Forlatt

Friday, 12 August, 05:42

Nyheter om Forlatt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 jul 22 kl. 22:45

Sri Lankas president har Forlatt landet

Sri Lankas president Gotabaya Rajapaksa har Forlatt landet, melder nyhetsbyrået AFP. Presidenten skal ha Forlatt landet tidlig onsdag, i et militærfly med kurs mot nabolandet Maldivene, ifølge lokale tjenestemenn. Med seg i flyet hadde 73-åringen blant annet sin kone og en livvakt, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 29 jul 22 kl. 07:21

Migranter måtte bryte seg ut av konteiner

Minst 94 migranter måtte bryte seg ut av en konteiner etter at de ble Forlatt på en landevei i varmen, opplyser meksikanske myndigheter. Sjefen for migrasjonsmyndighetene i delstaten Veracruz, sier migrantene ble Forlatt i et vogntog stående i veikanten og måtte slå hull på konteineren for å komme seg ut. Noen klatret ut gjennom taket.

NRK - 13 jul 22 kl. 16:05

Kjendishvalross har Forlatt Drøbak

Hvalrossen som onsdag ble fotografert i Drøbak har Forlatt båthavna der. Hun stakk av i 14-15-tiden, muligens på grunn av tordenværet. Det er snakk om kjendishvalrossen Freya, ifølge forsker Rune Aae.

E24 - 07 aug 22 kl. 21:20

Ytterligere seks kornskip får forlate Ukraina

Ytterligere seks frakteskip lastet med solsikkeolje, soya og mais har Forlatt ukrainske havner, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet søndag..

Aftenposten - 07 aug 22 kl. 21:20

Ytterligere seks kornskip får forlate Ukraina

Ytterligere seks frakteskip lastet med solsikkeolje, soya og mais har Forlatt ukrainske havner, melder det tyrkiske….

VG - 30 jun 22 kl. 11:02

Reuters: Russiske styrker har Forlatt Slangeøya i Svartehavet

Det russiske forsvarsdepartementet opplyser at russerne har Forlatt øya i et tegn på godvilje, melder Ria Novosti..

VG - 30 jun 22 kl. 11:02

Russiske styrker sier de har Forlatt Slangeøya

Det russiske forsvarsdepartementet opplyser at russerne har Forlatt øya i et tegn på godvilje, melder Ria Novosti..

VG - 30 jun 22 kl. 11:02

Russland sier de har Forlatt Slangeøya

Det russiske forsvarsdepartementet opplyser at russerne har Forlatt øya i et tegn på godvilje, melder Ria Novosti..

NRK - 05 aug 22 kl. 09:29

Tre skip med korn forlot Ukraina i dag

Ytterligere tre lasteskip med korn har Forlatt ukrainske havner fredag, opplyser Tyrkias forsvarsdepartement. Utskipingen muliggjøres av kornavtalen som Russland og Ukraina har inngått. Avtalen ble meklet fram av FN og Tyrkia.

NRK - 30 jun 22 kl. 08:52

Et skip med 7.000 tonn korn har Forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har Forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

E24 - 28 jun 22 kl. 20:50

Havila Capella har Forlatt Bergen: – Krevende periode

Havila Capella har Forlatt Bergen og er i rute, melder Havila Kystruten. Skipet har ligget ved kai siden 12. april på grunn av sanksjoner mot Russland..

E24 - 03 aug 22 kl. 15:30

Wall Street stiger fra start

USA-børsene stiger etter at Nancy Pelosi har Forlatt Taiwan..

NRK - 02 aug 22 kl. 21:29

To skutt i Borås i Sverige

En tenåring og en ung mann er skutt og såret i Borås i Sverige, og den maskerte gjerningsmannen skal ha Forlatt stedet på sparkesykkel. Ifølge politiet ble en 15 år gammel gutt truffet i beinet, mens en mann i 25-årsalderen ble truffet flere steder på kroppen da det ble åpnet ild mot dem utenfor en pizzarestaurant i bydelen Hässleholmen i Borås. Begge de to er sendt til sykehus og tilstanden er ikke kjent.

Aftenposten - 02 aug 22 kl. 16:33

Nancy Pelosi befinner seg trolig på et fly som snart vil lande på Taiwan

Nancy Pelosi nærmer seg trolig Taiwan. Ifølge Reuters er hun sannsynligvis på et fly som har Forlatt Malaysia og som….

NRK - 01 aug 22 kl. 21:36

Over 30 drept i massakre på Madagaskar

32 mennesker, blant dem 15 barn, er drept i en massakre i en landsby på Madagaskar, opplyser politiet og en menneskerettsgruppe. Ifølge politiet ble landsbyen Ambolotarakely, som ligger 75 kilometer nord for hovedstaden Antananarivo, angrepet fredag av en gjeng med kvegrøvere, kjent som dahaloer. Angriperne satte fyr på husene og ofrene ble brent til døde.

VG - 01 aug 22 kl. 15:10

Lasteskip med mais har Forlatt Ukraina: – En lettelsens dag for verden

Flere millioner tonn med mat ligger blokkert i krigsherjede ukrainske havner. Nå skal lasteskipet «Razoni» trosse flyteminer, på en ferd som gir håp mot sult og matkrise..

Aftenposten - 23 jul 22 kl. 10:03

Freya har Forlatt Frognerkilen. Hvalrossen har trukket vestover.

Freya befinner seg utenfor Lysaker. Hvalrossen har det fint, men Fiskeridirektoratet oppfordrer til å la hvalrossen være….

Klartale - 21 jul 22 kl. 12:03

Nå kommer det mye regn

Det kommer styrtregn på Østlandet. Like etter at hetebølgen har Forlatt oss. Meteorologene advarer om fare for deler av Østlandet.

NRK - 15 jun 22 kl. 02:53

Hviterussere har Forlatt svensk ambassade etter halvannet år

To menn som søkte tilflukt i den svenske ambassaden i Minsk etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot president Aleksandr Lukasjenko, har Forlatt bygningen. Det skriver NTB. De to hviterussiske mennene valgte selv å forlate ambassaden etter halvannet år.

Aftenposten - 12 jun 22 kl. 09:04

Hvalrossen har Forlatt båten

Hvalrossen som lå og sov i en båt i Kragerø har nå våknet og Forlatt båten..

NRK - 05 jun 22 kl. 16:04

59 rohingyaer funnet Forlatt på øy i Thailand

59 personer fra det forfulgte rohingya-folket, hvorav fem barn, ble funnet på en øy sør i Thailand lørdag. De skal ha blitt Forlatt av menneskesmuglere. Politiet i Thailand gir nå rohingyaene den humanitære assistansen de trenger, samtidig som de etterforsker om de skal klassifiseres som ulovlige innvandrere eller ofre for menneskesmugling.

NRK - 09 jul 22 kl. 18:57

Kollisjon mellom bil og sparkesykkel

Nødetatene rykker ut etter melding om at en bil har kollidert med en mann på sparkesykkel i Porsgrunn. Bilen har Forlatt stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 09 jul 22 kl. 18:57

Stakk fra stedet etter kollisjon

Nødetatene rykker ut etter melding om at en bil har kollidert med en mann i 30-årene på sparkesykkel i Porsgrunn. Bilen, en blå Mercedes, har Forlatt stedet, skriver politiet på Twitter. Det skal ha vært to unge menn i bilen..

VG - 03 jun 22 kl. 02:24

Eks-statsminister fryktet for sitt liv - nå har han Forlatt Russland

Tidligere statsminister Mikhail Kasjanov (64) har Forlatt Russland - og det er uvisst når han kommer tilbake. Det er bare en uke siden opposisjonspolitikeren sa at han fryktet for sitt liv..

NRK - 07 jul 22 kl. 14:19

Ukrainske soldater har gjenreist flagget på Slangeøya

Ukrainske soldater har gjenreist landets flagg på den gjenerobrede Slangeøya i Svartehavet, opplyser det ukrainske forsvaret. Handlingen symboliserer at øya er tilbake under ukrainsk kontroll etter at den ble Forlatt av russiske soldater for om lag en uke siden. Russland tok kontroll over øya tidlig under invasjonen av Ukraina.

Dagbladet - 07 jul 22 kl. 12:25

Kjæresteparet ble lurt trill rundt - døde

73 personer ble funnet innesperret i glovarm og Forlatt semitrailer. To av dem var Alejandro Miguel Andino Caballero og kjæresten Margie Tamara Paz Grajeda..

NRK - 06 jul 22 kl. 14:26

Flere britiske statssekretærer går av

Stuart Andrew, Claire Coutinho, Selaine Saxby og David Johnston går av. Totalt har 21 Forlatt Boris Johnson sin regjering siden tirsdag. Sajid Javid, tidligere helseminister i Storbritannia, trakk seg tidligere.

Dagbladet - 31 maj 22 kl. 10:16

Har Forlatt Mariupol

For første gang etter at Russland tok kontroll over Mariupol, har et lasteskip Forlatt havnebyen med varer. Ukraina anklager Russland for plyndring..

NRK - 04 jul 22 kl. 08:04

To 17-åringer blant de drepte

To 17 danske 17 åringer drept og en 47 år gammel mann med rusisk statsborgerskap som var bosatt i Danmark er drept. To svensker og to dansker er hardt skadet. De er på sykehus.

Klartale - 21 apr 22 kl. 13:24

Slik lever russere nå

Russiske Aslan sender et bilde til Klar Tale. Bildet er tatt med en mobiltelefon på butikken et sted i Russland. Det viser en hylle med ost.

VG - 30 jun 22 kl. 11:02

Ukraina hyller frigjøringen av Slangeøya

Det russiske forsvarsdepartementet opplyser at russerne har Forlatt øya i et tegn på godvilje, melder Ria Novosti. Ukrainas hær jubler..

Klartale - 28 jun 22 kl. 08:07

46 funnet døde i vogntog i Texas

En arbeider i kommunen hørte rop mandag kveld. Det var i 18-tida. Ropene kom fra et Forlatt vogntog.

NRK - 23 jun 22 kl. 00:55

Voldshendelse i Grimstad

En person er sendt til sykehus etter en voldshendelse på Fevik i Grimstad onsdag kveld. Hendelsen skal ha skjedd på en privat adresse, melder politiet i Agder. – Gjerningspersonen har Forlatt stedet.

NRK - 14 jun 22 kl. 20:17

Tusenvis på flukt i Mosambik

FN opplyste tirsdag at om lag 10.000 mennesker har Forlatt hjemmene sine den siste uken. Angrepene er rettet mot den gassrike provinsen Cabo Delgado nord i landet, der jihadister startet et blodig opprør i 2017.

VG - 12 jun 22 kl. 11:14

Hvalrossen «Freya» har Forlatt båten: – Sikkert ute for å spise

Hvalrosser har alltid god tid, forteller stipendiat Rune Aae ved Universitetet i Sørøst-Norge, og forsikrer om at dyret trolig vil komme tilbake..

NRK - 07 jun 22 kl. 13:47

Siste sikre observasjon av Millehaugen er Helsfyr t-banestasjon

Etterlyste Stig Millehaugen er fortsatt på frifot etter at han ikke møtte opp i Trondheim fengsel etter endt permisjon onsdag 1.juni. Politiets siste sikre observasjon av Millehaugen er idet han forlater Helsfyr t-banestasjon i Oslo onsdag 1.

NRK - 07 jun 22 kl. 02:35

Russlands FN-ambassadør forlot møte i Sikkerhetsrådet

Russlands FN-ambassadør Vasilij Nebenzia forlot et møte i Sikkerhetsrådet etter at EU-president Charles Michel anklaget Moskva for å skape en global matkrise. Det var mens Michel henvendte seg direkte til ham at Nebenzia forlot møtet, skriver New York Times. – Kreml bruker matforsyninger som et skjult missil mot utviklingsland.

NRK - 02 jun 22 kl. 20:59

Statsadvokaten henlegger sak hvor livløs mann ble funnet død i Alver

En vogntogsjåfør ble siktet etter at en livløs mann ble funnet langs en fylkesvei i Alver kommune i Hordaland. Nå er saken henlagt av politiet. – Politiet har gjort en veldig grundig etterforskning i saken uten at det har latt seg gjøre avdekke det fulle og hele hendelsesforløpet, sier satsadvokat May-Britt Erstad ved Hordaland, Sogn og Fjordane statsadvokatembeter til Bergens Tidende.

NRK - 27 maj 22 kl. 15:42

Fire personer skadd etter ulykke i fornøyelsespark i Nederland

To voksne og to barn er skadd etter at to vogner skal ha falt ned fra en attraksjon i fornøyelsesparken Fairytale Forest Valkenburg i Nederland Ulykken skjedde rundt klokken 14.45 lokal tid fredag, og årsaken er foreløpig ikke kjent, skriver avisen De Telegraaf. Hvor skadd de fire personene er er ikke kjent, men begge de voksne og et av barna er fraktet til sykehus.

NRK - 27 maj 22 kl. 10:16

Harde kamper rundt delvis Forlatt by i Luhansk

Bare en tidel av innbyggerne er igjen i Sievjerodonetsk, en av de siste byene i Luhansk som er på ukrainske hender. Utenfor byen pågår det harde kamper. Brorparten av de 130.

NRK - 24 maj 22 kl. 12:56

Russisk blogger fengslet i sitt fravær

En domstol i Moskva beordret tirsdag at bloggeren Michael Nacke skal fengsles in absentia for å ha diskreditert den russiske hæren. 28 år gamle Nacke driver en Youtube-kanal med mer enn 700.000 abonnenter der han tar for seg Russlands invasjon av Ukraina.

NRK - 15 apr 22 kl. 14:26

FN: 5 millioner har flyktet fra Ukraina

Tallet på flyktninger som har Forlatt Ukraina etter den russiske invasjonen, har passert 5 millioner, viser tall fra FN. FNs flyktningbyrå, UNHCR, sier snaut 4,8 millioner ukrainere har flyktet over grensen siden krigen startet. I tillegg opplyser FNs migrasjonsorganisasjon at nesten 215.

VG - 16 maj 22 kl. 21:38

Martines far: Mistenkt kvinne skal ha Forlatt Storbritannia

Den kvinnelige slektningen som er mistenkt for å ha bistått drapsmistenkte Farouk Abdulhak, vil trolig bli kalt tilbake til London for nye avhør..

NRK - 13 maj 22 kl. 07:58

CNN: Russisk skip med stjålet korn avvist i flere havner

Et russisk skip med korn stjålet i Ukraina er blitt avvist i flere havner i Middelhavet, ifølge CNN. Kornet kan nå ha blitt lastet over i nytt skip. TV-kanalen har identifisert skipet som «Matros Pozynich».

NRK - 01 mar 22 kl. 13:01

VG og Aftenposten har Forlatt Ukraina

Alle de seks medarbeiderne til VG og Aftenposten som var i Ukraina, har nå Forlatt landet. – De reiste for kort tid siden over grensen til Romania. Alle seks har det bra, sier Bjørn-Martin Bache Nordby, kommunikasjonsdirektør i Schibsteds nyhetsmedier, til Medier24.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com