Fly

Wednesday, 20 October, 18:08

Nyheter om Fly

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 okt 21 kl. 12:41

Mange velger Fly igjen

Etterhvert som landet åpner, er stadig flere ute og Flyr igjen. I høstferien ble det rekord i 2021 for reising med Fly.733.

NRK - 26 aug 21 kl. 09:11

– Ikke forsvarlig å Fly til Kabul

Det er ikke lenger trygt å Fly til og fra Kabul, mener Danmarks forsvarsminister Trine Bramsen, ifølge NTB. Forsvarsministeren kom med vurderingen i et intervju med dansk TV 2 onsdag kveld. Uttalelsen ble torsdag sitert av nyhetsbyrået AP.

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

NRK - 30 sep 21 kl. 03:48

Flyger døde i småFlystyrt i Sverige

En mann i 80-årene døde da et småFly onsdag styrtet utenfor Leksand i Dalarna i Sverige. Mannen var alene i Flyet som ble meldt savnet onsdag kveld, og først funnet 2,5 timer senere. Mannen skulle Fly til Värmland og hadde kontakt med en pilot i et annet Fly som skulle til samme sted.

NRK - 17 okt 21 kl. 00:40

Etterlyst utsending på vei til USA

En forretningsmann som sto Venezuelas president Nicolás Maduro nær, er satt på et Fly til Miami i USA der han er etterlyst for hvitvasking av penger. Alex Saab ble lørdag hentet med et chartret amerikansk Fly fra Kapp Verde, der han ble pågrepet for 16 måneder siden mens han var på vei til Iran.

E24 - 22 aug 21 kl. 17:28

Norske gründere avduket elektrisk sjøFly: Tror det kan revolusjonere reisemønsteret i Norge

Fremfor å bygge om eksisterende Fly til elektrisk drift, begynte gründerne i norske El-Fly med blanke ark da de skulle designe sitt elektriske sjøFly – dermed minner designet også mer om gammeldagse «båtFly» enn sjøFly vi kjenner i dag..

NRK - 09 sep 21 kl. 13:08

200 i Fly frå Kabul til Doha

Rundt 200 personar har fått lov til å gå om bord eit Fly frå Kabul til Qatars hovudstad Doha, skriv CNN. Blant dei evakuerte skal vere amerikanarar. Dette er første gong eit Fly har fått lov til å lette etter at USA trakk seg ut av landet, skriv AFP.

NRK - 15 okt 21 kl. 02:23

Tiltale mot Boeings testpilot

En storjury i New York har tatt ut tiltale mot Boeings tidligere sjefstestpilot for å ha villedet reguleringsmyndighetene om Boeing 737 Max-Flyet. Mark Forkner var bindeleddet mellom Flyprodusenten og luftfartstilsynet FAA om hvordan Flygere skulle læres opp til å Fly sine Fly. Ifølge rettspapirene hadde Forkner oppdaget informasjon om en vesentlig endring i MCAS-leddet som skulle hindre at Flyet steilet, men han unnlot å dele opplysningene med FAA..

NRK - 12 okt 21 kl. 21:48

EvakueringsFly landet i Spania

Et nytt Fly med afganske Flyktninger har landet i Spania, melder AFP. Det skal ha vært 160 mennesker ombord. Flyet ankom fra Pakistan klokken 20:45 tirsdag.

NRK - 24 sep 21 kl. 20:18

Innstilt Fly etter vulkanutbrot

Eit nytt vulkanutbrot på den spanske kanariøya La Palma har ført til at fleire Fly til og frå øya er innstilt fredag kveld, opplyser Flyplasstyresmaktene. Fleire Flyselskap har avgjort å la Flya stå på bakken etter at vulkanen igjen byrja å spy ut tjukke oskeskyer etter det nye utbrotet. Det er første gong sidan utbrotet starta søndag, at Fly har vorte innstilte.

NRK - 24 sep 21 kl. 20:18

Innstilte Fly etter vulkanutbrot

Eit nytt vulkanutbrot på den spanske kanariøya La Palma har ført til at fleire Fly til og frå øya er innstilt fredag kveld, opplyser Flyplasstyresmaktene. Fleire Flyselskap har avgjort å la Flya stå på bakken etter at vulkanen igjen byrja å spy ut tjukke oskeskyer etter det nye utbrotet. Det er første gong sidan utbrotet starta søndag, at Fly har vorte innstilte.

Dagbladet - 11 okt 21 kl. 23:22

SmåFly krasjet i boligområde

Et småFly krasjet mandag kveld i et nabolag i byen Santee i California i USA..

NRK - 11 okt 21 kl. 22:08

SmåFly styrtet i California

Ifølge amerikansk politi i San Diego har et lite Fly styrtet øst for en vidergående skole i Santee i USA mandag. Minst to bygninger ser ut til å ha blitt hardt skadet av brann som følge av krasjet, skriver NBC San Diego. Skadeomfanget eller hvor mange som var ombord i Flyet er fortstatt uvisst..

NRK - 10 okt 21 kl. 09:06

Russisk Fly styrtet

Et russisk Fly med 23 personer har foretatt en nødlanding i republikken Tatarstan. 21 av de om bord skal være fallskjermsoldater på øvelse, melder russiske nyhetsbyråer. Ifølge ubekreftede meldinger er minst 19 av de om bord døde..

NRK - 10 okt 21 kl. 09:06

Russisk Fly med 23 om bord styrtet

Et russisk Fly med 23 personer har foretatt en nødlanding i republikken Tatarstan, øst for Moskva. Flere russiske nyhetsbyråer melder at minst 16 av de om bord har mistet livet..

NRK - 10 okt 21 kl. 08:28

Flybilletter selges for 50 kroner

Da pandemien kom, var beskjeden fra ekspertene klar: Det kom til å bli mye dyrere å Fly etter koronakrisen. Nå selges Flybilletter for ned mot 50 kroner. Nå kan du Fly fra Gardermoen til Polen for en femtilapp, fra Sandefjord til Riga for 79 kroner eller til storbyen London for litt over 100 kroner, skriver Flysmart 24.

NRK - 06 okt 21 kl. 09:56

Fraktet våpen på kommersielle Fly

Etiopia har brukt Ethiopian Airlines til å frakte våpen til og fra nabolandet Eritrea under Tigray-konflikten, ifølge CNN. Det er første gang en slik våpenhandel mellom de tidligere fiendene er blitt dokumentert under krigen. Ifølge eksperter utgjør dette et brudd på internasjonal luftfartslov, som forbyr frakt av våpen til militært bruk på sivile Fly..

NRK - 04 okt 21 kl. 14:26

Kina sendte 52 krigsFly mot Taiwan

For tredje dag på rad har kineserne sendt krigsFly mot Taiwan. Søndag tok 39 kinesiske Fly seg inn i taiwansk luftrom. Mandag var tallet 52, det største antallet så langt.

NRK - 03 okt 21 kl. 08:07

Kinesiske krigsFly mot Taiwan igjen

For andre døgn på rad har Kina sendt nesten 40 krigsFly mot Taiwan, opplyste forsvarsdepartementet på øya søndag. Fredag, på Kinas nasjonaldag, sendte Beijing 38 Fly inn i et område sør for den selvstyrte øya. Det førte til at Taiwan lørdag anklaget Kina for trakassering og forstyrrelse av freden.

NRK - 02 okt 21 kl. 17:52

Snudde Flyet etter teknisk feil

Et Norwegian-Fly på vei fra Oslo til Las Palmas i Gran Canaria måtte lørdag snu etter tekniske problemer. Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Eline Hyggen Skari, har ikke detaljer om hvilke utfordringer som skal ha oppstått, men sier at pilotene tar avgjørelser basert på sikkerhet. – Vi ønsker å ta vare på våre passasjerer og beklager forsinkelsen, sier Skari til NRK.

Dagbladet - 8 timer siden

Klagestorm mot NRK-serie: - Fly forbanna

En av de 39 klagerne har truet med å anmelde serien «Ikke gjør dette mot klimaet»..

NRK - 16 timer siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med Fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - I førrgår: 12:45

Fleire død etter flaum i India

Minst 26 personar er døde i flaum i sør-India etter at kraftige regnskur fekk elver til å renne over, skriv BBC. Fem av dei døde skal vere barn, og det er frykt for at dødstalet vil stige ytterlegare ettersom fleire menneske er sakna. Kottayam og Idukki er to av dei hardast ramma distrikta, og dagar med kraftig nedbør har forårsaka dødelege skred.

E24 - 30 sep 21 kl. 11:55

Norwegian vil øke med inntil 20 Fly i 2022

Norwegian vil øke flåten fra 51 til 60–70 Fly neste år. Selskapet skal i løpet av året selge like mange billetter innenriks som før pandemien, sier toppsjef Geir Karlsen..

NRK - 29 sep 21 kl. 22:05

Mistenker Flystyrt i Sverige

Aftonbladet skriver at det er mistanke om at et småFly med en person kan ha styrtet utenfor Leksand i Dalarna i Sverige. – Vi har satt i gang et søk etter at en venn av den savnede piloten slo alarm, sier Lars Antonsson ved den svenske hovedredningssentralen til avisa. Flere helikoptre deltar i søket, og avisa skriver at vennen slo alarm da Flyet ikke landet på Flyplassen til planlagt tid.

NRK - 17 okt 21 kl. 02:05

Venezuela avbryter forhandlinger

Venezuela sier de avbryter forhandlingene med opposisjonen i Mexico etter at en forretningsmann som står president Nicolás Maduro nær, er utlevert til USA. Jorge Rodriguez, som har ledet regjeringens delegasjon til samtalene i Mexico, sa at de avlyser reisen til neste forhandlingsrunde i Mexico søndag. Men han sa ikke at Venezuela trekker seg helt fra forhandlingene, som Norge er tilrettelegger for.

E24 - 15 okt 21 kl. 05:57

Siste Alitalia-Fly har landet

Et kapittel i italiensk luftfartshistorie var over da den siste Flygingen til det nasjonale Flyselskapet Alitalia landet i Roma torsdag kveld..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 05:57

Siste Alitalia-Fly har landet

Et kapittel i italiensk luftfartshistorie var over da den siste Flygingen til det nasjonale Flyselskapet Alitalia landet….

NRK - 14 okt 21 kl. 16:04

Opphever munnbindkrav på Fly

Widerøe opphever krav om munnbind på Flyvninger innenlands og internt i Skandinavia, skriver de selv i en pressemelding. – Selskapet har fulgt norske helsemyndigheters smittevernveileder for luftfart gjennom hele pandemien. Den norske smittevernveilederen krever ikke lengre at passasjerer innenlands benytter munnbind, dermed faller dette kravet bort om bord på Widerøes Flyginger, skriver Flyselskapet..

NRK - 14 okt 21 kl. 14:00

Rekordmange med våpen til Fly i USA

Amerikanske myndigheiter er bekymra over kor mange passasjerar som tek med seg våpen til amerikanske Flyplassar. Dei fyrste ti månadene av 2021 vart det funnen 6450 skytevåpen i sikkerheitskontrollar på Flyplassar i USA. Ifylgje TSA skal brorparten av våpena ha vore ladd.

NRK - 13 okt 21 kl. 05:24

USA åpner grensene i november

USA gjenåpner landegrensene mot Canada og Mexico i begynnelsen av november, opplyser høytstående tjenestepersoner i Biden-administrasjonen. Beslutningen kommer etter forrige måneds kunngjøring der USA varslet slutt på reiseforbud for Flytrafikk over landegrensene og i stedet kreve vaksinasjonsbevis for utenlandske statsborgere som ankommer landet med Fly..

E24 - 24 sep 21 kl. 06:39

I denne bransjen har inntektene steget voldsomt: – Plutselig kunne ikke folk Fly inn fra Oslo.

– Under pandemien kunne plutselig ikke folk Fly inn fra Oslo. Da så vi virkelig den praktiske verdien av lokale kompetansemiljøer, sier IT-direktør i Spar Kjøp, Bjørn Fagerlund..

NRK - 11 okt 21 kl. 23:32

Minst to døde i Flyulykke i USA

Minst to omkom da et småFly krasjet i et nabolag i byen Santee i Sør-California, ifølge amerikanske myndigheter. Flere er også skadd, melder lokale medier. Flyet styrtet i Santee, rundt 30 kilometer nordøst for San Diego, mandag ettermiddag lokal tid.

VG - 11 okt 21 kl. 17:45

Gammalt Flyvrak dukka fram frå Jostedalsbreen

I 1972 styrta ein dansk veterinær eit småFly inn i Jostedalsbreen. Vrakdelane fekk si mellombelse grav i bre-isen – og har ikkje blitt sett igjen, før nå..

NRK - 22 sep 21 kl. 07:37

FN reagerer på deportering

FN er svært bekymret over USAs deportering av haitiske migranter, og advarer om at amerikanerne kan handle i strid med folkeretten. Det hvite hus har fått sterk kritikk for å sende FlyFly med migranter tilbake til kriserammede Haiti. Tirsdag ble det offentliggjort bilder av ridende grensevakter med pisk-lignende reimer som tvang migranter ned mot elva Rio Grande.

NRK - 08 okt 21 kl. 14:10

Slagsmål om bord på Fly til Oslo

Øst politidistrikt måtte rykka ut til Gardermoen etter meldingar om slagsmål, skriv TV 2. Det var Romerikes Blad som skreiv om saka fyrst. Operasjonsleiar Terje Marstad seier til TV 2 at dei blei kontakta av dei kabintilsette som opplyste at to passasjerar var i ein slåstkamp.

E24 - 06 okt 21 kl. 12:22

Det er et faresignal i Norwegians trafikktall

Så langt får ikke Norwegian høyere inntekter av å sette flere Fly i drift..

NRK - 31 aug 21 kl. 02:29

USA ødela flere titalls Fly

Det amerikanske militæret uskadeliggjorde og etterlot flere titall Fly og pansrede kjøretøy før de forlot Afghanistan. Ifølge general Frank McKenzie, som er sjef for USAs sentralkommando, ble 73 Fly som allerede var på Hamid Karzai-Flyplassen «demilitarisert» eller uskadeliggjort av amerikanske soldater i løpet av de to ukene siden evakueringen startet..

NRK - 30 aug 21 kl. 22:44

Siste to Fly lander i natt

Natt til tirsdag vil de to siste Flyene med norsk personell lande i Norge. Det ene, et militært Hercules-Fly, har noen få personer om bord og materiell. Det andre Flyet er et chartret Fly med det resterende personellet, opplyser Ole Christian Emaus, kommunikasjonssjef i Forsvarets operative hovedkvarter (FOH).

E24 - 15 sep 21 kl. 21:05

Skal Fly oljearbeidere til Nordsjøen på frityrolje og restavfall fra skogbruket

I neste uke skal CHC Fly til plattformer og rigger med 35 prosent biodrivstoff i tankene..

NRK - 03 okt 21 kl. 15:00

Har stengt ute franske Fly

Algerie har stengt Flyplassen for franske militærFly. Det sier den franske obersten Pascal Ianni til avisen Le Figaro og nyhetsbyrået AFP. Lørdag kalte Algerie tilbake sin ambassadør til Frankrike, etter at president Macron kom med uttalelser som algeriske myndigheter omtalte som uansvarlige.

NRK - 03 okt 21 kl. 14:42

Seks døde i Flykrasj Milano

Seks personer er omkommet etter at et småFly krasjet inn i en bygning i Milano i Italia. Det melder den italienske avisen la Repubblica. De seks personene var ifølge avisen om bord på Flyet..

NRK - 03 okt 21 kl. 14:42

Seks døde i Flykrasj i Milano

Seks personer omkom da et småFly krasjet inn i en bygning i San Donato i utkanten av Milano. Det melder den italienske avisen La Repubblica. De seks personene var om bord på Flyet da det krasjet.

NRK - 03 okt 21 kl. 14:42

Åtte døde i Flykrasj i Milano

Åtte personer omkom da et småFly krasjet inn i en bygning i San Donato i utkanten av Milano. Det melder den italienske avisen La Repubblica. De åtte personene var om bord på Flyet da det krasjet.

NRK - 03 okt 21 kl. 13:37

EgyptAir Flyr til Israel

Et EgyptAir-Fly landet søndag i Jerusalem som det første, etter at selskapet opprettet en ny rute mellom Kairo og Tel Aviv. I flere årtier har et datterselskap av EgyptAir, Air Sinai, hatt jevnlige Flyginger til Israel, men uten selskapets logo for ikke å provosere Israel-motstandere i Egypt. I forrige uke opprettet Bahrains Gulf Air rute til Israel, noen uker etter at Qatar Airways gjorde det samme..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt