Nyheter om Flyr-aksjen

Aftenposten - 02 apr 24 kl. 09:52

23-åringen sendte bildene til modellbyrået mest på gøy. Så kom svaret: «Vi flyr til Bergen for å møte deg.»

Så kom svaret: «Vi flyr til Bergen for å møte deg»..

E24 - 22 mar 24 kl. 09:01

XXL flyr på Oslo Børs etter å ha hentet penger

Schibsted annonserte gigantutbytte før børsåpning og stiger markant. XXL flyr kraftig etter å ha hentet penger..

NRK - 01 feb 24 kl. 10:00

Takplater flyr over E10

Vinden har tatt deler av et fjøstak ved E10 ved Fjøskrysset på Leknes, skriver Lofotposten. Også i Osan i Svolvær flyr det takplater over E10. Politiet melder om ekstreme værforhold ved Tangstad.

NRK - 13 apr 24 kl. 13:23

KLM skal ikke fly over Israel og Iran

Det melder Reuters. Flere andre selskaper har tidligere endret ruter, slik at de ikke flyr over dette luftrommet..

E24 - 09 apr 24 kl. 09:02

Seismikkopptur på Oslo Børs

Seismikkselskapene TGS og PGS har kommet med oppdateringer om inntektene i første kvartal, og flyr høyt på Børsen. Kid og Norse Atlantic gjør det også bra..

E24 - 05 apr 24 kl. 06:18

Cruiseutslippene flyr til himmels – kan passere utslippene fra innenlands flytrafikk

Klimagassutslippene fra cruisetrafikken i norsk farvann har økt kraftig de siste årene..

NRK - 05 apr 24 kl. 03:15

Cruiseutslippene flyr til himmels

Klimagassutslippene fra cruisetrafikken i norsk farvann har økt kraftig de siste årene. Nye beregninger viser at utslippene kan passere innenlands flytrafikk, skriver Dagens Næringsliv. Etter to magre år for cruisenæringen under pandemien har antall anløp i norske havner tatt seg kraftig opp.

E24 - 19 mar 24 kl. 15:04

SAS flyr fra USA i kveld. Turen kostet mye mer enn først lovet

I kveld vil en amerikansk dommer endelig godkjenne SAS’ redningsplan. Flyselskapet er reddet, men tar av fra USA med langt mer gjeld enn ønsket i bagasjen. Og med minst én motvillig, fastspent, ny aksjonær..

NRK - 10 mar 24 kl. 13:55

USA flyr ambassadepersonell ut av Haiti

Det amerikanske militæret har hentet ut ambassadepersonell fra Haiti, og styrker sikkerheten ved ambassaden i det kriserammede landet. – Denne lufttransporten av personell til og fra ambassaden er i tråd med vår standardpraksis for sikkerhetsforsterkning av ambassader over hele verden, sier militæret i en uttalelse. De opplyser videre at det ikke var noen haitiere om bord.

NRK - 01 feb 24 kl. 12:42

Ber alle holde seg inne: – Flyr takplater over alt

– Politiet har meldt fra at alle må holde seg innendørs, det er farlig å oppholde seg utendørs. Det flyr takplater overalt i hele byen og det er dårlig sikt, sier kommunikasjonssjef i Harstad kommune Øivind Arvola til NRK. Kommunen satte i dag tidlig kriseledelse, og har gått ut og forberedt skolene.

NRK - 01 feb 24 kl. 10:08

Politiet: Takplater flyr mot bebyggelse ved Tangstad

Politiet i Nordland melder om ekstreme værforhold ved Tangstad. Takplater flyr fra et fiskebruk mot bebyggelse, melder politiet på X. De ber folk om å holde seg inne..

NRK - 08 mar 24 kl. 19:21

USA flyr inn mer nødhjelp til Gaza fredag

USA skal sende inn mer nødhjelp til Gaza med fly fredag. Det opplyser en talsperson for amerikanske myndigheter til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 06 mar 24 kl. 10:34

Økning i GPS forstyrrelser

Norske piloter som flyr over Finnmark har i det siste registrert en voldsom økning i GPS forstyrrelser såkalt jamming fra Russland. Generalmajor Rolf Folland er sjef for luftforsvaret. Han sier forstyrrelsene kan få svært alvorlige konsekvenser for både fly og ambulansetrafikk.

NRK - 06 mar 24 kl. 10:14

Helikopterulykken: – Sistemann fremdeles ikke avhørt

En uke etter helikopterhavariet utenfor Sotra onsdag 28. februar, er fremdeles ikke den femte og siste overlevende avhørt, melder politiet. – Sistemann er fremdeles ikke avhørt, grunnet hans helsetilstand.

NRK - 05 mar 24 kl. 09:59

Helikopterstyrten: Data er hentet ut fra ferdsskriveren

Havarikommisjonen skriver på sine nettsider at data er hentet ut fra ferdsskriveren i forbindelse med helikopterstyrten vest for Sotra forrige uke. – Jobben med å analysere dataene er i gang, men det er forventet at dette arbeidet vil ta lang tid, skriver Havarikommisjonen. Lørdag ble helikopteret hevet fra 220 meters dyp.

NRK - 04 mar 24 kl. 15:47

Havarikommisjonen til NRK: – Tyder på teknisk svikt

Et sentralt spørsmål for Havarikommisjonens videre etterforskning av helikopterhavariet, som hendte utenfor Sotra onsdag 28. februar, er hvorfor ikke helikopterets flyteelementer ble automatisk utløst. Etter den allmenne pressekonferansen på Haakonsvern mandag, retter NRK spørsmål til avdelingsdirektør i luftfartsavdelingen i Havarikommisjonen, Kåre Halvorsen, spesifikt om dette.

NRK - 02 mar 24 kl. 10:57

Droneangrep mot boligblokk i St. Petersburg

Seks mennesker ble skadd da en drone i morgentimene traff en boligblokk i St. Petersburg, opplyser det russiske nyhetsbyrået Ria Novosti. Øyenvitner forteller om eksplosjoner, og en video offentliggjort på nettstedet The Mash skal vise øyeblikket der dronen traff bygningen.

NRK - 01 mar 24 kl. 09:23

Dansker flyr mer, men ikke så mye som før pandemien

Antallet passasjerer som forlot en dansk lufthavn, økte i 2023 med 2,5 millioner til 16,5 millioner. Det viser ferske tall fra Danmarks statistiske sentralbyrå. Regionflyplassene Billund og Aarhus slo sine rekorder, men trafikken ved Danmarks hovedflyplass i København, Kastrup, var i fjor 12 prosent lavere enn i 2019.

NRK - 28 feb 24 kl. 21:19

Siste person heist opp fra sjøen

Den sjette, og siste, personen er blitt heist opp fra sjøen etter helikopterstyrten vest for Sotra. Helikopteret flyr til Haukeland universitetssykehus. Helsetilstanden er ukjent..

NRK - 26 feb 24 kl. 00:47

Markant økning i russisk jamming mot Norge

Etter at Russland invaderte Ukraina i 2022 har norske piloter som flyr over Finnmark, registrert en voldsom økning i GPS-forstyrrelser fra nabolandet. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) registrerer antall dager piloter rapporterer om GPS-brudd fra Russland. I 2019 ble det registrert jamming i bare seks dager, mens i 2021, det siste året før Russlands invasjon av Ukraina, var det 18 dager, skriver Dagens Næringsliv.

VG - 26 feb 24 kl. 00:36

Markant økning i russisk jamming mot Norge

Etter at Russland invaderte Ukraina i 2022 har norske piloter som flyr over Finnmark, registrert en voldsom økning i GPS-forstyrrelser fra nabolandet..

NRK - 15 jan 24 kl. 19:44

Flyr får gebyr på 235 millionar kroner for klimabrot

Konkursbuet etter flyselskapet Flyr har fått eit gebyr på 235 millionar kroner fordi selskapet ikkje leverte klimakvotar før 1. mai i fjor, skriv E24. På det tidspunktet hadde selskapet vore konkurs i tre månader.

NRK - 16 feb 24 kl. 13:34

Zelenskyj og Scholz undertegnet sikkerhetsavtale

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj undertegnet fredag en historisk bilateral sikkerhetsavtale med Tyskland Zelenskyj møtte Tysklands statsminister Olaf Scholz for å signere avtalen kort etter at han landet i Tyskland. Før han deltar på sikkerhetskonferansen i München i helgen, skal han også undertegne en tilsvarende avtale med Frankrike i Paris. – Jeg har to viktige dager foran meg.

NRK - 15 feb 24 kl. 23:50

Ukraina signerer sikkerhetsavtaler med Tyskland og Frankrike

Tyskland og Ukraina signerer fredag en sikkerhetsavtale, melder AFP. Det sa en talsperson for den tyske regjeringen torsdag. Avtalen vil sikre en langsiktig forpliktelse og støtte til Ukraina, ifølge talspersonen.

NRK - 14 feb 24 kl. 08:25

Meldinger om angrep mot russisk landingsskip

Ukrainske sjødroner skal ha skal ha truffet og skadet et stort russisk landingsskip utenfor den okkuperte Krim-halvøya, melder den ukrainske avisen Ukrajinska Pravda onsdag. Avisen har publisert flere videoer som viser røyk stige opp fra havet utenfor den sørlige kysten av Krim, samt helikoptre som flyr over vannet. Hverken Russland eller Ukraina har så langt kommentert opplysningene, men det russiske nyhetsbyrået RIA melder at Russland har ødelagt seks ukrainske droner over Svartehavet..

NRK - 04 jan 24 kl. 07:53

Helikoptertrøbbel i Nordsjøen kan vare i ett til halvannet år

Utfordringene med å få tak i deler til offshorehelikoptrene kan vare i 12 til 18 måneder, sier sjefen i CHC Helikopter Service. Selskapet har for tiden to helikoptre som står fordi de mangler deler til å kunne fly offshore. Totalt har CHC 17 helikoptre av typen Sikorsky S-92 i Norge, blant annet i Brønnøysund.

NRK - 23 nov 23 kl. 09:14

Sea King ute på sin siste reise

Etter 50 år i drift flyr redningshelikopteret Sea King sin siste tur Norge på langs. Talsperson for Luftforsvaret, major Stian Roen, sier mange i Norge har et forhold til Sea King. – De har sett den fly over dem.

NRK - 04 feb 24 kl. 14:26

Russisk kosmonaut har satt verdensrekord

Den russiske kosmonauten Oleg Kononenko har oppholdt seg over 878 dager i verdensrommet og har dermed satt ny rekord. Klokka 9.30 søndag slo Kononenko den gamle rekorden som lød på 878 dager, 11 timer, 29 minutter og 48 sekunder.

NRK - 03 feb 24 kl. 00:17

Regjeringen nekter helikopterpiloter i CHC å streike

Det ble brudd i meklingen om lønnen til helikopterpilotene i CHC, men regjeringen grep inn umiddelbart og innførte tvungen lønnsnemnd. Meklingsfristen var ved midnatt natt til lørdag. Piloter som flyr redningshelikoptre på Svalbard ville ha blitt tatt ut i streik.

NRK - 01 feb 24 kl. 16:19

Fjerner sperringer i Bodø og Lofoten

Politiet i Nordland jobber nå med å fjerne sperringer etter ekstremværet «Ingunn», men ber folk fortsatt være varsomme hvis de må ferdes ute. Ekstremværet «Ingunn» har passert Helgeland og Salten i løpet av torsdag, og beveget seg nordover. – Anbefalinger fra vær- og veimyndigheter gjør at vi nå starter arbeidet med å ta ned sperringer i både Bodø og Lofoten, sier stabssjef Bent-Are Eilertsen i Nordland politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 01 feb 24 kl. 12:23

Politiet i Harstad: – HOLD DERE INNE!

Politiet i Harstad ber folk holde seg innendørs. Det skriver Harstad Tidende. – Det er livsfarlig å holde seg ute, hold dere inne!

NRK - 01 feb 24 kl. 12:11

Vegg på idrettshall i Harstad revet ut av været

Veggen på Hålogalandshallen har blåst bort, Skriver Harstad Tidende. – Det er farlig å være her. Hold dere unna, sier hallmester Jan -Hugo Berg i Harstad kommune til avisa.

Aftenposten - 01 feb 24 kl. 10:09

Politiet: Takplater flyr fra fiskebruk mot hus

Dagbladet - 01 feb 24 kl. 09:27

«Ingunn» treffer Bodø: - Flyr takplater i hele byen

Flere vinduer på Radisson-hotellet er tatt av vinden, og flere områder i sentrum vil bli sperret av. Politiet har bedt om bistand fra Sivilforsvaret til å håndtere situasjonen..

Dagbladet - 01 feb 24 kl. 09:27

Bodø sentrum sperret av: - Flyr takplater i hele byen

Ekstremværet «Ingunn» slår inn over Nordland. I Bodø er hele sentrum sperret av. Politiet har sendt ut nødvarsel til innbyggerne og bedt om bistand fra Sivilforsvaret til å håndtere situasjonen..

NRK - 31 jan 24 kl. 09:54

Flyselskapene avventer Ingunn – ingen store avvik ennå

Mens stormen fremdeles herjer i Nord-Norge, forbereder flyselskapene seg på ekstremværet Ingunn som ventes torsdag ettermiddag. Norwegian opplyser til Dagbladet i morgentimene at alle deres flyginger inntil videre går som planlagt. – Vi har ingen avlysninger ennå, men vi følger selvsagt situasjonen tett, sier pressevakt Sara Neergaard.

NRK - 29 jan 24 kl. 07:38

Widerøe: Ikke forsvarlig å starte flytrafikken igjen nord for Trondheim

Det opplyser kommunikasjonsrådgiver Lina Lindegaard Carlsen i flyselskapet. Ny vurdering blir gjort klokken 11.00.

NRK - 28 jan 24 kl. 21:24

Flere flyselskap kansellerer alle avganger nord for Trondheim

Søndag kveld opplyser Widerøe at de kansellerer alle flyvninger nord for Trondheim frem til klokken ni mandag morgen. Rett før midnatt sier også SAS og Norwegian at de ikke flyr som normalt i nord på mandag morgen. Årsaken er den kraftige vinden.

NRK - 27 jan 24 kl. 04:48

Alaska Airlines flyr med 737 Max 9-fly igjen

Alaska Airlines har fredag gradvis tatt i bruk Max 9-flyene igjen, melder AFP. Det skjer tre uker etter at et slikt fly mistet en del mens det var i lufta, og måtte nødlande. Det amerikanske luftfartstilsynet annonserte onsdag at en inspeksjons- og kontrollplan for flyene var på plass, slik at flyene igjen kunne komme på vingene.

Aftenposten - 17 jan 24 kl. 05:33

Ny måling: Nå er hun dobbelt så stor som ham

Kirsti Bergstøs SV flyr høyt inn i 2024. Trygve Slagsvold Vedum og Jonas Gahr Støre sliter med å få luft under vingene i….

E24 - 15 jan 24 kl. 18:42

Flyr ilagt gebyr på 235 millioner etter konkurs

De pengene må staten se langt etter, ifølge bostyrer Stine Snertingdalen..

Klartale - 23 dec 23 kl. 13:56

Dette må vi få med oss av filmer i jula

Det kommer stadig nye julefilmer. I år sender Netflix filmen «Christmas As Usual». Filmen er norsk-engelsk og basert på en sann historie.

Klartale - 21 dec 23 kl. 13:56

Flere flyavganger er kansellert

Stormen «Pia» har kommet til Rogaland og deler av Agder. Det har fått konsekvenser for folk som skal ut å fly.Flyselskapet SAS har kansellert flere avganger.

NRK - 13 nov 23 kl. 11:19

Positiv utvikling for reiseliv i Norge

Tallet på flyreisende som ikke er bosatt i Norge, er tilbake på samme nivå som før pandemien, melder Avinor. 4,5 millioner passasjerer benyttet seg av Avinors flyplasser i oktober. Nordmenn flyr fortsatt noe mindre enn før pandemien, men det har vært en økning på 1,5 prosent fra i fjor.

VG - 07 dec 23 kl. 21:20

Storhamar flyr høyt – knuste Sparta på borteis

Storhamar troner fortsatt øverst på tabellen i eliteserien ishockey etter 5-1-seier over Sparta torsdag. Serietoer Vålerenga vant også..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

RSS

Kontakt

contact@nyhetspressen.com