleren om å fortsette den frivillige meklingen..

Dagbladet - 24 okt 22 kl. 13:50

Hardt ut mot Norge: - Fører til flere ofre

At Norge forsyner Ukraina med våpen gjør at konflikten Forlenges, mener det russiske utenriksdepartementet..

NRK - 02 sep 22 kl. 10:06

Kullgruvedriften på Svalbard Forlenges

Gruve 7 på Svalbard skulle egentlig stenge høsten 2023. Krigen i Ukraina har ført til skyhøye priser på kull. Nå Forlenges driften i ytterligere to år på grunn av økt etterspørsel etter kull..

NRK - 20 okt 22 kl. 11:00

Midlertidig bevæpning Forlenges

Politiet skal fortsatt bære våpen. Det opplyser Politidirektoratet til NRK. De mener det fortsatt er nødvendig med nasjonal bevæpning for å sette politiet i stand til å kunne avverge eller stanse uønskede hendelser i Norge.

E24 - 23 sep 22 kl. 12:48

Statnett anbefaler at driften av Mongstad Forlenges til juni neste år

Gasskraftverket på Mongstad bør brukes som et virkemiddel for å håndtere en anstrengt kraftsituasjon, mener Statnett..

Aftenposten - 23 sep 22 kl. 12:48

Statnett anbefaler at driften av Mongstad Forlenges til juni neste år

Gasskraftverket på Mongstad bør brukes som et virkemiddel for å håndtere en anstrengt kraftsituasjon, mener Statnett..

NRK - 23 sep 22 kl. 12:46

Statnett anbefaler at driften av Mongstad Forlenges til juni neste år

Gasskraftverket på Mongstad bør brukes som et virkemiddel for å håndtere en anstrengt kraftsituasjon, mener Statnett. Det går fram at et brev, datert 7. september, som Statnett har sendt til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 19 sep 22 kl. 21:49

Matapour møtte i retten for første gang

Oslo tingrett besluttet at varetektsfengslingen av Matapour Forlenges med fire nye uker mandag. Det er første gang Matapour har møtt til rettsmøte etter Oslo-skytingen 25. juni i år.

NRK - 19 sep 22 kl. 20:04

Terrorsiktede Zaniar Matapour fengsles i fire nye uker

Oslo tingrett har besluttet at varetektsfengslingen av Zaniar Matapour, som er siktet etter skytingen i Oslo 25. juni, Forlenges med fire nye uker. Han undergis brev- og besøksforbud i hele fengslingsperioden, som varer fram til 17.

NRK - 15 aug 22 kl. 17:06

Utsetter rapport om politiets rolleblanding

Rolleforståelsesutvalgets arbeid Forlenges ut 2022, opplyser utvalgsleder Anne-Mette Magnussen til NRK. Utvalget, som har til oppgave å granske forholdet og rolleblanding mellom politiet og den ruspolitiske organisasjonen NNPF, skulle egentlig levere sin rapport i oktober. Nå vil rapporten trolig ferdigstilles til januar 2023, ifølge Magnussen.

NRK - 27 jul 22 kl. 21:13

Russland blir på romstasjonen til 2028

Russland blir værende på Den internasjonale romstasjonen (ISS) fram til minst 2028. Da planlegger de å åpne sin egen romstasjon. Det har russiske romfartsmyndigheter bekreftet overfor Nasa, melder nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 26 jul 22 kl. 13:47

EU forlenger sanksjoner

De økonomiske sanksjonene EU har rettet mot Russland som følge av krigen i Ukraina, Forlenges i ytterligere seks måneder. Sanksjonene skal gjelde fram til 31. januar 2023, har Det europeiske råd bestemt, ifølge en pressemelding.

NRK - 02 jun 22 kl. 13:04

Våpenhvilen i Jemen Forlenges

Våpenhvilen i Jemen Forlenges med to måneder. Det opplyser FNs Jemen-utsending Hans Grundberg. På Twitter sier Grundberg at partene i krigen i Jemen er enige om forlengelsen, men han understreker at mer må gjøres for at den fullt ut skal innfri sitt potensial.

Aftenposten - 19 jul 22 kl. 12:24

Tyskland åpner nedlagte kullkraftverk. Nå vurderes det også om levetiden til landets kjernekraftverk skal Forlenges.

Tyskland åpner nedlagte kullkraftverk i møte med skyhøye kraftpriser. Nå vurderer landets regjering også å forlenge….

NRK - 14 jul 22 kl. 17:02

SAS-pilotene forlenger dispensasjon for Svalbard

SAS Pilot Group (SPG) har gitt SAS beskjed om at dispensasjon for alle planlagte SAS-flyginger til og fra Svalbard Forlenges ut juli måned, det skriver de i en pressemelding. Tidligere var det gitt dispensasjon til og med søndag 17. juli.

Aftenposten - 10 jul 22 kl. 21:51

Skadelisten Forlenges i HamKam - tok viktig poeng mot Haugesund

(FK Haugesund - HamKam 1–1) HamKam gjestet FK Haugesund til hovedkamp i Eliteserien søndag kveld..

VG - 10 jul 22 kl. 21:51

Skadelisten Forlenges i HamKam - tok viktig poeng mot Haugesund

(FK Haugesund - HamKam 1–1) HamKam gjestet FK Haugesund til hovedkamp i Eliteserien søndag kveld. Kampen bar preg av tøffe dueller og flere skader for bortelaget..

NRK - 29 jun 22 kl. 11:13

Varigheten for EUs koronasertifikater Forlenges

Varigheten for EUs digitale koronasertifikater er forlenget til 2023, melder VG..

NRK - 29 jun 22 kl. 11:13

VG: Varigheten for EUs koronasertifikater Forlenges

Varigheten for EUs digitale koronasertifikater er forlenget til 2023, melder VG. Tirsdag kom Europaparlamentet og Rådet til enighet om å utvide reglene for bruken av sertifikatet i forbindelse med reiser i EU. Varigheten blir utvidet med ett år, fra og med 30.

NRK - 28 jun 22 kl. 18:28

Norge forlenger økt styrkebidrag i Litauen

Norges økte styrkebidrag i Litauen skal Forlenges ut neste år, melder forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp). Norge styrket sitt bidrag i Litauen etter Russlands invasjon av Ukraina. Antall norske soldater skulle i utgangspunktet vært om lag 150.

E24 - 06 maj 22 kl. 08:15

Equinor forlenger avtaler verdt 20 milliarder kroner

Baker Hughes Norge, Halliburton og Schlumberger Norge får forlenget sine avtaler med Equinor. Samtidig Forlenges avtaler med 13 andre leverandører..

NRK - 01 maj 22 kl. 01:26

Juntaen i Guinea forlenger sitt styre

Lederen for militærjuntaen i det afrikanske landet Guinea ønsker å forlenge overgangsperioden før landet igjen kan få sivilt styre til over tre år. Oberst Mamady Doumbouya sa i en TV-sendt tale lørdag at overgangsperioden Forlenges til 39 måneder. Ifølge ham skal det nasjonale overgangsrådet bringe saken videre inn for parlamentet, melder AFP.

NRK - 11 apr 22 kl. 10:05

Den norske styrken i Litauen blir stående til august

Den norske styrken på til sammen om lag 200 personer blir stående i Litauen til august, skriver Forsvarsdepartementet i en pressemelding. I februar besluttet Norge å forsterke det norske styrkebidraget til NATO enhanced Forward Presence i Litauen med om lag 50 personell for om lag tre måneder. Nå Forlenges dette økte bidraget for ytterligere tre måneder.

NRK - 06 apr 22 kl. 06:15

New Zealand med økt toll på russiske varer

New Zealand legger 35 prosent ekstra toll på russiske importvarer. I tillegg Forlenges dagens eksportrestriksjoner på strategisk viktige varer, melder CNN. De nye tollsatsene skla gjelde fra 25.

E24 - 05 apr 22 kl. 16:23

Strømstøtten Forlenges til mars 2023 og bostøtten styrkes

Regjeringspartiene og SV er enige om å forlenge strømstøtten til og med mars 2023 og sier nei til nye utenlandskabler..

Aftenposten - 05 apr 22 kl. 16:22

Strømstøtten Forlenges til mars 2023, og bostøtten styrkes

Regjeringspartiene og SV er enige om å forlenge strømstøtten til og med mars 2023 og sier nei til nye utenlandskabler..

NRK - 05 apr 22 kl. 16:06

Dette er partiene enige om:

Enigheten mellom AP, SP og SV gir følgende utvidelse av den midlertidige strømstøtten: * Regjeringspartiene og SV er enig om at det skal være sikringsordninger for høye strømpriser frem til og med mars 2023. * Kompensasjonen økes til 90 % for strømpriser over 70 øre/kwh for strømforbruket i oktober, november og desember 2022. * Dagens innretning på strømstøtteordningene for husholdninger, frivillig sektor og landbruk/veksthus Forlenges med varighet ut 2022.

NRK - 31 mar 22 kl. 09:09

Kongens sykemelding Forlenges

Kong Haralds sykemelding er forlenget, skriver Dagbladet som har snakket med Kongehuset. Kongen skulle egentlig ha vært tilbake på jobb torsdag etter å ha fått påvist corona forrige uke..

NRK - 24 mar 22 kl. 13:46

NRK erfarer: Stoltenberg får forlengelse i Nato

NRK erfarer at Jens Stoltenberg sin periode som generalsekretær i Nato Forlenges med ett år. Stoltenberg skulle etter planen gå av som generalsekretær 30. september i år, og tiltre som sentralbanksjef senere samme høst.

VG - 22 mar 22 kl. 11:56

HV-topp reagerer: - Rydd opp i forsvarskontrakten

Siden søndag står Forsvaret uten sin private samarbeidspartner Wilnor, som siden 2015 har levert transport og lager av tungt materiell. Are Tomasgard, leder i Landsrådet for Heimevernet, krever at kontrakten Forlenges inntil en annen løsning er på plass..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com