Forente Russland

Sunday, 05 December, 05:15

Nyheter om Forente Russland

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 sep 21 kl. 01:10

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 21 sep 21 kl. 18:10

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 19 sep 21 kl. 15:30

Valglokaler stenger i Russland

Valglokalene har begynt å stenge i noen av Russlands elleve tidssoner, og det tre dager lange valget er snart over. Resultatet regnes å være gitt på forhånd. I teorien er alle de 450 setene i Dumaen, underhuset i nasjonalforsamlingen, i spill.

NRK - 14 sep 21 kl. 05:03

Lokker med gavekort i Russland

Entusiasmen er lav i den russiske befolkningen foran helgens valg. Derfor lokker myndighetene med gavekort, biler og leiligheter for å øke lysten til å delta. President Vladimir Putins parti Forente Russland ligger ikke særlig godt an på meningsmålingene.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:45

Kommunistene vant, i Norge

Det russiske kommunistpartiet ble største partiet ved parlamentsvalget, blant dem som stemte ved Russlands ambassade i Norge. President Putins parti Det Forente Russland ble nest største parti, mens det liberale Jabloka kom på tredje plass. I følge Den russiske ambassaden var det 376 personer som avla stemme..

VG - 19 sep 21 kl. 20:05

Kraftig nedgang - men seier til Putin-parti

Vladimir Putins parti Forente Russland ligger som ventet an til en knusende seier ved parlamentsvalget - men ligger ifølge valgdagsmålingen an til en nedgang på nesten ti prosent siden 2016..

VG - 19 sep 21 kl. 20:05

Valdagsmåling: Kraftig nedgang - men seier til Putin-parti

Vladimir Putins parti Forente Russland går mot en knusende seier ved parlamentsvalget - men ligger ifølge valgdagsmålingen an til en nedgang på nesten ti prosent siden 2016..

VG - 19 sep 21 kl. 20:05

Valgdagsmåling: Kraftig nedgang - men seier til Putin-parti

Vladimir Putins parti Forente Russland går mot en knusende seier ved parlamentsvalget - men ligger ifølge valgdagsmålingen an til en nedgang på nesten ti prosent siden 2016..

Aftenposten - 29 apr 21 kl. 17:14

Jelena Välbe til valg for Putins parti

Jelena Välbe (53) kaster seg inn i politikken for Vladimir Putins støtteparti Forente Russland..

VG - 29 apr 21 kl. 17:14

Jelena Välbe til valg for Putins parti

Jelena Välbe (53) kaster seg inn i politikken for Vladimir Putins støtteparti Forente Russland..

NRK - 16 jan 20 kl. 08:03

Misjustin kan bli statsminister

Russlands regjeringsparti Forente Russland har einstemmig godkjent Mikhail Misjuntin sitt kandidatur som statsminister. Det melder Reuters. Underhuset i parlamentet er venta å stemme over kandidaturet hans seinare torsdag..

NRK - 09 sep 19 kl. 06:50

Putins parti gjorde et dårlig valg

Vladimir Putins parti, Forente Russland, tapte overraskende nesten majoriteten i bystyret i Moskva under søndagens lokalvalg, melder Politico. Dette skjedde til tross for at mange opposisjonspolitikere ble nektet å delta i valget..

NRK - 19 sep 16 kl. 07:16

Putins parti vant valget i Russland

President Vladimir Putins parti, Det Forente Russland, har vunnet flertallet i nasjonalforsamlingen, viser det endelige valgresultatet..

NRK - 19 sep 16 kl. 05:31

Total Putin-dominans i russisk valg

President Vladimir Putin er fornøyd etter at hans parti ligger an til å få over halvparten av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, melder AFP. Partiet Forente Russland hadde 53,8 prosents oppslutning da 60 prosent av stemmene var talt opp..

VG - 12 sep 16 kl. 23:06

Moskva stempler meningsmålerne som «utenlandske agenter»

Putin-partiet Forente Russland har falt kraftig på en meningsmåling som opinionsinstituttet Levada har offentliggjort. Nå går det ut over meningsmålerne..

NRK - 14 sep 15 kl. 19:13

Det Forente Russland styrket

Regjeringspartiet Det Forente Russland kom styrket ut av søndagens lokal- og regionalvalg i landet. Opposisjonen var sjanseløse i så å si alle Russlands 83 regioner, med unntak av i Smolensk der kandidaten til nasjonalistpartiet Liberaldemokratene vant..

Aftenposten - 14 sep 15 kl. 07:07

Putins parti vil styrke grepet i russiske lokalvalg

Regjeringspartiet Det Forente Russland satser på å styrke grepet om makten i lokal- og regionalvalget som ble holdt i Russland søndag..

Hegnar.no - 14 sep 15 kl. 06:11

Putins parti vil styrke grepet

Regjeringspartiet Det Forente Russland satser på å styrke grepet om makten i lokal- og regionalvalget som ble holdt i Russland søndag..

P4 - 15 sep 14 kl. 17:14

Putins parti mot storseier på Krim

Russlands regjeringsparti ser ut til å innkassere en brakseier i lokalvalgene på Krim et halvt år etter Moskvas annektering av den ukrainske halvøya. En foreløpig opptelling av stemmene viser en oppslutning på hele 70 prosent til Putins parti Det Forente Russland melder NTB..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt