Flyalarmen

Thursday, 28 September, 00:37

Nyheter om Flyalarmen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 sep 23 kl. 05:12

Reuters: Eksplosjoner i Kyiv

Flyalarmen har gått i Kyiv, melder Reuters. Det skal også være hørt eksplosjoner..

NRK - 27 aug 23 kl. 08:23

Ukraina sier de skjøt ned fire russiske raketter

Ukrainske luftvernsystemer ødela søndag morgen fire russiske krysserraketter i utkanten av Kyiv og nord i Ukraina, opplyser Ukrainas luftforsvar. Flyalarmen gikk i hele Ukraina klokken 5 søndag morgen – klokken 4 norsk tid. De militære sier at det ble oppdaget åtte raketter, og at fire av dem ble skutt ned av luftvernet.

NRK - 27 aug 23 kl. 04:53

Ukraina sier de slår tilbake angrep mot Kyiv

Ukrainske luftvernsystemer har søndag morgen slått tilbake et russisk luftangrep i utkanten av Kyiv, opplyser byens militæradministrasjon. Flyalarmen gikk i hele Ukraina klokken 5 søndag morgen – klokken 4 norsk tid. Et vitne forteller nyhetsbyrået Reuters at det er hørt eksplosjoner i utkanten av hovedstaden.

NRK - 03 aug 23 kl. 08:05

Ny natt med droneangrep i Kyiv

Det har natt til torsdag vrt nye droneeksplosjoner i Ukrainas hovedstad. Ingen er meldt skadd. Denne uka har det hver natt vrt meldt om droneangrep i Kyiv og andre byer i Ukraina.

NRK - 20 jul 23 kl. 05:19

Minst ni skadd i angrep i Mykolaiv

Minst ni personer ble såret i et russisk angrep mot den ukrainske havnebyen Mykolaiv, ifølge den lokale guvernøren. – Russland traff sentrum av byen. En garasje og et boligbygg står i brann, skriver guvernør Vitalij Kim på Telegram.

Klartale - 19 jul 23 kl. 10:39

Nye angrep mot Kyiv og Odesa

Russlands angrep mot Ukraina vil ingen ende ta. Natt til onsdag var det nye angrep mot ukrainske byer. Både hovedstaden Kyiv og Odesa ble truffet av raketter.

NRK - 19 jul 23 kl. 01:31

Nye luftangrep mot Odesa

I natt går Flyalarmen i hele den østlige delen av Ukraina. I havnebyen Odesa skyter ukrainsk luftforsvar mot russiske mål. Det er andre natt på rad med russiske angrep mot havneregionen.

NRK - 19 jul 23 kl. 01:31

Nye luftangrep mot Odesa og Kyiv

I natt går Flyalarmen i hele den østlige delen av Ukraina. I havnebyen Odesa skyter ukrainsk luftforsvar mot russiske mål. Guvernør Oleg Kiper skriver på Telegram at folk bør holde seg unna vinduene under angrepet.

NRK - 06 jul 23 kl. 02:47

Minst fire skadet etter angrep mot Lviv

Guvernøren i Lviv-regionen i Ukraina melder at minst fire personer er skadet etter et angrep mot byen Lviv vest i landet tidlig onsdag. – Kritisk infrastruktur i Lvoiv har blitt skadet og det er skadde, sier Maksym Kozytskiy i et innlegg på Telegram, ifølge Reuters. Ordføreren i byen Lviv, Andrij Sadovij, sier at fire personer er registrert såret foreløpig, og at tallet øker.

NRK - 03 jul 23 kl. 18:02

To drept i russiske droneangrep i Ukraina

Minst to mennesker har mistet livet og nitten andre er såret i et russisk droneangrep mot byen Sumy i Nord-Ukraina, ifølge lokale myndigheter. En offentlig bygning og to boligbygg fikk skader da fire droner traff byen mandag, opplyser Sumys regionale administrasjon på appen Telegram. Bilder fra åstedet, publisert av Ukrainas statlige nødetat, viser flere ødelagte bygninger og redningsarbeidere som jobber for å slukke en brann.

NRK - 24 jun 23 kl. 02:39

Meldinger om eksplosjoner i ukrainske byer

Flyalarmen er iverksatt over hele Ukraina natt til lørdag. Det meldes om eksplosjoner i byene Kharkiv og Dnipro. – Eksplosjoner hørt i Kharkiv, skriver ordfører Igor Terekhov i sosiale medier.

NRK - 20 jun 23 kl. 08:04

Omfattende droneangrep mot Kyiv

Russland gjennomførte et stort droneangrep mot Kyiv natt til tirsdag og angrep også andre regioner, ifølge ukrainske tjenestemenn. Det er ikke meldt om skadde. – Nytt omfattende luftangrep mot hovedstaden.

NRK - 16 jun 23 kl. 10:38

Reuters: Eksplosjonar sentralt i Kyiv

Vitne fortel til Reuters at det no skal vere eksplosjonar sentralt i Kyiv. Nyheitsbyrået AFP melder også om eksplosjonane. NRK sin reporter på staden fortel at Flyalarmen gjekk for ein halvtime sidan.

Aftenposten - 14 jun 23 kl. 13:01

DSB: Vet ikke hvor mange mobiler som var tause under testen. Dette skal du gjøre.

Fikk du ikke varsling på mobilen da Flyalarmen gikk? Da bør du gjøre dette..

VG - 31 maj 23 kl. 00:58

Sør-Korea: Flyalarmen gikk av ved en feil

Meldinger om et innkommende missil fra Nord-Korea førte til at myndighetene sendte ut katastrofevarsel i millionbyen Seoul i Sør-Korea..

NRK - 30 maj 23 kl. 23:45

Japan har sendt ut nødvarsel – ber innbyggere søke ly

Japan har sendt ut nødvarsel ved Okinawa etter mulig rakettoppskyting fra Nord-Korea, melder nyhetsbyrået AFP. Innbyggere i byen Okinawa blir bedt om å holde seg i dekning. Myndighetene i Sør-Korea advarer innbyggerne i hovedstaden Seoul om mulig evakuering.

NRK - 30 maj 23 kl. 23:45

Japan og Sør-Korea opphever nødvarsel etter mulig rakettoppskyting fra Nord-Korea

Japan og Sør-Korea trekker begge tilbake nød- og evakueringsvarsler etter melding om at Nord-Korea skal ha skutt opp en rakett. – Advarsel om evakuering av Seoul var en feil, heter det i en uttalelse fra Sør-Koreas innenriksdepartement. Begge de to landene var i ferd med å evakuere beboere i deler av landet.

VG - 29 maj 23 kl. 20:38

Russland med «ny» taktikk: – Kan være at de prøver å overraske

Etter en natt med bombing, gikk Flyalarmen i Ukrainas hovedstad Kyiv også mandag formiddag..

NRK - 29 maj 23 kl. 10:27

Meldinger om eksplosjoner i Kyiv

Flyalarmen går i Ukrainas hovedstad Kyiv etter at flere eksplosjoner rammet byen mandag morgen..

NRK - 18 maj 23 kl. 04:44

Nye rakettangrep mot Ukraina

Flyalarmen har gått i alle Ukrainas fylker gjennom natten og det er meldt om nye russiske rakettangrep mot landet. Det ukrainske forsvaret advarte natt til torsdag om mulige russiske rakettangrep mot flere områder i den sentrale delen av landet..

NRK - 13 maj 23 kl. 21:24

Mens Eurovision starter, går Flyalarmen i flere ukrainske byer

Både på Telegram og i det ukarinske mediet Kyiv Post meldes de om at Flyalarmen går i flere ukrainske byer. Dette samtidig som Eurovisionfinalen er i gang i Liverpool. Ukraina vant i fjor Eurovision Song Contest, men grunnet den pågåpende krigern blir sangkonkurransen gjennomført i England..

Aftenposten - 11 maj 23 kl. 13:33

Folk flyktet fra stranden i panikk. Denne gangen er det ikke Hamas som skyter raketter.

ISTANBUL (Aftenposten): Skrekkslagne israelere flyktet fra stranden i Tel Aviv da Flyalarmen gikk..

NRK - 09 maj 23 kl. 03:27

Flyalarmen går i store deler av Ukraina

Luftalarmen går natt til tirsdag i Kyiv og i rundt to tredeler av Ukraina, opplyser nødetatene ifølge Reuters. Det er utstedt luftalarm for det meste av det sentrale og østlige Ukraina, helt fra Vinnytsia i vest til alle de østlige regionene, Kherson i sør og Odesa-regionen ved Svartehavskysten. Det ukrainske forsvaret sier at 16 raketter rammet Kharkiv, Kherson, Mykolajiv og Odesa fra søndag til mandag.

NRK - 06 maj 23 kl. 21:31

Flyalarmen går i Ukraina

Flyalarmen går over store deler av det østlige Ukraina, helt fra Vinnijtsja midt i landet til Kherson og den annekterte Krim-halvøya i sør. (NTB).

NRK - 04 maj 23 kl. 19:40

Eksplosjoner og skyting hørt i Kyiv

Flyalarmen har på nytt gått i Kyiv og områder rundt byen i kveld, og det meldes om både skyting og eksplosjoner. Øyenvitner forteller at de har sett droner i luften over Kyiv og at flere av dem ble skutt ned av ukrainsk luftvern. Samtidig sier journalister fra nyhetsbyrået AFP at de har hørt eksplosjoner inne i byen..

NRK - 03 maj 23 kl. 15:41

Flyalarmen går i Kyiv

Flyalarmen går i Kyiv og i deler av sentrale og austlege Ukraina. Det melder Reuters. I dag varsla den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj at ein motoffensiv mot russiske styrkar i aust og sør er på trappene.

NRK - 03 maj 23 kl. 02:15

Flyalarmen går i Kyiv

Natt til onsdag gikk Flyalarmen i Kyiv igjen, ifølge ukrainske myndigheter. Byens innbyggere ble bedt om å trekke til tilfluktsrom. – Luftvernet fungerer!

VG - 02 maj 23 kl. 15:42

Krigen går inn i en kritisk fase

Millioner av ukrainerne våknet til Flyalarmen natt til 1. mai. Russland angrep Kyiv og flere ukrainske byer med kryssermissiler.

NRK - 01 maj 23 kl. 11:40

Ukraina: Over 30 såret i russiske rakettangrep

Over 30 mennesker ble såret i russiske rakettangrep i Ukraina natt til mandag, ifølge ukrainske myndigheter. – Fem av dem er barn. Den yngste er en jente og bare åtte år gammel, skriver Sergij Lysak, leder for myndighetene i regionen Dnipropetrovsk, i sosiale medier.

Dagbladet - 01 maj 23 kl. 09:02

Stort rakettangrep mot Ukraina: Minst 25 skadd

Flyalarmen gikk hele Ukraina da Russland i natt gjennomførte et større luftangrep. Minst 25 er skadd i angrepene..

NRK - 01 maj 23 kl. 05:46

Russland: Har truffet 140 mål i Ukraina

Natt til mandag sier ukrainske myndigheter at de skyter ned russiske raketter, blant annet over Kyiv. Russland hevder å ha truffet 140 mål i Ukraina. Raketter av typen Su-34 og Su-25 ble brukt til å treffe 140 mål i Ukraina mandag, sier den russiske hæren til det statlige russiske nyhetsbyrået Tass.

NRK - 28 apr 23 kl. 21:59

Mange drept i russiske angrep, Ukraina sier motoffensiven er på trappene

Dødstallet stiger etter at en russiske rakett traff en boligblokk i byen Uman fredag. Ukrainerne sier at de nå er klare for å starte den ventede motoffensiven. Flyalarmen gikk over hele Ukraina fredag morgen, og det ble meldt om eksplosjoner flere steder i landet.

NRK - 28 apr 23 kl. 15:06

Utenriksminister Anniken Huitfeldt er i Ukraina

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) er fredag i den ukrainske byen Odesa, der hun blant annet møter Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba. Flyalarmen gikk over hele Ukraina fredag morgen og det ble meldt om eksplosjoner flere steder i landet. Dette er tredje gang hun besøker landet siden invasjonen i februar i fjor..

VG - 28 apr 23 kl. 07:42

Minst fem drept i russiske angrep i Ukraina

Flyalarmen gikk over hele Ukraina fredag morgen og det ble meldt om eksplosjoner flere steder i landet..

NRK - 28 apr 23 kl. 05:19

Kvinne og barn blant flere drepte i Ukraina

En kvinne og et tre år gammelt barn er drept i et russisk angrep i den ukrainske byen Dnipro fredag morgen. Det opplyser ordføreren i byen, Borys Filatov, på Telegram, ifølge Reuters. Flyalarmen gikk fredag morgen i en rekke byer i Ukraina, blant annet i hovedstaden Kyiv.

NRK - 28 apr 23 kl. 04:02

Flyalarmen går i Ukraina

Flyalarmen ble iverksatt over hele Ukraina fredag morgen, og det blir meldt om eksplosjoner på ulike steder, ifølge ukrainske Interfax. Det skal ha blitt meldt om eksplosjoner i Dnipro, Krementsjuk og Poltava i det sentrale Ukraina, og i Mykolajiv i sør, i tillegg til en mulig eksplosjon i Kyiv-regionen, ifølge Interfax. Nyhetsbyrået siterer regionale Telegram-kontoer som melder at uidentifiserte luftbårne gjenstander var på vei mot den vestlige delen av landet.

NRK - 28 apr 23 kl. 04:02

Flyalarmen går i Ukraina – flere eksplosjoner

Flyalarmen ble iverksatt over hele Ukraina fredag morgen, og det blir meldt om eksplosjoner på ulike steder, blant annet i Kyiv, ifølge ukrainske Interfax. Eksplosjonene skal runge i Kyiv og regionen rundt fredag morgen, melder Interfax og lokale Telegram-kontoer, skriver Reuters. Det er ikke klart om noen mål har blitt truffet, eller kommet meldinger om sårede eller drepte.

NRK - 24 apr 23 kl. 03:36

Medier: Eksplosjoner hørt i Zaporizjzja

Natt til mandag skal det ha blitt hørt eksplosjoner i Zaporizjzja i Ukraina, ifølge nyhetsbyrået Suspilne. Flyalarmen skal ha gått rundt klokken 02:40 For fire dager siden angrep russiske styrker Zaporizjzja-regionen, og en familie på to mistet livet i landsbyen Mala Tokmachka, skriver nettavisen The Kyiv Independent. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder..

NRK - 09 apr 23 kl. 02:35

Israel skyter mot Syria

Det israelske forsvaret (IDF)opplyser at de skyter artilleri mot Syria etter at tre raketter fredag ble skutt mot israelske bosettinger på den okkuperte Golanhøyden. Dette er en gjengjeldelse, skriver IDF på Twitter. Ved totida i natt gikk Flyalarmen nord i Israel..

NRK - 28 mar 23 kl. 09:02

Ukraina sier droner er skutt ned over Kyiv

Ukrainske myndigheter hevder å ha skutt ned russiske droner i nærheten av Kyiv. Fallende vrakrester skal ha ført til brann i en bygning. Serhij Popko, som leder militæradministrasjonen i Kyiv, sier at Russland sendte tolv droner mot byen mandag, men at det ukrainske luftforsvaret identifiserte og ødela «alle fiendtlige mål» i luftrommet.

Klartale - 09 mar 23 kl. 08:29

Russland angriper Ukraina voldsomt

– Alle nødetater hjelper til i området. Ordene kommer fra Vitalij Klitsjko. Han er ordfører i Kyiv.

NRK - 09 mar 23 kl. 02:45

Rapporter om flere steder i Ukraina

Natt til torsdag er det meldt om eksplosjoner i byene Odesa, Kirovohrad, Dnipropetrovsk-regionen og sør i Mykolajiv-regionen, melder nettavisen The Kyiv Independent. Tidligere ble det meldt at Flyalarmen gikk fler steder i Ukraina, og folk ble oppfordret til å ikke ignorere alarmen og å ta seg til tilfluktsrom, melder Ukraine Now på plattformen Telegram..

NRK - 09 mar 23 kl. 02:45

Rapporter om eksplosjoner flere steder i Ukraina

Natt til torsdag er det meldt om eksplosjoner i Odesa, Kirovohrad, Dnipropetrovsk-regionen, sør i Mykolajiv-regionen, Kyiv, Poltava, Lviv, Vinnytsia, Ivano-Frankivsk, Ternopil-regionen, melder nettavisen The Kyiv Independent. I Kharkiv er det rapportert om flere eksplosjoner, og ifølge nettavisen Suspilne media. Byens ordfører Ihor Terekhov melder at energifrastrukturen var under angrep, som har ført til at deler av byen av har mistet strømmen.

NRK - 06 mar 23 kl. 11:01

Ukraina melder at de har skutt ned 13 russiske droner

Det ukrainske luftforsvaret melder at de skjøt ned 13 angrepsdroner natt til mandag. Samtidig har Flyalarmen gått i store deler av landet. Luftforsvaret skriver på Telegram at russiske styrker har skutt 15 iranskproduserte droner fra Brjansk-regionen nordøst for Kyiv, og at 13 av dem ble skutt ned.

Klartale - 24 feb 23 kl. 16:15

– Vi kjemper for barna

– Vi blir bombet hver natt.Ordene tilhører Khrystyna Kovalyk en bekmørk februar-dag i fjor. Hun er fortvilet og sliten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com