Fjord

Saturday, 25 June, 07:38

Nyheter om Fjord

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 maj 22 kl. 23:02

Mistenkelig dødsfall i KåFjord

En person ble funnet død i en bolig i KåFjord lørdag. Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig, og en person er pågrepet i saken, melder Nordlys. – Dødsårsaken er uklar.

NRK - 19 jun 22 kl. 22:54

Trafikkulykke på E69 ved Repvåk

En personbil har kjørt ut av veien på E69 ved Repvåg/KåFjord. To personer er involvert i ulykken, melder politiet i Finnmark på Twitter. Skadeomfang er foreløpig ikke opplyst..

NRK - 04 maj 22 kl. 09:57

Flere alternative forklaringer på dødsfallet i KåFjord

Politiet mottok i går en foreløpig obduksjonsrapport i saken om den døde personen som ble funnet i KåFjord lørdag. – Innholdet i rapporten åpner for flere alternative forklaringer på dødsfallet. Det vil ventelig gå noe tid før endelig obduksjonsrapport foreligger, sier politiadvokat i Troms politidistrikt Christian Hanssen i en pressemelding..

NRK - 03 maj 22 kl. 14:45

Foreløpig obduksjonsrapport klar

Mistanken opprettholdes mot mannen som er siktet for grov vold etter funnet av en død kvinne i KåFjord. Obduksjonen gir ikke grunn til å endre siktelsen. – Vi har fått den foreløpige obduksjonsrapporten.

Aftenposten - 02 maj 22 kl. 10:53

Voldssiktet etter dødsfall i KåFjord nekter skyld

Mannen som er siktet for grov vold etter at en kvinne ble funn død i KåFjord lørdag, nekter straffskyld..

NRK - 27 apr 22 kl. 04:25

Brann i butikk i KåFjord i Troms

Nødetatene er på vei til Birtavarre Nordre i KåFjord i Troms der det skal brenne i en gammel butikkgård. Bygningen skal ikke være bebodd, opplyser Troms politidistrikt..

VG - 11 jun 22 kl. 09:17

Bussjåfør om Loen-raset: – Jeg så bare en mørk vegg foran oss

Bussjåfør Reinhardt Sørgård (67) stoppet bussen fordi to damer insisterte på å ta bilder av Fjord og fjell. Så dundret raset ned fjellsiden foran dem..

Klartale - 27 maj 22 kl. 09:44

Våpenlobbyen møtes etter skolemassakre

Tirsdag døde 19 barn og to lærere i en skyting på en barneskole. Det skjedde i Uvalde i delstaten Texas i USA.Espen Moe er USA-ekspert.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:25

Gjenopptar avhør etter dødsfall

Politiet gjenopptar avhør tirsdag etter dødsfallet i KåFjord 30. april. Det sier politiadvokat Christian Hanssen til NRK.

NRK - 02 maj 22 kl. 17:42

Varetektsfengsles etter dødsfall

En mann i 50-årene ble i ettermiddag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, etter at ei kvinne i 60-årene ble funnet død i KåFjord lørdag. Mannen er siktet for grov kroppskrenkelse, men hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre..

NRK - 02 maj 22 kl. 14:05

Person siktet etter funn av død person

En person ble funnet død i en bolig i KåFjord lørdag. Det er fortsatt uklart hva det er som har skjedd. Politiet opplyser at en person er pågrepet i saken.

NRK - 02 maj 22 kl. 10:58

Voldssiktet etter dødsfall nekter straffskyld

Mannen som er siktet for grov vold etter at en kvinne ble funnet død i KåFjord lørdag, nekter straffskyld. Politiet jobber nå med ulike undersøkelser for å få kartlagt dødstidspunkt og dødsårsak. Det ble mandag formiddag besluttet at den siktende skal fremstilles for varetektsfengsling på grunn av bevisforspillelse..

NRK - 02 maj 22 kl. 10:09

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for grov vold etter at en kvinne ble funn død i KåFjord lørdag, blir framstilt for varetektsfengsling mandag ettermiddag. Siktede er en mann som har en relasjon til avdøde. Politiet ønsker ikke å gå ut med ytterligere informasjon rundt siktede eller relasjonen til den avdøde..

NRK - 02 maj 22 kl. 09:30

Fortsatt uklar dødsårsak

Politiet har foreløpig ikke konkludert med hvorvidt det har skjedd noe kriminelt eller ikke, etter at en kvinne ble funnet død i KåFjord i Troms søndag kveld. En person er siktet for grov kroppsskade, og vil i løpet av dagen ta stilling til om den siktede skal fremstilles for fengsling eller ikke..

NRK - 10 apr 22 kl. 23:56

7-åring på snøskuter anmeldt

De foresatte til en 7-åring som kjørte snøskuter i KåFjord blir politianmeldt, opplyser politiet i Troms. De oppdaget gutten og en 12-åring på hver sin snøskuter søndag, . I BalsFjord ble tre skuterførere anmeldt for ulovlig motorferdsel i området ved fjellet Blåtindan etter at politiet og Statens naturoppsyn kontrollerte motorferdsel i utmark søndag..

NRK - 19 mar 22 kl. 08:15

Ser lyst på sesongen

Rederiet Fjord Line ser lyst på 2022-sesongen to uker før de starter seilinger mellom Kristiansand og Hirtshals. Pandemien er på retur og konsernsjef Brian Thorsted Hansen merker økt pågang..

E24 - 17 mar 22 kl. 09:28

Nå blir det dyrere å riese med Fjordline - skrur opp prisen grunnet dyrt drivstoff

Som følge av høyere drivstoffpriser innfører Fjord Line midlertidige drivstofftillegg..

NRK - 23 feb 22 kl. 05:58

Fortsetter i Nord-Troms regionråd

Kvænangen kommune skal fortsatt tilhøre Nord-Troms regionråd, sammen med kommunene KåFjord, Nordreisa og Skjervøy. Kommunestyret i Kvænangen skulle i går ta stilling til en eventuell overgang til Tromsø-regionen eller til Vest-Finnmark, men bestemte i stedet å utrede saka ytterligere..

NRK - 14 feb 22 kl. 13:27

70 rein tatt av snøskred i Nommedalen i Troms og Finnmark

Minst 70 reinsdyr ble tatt av flere snøskred da dårlig vinterbeite gjorde at reinflokken trakk til sommerbeite i Nommedalen i KåFjord i Troms og Finnmark. Nøyaktig hvor mange rein som er tatt vet de ikke ennå, da det er for høy skredfare i området for å gå nært. Nils Ole Johansen Triumf i reinbeitedistriktet sier til Framtid i Nord at tapet av så mange rein vil ha konsekvenser i flere år fremover.

NRK - 12 feb 22 kl. 15:59

Sender redningsmannskap etter skred

Redningsetatane er på veg etter at det er gått eit snøskred ved fjella Overøyestole/Kollen/Auskjæret i Fjord kommune. Meldaren kan ikkje sjå om det er skispor i området og det er uvisst om det er folk i skredet..

NRK - 31 okt 21 kl. 02:42

Slåsting på russefest på Sunnmøre

Politiet i Møre og Romsdal har avslutta ein russefest på eit forsamlingshus i Stordal etter meldingar om slåsting. Ein person er skadd og køyrd til legevakt. Rundt 40 russ var på festen i Fjord kommune..

NRK - 26 aug 21 kl. 22:11

Innstilt avganger på grunn av vind

Fjord Line innstilte torsdag sine avganger mellom Kristiansand og Hirtshals. Dårlig vær og mye vind var årsasken, sier konsernsjef Brian Thorsted Hansen Fjord til Fædrelandsvennen. Rundt 700 passasjerer kom seg ikke av gårde som planlagt..

NRK - 22 aug 21 kl. 15:56

Hardt skadd i klatreulykke i ÅFjord

Det har skjedd en klatreulykke ved Harbakk i ÅFjord. En person skal ha falt 30 meter og er hardt skadd med store bruddskader, melder politiet. Den skadde er bevisst.

NRK - 04 okt 21 kl. 12:31

Over 2000 husstander uten strøm

Over 2.000 kunder er uten strøm i Namsos og Flatanger, melder Trønder-Avisa. Årsaken er trolig brann i en høyspentmast, skriver avisa.

NRK - 25 sep 21 kl. 20:37

Ingen funn av personar

Politiet har søkt med dykkarar i området der det blei funne ein motorsykkel i sjøen ved Dyrkorn i Fjord kommune i Møre og Romsdal. Dei har ikkje funne personar. I ei oppdatering på Twitter skriv politiet at dei har søkt langs stranda, i overflata og under vatn..

NRK - 25 sep 21 kl. 19:53

Søk med dykkere på Dyrkorn

Dykkere er satt inn i søk etter at en motorsykkel er observert i sjøen på Dyrkorn i Fjord kommune. Det søkes også i strandlinjene på land. Politiet melder at det er for tidlig å si om personer er involvert..

NRK - 25 sep 21 kl. 19:37

Motorsykkel i sjøen på Dyrkorn

En motorsykkel er observert på bunnen av sjøen utafor ei kai på Dyrkorn i Fjord kommune. Nødetatene er på plass, og politiet melder på Twitter at det er ukjent om det er personer involvert i hendelsen. Det kommer olje opp fra motorsykkelen..

NRK - 23 sep 21 kl. 10:11

Innstiller alle fergeavganger

Fjord Line innstilte torsdag alle fergeavganger mellom Kristiansand og Hirtshals på grunn av uvær, skriver Fædrelandsvennen. – Teoretisk kunne vi ha seilt, men av hensyn til sikkerheten til passasjerer og gods fant vi det tryggest å kansellere flere seilinger, sier rederiets kommunikasjonssjef Flemming Hofmann Tveitan til avisa. Han håper og tror at vinden vil avta, slik at alle seilinger kan gå normalt fra fredag..

Dagbladet - 15 sep 21 kl. 16:52

- Jeg er sjokkert

Søndag kveld skal 1428 grindhvaler ha blitt drevet inn i en Fjord på Færøyene og drept..

NRK - 09 sep 21 kl. 08:26

34,3 prosent har forhåndsstemt

Per torsdag er det registrert 1.331.606 forhåndsstemmer til stortingsvalget.

NRK - 08 sep 21 kl. 15:15

Danskebåten gløymde 60 passasjerar

Rundt 60 fortvila passasjerar vart ståande att på kaien i Bergen, skriv Bergens Tidende. Danskebåten tok berre med seg passasjerane med bilar. Resten kom ikkje med.

NRK - 03 sep 21 kl. 19:53

Henlegger drapssiktelser

Politiet henlegger siktelsene mot de to mennene som var siktet for drap eller medvirkning til drap etter dødsfallet til Ørjan-Helmer Gundersen Solum. Det melder Agderposten. Solum ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal i Fjord etter å ha vært savnet i nesten to måneder.

NRK - 16 jul 21 kl. 06:12

Knivstukken i arm på hytte i ÅFjord

Ein mann på 20 år vart knivstukken i armen på ein fest på Linesøya i ÅFjord. Vedkommande er ikkje alvorleg skadd. Han blei køyrt til legevakta på Brekstad.

NRK - 15 jul 21 kl. 16:24

Åpner for testing uten dokumenter

Reisende som mangler koronasertifikat, får nå muligheten til å hurtigteste seg før de skal ut å reise med Fjord Line fra Kristiansand. – Vi har valgt å opprette en midlertidig teststasjon i tilknytning til terminalen i Kristiansand. Vårt mål er å hjelpe våre passasjerer med å få en mest mulig sømløs reise, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thirsted Hansen, i en pressemelding..

NRK - 28 aug 21 kl. 22:05

Rusa mann svømte over Fjord

Klokka 21.35 fekk politiet melding om at ein mann la på svøm frå Ytre Arna retning Votlo. Fjorden er litt mindre enn to kilometer brei i det området.

NRK - 22 aug 21 kl. 18:45

Tilstanden er alvorlig, men stabil

Tilstanden til skadde klatreren er alvorlig, men stabil. Det melder St. Olavs hospital i kveld.

VG - 22 aug 21 kl. 16:20

Én skadet i klatreulykke: – Store bruddskader i armer og bein

Én person er hardt skadet etter en klatreulykke i ÅFjord kommune i Trøndelag søndag ettermiddag..

NRK - 22 aug 21 kl. 16:25

Klatrar hardt skadd etter fall

Ein utanlandsk klatrar i 30-åra er hardt skadd etter å ha falle om lag 30 meter under klatring ved Harbak i ÅFjord kommune i Trøndelag søndag ettermiddag. – To personar har drive med klatring, og den eine har falle ned, seier operasjonsleiar Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til NTB. Mannen skal ha store brotskadar, men er bevisst.

NRK - 18 aug 21 kl. 17:53

Norsk skrei ikke bærekraftsmerket

Norsk skrei har mistet bærekraftsmerket, MSC, fordi den blander seg med kysttorsken. Selv om norsk skrei har et godt rykte på seg for å være blant verdens best forvaltede torskebestander, er nå fisken som er fanget innenfor 12 nautiske mil fra land, fratatt MSC-sertifikatet. Årsaken er at skreien blander seg med kysttorsk, skriver fiskeribladet Kyst og Fjord.

NRK - 04 aug 21 kl. 19:58

Hakekors i Trøndelag følges opp

Et hakekors har nylig blitt malt på en bergvegg i ÅFjord kommune i Trøndelag. Tysklands ambassade vil følge opp saken. Ifølge Fosna-Folket opplever en tysk familie, som leier ut rorbuer i nærheten, å bli beskyldt for å være nazister..

NRK - 14 jun 21 kl. 09:13

Jordras i KåFjord

Det har gått et jordras på Indre Nordnes i KåFjord. Raset har gått sør for Nordnestunnelen, og E6 er delvis fremkommelig. Kommunen har satt kriseledelse og er i kontakt med NVE, politiet og Statens vegvesen.

NRK - 29 jul 21 kl. 14:27

Trafikkulykke i Valldal

En personbil har kjørt utfor veien, veltet og deretter havnet på taket i veibanen i Valldal i Fjord kommune. Det skal være to personer i bilen, opplyser politiet. Nødetatene på vei til stedet..

NRK - 22 jul 21 kl. 12:01

Hurtigtest ga falske positive

To personer testet positivt i forbindelse med Riddu-festivalen i KåFjord forrige uke. Testen ga falskt prøvesvar, og de to er ikke smittet. Begge har nå testet negativt på vanlige PCR-tester og isolasjonen oppheves.

Dagbladet - 21 jul 21 kl. 18:07

Trekker seg etter vindkraftkritikk

Bandet Landeveiens Helter trekker seg fra det planlagte åpningsarrangementet for et vindkraftanlegg i ÅFjord etter sterk kritikk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com