Fløyet

Wednesday, 28 September, 14:32

Nyheter om Fløyet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 sep 22 kl. 22:36

Mann Fløyet til sykehus etter ulykke på hytte i Setesdal

En mann er lørdag Fløyet til sykehus etter en alvorlig ulykke på en hytte i Setesdal i Agder. Politiet ble varslet om ulykken klokken 19.20.

NRK - 01 sep 22 kl. 16:59

Arbeider Fløyet til sykehus med alvorlig kuttskade

En arbeider på Karmøy har pådratt seg en alvorlig kuttskade og er Fløyet til sykehus med luftambulanse. Det skriver politiet i Sør-Vest på Twitter. – På stedet ble det meldt om en alvorlig, men stabil situasjon.

NRK - 25 aug 22 kl. 23:06

Livløs person Fløyet til sykehus

En person er Fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge med uavklart tilstand, etter å ha blitt hentet opp av vannet i Målselv. Troms politidistrikt skriver på Twitter at en mann i 70-årene ble meldt savnet i 21-tiden etter å ikke ha kommet hjem fra en fisketur på Andsvatnet i Målselv. Politiet sier til Nordlys at de antar at det er den savnede mannen som er funnet, men kan ikke bekrefte det så lenge det ikke foreligger en formell identifikasjon.

NRK - 29 jun 22 kl. 12:38

Gutt Fløyet til sykehus etter ulykke i Sogn

En gutt på sykkel ble påkjørt av en bil i Vik i Sogn onsdag formiddag. Gutten er Fløyet med luftambulanse til sykehuset i Førde. – Luftambulansen har Fløyet til sykehuset i Førde.

NRK - 14 aug 22 kl. 17:01

Fløyet til sykehus etter ulykke

Ved 16.30 tiden søndag rykket politiet ut til en motorsykkelulykke i Setskog i Aurskog-Høland. En mann og kvinne på samme MC var involvert i ulykken.

NRK - Igår: 00:51

Satellitt skal krasje i asteroide i natt

Klokka 01.14 i natt norsk tid skal Nasa for første gang se om de kan forsvare planeten mot en asteroide. En 570 kilo tung Nasa-satellitt skal krasje inn i en 140 meter stor asteroide med navn Dimorphos.

NRK - 23 sep 22 kl. 21:45

Kvinne døde etter påkjørsel i Drammen i august

En kvinne i 50-årene som ble påkjørt av en bil i et fotgjengerfelt i Drammen i midten av august, døde denne uka på sykehus, skriver Drammens Tidende. Kvinnen var på joggetur da ulykken skjedde ved krysset Vinjes gate/Rosenkrantzgata 17. august.

NRK - 23 sep 22 kl. 20:44

Mann alvorlig skadd etter påkjørsel i Fredrikstad

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en påkjørsel i et fotgjengerfelt på Rolvsøy i Fredrikstad fredag. Mannen ble Fløyet til sykehus. Politiet meldte om ulykken på fylkesvei 109, Rolvsøyveien klokken 17.

NRK - 02 aug 22 kl. 12:00

Person Fløyet til Ullevål med klemskader

En person er Fløyet til Ullevål sykehus etter en arbeidsulykke på Brakerøya i Drammen. Ulykken skal ha skjedd på området der det nye sykehuset i Drammen bygges. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Jente i tenårene alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt i Bamble

En jente i tenårene er kjørt til Telemark sykehus etter å ha blitt påkjørt ved Grasmyr i Bamble. Det er 70-sone på stedet og politiet beskriver ulykken som alvorlig. Jenta skal være alvorlig skadet.

NRK - 18 sep 22 kl. 16:30

Alvorlig skadd etter utforkjøring

En motorsyklist er Fløyet til Sykehuset Østfold med luftambulanse etter en utforkjøring i Øymark i Marker kommune. Personen skal være alvorlig skadd, melder politiet..

NRK - 17 sep 22 kl. 11:42

Kvinne i 40-årene pågrepet etter knivstikking

En kvinne i 40-årene er pågrepet etter knivstikkingen i Tysvær lørdag formiddag. Den skadde mannen som er i 50 årene, er Fløyet i luftambulanse til Universitetssykehuset i Stavanger. Han var da ved bevissthet, skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 17 sep 22 kl. 11:42

Kvinne i 40-årene siktet for drapsforsøk etter knivstikking

En kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i Tysvær lørdag formiddag. Den skadde mannen som er i 50 årene, er Fløyet i luftambulanse til Universitetssykehuset i Stavanger. Han var da ved bevissthet, skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 13 sep 22 kl. 19:59

Flyet med dronning Elizabeths kiste har landet i London

Dronning Elizabeths kiste har blitt flyttet fra katedralen St. Giles i Edinburgh og Fløyet til London tirsdag kveld. Der skal den bli vist for offentligheten i forkant av begravelsen.

NRK - 11 sep 22 kl. 14:18

Funksjonsfeil på våpenet

Uhellet med våpen i Hunnedalen skjedde i forbindelse med rypejakt. Årsaken til uhellet er en funksjonsfeil på våpenet, ifølge politiet. En person ble skadet i en arm, og er Fløyet til sykehus..

NRK - 11 sep 22 kl. 08:10

Mann Fløyet til sykehus etter ulykke på hytte

Lørdag kveld rykket nødetatene ut til en ulykke på en privat hytte ved Brokke i Valle. En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

NRK - 11 sep 22 kl. 00:19

Tre døde da amerikansk helikopter styrtet i Afghanistan

Minst tre afghanere mistet livet da et amerikansk Blackhawk-helikopter lørdag styrtet, opplyser Talibans forsvarsdepartement. Fem andre om bord på helikopteret ble såret i ulykken, som skjedde under en øvelse. Det er ikke klart hvor mange amerikanske helikoptre ble igjen under Talibans kontroll etter at USA trakk ut sine styrker i fjor, men mange afghanske flygere flyktet med helikoptrene sine blant annet til Usbekistan og Tadsjikistan.

NRK - 09 sep 22 kl. 17:36

Til sykehus med helikopter etter utforkjøring

En mann og en kvinne i 30-årene ble ved 17.30-tiden Fløyet med helikopter til sykehus etter en utforkjøring på E6 i Langfjorden i Alta. Det er 90-sone på stedet, og bilen med de to traff et tre etter utforkjøringen, opplyser politiet.

E24 - 07 sep 22 kl. 08:03

Flyr fraktet betydelig færre passasjerer i august

Flyselskapet fraktet 208.300 passasjerer forrige måned. Det er en nedgang på over 50.

Dagbladet - 04 sep 22 kl. 21:30

Vrakrester funnet

Privatjet styrtet i Østersjøen, etter å ha Fløyet som «spøkelsesfly» i flere tusen kilometer..

NRK - 03 sep 22 kl. 00:33

Kritisk skadd etter knivstikking i Spydeberg

I Østfold er en mann i 40-årene kritisk skadd etter at han ble knivstukket i Spydeberg sentrum. Den skadde er Fløyet til sykehus. Politiet har kontroll på en mistenkt gjerningsperson.

NRK - 02 sep 22 kl. 21:17

Rajapaksa tilbake på Sri Lanka

Sri Lankas avsatte president Gotabaya Rajapaksa, som flyktet fra landet i juli, er tilbake. Rajapaksa flyktet etter at tusenvis av sinte demonstranter hadde stormet hjemmet og kontoret hans. De krevde hans avgang på grunn av de enorme økonomiske problemene på Sri Lanka.

NRK - 01 sep 22 kl. 18:13

Syklist hardt skadd etter påkjørsel

En syklist er hardt skadd og er Fløyet med luftambulanse til Ullevål etter en påkjørsel i Nannestad, melder Øst politidistrikt. Syklisten, som skal være en voksen mann, ble skadd i en påkjørsel..

Klartale - 29 aug 22 kl. 10:56

Mann døde etter han veltet med el-sparkesykkel

Mannen veltet med med el-sparkesykkel på Skoppum i Horten kommune. Han ble Fløyet til Oslo universitets-sykehus. Han hadde fått alvorlige skader etter ulykken.

NRK - 29 aug 22 kl. 09:46

Døde etter ulykke på sparkesykkel

Mannen som veltet på en elsparkesykkel i Horten 20. august døde av skadene. Mannen ble Fløyet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige hodeskader og døde på sykehuset fem dager senere.

NRK - 27 aug 22 kl. 13:00

Syklist alvorlig skadd i ulykke

To syklister skal ha vært i et sammenstøt med en bil i Riskaveien på Hommersåk i Sandnes, melder politiet. Én syklist fremstår som lettere skadd, og én fremstår som alvorlig skadd. Vedkommende blir Fløyet til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse.

NRK - 03 aug 22 kl. 16:31

Flere kinesiske krigsfly i Taiwans flyidentifiseringssone

27 fly fra det kinesiske flyvåpenet fløy tirsdag inn i det Taiwan definerer som sin flyidentifiseringssone, ifølge forsvarsdepartementet i Taipei. Ifølge en kunngjøring var flyene inne i flyidentifiseringssonen samme dag som lederen i Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, avsluttet et omstridt besøk på Taiwan. Sonen er langt større enn Taiwans territorielle luftrom og inkluderer også områder som inngår i det kinesiske forsvarets flyidentifiseringssone, blant dem områder over det kinesiske fastlandet.

NRK - 21 aug 22 kl. 09:37

Båren til ekspresident dos Santos er kommet til Angola

Båren til Angolas ekspresident José Eduardo dos Santos kom lørdag til Luanda etter flere ukers krangling mellom familiemedlemmene. Dos Santos døde i Barcelona i forrige måned, 79 år gammel, men levningene ble liggende i den spanske byen fordi familien ikke kunne bli enig om hvor han skulle begraves. En spansk domstol skar gjennom, og lørdag ble kisten lastet om bord på et fly og Fløyet til Luanda.

NRK - 21 aug 22 kl. 09:37

Kisten til ekspresident dos Santos er kommet til Angola

Kisten til Angolas ekspresident José Eduardo dos Santos kom lørdag til Luanda etter flere ukers krangling mellom familiemedlemmene. Dos Santos døde i Barcelona i forrige måned, 79 år gammel, men levningene ble liggende i den spanske byen fordi familien ikke kunne bli enig om hvor han skulle begraves. En spansk domstol skar gjennom, og lørdag ble kisten lastet om bord på et fly og Fløyet til Luanda.

NRK - 20 aug 22 kl. 17:48

Sparkesykkelulykke i Horten

En mann i 30-årene har veltet på en elsparkesykkel i Skoppum i Horten. Mannen fikk hodeskader, melder politiet. 30-åringen ble Fløyet fra stedet med ambulansehelikopter.

NRK - 19 aug 22 kl. 22:08

Person pågrepet etter knivstikking

En person erpågrepet og mistenkt for å ha knivstukket en annen person i Asker, opplyser politiet. – Fornærmede er alvorlig/kritisk skadet, skriver politiet videre. Personen blir Fløyet med luftambulanse til sykehus nå.

VG - 19 aug 22 kl. 22:07

Mann knivstukket i Asker – mistenkt kvinne pågrepet

ASKER (VG) En mann er alvorlig skadet og Fløyet til sykehus etter en knivstikking i Asker. En kvinne er pågrepet og mistenkt i saken..

NRK - 17 aug 22 kl. 11:42

Alle utenfor livsfare

De fire personene, som var involvert i frontkollisjonen i Høgenheitunnelen i Bamble tirsdag ettermiddag, er alle utenfor livsfare. Ifølge politiadvokat Kristin Synnøve Drågen betegnes alle som moderate eller alvorlig skadd. En av personene er Fløyet til Ullevål universitetssykehus.

NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer Fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt Fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.

NRK - 15 aug 22 kl. 11:37

Mann i 70-årene angrepet av ku

En mann i 70-årene er Fløyet til sykehus med luftambulanse etter å ha blitt angrepet av ei ku. Kua, som hører til på en gård på Hovsherad i Lund kommune, skal ha sparket og stanget mannen. Han var der fordi han hjalp til på gården.

NRK - 26 jun 22 kl. 08:52

Person Fløyet til sykehus etter ulykke i Finnmark

En person er Fløyet til sykehus for behandling etter en ulykke med to personbiler involvert på E69 mellom Honningsvåg og Nordkapp. Politiet fikk melding om ulykken klokka 7.34 søndag morgen.

NRK - 14 aug 22 kl. 14:46

Kritisk skadd etter å ha falt i en foss

En mann i 20-årene behandles for kritiske skader etter at han falt i en foss i Lier. Alt tyder på at det dreier seg om en ulykke, ifølge politiet. Mannen er Fløyet til Ullevål sykehus.

VG - 13 aug 22 kl. 18:06

Tenåringer Fløyet til sykehus etter båtulykke

To tenåringer er skadet etter en ulykke mellom en båt og vannscooter i Sirdal søndag ettermiddag..

Klartale - 12 aug 22 kl. 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

NRK - 12 aug 22 kl. 19:23

Salman Rushdie fortsatt i live

Salman Rushdie er fortsatt i live, bekrefter guvernøren i New York etter at forfatteren ble angrepet fredag. Rushdie «får den hjelpen han trenger» etter at han ble Fløyet til sykehus, sier guvernør Kathy Hochul på en pressekonferanse fredag, melder BBC. Hun sier det pågår en innsats for å samle inn mer informasjon om gjerningsmannen som angrep Rushdie på et litteraturarrangement i delstaten.

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 17:38

Forfatteren Salman Rushdie knivstukket da han gikk på scenen – Fløyet til sykehus

Rushdie skal ha blitt knivstukket i av en mann som løp opp på scenen i Chautauqua i delstaten New York i USA..

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 17:21

Salman Rushdie knivstukket på scenen

Den kjente og kontroversielle forfatteren Fløyet til sykehus etter å ha blitt knivstukket under arrangement i New York..

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer falt ned fjellskrent i Narvik - alvorlig skadet

En redningsaksjon er igangsatt etter at en turgåer falt ned en fjellskrent i Narvik. Vedkommende er Fløyet til sykehus. Personen er alvorlig skadet..

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer alvorlig skadet etter fall ned fjellskrent i Narvik

En turgåer er Fløyet til sykehuset i Tromsø etter at vedkommende falt ned en fjellskrent i Narvik. Personen er alvorlig skadet..

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer skadet etter fall ned fjellskrent i Narvik

En utenlandsk turgåer er Fløyet til sykehuset i Tromsø etter at vedkommende falt ned en fjellskrent i Narvik..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com