Flyalarmen

Thursday, 01 June, 10:55

Nyheter om Flyalarmen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 maj 23 kl. 21:24

Mens Eurovision starter, går Flyalarmen i flere ukrainske byer

Både på Telegram og i det ukarinske mediet Kyiv Post meldes de om at Flyalarmen går i flere ukrainske byer. Dette samtidig som Eurovisionfinalen er i gang i Liverpool. Ukraina vant i fjor Eurovision Song Contest, men grunnet den pågåpende krigern blir sangkonkurransen gjennomført i England..

NRK - 06 maj 23 kl. 21:31

Flyalarmen går i Ukraina

Flyalarmen går over store deler av det østlige Ukraina, helt fra Vinnijtsja midt i landet til Kherson og den annekterte Krim-halvøya i sør. (NTB).

NRK - 03 maj 23 kl. 15:41

Flyalarmen går i Kyiv

Flyalarmen går i Kyiv og i deler av sentrale og austlege Ukraina. Det melder Reuters. I dag varsla den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj at ein motoffensiv mot russiske styrkar i aust og sør er på trappene.

NRK - 03 maj 23 kl. 02:15

Flyalarmen går i Kyiv

Natt til onsdag gikk Flyalarmen i Kyiv igjen, ifølge ukrainske myndigheter. Byens innbyggere ble bedt om å trekke til tilfluktsrom. – Luftvernet fungerer!

NRK - 28 apr 23 kl. 04:02

Flyalarmen går i Ukraina

Flyalarmen ble iverksatt over hele Ukraina fredag morgen, og det blir meldt om eksplosjoner på ulike steder, ifølge ukrainske Interfax. Det skal ha blitt meldt om eksplosjoner i Dnipro, Krementsjuk og Poltava i det sentrale Ukraina, og i Mykolajiv i sør, i tillegg til en mulig eksplosjon i Kyiv-regionen, ifølge Interfax. Nyhetsbyrået siterer regionale Telegram-kontoer som melder at uidentifiserte luftbårne gjenstander var på vei mot den vestlige delen av landet.

NRK - 28 apr 23 kl. 04:02

Flyalarmen går i Ukraina – flere eksplosjoner

Flyalarmen ble iverksatt over hele Ukraina fredag morgen, og det blir meldt om eksplosjoner på ulike steder, blant annet i Kyiv, ifølge ukrainske Interfax. Eksplosjonene skal runge i Kyiv og regionen rundt fredag morgen, melder Interfax og lokale Telegram-kontoer, skriver Reuters. Det er ikke klart om noen mål har blitt truffet, eller kommet meldinger om sårede eller drepte.

VG - Igår: 00:58

Sør-Korea: Flyalarmen gikk av ved en feil

Meldinger om et innkommende missil fra Nord-Korea førte til at myndighetene sendte ut katastrofevarsel i millionbyen Seoul i Sør-Korea..

NRK - Igår: 23:45

Japan har sendt ut nødvarsel – ber innbyggere søke ly

Japan har sendt ut nødvarsel ved Okinawa etter mulig rakettoppskyting fra Nord-Korea, melder nyhetsbyrået AFP. Innbyggere i byen Okinawa blir bedt om å holde seg i dekning. Myndighetene i Sør-Korea advarer innbyggerne i hovedstaden Seoul om mulig evakuering.

NRK - Igår: 23:45

Japan og Sør-Korea opphever nødvarsel etter mulig rakettoppskyting fra Nord-Korea

Japan og Sør-Korea trekker begge tilbake nød- og evakueringsvarsler etter melding om at Nord-Korea skal ha skutt opp en rakett. – Advarsel om evakuering av Seoul var en feil, heter det i en uttalelse fra Sør-Koreas innenriksdepartement. Begge de to landene var i ferd med å evakuere beboere i deler av landet.

VG - I førrgår: 20:38

Russland med «ny» taktikk: – Kan være at de prøver å overraske

Etter en natt med bombing, gikk Flyalarmen i Ukrainas hovedstad Kyiv også mandag formiddag..

NRK - 29 maj 23 kl. 10:27

Meldinger om eksplosjoner i Kyiv

Flyalarmen går i Ukrainas hovedstad Kyiv etter at flere eksplosjoner rammet byen mandag morgen..

NRK - 18 maj 23 kl. 04:44

Nye rakettangrep mot Ukraina

Flyalarmen har gått i alle Ukrainas fylker gjennom natten og det er meldt om nye russiske rakettangrep mot landet. Det ukrainske forsvaret advarte natt til torsdag om mulige russiske rakettangrep mot flere områder i den sentrale delen av landet..

NRK - 06 mar 23 kl. 11:01

Ukraina melder at de har skutt ned 13 russiske droner

Det ukrainske luftforsvaret melder at de skjøt ned 13 angrepsdroner natt til mandag. Samtidig har Flyalarmen gått i store deler av landet. Luftforsvaret skriver på Telegram at russiske styrker har skutt 15 iranskproduserte droner fra Brjansk-regionen nordøst for Kyiv, og at 13 av dem ble skutt ned.

Aftenposten - 11 maj 23 kl. 13:33

Folk flyktet fra stranden i panikk. Denne gangen er det ikke Hamas som skyter raketter.

ISTANBUL (Aftenposten): Skrekkslagne israelere flyktet fra stranden i Tel Aviv da Flyalarmen gikk..

NRK - 09 maj 23 kl. 03:27

Flyalarmen går i store deler av Ukraina

Luftalarmen går natt til tirsdag i Kyiv og i rundt to tredeler av Ukraina, opplyser nødetatene ifølge Reuters. Det er utstedt luftalarm for det meste av det sentrale og østlige Ukraina, helt fra Vinnytsia i vest til alle de østlige regionene, Kherson i sør og Odesa-regionen ved Svartehavskysten. Det ukrainske forsvaret sier at 16 raketter rammet Kharkiv, Kherson, Mykolajiv og Odesa fra søndag til mandag.

NRK - 04 maj 23 kl. 19:40

Eksplosjoner og skyting hørt i Kyiv

Flyalarmen har på nytt gått i Kyiv og områder rundt byen i kveld, og det meldes om både skyting og eksplosjoner. Øyenvitner forteller at de har sett droner i luften over Kyiv og at flere av dem ble skutt ned av ukrainsk luftvern. Samtidig sier journalister fra nyhetsbyrået AFP at de har hørt eksplosjoner inne i byen..

VG - 02 maj 23 kl. 15:42

Krigen går inn i en kritisk fase

Millioner av ukrainerne våknet til Flyalarmen natt til 1. mai. Russland angrep Kyiv og flere ukrainske byer med kryssermissiler.

NRK - 01 maj 23 kl. 11:40

Ukraina: Over 30 såret i russiske rakettangrep

Over 30 mennesker ble såret i russiske rakettangrep i Ukraina natt til mandag, ifølge ukrainske myndigheter. – Fem av dem er barn. Den yngste er en jente og bare åtte år gammel, skriver Sergij Lysak, leder for myndighetene i regionen Dnipropetrovsk, i sosiale medier.

Dagbladet - 01 maj 23 kl. 09:02

Stort rakettangrep mot Ukraina: Minst 25 skadd

Flyalarmen gikk hele Ukraina da Russland i natt gjennomførte et større luftangrep. Minst 25 er skadd i angrepene..

NRK - 01 maj 23 kl. 05:46

Russland: Har truffet 140 mål i Ukraina

Natt til mandag sier ukrainske myndigheter at de skyter ned russiske raketter, blant annet over Kyiv. Russland hevder å ha truffet 140 mål i Ukraina. Raketter av typen Su-34 og Su-25 ble brukt til å treffe 140 mål i Ukraina mandag, sier den russiske hæren til det statlige russiske nyhetsbyrået Tass.

NRK - 22 feb 23 kl. 08:45

Flyalarmen går over hele Ukraina

Det forteller NRKs korrespondent i Kyiv, Gro Holm. Også KyivPost melder at Flyalarmen går i alle regioner onsdag morgen..

NRK - 28 apr 23 kl. 21:59

Mange drept i russiske angrep, Ukraina sier motoffensiven er på trappene

Dødstallet stiger etter at en russiske rakett traff en boligblokk i byen Uman fredag. Ukrainerne sier at de nå er klare for å starte den ventede motoffensiven. Flyalarmen gikk over hele Ukraina fredag morgen, og det ble meldt om eksplosjoner flere steder i landet.

NRK - 28 apr 23 kl. 15:06

Utenriksminister Anniken Huitfeldt er i Ukraina

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) er fredag i den ukrainske byen Odesa, der hun blant annet møter Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba. Flyalarmen gikk over hele Ukraina fredag morgen og det ble meldt om eksplosjoner flere steder i landet. Dette er tredje gang hun besøker landet siden invasjonen i februar i fjor..

VG - 28 apr 23 kl. 07:42

Minst fem drept i russiske angrep i Ukraina

Flyalarmen gikk over hele Ukraina fredag morgen og det ble meldt om eksplosjoner flere steder i landet..

NRK - 28 apr 23 kl. 05:19

Kvinne og barn blant flere drepte i Ukraina

En kvinne og et tre år gammelt barn er drept i et russisk angrep i den ukrainske byen Dnipro fredag morgen. Det opplyser ordføreren i byen, Borys Filatov, på Telegram, ifølge Reuters. Flyalarmen gikk fredag morgen i en rekke byer i Ukraina, blant annet i hovedstaden Kyiv.

NRK - 24 apr 23 kl. 03:36

Medier: Eksplosjoner hørt i Zaporizjzja

Natt til mandag skal det ha blitt hørt eksplosjoner i Zaporizjzja i Ukraina, ifølge nyhetsbyrået Suspilne. Flyalarmen skal ha gått rundt klokken 02:40 For fire dager siden angrep russiske styrker Zaporizjzja-regionen, og en familie på to mistet livet i landsbyen Mala Tokmachka, skriver nettavisen The Kyiv Independent. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder..

NRK - 10 feb 23 kl. 07:16

Flyalarmen går i store deler av Ukraina – russiske angrep mot flere regioner

Russiske luftangrep har rammet Kharkiv nordøst i Ukraina og Zaporizjzja i sør. I store deler av Ukraina går gikk Flyalarmen fredag morgen, samtidig som Russland har trappet opp angrepene både nord og sør i landet. Natt til fredag ble strømforsyningen i deler av byen Kharkiv slått ut som følge av angrepene, ifølge lokale myndigheter.

Klartale - 03 feb 23 kl. 10:05

Flyalarmen går i Kyiv

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skal møte ledere fra Den europeiske union (EU). Blant annet EU-president Charles Michel. Ursula von der Leyen er også der.

NRK - 03 feb 23 kl. 09:42

Flyalarmen går i Kyiv

Nyhetsbyråene Reuters og AFP melder at Flyalarmen går i Kyiv kort tid før EU-toppmøte skal starte i den ukrainske hovedstaden..

VG - 03 feb 23 kl. 09:47

Flyalarmen går i Kyiv rett før toppmøte med EU

Samtidig som EU-toppmøtet i Kyiv skal avholdes, går Flyalarmen over hele hovedstaden..

NRK - 09 apr 23 kl. 02:35

Israel skyter mot Syria

Det israelske forsvaret (IDF)opplyser at de skyter artilleri mot Syria etter at tre raketter fredag ble skutt mot israelske bosettinger på den okkuperte Golanhøyden. Dette er en gjengjeldelse, skriver IDF på Twitter. Ved totida i natt gikk Flyalarmen nord i Israel..

VG - 26 jan 23 kl. 09:09

Flyalarmen går i Ukraina

Torsdag morgen går Flyalarmen nok en gang i alle Ukrainas fylker. Det er hørt smell i Kyiv og Odesa..

NRK - 28 mar 23 kl. 09:02

Ukraina sier droner er skutt ned over Kyiv

Ukrainske myndigheter hevder å ha skutt ned russiske droner i nærheten av Kyiv. Fallende vrakrester skal ha ført til brann i en bygning. Serhij Popko, som leder militæradministrasjonen i Kyiv, sier at Russland sendte tolv droner mot byen mandag, men at det ukrainske luftforsvaret identifiserte og ødela «alle fiendtlige mål» i luftrommet.

Aftenposten - 11 jan 23 kl. 11:50

I dag testes Flyalarmen. Men over to millioner bor for langt unna til å høre den.

I dag testes Flyalarmen. Tre ganger tre ul med ett minutts mellomrom. «Viktig melding, søk informasjon..

NRK - 01 jan 23 kl. 23:31

Kyiv-guvernør advarer om nye droneangrep

Kyiv-regionen er truet av nye droneangrep sent søndag kveld, ifølge guvernør Oleksij Kuleba. – Flyalarmen går i regionen. Den er en trussel om et angrep med Shahed-droner, skriver Kuleba på Telegram.

Klartale - 09 mar 23 kl. 08:29

Russland angriper Ukraina voldsomt

– Alle nødetater hjelper til i området. Ordene kommer fra Vitalij Klitsjko. Han er ordfører i Kyiv.

NRK - 09 mar 23 kl. 02:45

Rapporter om flere steder i Ukraina

Natt til torsdag er det meldt om eksplosjoner i byene Odesa, Kirovohrad, Dnipropetrovsk-regionen og sør i Mykolajiv-regionen, melder nettavisen The Kyiv Independent. Tidligere ble det meldt at Flyalarmen gikk fler steder i Ukraina, og folk ble oppfordret til å ikke ignorere alarmen og å ta seg til tilfluktsrom, melder Ukraine Now på plattformen Telegram..

NRK - 09 mar 23 kl. 02:45

Rapporter om eksplosjoner flere steder i Ukraina

Natt til torsdag er det meldt om eksplosjoner i Odesa, Kirovohrad, Dnipropetrovsk-regionen, sør i Mykolajiv-regionen, Kyiv, Poltava, Lviv, Vinnytsia, Ivano-Frankivsk, Ternopil-regionen, melder nettavisen The Kyiv Independent. I Kharkiv er det rapportert om flere eksplosjoner, og ifølge nettavisen Suspilne media. Byens ordfører Ihor Terekhov melder at energifrastrukturen var under angrep, som har ført til at deler av byen av har mistet strømmen.

NRK - 30 dec 22 kl. 19:58

Flyalarmen har gått i 29 døgn siden krigen begynte

Siden Russland invaderte Ukraina i februar, har Flyalarmen gått 638 ganger i Kyiv. Til sammen har lyden fylt hovedstaden i 29 døgn, ifølge byens myndigheter. – Det er i praksis 29 døgn, nesten en hel kalendermåned, som byens innbyggere har tilbrakt i tilfluktsrom og bunkere, sier lederen for Kyivs militære administrasjon Serhij Popko.

Klartale - 24 feb 23 kl. 16:15

– Vi kjemper for barna

– Vi blir bombet hver natt.Ordene tilhører Khrystyna Kovalyk en bekmørk februar-dag i fjor. Hun er fortvilet og sliten.

Klartale - 24 feb 23 kl. 08:15

– Ukraina vinner i år

24. februar 2022 angrep Russland Ukraina. Krigen raser videre, nøyaktig ett år etter.

NRK - 24 feb 23 kl. 07:41

Zelenskyj: Et år med smerte, sorg, tro og samhold

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj tror på seier i år. Det skriver han på Twitter på ettårsdagen for krigens start. – Gjennom dette året har vi forblitt uovervinnelige.

VG - 17 dec 22 kl. 11:04

Flyalarmen går i hele Ukraina – folk i Kyiv søker dekning

KYIV /OSLO (VG) Rett før klokken 10.30 lørdag morgen har Flyalarmen igjen gått over hele Ukraina..

Klartale - 22 feb 23 kl. 06:41

Krigens mange ansikter

24. februar 2022 rullet russiske stridsvogner over grensa til Ukraina. Flyalarmen ulte.

VG - 16 dec 22 kl. 08:00

Flyalarmen går i Ukraina - igjen

KYIV/OSLO (VG) Fredag morgen går Flyalarmen flere steder i Ukraina. Ordførere ber folk søke tilflukt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com