Folk

Fredag, 07 Mai, 18:20

Nyheter om Folk

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 08:34

Muslimske ledere i Oslo ber Folk vaksinere seg

Ni imamer og styremedlemmer i muslimske menigheter i Oslo ber Folk vaksinere seg. De ber også om at Folk følger korona-reglene under ramadan..

NRK - 5 timer siden

Vil ikke gi AstraZeneca til unge

Unge Folk under 40 bør tilbys et alternativ til AstraZeneca-vaksinen. Den anbefaler den vitenskapelige komiteen som fører tilsyn med Storbritannias vaksinasjonsprogram. JCVI-komiteen sier at føre-var-prinsippet er årsaken til den nye tilnærmingen for Folk mellom 30 og 39 år.

NRK - 5 timer siden

Frykter helgens fester

Kommuneoverlegen i Drammen, John David Johannessen, oppfordrer Folk til å følge smitteverntiltakene også i helga. De siste ukene har politiet over hele landet meldt om fester og Folk som ikke tar hensyn til smitteverntiltakene. Johannessen har ikke tro på at alle klarer å følge råd og regler denne helga heller..

NRK - I førrgår: 16:55

Ber Folk si fra om feilbehandling

Nav-sjef Hans Christian Holte ber Folk som tror de er berørt av feilbehandling i sammenheng med trygdeskandalen om å kontakte Nav. I dag ble det kjent at Efta-domstolen mener Norges feiltolkning av EØS-regelverket strekker seg tilbake til før 2012..

Klartale - 28 april 21 kl. 11:45

UD fraråder alle reiser til fem land i Asia

UD ber Folk om å unngå alle reiser til India og fire andre land. Det er som følge av mye smitte med korona i India. Det blir også nye regler for Folk som kommer tilbake fra landene..

NRK - 28 april 21 kl. 08:28

Ber Folk selge fritidshus

Ordføreren i Træna på Helgelandskysten ber Folk om å selge sommarhusene sine til fastboende. Det er ikke en eneste ledig bolig i kommunesenteret på Husøy, der de fleste i kommunen bor. Bankene kvier seg for å låne ut penger til nye boligprosjekter..

NRK - 27 april 21 kl. 11:57

Har ikkje tru på dei store lettene

Folk i Oslo har ikkje tru på dei heilt store lettene når byrådet i hovudstaden i ettermiddag skal orientera om koronatiltaka. Men Folk håpar på å få ha fleire enn to på besøk..

NRK - 27 april 21 kl. 11:57

Har ikkje tru på dei store lettane

Folk i Oslo har ikkje tru på dei heilt store lettane når byrådet i hovudstaden i ettermiddag skal orientera om koronatiltaka. Men Folk håpar på å få ha fleire enn to på besøk..

NRK - 26 april 21 kl. 19:53

–Forsvarlig å starte Oslogjenåpning

Raymond Johansen mener det nå er forsvarlig å starte en gradvis gjenåpning av Oslo, men tar mange forbehold. – Så lenge smittetallene fortsetter å synke, antallet innlagte ikke er for høyt og andelen vaksinerte stiger, mener vi at det nå er forsvarlig å starte en gradvis og kontrollert gjenåpning, skriver byrådslederen til Aftenposten mandag. Høyres gruppeleder i Oslo Anne Haabeth Rygg mener byrådet må komme med noen datoer eller noe konkret Folk i hovedstaden kan forholde seg til.

NRK - 26 april 21 kl. 08:21

Vil opne hotella, men manglar Folk

Mangel på utanlandske arbeidarar gjer at norske hotell ikkje har Folk til å gjera jobbane. – Dei har vore her i mange år og er vanskelege å erstatta, seier hotelldirektør i Hardanger..

NRK - 25 april 21 kl. 23:04

150 ledige vaksinetimer i Hå

Hå kommune strever med å nå ut til Folk som kan få koronavaksinen, og har 150 ledige timer. Kommunen tror årsaken kan være at mange tror de er langt bak i vaksinekøen, og fanger ikke opp tilbudet. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad ber Folk følge nøye med..

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av Folk i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

Dagbladet - 1 time siden

Brownie (2) døde av brunost

Nå ønsker Brownies hundeeier å gjøre Folk oppmerksomme på hvilke konsekvenser kasting av mat og søppel kan ha..

NRK - 3 timer siden

Mange vaksinert i Viken

Nesten 36 prosent av beFolkningen i Viken har fått første dose med koronavaksinen. Dermed har de den største andelen av Folk over 18 år som er vaksinert. I Oslo er 34 prosent av beFolkningen over 18 år vaksinert..

Klartale - 3 timer siden

Enda flere reisende må i karantene på hotell

Reglene for karantene når Folk kommer til Norge blir strengere. Fra søndag blir det krav om karantene på hotell for enda flere..

VG - 24 april 21 kl. 07:26

Venstre kan si ja til arveavgift – Folk bes vurdere arveoppgjør før valget

Formuesforvaltere råder nå Folk til å ordne arveoppgjøret før valget. På landsmøtet i helgen kan selv regjeringspartiet Venstre gå inn for å gjeninnføre arveavgiften fra 2022..

VG - 24 april 21 kl. 07:26

Eksperter ber Folk ta arveoppgjør - advarer mot arveavgift etter valget

Formuesforvaltere råder nå Folk til å ordne arveoppgjøret før valget. På landsmøtet i helgen kan selv regjeringspartiet Venstre gå inn for å gjeninnføre arveavgiften fra 2022..

NRK - 16 timer siden

Hver 4. svensk har antistoffer

Analyser av blod fra Folk i Stockholm og Västra Götaland viser at hver fjerde har utviklet antistoffer mot koronaviruset på naturlig vis, skriver SVT. Disse har altså vært syke det siste året. Andelen er fordoblet fra i høst.

NRK - 16 timer siden

Hver 4. svenske har antistoffer

Analyser av blod fra Folk i Stockholm og Västra Götaland viser at hver fjerde har utviklet antistoffer mot koronaviruset på naturlig vis, skriver SVT. Disse har altså vært smittet det siste året. Andelen er fordoblet fra i høst.

Aftenposten - 17 timer siden

Solskjær raser mot kampprogrammet: – Laget av Folk som aldri har spilt på dette nivået

Ole Gunnar Solskjær (48) er oppgitt over det kampprogrammet som Manchester United har akkurat nå..

VG - 17 timer siden

Solskjær raser mot kampprogrammet: – Laget av Folk som aldri har spilt på dette nivået

Ole Gunnar Solskjær (48) er oppgitt over det kampprogrammet som Manchester United har akkurat nå..

Aftenposten - 23 april 21 kl. 20:28

Venstres problem er at ikke engang uvanlige Folk stemmer på dem

Men partiets problem er at heller ikke uvanlige Folk stemmer på dem..

NRK - 20 timer siden

Vil vaksinere i skoleferien

Det skal settes 4 millioner vaksinedoser i skoleferien, men FHI sier Folk likevel kan ta ferie som normalt. Ferien varer de fleste steder fra 18. juni til 16.

Aftenposten - 21 timer siden

Hun elsket shopping og livet på Oslo vest. Likevel flyttet hun til bygda som alle forlot.

På fem år klarte Steigen å snu flyttestrømmen. Nå flytter unge Folk til stedet..

Aftenposten - Igår: 16:05

Folk flest synes koronapass er en god idé. Her er noen av utfordringene som følger med.

Et koronapass kan gi mange fordeler til dem som har det. Det kan føles urettferdig for dem som ikke er vaksinert ennå..

VG - Igår: 14:50

Helse handler om mye mer enn tall på vekten

Det er lett å avfeie både «No diet day» og «Fat liberation month» som gode unnskyldninger for tjukke Folk til å forbli tjukke, men det handler om mye mer enn et tall på vekten..

VG - Igår: 14:50

Helse handler om mye mer enn et tall på vekten

Det er lett å avfeie både «No diet day» og «Fat liberation month» som gode unnskyldninger for tjukke Folk til å forbli tjukke, men det handler om mye mer enn et tall på vekten..

NRK - Igår: 14:36

Smitte blant studentar i Bergen

Fleire studentar i Bergen er smitta av korona etter større samlingar i helga som var. Smittevernoverlegen fryktar «superspreiarar» og ber Folk som har vore på utandørsfestar om å teste seg..

Klartale - Igår: 08:58

Serbia lover Folk penger for å vaksinere seg

Det har blitt mindre interesse for en korona-vaksine i Serbia. Presidenten i landet lover nå penger til de som blir vaksinert i mai..

NRK - Igår: 06:31

Flere skadet etter protester

Minst 24 mennesker er drept etter store protester i Colombia. For åttende dag på rad demonstrerte Folk i gatene i hovedstaden Bogota Det startet som en protest mot ny skattereform, men har utviklet seg til en protest mot politiets maktbruk..

NRK - Igår: 04:39

Tyskland tilbyr AZ-vaksine til alle

I Tyskland kan alle aldersgrupper nå få AstraZeneca-vaksinen, opplyser helseminister Jens Spahn. Tyskland har ekstra lagre av vaksinen etter at den ble stanset for Folk under 60 år. Deretter ble det åpnet for å gi den til de eldste, og nå til alle..

VG - Igår: 19:39

Legendens sønn hylles: – Jeg er ganske sikker på at han kommer i Ferrari

Verden gleder seg over en ny Schumacher i Formel 1. Folk ser gjennom fingrene med at 22 år gamle Mick foreløpig sliter bakerst i feltet. Petter Solberg (46) tror Ferrari bygger ham opp til å følge i farens fotspor i rød bil..

Aftenposten - Igår: 19:40

Legendens sønn hylles: – Jeg er ganske sikker på at han kommer i Ferrari

Verden gleder seg over en ny Schumacher i Formel 1. Folk ser gjennom fingrene med at 22 år gamle Mick foreløpig sliter….

NRK - Igår: 19:46

Serbia betaler de som tar vaksine

Serbias president lover 3000 dinarer, om lag 250 kroner, til alle som har tatt koronavaksine før 31. mai. Det er trolig første gang noen frister med kontanter for å få vaksinert Folk, melder AFP.

NRK - I førrgår: 17:47

Avis: Politi trakasserer pårørende

Politiet i Los Angeles anklages for å trakassere pårørende av Folk som er drept under pågripelser. En uavhengig rapport slår fast at politiFolk håner familie på minnestunder, pågriper og truer dem, og oppsøker familiehjem ubedt, melder the Guardian..

Aftenposten - I førrgår: 17:33

Mol og Sørum med uvanlig OL-taktikk: – Folk får bli så forbanna de vil

Verdens beste sandvolleyball-duo ofrer dyrebar tid, og muligens store premiepenger, for å bidra til at Norge kan få med….

NRK - I førrgår: 15:00

Dekning varierer etter fødeland

Dekningen for koronavaksinene i Norge varierer med hvilket land Folk er født i. Det viser en gjennomgang Folkehelseinstituttet har gjort av andelen vaksinerte i ulike innvandrergrupper. I gruppa over 75 år er over 90 prosent vaksinert blant de som er født i Norge, Sverige eller Danmark.

VG - I førrgår: 14:19

Raymond Johansen: Ser for seg munnbind-fri i september

Hvis alt går som det skal, kan Oslo-Folk leve normale liv til høsten, tror byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

VG - I førrgår: 13:52

Trygdeskandalen: EFTA-domstolen mener Norske NAV-feil gjelder fra 1994

Norge kunne ikke begrense AAP-utbetalinger til Folk som drar til et annet EØS-land - heller ikke før 2012, mener EFTA-domstolen..

VG - I førrgår: 13:52

EFTA-domstolen: Norske NAV-feil gjelder fra 1994

Norge kunne ikke begrense AAP-utbetalinger til Folk som drar til et annet EØS-land - heller ikke før 2012, mener EFTA-domstolen..

Klartale - I førrgår: 13:35

Efta bekrefter at hun hadde lov å være i utlandet: – Utrolig deilig

Efta-domstolen sier at Folk hadde lov å ta med seg trygd til land i Europa. Også før 2012. Bedrageri-dømte Marianne Evensen sier det føles godt å høre det..

E24 - I førrgår: 11:17

Vinmonopolet advarer: Frykter «monsterkø» før 17. mai-helgen

Fredagen før 1. mai var den dagen med flest kunder hos Vinmonopolet siden pandemien startet. Poldirektøren frykter flere slike dager i mai, og er bekymret for smittevernet i de lange køene.

NRK - I førrgår: 09:45

Feil i SMS til 8000

En teknisk feil har ført til at 8000 innbyggere i Kristiansand kommune har fått SMS med informasjon om endring i timen for vaksinering. Sms-en kommer fra helsenorge.no og informasjonen stemmer ikke.

Aftenposten - I førrgår: 09:00

Folk må slutte å spørre «hvor er du egentlig fra?»

Vi må klare å se forbi forskjellene..

Dagbladet - I førrgår: 08:38

Flere smittet på Everest - frykter utbrudd

- Du kan høre Folk hoste overalt, men dette er ikke bare den vanlige hosten klatrere får her..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt