Foran

Mandag, 14 Juni, 17:50

Nyheter om Foran

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 juni 21 kl. 08:10

Japaner hoppet Foran tog

En representant for den japanske olympiske komité (JOC) hoppet ut Foran t-banen i et tilsynelatende selvmord mandag morgen, ifølge den private kringkasteren Nippon Television. Politiet etterforsker detaljene rundt den 52 år gamle tjenestemannens død..

NRK - 29 mai 21 kl. 19:37

Hundrevis demonstrerte i Belgia

Hundrevis av demonstranter gikk uten munnbind Foran EUs hovedkvarter i Brussel på lørdag. Det melder nyhetsbyrået AFP. De demonstrerte mot koronarestriksjonene i landet, og sammenlignet korona med vanlig influensa.

E24 - 1 time siden

Står vi Foran et «booming 20s»?

Optimisme som følge av gjennombrudd i legemiddelindustrien, investeringsboom i teknologi og rask adopsjon av digital teknologi, kan gi muligheten for en ny tidsæra..

VG - 6 timer siden

Foran NATO-toppmøtet: «Ikke så ambisiøst som generalsekretæren ønsket»

BRUSSEL (VG) De siste ukene har Norge og andre NATO-land gått sammen og moderert NATO-sjef Jens Stoltenbergs ambisjoner for alliansens strategi mot 2030..

VG - 6 timer siden

Her bryter Joe Biden «reglene» Foran dronning Elizabeth

President Joe Biden (78) beholdt de mørke solbrillene på da han hilste på dronning Elizabeth (95)..

NRK - 19 timer siden

Biden har ankommet Brussel

USAs president Joe Biden ankom søndag kveld Brussel Foran to dager med toppmøter i Nato og EU. Presidenten kom direkte fra Storbritannia, der han har vært på G7-toppmøtet. Han ble ønsket velkommen av Belgias statsminister Alexander De Croo..

NRK - Igår: 10:44

Håpefull Putin Foran Biden-møte

Russlands president Vladimir Putin skal møte USAs president Joe Biden førstkommende onsdag. Putin sier at målet er å gjenoppbygge landenes forhold, samt å «etablere direkte dialog». Han håper også å skape «funksjonelle mekanismer i områder som representerer felles interesser».

VG - Igår: 03:21

USA forbereder seg på skogbrann-inferno

Utsiktene Foran årets skogbrannsesong i USA er dystre. Det skyldes blant annet rekordtørke..

E24 - I førrgår: 08:19

Sparkepiken

Voi-sjef Christina Moe Gjerde (30) er mer enn mikrotransportens talsperson. Hun er også en som elsker Star Wars, har talt Foran Bill Clinton, kan alt om MGP og knuser bløte guttehjerter..

VG - I førrgår: 21:21

NATO-sjefen Foran toppmøtet: Vil ruste ned cybervåpen

NATO-sjef Jens Stoltenberg ser for seg at fremtidens nedrustningsavtaler også må begrense cybervåpen og våpen som styres av kunstig intelligens. Men NATO sliter med å få både Kina og Russland til forhandlingsbordet..

Aftenposten - I førrgår: 19:49

Kan kun ha 50 personer på EM-visning: – Ikke lønnsomt i det hele tatt

I Oslo kan Fotballfest og Fotballfeber knapt ha folk Foran storskjermene, mens førstnevnte kan samle flere hundre flere….

VG - 11 juni 21 kl. 03:25

Intern gransking: Demonstranter ble ikke fjernet på grunn av Trumps fotoseanse

Ifølge en intern gransking ble ikke demonstrantene i parken Lafayette i Washington D.C. ryddet unna på grunn av Donald Trumps famøse fotoseanse Foran kirken St.

NRK - 10 juni 21 kl. 13:38

EU krever virusgransking

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen er blant EU-toppene som nå gjør som USAs president Joe Biden og krever granskning av hvor koronaviruset kom fra. – Det er svært viktig at vi lærer om koronavirusets opprinnelse, sa von der Leyen torsdag, Foran G7-toppmøtet i Storbritannia. Også EU-president Charles Michel sier det trengs full åpenhet..

NRK - 10 juni 21 kl. 13:31

Vaksinerer utenlandsstudenter

Flere av de større kommunene har begynt å kalle inn studenter som skal til utlandet til høsten. FHI oppfordrer alle kommunene til å finne løsninger. FHI sier at de som skal studere eller gå på skolen i utlandet, er ikke prioritert Foran andre.

NRK - 09 juni 21 kl. 09:41

Auckland verdens beste by å bo i

Byer i Australia, Japan og New Zealand topper The Economists liste over de beste byene i verden å bo i for 2021. Europeiske byer stupte nedover listen, som er preget av pandemien. Auckland i New Zealand topper årets liste Foran Osaka og Tokyo i Japan, Adelaide i Australia og Wellington i New Zealand.

NRK - 19 mai 21 kl. 18:11

Flere hundre Foran Stortinget

Flere hundre personer deltar i kveld på markeringen Foran Stortinget i forbindelse med konflikten i Midtøsten. Politiet skriver på Twitter at det fremføres appeller, men at det hele går rolig for seg..

NRK - 19 mai 21 kl. 18:11

Tusenvis Foran Stortinget

Flere tusen personer deltar i kveld på en markering Foran Stortinget i forbindelse med den israelsk-palestinske konflikten. Politiet skriver på Twitter at det fremføres appeller, men at det hele går rolig for seg. På grunn av folkemengden blir Rosenkrantz' gate nå sperret mellom Stortingsgata og Karl Johans gate.

VG - 07 juni 21 kl. 08:36

Samtiden leger ikke alle sår

«Vi er her for dere», sa Jens Stoltenberg Foran rosetoget etter 22. juli. Så snudde vi ryggen til..

E24 - 06 juni 21 kl. 18:43

Ap, SV og Rødt etter revidert budsjett: Skuffet over at brus går Foran arbeidsledighet

Mens Fremskrittspartiet (Frp) feirer at brusen nå blir to kroner billigere, lurer Hadia Tajik (Ap) på hvor krisepengene til arbeidsledige og coronaruinerte bedrifter er..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 18:43

Ap, SV og Rødt etter revidert budsjett: Skuffet over at brus går Foran arbeidsledighet

Mens Fremskrittspartiet (Frp) feirer at brusen nå blir to kroner billigere, lurer Hadia Tajik (Ap) på hvor krisepengene….

NRK - 06 juni 21 kl. 16:54

SV om budsjett: – Trist å se

– Det er trist å se at Frp har prioritert brus og bompenger Foran arbeidsfolk, istedenfor å få på plass et ansvarlig budsjett, sier SVs finanspolitiker Kari Elisabeth Kaski om regjeringens og Frps reviderte nasjonalbudsjett..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 15:58

De ble sist med i fjor. I år har de byttet klubb og sikter langt høyere.

I fjor spilte de i Fløya. Foran årets sesong har kvartetten tatt overgang til samme klubb..

NRK - 06 juni 21 kl. 05:42

Trump på banen igjen

I en tale lørdag oppfordret tidligere president Donald Trump republikanerne til å støtte bare kandidater som står for hans verdier Foran mellomvalget neste år I talen til det republikanske partiet i North Carolina lørdag kveld flørtet Trump med muligheten for at han stiller til valg igjen i 2024. Men først vil han fokusere på å gjenerobre flertallet i Kongressen neste år, sa han..

Aftenposten - 05 juni 21 kl. 10:02

Planen er å tilby tjenesten til kunder over hele verden

MIAMI (E24): To skapninger ruller sakte frem Foran et fargesprakende gatekjøkken..

Aftenposten - 05 juni 21 kl. 09:32

Mer trøbbel for Mercedes: – Det er noe fundamentalt galt

Mercedes-folket svetter Foran søndagens Aserbajdsjan Grand Prix. Både finnen Valtteri Bottas og teamsjef Toto Wolff….

VG - 05 juni 21 kl. 09:32

Mer trøbbel for Mercedes: – Det er noe fundamentalt galt

Mercedes-folket svetter Foran søndagens Aserbajdsjan Grand Prix. Både finnen Valtteri Bottas og teamsjef Toto Wolff innrømmer at noe er «fundamentalt galt»..

E24 - 05 juni 21 kl. 08:00

Her kjører roboten for å levere mat

MIAMI (E24): To skapninger ruller sakte frem Foran et fargesprakende gatekjøkken. De har nettopp gjennomført en testrunde på parkeringsplassen like ved, nå er de klare for dagens dont..

VG - 04 juni 21 kl. 23:01

Henrik Ingebrigtsen spurtet til seier

BISLETT (VG) Henrik Ingebrigtsen (30) presset seg Foran treningskamerat Narve Gilje Nordås (22) i finishen og vant 5000-meteren på Bislett med sterke 13.16,80..

NRK - 04 juni 21 kl. 22:57

Ingbrigtsen vant etter spurtoppgjør

Avslutningen av 5000 meteren ble en ren duell mellom Henrik Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås. Men Ingebrigtsen tok seieren så vidt etter et spurtoppgjør med Nordås. Han var to hundredeler Foran.

Aftenposten - 04 juni 21 kl. 23:01

Henrik Ingebrigtsen spurtet til seier

BISLETT (VG) Henrik Ingebrigtsen (30) presset seg Foran treningskamerat Narve Gilje Nordås (22) i finishen og vant….

NRK - 04 juni 21 kl. 22:57

Ingebrigtsen vant spurtoppgjør

Avslutningen av 5000 meteren ble en ren duell mellom Henrik Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås. Men Ingebrigtsen tok seieren så vidt etter et spurtoppgjør med Nordås. Han var to hundredeler Foran.

VG - 04 juni 21 kl. 19:06

Ulovlig arbeid og vår tids fattige

I Norge ser det ut til at det fremdeles lønner seg å ansette personer uten rettigheter og muligheter. De er den nye tidens fattige. De synes ikke på arbeidsmarkedsstatistikken eller trygdestatestikken, men vi ser dem i køen Foran Fattighuset..

Aftenposten - 04 juni 21 kl. 18:00

Om fem måneder kan OL-drømmen være over

Niklas Dyrhaug står Foran helt avgjørende måneder i langrennskarrieren. Han har allerede en plan b klar..

VG - 03 juni 21 kl. 13:41

Israel Foran et tidsskille

En epoke er slutt i Israel. Det som nå skjer er større enn at regjeringsmakten skifter hender etter et valg..

NRK - 03 juni 21 kl. 03:55

De konservative i tet i Tyskland

Statsminister Angela Merkels kristenkonservative blokk ligger igjen i tet Foran De Grønne på en ny tysk meningsmåling. Samtidig har høyreliberale FDP tatt igjen sosialdemokratene i SPD på tredjeplass. Meningsmålingen er gjennomført for RTL og n-tv av målingsinstituttet Forsa.

VG - 01 juni 21 kl. 19:54

NATO: Intern uenighet om nye kostnader

Det er fortsatt noe intern uenighet mellom NATOs medlemsland om hvordan de skal splitte regningen for NATOs felles operasjoner. Et kompromissforslag Foran toppmøtet om to uker, går ut på gradvis endring i finansieringen fra 2023..

NRK - 31 mai 21 kl. 19:05

WHO-sjef: Pandemien er ikke over

Koronapandemien er langt fra over, advarte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus da han avsluttet dagens toppmøte. – Virkeligheten er at vi fortsatt har mye arbeid Foran oss for å få slutt på denne pandemien, sa WHO-sjefen. Han sa også at det er svært oppmuntrende at dødstall og smittetall fortsetter å synke globalt, men at det «ville være en stor feil for ethvert land å tro at faren er over»..

Aftenposten - 30 mai 21 kl. 09:00

Sist dette skjedde var ingen av dagens Molde-spillere født

Statistikken er på Moldes side Foran møtet med Mjøndalen. Det bryr Erling Moe seg fint lite om..

Aftenposten - 29 mai 21 kl. 23:24

Guardiola får hard kritikk for taktisk valg: – For smart for sitt eget beste

Manchester City-manager Pep Guardiola mente det var «fullstendig katastrofe» å måtte vrake spillere Foran finalen..

VG - 29 mai 21 kl. 23:24

Guardiola får hard kritikk for taktisk valg: – For smart for sitt eget beste

Manchester City-manager Pep Guardiola mente det var «fullstendig katastrofe» å måtte vrake spillere Foran finalen. Etterpå mente mange at uttaket hans var katastrofalt..

VG - 29 mai 21 kl. 23:24

Guardiola får hard kritikk for taktisk valg

Manchester City-manager Pep Guardiola mente det var «fullstendig katastrofe» å måtte vrake spillere Foran finalen. Etterpå mente mange at uttaket hans var katastrofalt..

E24 - 29 mai 21 kl. 17:47

Byen som vil bli verdens kryptohovedstad

MIAMI (E24): Det er sen ettermiddag, og i et inngjerdet gårdsrom i Miami jobber to kvinner i dyp konsentrasjon Foran et halvferdig gatemaleri. Hun ene har på seg gassmaske. Klærne hennes er dekket med maling, og hun holder en sprayboks i hånden..

Aftenposten - 28 mai 21 kl. 10:46

Hvem burde kronprinsen gitt vaksinen til?

Selvfølgelig var det riktig av kronprins Haakon å takke ja til å gå Foran i vaksinekøen. Det burde Bent Høie også gjort..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt